تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 105 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PES2017 در تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین .

2. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

در مورد نسخه pc هنوز هیچی گفته نشده !!! هیچ عکسی ، ویدیویی هم منتظر نشده قضیه داره جالب میشه !!!!!
    طبق معمول نسخه پی سی شون انقد ر.دس که فقط روی کنسول مانور میدن !!!
    احمقا هنوز درک نکردن که بیش از ۶۰.۷۰ درصد گیمراشون رو پی سی هست و کنسولیا تا جایی که من دیدم بخاطر راحتی و بهتر بودن فیفا فیفا رو ترجیه میدن !
    بازی ای که کلا یک گیگ رم بخواد گرافیکش مشخصه در چه سطحی هست ....

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

همونه با اندکی تغییر

حداقل سیستم مورد نیاز:

سیستم عامل: ویندوز 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / ویستا SP2
    پردازنده: (AMD Athlon Ⅱ X2 240 یا پردازنده‌ی معادل آن) Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz
    حافظه: 1 گیگابایت رم
    کارت گرافیک: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600 / Intel HD Graphics 3000 یا بهتر
    دایرکت‌ایکس: نسخه‌ 9
    فضای ذخیره‌سازی: 9 گیگابایت فضای خالی
    کارت صدا: کارت صدای سازگار با دایرکت‌ایکس نسخه‌ 9
    سیستم پیشنهادی:
    سیستم عامل: ویندوز 10 /8.1 / 8 / 7 SP1 / ویستا SP2
    پردازنده: (AMD Phenom Ⅱ X4 925 یا پردازنده‌ی معادل آن) Intel Core i3 530
    حافظه: 2 گیگابایت رم
    کارت گرافیک: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4850 / Intel HD Graphics 4000 یا بهتر
    دایرکت‌ایکس: نسخه‌ 9
    فضای ذخیره‌سازی: 9 گیگابایت فضای خالی
    کارت صدا: کارت صدای سازگار با دایرکت‌ایکس نسخه‌ 9
    واقعا با رم 2 میشه روی بالاترین روزلشن نرم و راحت بازی کرد ؟ خیلی عجیبه.من که همیشه PES بازی کردم. فقط یک سال بود که روی بالاترین روزلشن بدون لگ بود. اما سال های بعد مجبور بود روی مدیوم بازی کنم. خیلی خبر خوبیه که سیستم پیشنهادی شرایطش بهتر شده ( حداقل سیستم نه. سیستم پیشنهادی )
    البته برای خود ویندوز هم همینطور شده. گرافیک ویندوز 10 بهتر از ویندوز 7 هست. اما ویندوز 10 حتی روی رم های 512 هم به راحتی اجرا میشه
    ,

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

طبق معمول نسخه پی سی شون انقد ر.دس که فقط روی کنسول مانور میدن !!!
    احمقا هنوز درک نکردن که بیش از ۶۰.۷۰ درصد گیمراشون رو پی سی هست و کنسولیا تا جایی که من دیدم بخاطر راحتی و بهتر بودن فیفا فیفا رو ترجیه میدن !
    بازی ای که کلا یک گیگ رم بخواد گرافیکش مشخصه در چه سطحی هست ....
    اینکه شما گفتی اینطوری هم نیست چون اگه اینطور بود دیگه هیچکس نسخه PC رو بازی نمی کرد . مهمترین نکته اینه که گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها یکی هستش .

این رو هم بگم که در مورد PES اکثر کسایی که بازی رو می خرن اون رو برای PS4 میخرن و تعداد کسایی که بازی رو برای Xone میخرن خیلی کمتر از نسخه PS4 هستش !و خیلی بیشتر از نسخه PC . به کل مانور بازی روی PS4 هستش اینطور هم که دیدیم امسال SONY همکاری خوبی با تیم سازنده داشت و یه سری محدودیت ها رو برداشت تا فایل های اشتراکی ادیتورها به راحتی از کنسول به کنسول دیگه قابل انتقال هستش و این یعنی مشکل لبیسانس تیم ها برای PS4 به راحتی حل شده و کار خیلی خیلی راحت شد.

در مورد 2 گیگابایت رم که سیستم نیاز داره برای بازی هم بگم که موتور بازی خیلی انعطاف پذیر و نرم هستش در کنار اینکه خیلی قدرت مند هستش و علت اینکه رم پایین 2 گیگابایت اینکه بازی به شدت بهینه شده و روش کار شده تا کمترین سخت افزار ممکن رو بخواد اگرنه نسخه PC به نظر من باز هم اونقدر گرافیک پایینی نداره .

6. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

8. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اینکه شما گفتی اینطوری هم نیست چون اگه اینطور بود دیگه هیچکس نسخه PC رو بازی نمی کرد . مهمترین نکته اینه که گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها یکی هستش .

این رو هم بگم که در مورد PES اکثر کسایی که بازی رو می خرن اون رو برای PS4 میخرن و تعداد کسایی که بازی رو برای Xone میخرن خیلی کمتر از نسخه PS4 هستش !و خیلی بیشتر از نسخه PC . به کل مانور بازی روی PS4 هستش اینطور هم که دیدیم امسال SONY همکاری خوبی با تیم سازنده داشت و یه سری محدودیت ها رو برداشت تا فایل های اشتراکی ادیتورها به راحتی از کنسول به کنسول دیگه قابل انتقال هستش و این یعنی مشکل لبیسانس تیم ها برای PS4 به راحتی حل شده و کار خیلی خیلی راحت شد.

در مورد 2 گیگابایت رم که سیستم نیاز داره برای بازی هم بگم که موتور بازی خیلی انعطاف پذیر و نرم هستش در کنار اینکه خیلی قدرت مند هستش و علت اینکه رم پایین 2 گیگابایت اینکه بازی به شدت بهینه شده و روش کار شده تا کمترین سخت افزار ممکن رو بخواد اگرنه نسخه PC به نظر من باز هم اونقدر گرافیک پایینی نداره .
    امسال برای پس سال پی اس ۴ هست ، همونجور که گفتید ادیت بازی رو کاملا باز گذاشته کونامی کاربرا فقط با یه یو اس بی میتونند فایل های ادیت رو منتقل کنند و اون رو روی دستگاه خودشون بار گزاری کنند.
    پ.ن : قبلا هم برای کنسول مود و ادیت بود ولی به این صورت که فایل های دستکاری شده آپشن فایل مینشست کپی میشد تو کنسول امسال یه فایل ادیت هست که خیلی راحت در بازی لود میکنید و خاصیتش اینه که ظاهرا تو انلاین بازی کردن مشکلی پیش نمیاره یعنی بازی تون دستکاری شده قلمداد نمیشه.
    گروه های ادیت وعده دادند همون روزهای اول انتشار حتی قبل از ریلیز بازی فایل ادیت رو واسه پی اس ۴ آمده کنند. یه گروه ادیت خوب پیدا کردم که وعده دادند هیچ دستکاری اضافی تو بازی نکنند قدرت بازی کن ها رو کم وزیاد نکنند لوگو خودشون رو اضاف نکنند و فقط و فقط لایسنس ها رو درست کنند یعنی همون پس اوریجینال کونامی باشه با اسامی و کیتهای درست شده.
    یه مشکلی که سابقا داشت (تجربه از اکس باکس ۳۶۰) محدودیت اسلایت های خالی برای جایگزینی بود که کاربر باید انتخاب میکرد مثلا یا بوندس لیگا یا ام ال اس و... امیدوارم اسلات های خالی برای ادیت بیشتر شده باشه امسال.
    اگه پرمیر لیگ و ورزشگاهش رو بتونند درست کنند من خودم سعی میکنم دیسک اوریجنال بازی رو تهیه کنم.

10. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دارن نسخه اصلی رو بازی میکنن .

12. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

14. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نسخه Winning Eleven بازی برای اولین بار تمامی نوشته های آن به زبان ژاپنی خواهد بود و زبان انگلیسی ندارد ! (بس که این ژاپنی ها وطن پرستن )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

7 روز به انتشار بازی .....................شمارش معکوس شروع میشه

17. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •