PES2017 در تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین .
PES2017 در تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین .
طبق معمول نسخه پی سی شون انقد ر.دس که فقط روی کنسول مانور میدن !!!
احمقا هنوز درک نکردن که بیش از ۶۰.۷۰ درصد گیمراشون رو پی سی هست و کنسولیا تا جایی که من دیدم بخاطر راحتی و بهتر بودن فیفا فیفا رو ترجیه میدن !
بازی ای که کلا یک گیگ رم بخواد گرافیکش مشخصه در چه سطحی هست ....![]()
واقعا با رم 2 میشه روی بالاترین روزلشن نرم و راحت بازی کرد ؟ خیلی عجیبه.من که همیشه PES بازی کردم. فقط یک سال بود که روی بالاترین روزلشن بدون لگ بود. اما سال های بعد مجبور بود روی مدیوم بازی کنم. خیلی خبر خوبیه که سیستم پیشنهادی شرایطش بهتر شده ( حداقل سیستم نه. سیستم پیشنهادی )
البته برای خود ویندوز هم همینطور شده. گرافیک ویندوز 10 بهتر از ویندوز 7 هست. اما ویندوز 10 حتی روی رم های 512 هم به راحتی اجرا میشه
,
اینکه شما گفتی اینطوری هم نیست چون اگه اینطور بود دیگه هیچکس نسخه PC رو بازی نمی کرد . مهمترین نکته اینه که گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها یکی هستش .
این رو هم بگم که در مورد PES اکثر کسایی که بازی رو می خرن اون رو برای PS4 میخرن و تعداد کسایی که بازی رو برای Xone میخرن خیلی کمتر از نسخه PS4 هستش !و خیلی بیشتر از نسخه PC . به کل مانور بازی روی PS4 هستش اینطور هم که دیدیم امسال SONY همکاری خوبی با تیم سازنده داشت و یه سری محدودیت ها رو برداشت تا فایل های اشتراکی ادیتورها به راحتی از کنسول به کنسول دیگه قابل انتقال هستش و این یعنی مشکل لبیسانس تیم ها برای PS4 به راحتی حل شده و کار خیلی خیلی راحت شد.
در مورد 2 گیگابایت رم که سیستم نیاز داره برای بازی هم بگم که موتور بازی خیلی انعطاف پذیر و نرم هستش در کنار اینکه خیلی قدرت مند هستش و علت اینکه رم پایین 2 گیگابایت اینکه بازی به شدت بهینه شده و روش کار شده تا کمترین سخت افزار ممکن رو بخواد اگرنه نسخه PC به نظر من باز هم اونقدر گرافیک پایینی نداره .
امسال برای پس سال پی اس ۴ هست ، همونجور که گفتید ادیت بازی رو کاملا باز گذاشته کونامی کاربرا فقط با یه یو اس بی میتونند فایل های ادیت رو منتقل کنند و اون رو روی دستگاه خودشون بار گزاری کنند.
پ.ن : قبلا هم برای کنسول مود و ادیت بود ولی به این صورت که فایل های دستکاری شده آپشن فایل مینشست کپی میشد تو کنسول امسال یه فایل ادیت هست که خیلی راحت در بازی لود میکنید و خاصیتش اینه که ظاهرا تو انلاین بازی کردن مشکلی پیش نمیاره یعنی بازی تون دستکاری شده قلمداد نمیشه.
گروه های ادیت وعده دادند همون روزهای اول انتشار حتی قبل از ریلیز بازی فایل ادیت رو واسه پی اس ۴ آمده کنند. یه گروه ادیت خوب پیدا کردم که وعده دادند هیچ دستکاری اضافی تو بازی نکنند قدرت بازی کن ها رو کم وزیاد نکنند لوگو خودشون رو اضاف نکنند و فقط و فقط لایسنس ها رو درست کنند یعنی همون پس اوریجینال کونامی باشه با اسامی و کیتهای درست شده.
یه مشکلی که سابقا داشت (تجربه از اکس باکس ۳۶۰) محدودیت اسلایت های خالی برای جایگزینی بود که کاربر باید انتخاب میکرد مثلا یا بوندس لیگا یا ام ال اس و... امیدوارم اسلات های خالی برای ادیت بیشتر شده باشه امسال.
اگه پرمیر لیگ و ورزشگاهش رو بتونند درست کنند من خودم سعی میکنم دیسک اوریجنال بازی رو تهیه کنم.![]()
دارن نسخه اصلی رو بازی میکنن .![]()
نسخه Winning Eleven بازی برای اولین بار تمامی نوشته های آن به زبان ژاپنی خواهد بود و زبان انگلیسی ندارد ! (بس که این ژاپنی ها وطن پرستن)
7 روز به انتشار بازی .....................شمارش معکوس شروع میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)