من از کارشناس خدمات مشترکین ایرانسل هم پرسیدم گفت دقیقا LH92 همون مدل دیلینکه که به سفارش mtn زده شده.
ولی میگند کاراییش مثل مدل دیلینک نیست.
تا تست نشه با هم نمیشه به طور قطع اظهار نظر کرد.
من از کارشناس خدمات مشترکین ایرانسل هم پرسیدم گفت دقیقا LH92 همون مدل دیلینکه که به سفارش mtn زده شده.
ولی میگند کاراییش مثل مدل دیلینک نیست.
تا تست نشه با هم نمیشه به طور قطع اظهار نظر کرد.
نقظه قوت فکر نکنم داشته باشه.
چون دیلینکه هم جمع و جورتره هم باتریش بهتر جواب میده و هم از همه مهمتر سرعت بهتری به شما میده (این 2 مدل را خودم در شرایط یکسان با هم تست کردم.)
ضمن اینکه 7350 قابلیت پشتیبانی از کدهای ussd و کار کردن بدون باتری را هم ندارد.
ویژگی های TP-Link M7350
1- باتری قدرتمند 2550 میلی آمپر ساعت
2- قابلیت دوال باند 2.4 یا 5 گیگاهرتز
3- صفحه نمایش با اطلاعات کامل
4- ساپورت کارت حافظه تا 32 گیگ و قابلیت به اشتراک گذاری کارت حافظه به صورت بی سیم
5- عدم ساپورت کدهای دستوری (USSD)
6- عدم قابلیت کارکردن بدون باتری
7- قابلیت اتصال 15 دیوایس به صورت وایرلس همزمان
8- وجود اپلیکیشن اختصاصی tpMiFi به جهت کنترل و تنظیمات آسان مودم برای اندروید و ios
ویژگی های D-Link DWR-932-D1
1- باتری قدرتمند 2640 میلی آمپر ساعت
2- تک باند 2.4 گیگاهرتز
3- اطلاعات صفحه نمایش همانند M7350 کامل نیست
4- ساپورت کارت حافظه تا 32 گیگ و عدم قابلیت به اشتراک گذاری کارت حافظه به صورت بی سیم
5- ساپورت کدهای دستوری (USSD)
6- قابلیت کارکردن بدون باتری و مستقیم با آداپتور
7- قابلیت اتصال 10 دیوایس به صورت وایرلس همزمان
8- عدم وجود اپلیکیشن اختصاصی
به لحاظ جنس بدنه و خش پذیری ، D-Link DWR-932-D1 از TP-Link M7350 بهتر است .
البته مدل 4 دیلینک را فکر کنم اشتباه باشه چون قابلیت به اشتراک گذاری کارت حافظه را همه مودم های کارت حافظه خور دارند.
سلام آیا داشتن فاصله از مودم lh92 در سرعت دانلود تاثیر گذاره یعنی هر چه از اون دورتر باشیم سرعت کمتر میشه یا ارتباطی نداره در شرایط ۴ خط پر آنتن یکسان
بچه ها با توجه به مودم های باتری دار باتری شون مدام در حال شارژ و دشارژ هست آیا امکان داره باتری خراب بشه و اصلا ارزش داره 150 تومن بیشتر بدیم و مودم رومیزی و لن دار بخریم ... فقط به خاطر باتری ؟
Last edited by britain; 20-07-2016 at 21:21.
. .
Last edited by 1t4; 30-07-2016 at 12:43.
بستگی به استفاده شما داره.
ولی به نظر من مودم باتری دار خیلی بیشتر به درد میخوره. مخصوصا مدلایی که بدون باتری و با اداپتور تنها هم کار می کنند خیلی پرکاربردترند.
من هنوز توی کتم نمیره که از نظر آنتن دهی mr200 قوی تر از b315 هست
تو برسی های دیجی کالا کسایی که b315 داشتن دقیقا برعکس حرف شما رو میگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by britain; 20-07-2016 at 21:52.
سلام به همگی دوستان
می خواستم یه مودم 4G بگیرم از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنم که در محل زندگی ما انتن دهیش خوب نیست ، صحبت هاتونو دنبال کردم متاسفانه چیز زیادی متوجه نشدم !
با توجه به استفاده از سیم کارت ایرانسل و نسل 4G و انتن دهی ضعیف محل زندگی چه مودمی پیشنهاد میدین ؟ جریان این FDD و TDD چیه ؟
ممنون بابت راهنماییتون![]()
سلام آیا داشتن فاصله از مودم lh92 در سرعت دانلود تاثیر گذاره یعنی هر چه از اون دورتر باشیم سرعت کمتر میشه یا ارتباطی نداره در شرایط ۴ خط پر آنتن یکسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)