تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 112 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1114

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام نمیدونم چرا ویندوز 10 قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد صفحه سیاهه و وقتی موس رو تکون میدی نشانگر موس ظاهر میشه رو صفحه و پیغام please wait میاد و ویندوز میاد بالا، با دوتا کامپیوتر با کارت گرافیک های amd و nvidia همینجوره فک میکنم مشکل از خود وین 10 باشه؟
    و اینکه توی وین 7 درایو های توی مای کامپیوتر خیلی خوب طبقه بندی شده بودن درایو های محلی یه قسمت زیرش درایو های نوری الان همه درایو هارو یجا نشون میده با استفاده از Group By هم نتیجه ای نگرفتم راه حلی نداره؟ممنون
    سلام دوست عزیز
    همانطور که دوستمون پاسخ دادن، این مشکل صفحه سیاه برای من لپ تاپ هایی که خودم ویندوز 10 نصب کردم، بوجود نیومده
    یعنی چون رم لپ تاپ های ما 8 گیگ و اکثرا پردازنده i5 یا i7 داریم این برامون پدیدار نمیشه
    ولی همین دیشب بر روی لپ تاپ پایین رده که 2 گیگ رم داشت و پردازنده i3 بهمراه گرافیک اینتل (گرافیک کمکی AMD یا GeForce نداشت!!) همین مشکل شما پدیدار شد
    میشه فهمید بستگی به حافظه رم و بایاس رم داره

با تشکر

2. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام کورتانا رو فعال کنم ، تو یه بخشی که باید به Contact ها دسترسی داشته باشه یه گزینه Settings هست که داخلش میشی بخش Contacts سه گزینه خاموش ولی On داره. حالا نمیدونم باید چیکار کنم ، از این مرحله جلوتر هم نمیره ... لطفا کمکم کنید دوستان

4. 2 کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام کورتانا رو فعال کنم ، تو یه بخشی که باید به Contact ها دسترسی داشته باشه یه گزینه Settings هست که داخلش میشی بخش Contacts سه گزینه خاموش ولی On داره. حالا نمیدونم باید چیکار کنم ، از این مرحله جلوتر هم نمیره ... لطفا کمکم کنید دوستان
    سلام دوست عزیز
    منظور شما این قسمته؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

بله دوست عزیز اینجوریه برای من و همینجا دیگه نمیتونم جلوتر برم برای فعال سازی کورتانا !!!

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

7. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله دوست عزیز اینجوریه برای من و همینجا دیگه نمیتونم جلوتر برم برای فعال سازی کورتانا !!!
    ویندوز شما اکتیو شده؟
    شما سرویسی از سرویس های ویندوز را غیرفعال نکردین؟
    Location ویندوز روشن هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

ویندوز شما اکتیو شده؟
    شما سرویسی از سرویس های ویندوز را غیرفعال نکردین؟
    Location ویندوز روشن هست؟
    آره ویندوز Pro اکتیو شده است لوکیشن هم فعاله البته من ی نرم افزار رو هم نصب کردم الان خاطرم نیس که توش قرار بود همه سرویس های Music و XBOX و ... ویندوز رو غیرفعال کنه ، هیچ اتفاقی هم نیوفتاد با این روش حالا نمدونم از همونه یا نه و یه مورد دیگه اینکه تو یوزر Admin که در ابتدا غیرفعاله وقتی فعالش میکنی این بخش Contact مثل عکس شما هست روشنه گزینه هاش

10. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره ویندوز Pro اکتیو شده است لوکیشن هم فعاله البته من ی نرم افزار رو هم نصب کردم الان خاطرم نیس که توش قرار بود همه سرویس های Music و XBOX و ... ویندوز رو غیرفعال کنه ، هیچ اتفاقی هم نیوفتاد با این روش حالا نمدونم از همونه یا نه و یه مورد دیگه اینکه تو یوزر Admin که در ابتدا غیرفعاله وقتی فعالش میکنی این بخش Contact مثل عکس شما هست روشنه گزینه هاش
    پس میشه گفت شاید بعد نصب اون برنامه ای که گفتین این مشکل پدیدار شده!؟ درسته؟
    مگه شما یوزرتون ادمین نیست؟!!

اگر درست نشد لطفا برنامه Team Viewer را نصب کنید و نام کاربری و رمز رو برام خصوصی ارسال کنید تا متصل بشم به سیستمتون و یه چک بکنم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

پس میشه گفت شاید بعد نصب اون برنامه ای که گفتین این مشکل پدیدار شده!؟ درسته؟
    مگه شما یوزرتون ادمین نیست؟!!

اگر درست نشد لطفا برنامه Team Viewer را نصب کنید و نام کاربری و رمز رو برام خصوصی ارسال کنید تا متصل بشم به سیستمتون و یه چک بکنم
    با تشکر
    یوزرم Admin هست منظورم اون دسترسی Admin که مخفی هست و باید خودت فعالش کنی هست. فکر میکنم به خاطر همون برنامه س اگه تونستم اسمشو دوباره گیر میارم یه چک میکنم اگه نه بهتون یوزر و پس میدم ممنون از شما دوست عزیز

13. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یوزرم Admin هست منظورم اون دسترسی Admin که مخفی هست و باید خودت فعالش کنی هست. فکر میکنم به خاطر همون برنامه س اگه تونستم اسمشو دوباره گیر میارم یه چک میکنم اگه نه بهتون یوزر و پس میدم ممنون از شما دوست عزیز
    با سلام . از توی Settings >>> Privacy >>> feedback & diagnostics چک کنین ببینین diagnostic usage data روی Full هستش ؟

15. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام . از توی Settings >>> Privacy >>> feedback & diagnostics چک کنین ببینین diagnostic usage data روی Full هستش ؟
    من الان یه تستی زدم، هم روی Basic گذاشتم هم روی Full ولی مال بنده فعاله!
    احتمالا این دوستمون با یه برنامه ای خراب کردن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •