تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 44 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ادعای مارکا
    دو ایتالیایی در فهرست مربیان موردنظر رئال‌مادرید

آنتونیو کونته و فابیو کاپلو، دو مربی سرشناس ایتالیایی نیز به فهرست مربیان موردعلاقه رئال مادرید برای جانشینی رافا بنیتس اضافه شدند.

به گزارش "ورزش سه"، بر کسی پوشیده نیست که وضعیت رافا بنیتس روی نیمکت رئال مادرید کاملا متزلزل است و هر نتیجه ضعیفی ممکن است به اخراج او منجر شود. مارکا امروز به لیست مربیان مورد نظر مدیریت رئال برای جانشینی بنیتس، نام آنتونیو کونته و فابیو کاپلو را نیز اضافه کرد؛ لیستی که نام هایی چون مورینیو و زیدان نیز در آن به چشم می خورد.

کونته که هم اکنون سرمربی تیم ملی ایتالیاست، احتمالا پس از یورو 2016 از سمت خود کنار خواهد رفت تا بار دیگر به عرصه مربیگری در تیم های باشگاهی بازگردد. او به عنوان بازیکن در 411 بازی، 44 گل برای یووه به ثمر رساند و به عنوان مربی نیز بین سال های 2011 تا 2014، سه فصل پیاپی بیانکونری ها را قهرمان ایتالیا کرد و یک چهره اسطوره ای در این باشگاه محسوب می شود.

کونته می تواند برای تابستان آینده، یکی از گزینه های رئال باشد اما فابیو کاپلو، که پیش از این در دو مقطع روی نیمکت رئال نشسته و هر دو بار نیز این تیم را قهرمان اسپانیا کرده، از شانس بیشتری نسبت به کونته برخوردار است؛ چون پس از برکناری از هدایت تیم ملی روسیه، فعلا بدون تیم است.
    همه رئالیها موافق زیدانن به نظرم حداقل یه نیم فصل حقش هست که بهش میدون بدن من به شخصه خیلی به زیدان امیدوارم ولی این فلورنتینو پرز گاوه گاو

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

همه رئالیهای قدیمی عاشق کاپلو هستند
    ولی با توجه به نتایج ضعیفش در چند سال اخیر به نطرم اومدنش ریسک بزرگیه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه رئالیها موافق زیدانن به نظرم حداقل یه نیم فصل حقش هست که بهش میدون بدن من به شخصه خیلی به زیدان امیدوارم ولی این فلورنتینو پرز گاوه گاو

کجا همه ی رئالی ها موافق اومدن زیدان هستن ؟؟؟

چرا یه نیم فصل حق زیدان هست بهش میدون بدن ولی حق بنیتس نیست همون نیم فصل هم بهش میدون بدن ؟؟؟؟

چرا فکر میکنید هر نیم فصل مربی عوض کردن باعث بهبود تیم میشه ؟

8 مربی توی ده سال اخیر عوض شده ؛ متاسفانه ظاهرا فقط ذهنیت پرز با افکار بنگاهی مآبانه اش اینطوری نیست و افکار هوادارا هم چاره ی کار رو توی تغییر مربی میبینه سر هر باخت و شکستی

4. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کجا همه ی رئالی ها موافق اومدن زیدان هستن ؟؟؟

چرا یه نیم فصل حق زیدان هست بهش میدون بدن ولی حق بنیتس نیست همون نیم فصل هم بهش میدون بدن ؟؟؟؟

چرا فکر میکنید هر نیم فصل مربی عوض کردن باعث بهبود تیم میشه ؟

8 مربی توی ده سال اخیر عوض شده ؛ متاسفانه ظاهرا فقط ذهنیت پرز با افکار بنگاهی مآبانه اش اینطوری نیست و افکار هوادارا هم چاره ی کار رو توی تغییر مربی میبینه سر هر باخت و شکستی
    پرز دنبال ستارس دنبال مربی بزرگه بنظرم مشکل اصلی تیمه اصلا از تیم های پایه از مربی های پایه مایه نمیزاره بنیتز از همون روز اول معلوم بود در حدرئال نیست من با رفتن کارلتو و مورینیو مخالف بودم ولی بنیتز باید اخراج بشه جلوی ضرر رو از هر کجا بگیری منفعته و بنظر خیلی از دوستان و من جمله خودم زیدان میتونه خیلی گزینه خوبی باشه

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیام ویژه کریستیانو رونالدو برای کریسمس

مشکلات زیادی در رئال مادرید وجود دارد، اما به نظر می رسد کریستیانو رونالدو حال خوبی در تعطیلات کریسمس دارد.
    فوق ستاره ستاره پرتغالی رئال در پیامی خاص کریسمس را به هوادارانش تبرک گفت.

وی در صفحه رسمی اینستاگرام با انتشار تصویر زیر نوشته است:

((هواداران کریسمس مبارک. دوستتون دارم.))

فیگو: هدایت رئال مادرید یکی از اهداف زیدان است

هواداران رئال مادرید از شرایط تیمشان در این فصل راضی نیستند و شایعاتی در خصوص حضور زین الدین زیدان به عنوان جانشین رافا بنیتز مطرح شده است.

لوئیس فیگو که زمانی در باشگاه رئال هم بازی زیدان بود، معتقد است که او روزی سرمربی این رئال می شود.
    وی در گفتگو با Omnisoport عنوان کرد:
    ((هدایت رئال مادرید یکی از اهداف زیدان در آینده است. او در حال حاضر هدایت رئال مادرید B را به عهده دارد، اما من مطمئنم که او روزی به تیم اصلی خواهد رسید. نمی دانم که چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد.
    بودن در نیمکت رئال یعنی اینکه شما وقت کافی ندارید و همه از شما پیروزی می خواهند. بنابراین من فکر می کنم که آینده بنیتز در رئال بستگی به تصمیم مسئولان باشگاه دارد.))

در نظرسنجی مارکا، زیدان گوی سبقت را از مورینیو ربود

با وجود حمایت های قاطع فلورنتینو پرز از رافائل بنیتز، همچنان زمزمه های برکناری این مربی اسپانیایی به گوش می رسد.
    این در حالی است که از ژوزه مورینیو و زین الدین زیدان به عنوان دو رقیب بنیتز برای نشستن روی نیمکت رئال مادریدنام برده می شود.
    سایت مارکا به تازگی یک نظر سنجی انجام داده و در آن از هوادران رئال خواسته تا به گزینه مورد علاقه خود برای تصدی هدایت این تیم رأی دهند.

بیش از 64 هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کردند، 53 درصد از آنها خواهان نشستن زیدان روی نیمکت کهکشانی ها هستند. 31 درصد به مورینیو رأی داده اند و 16 درصد هم ویکتور فرناندز، سرمربی جوانان رئال مادرید را انتخاب کرده اند.
    Last edited by hossein blak; 25-12-2015 at 15:38.

8. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

پرز دنبال ستارس دنبال مربی بزرگه بنظرم مشکل اصلی تیمه اصلا از تیم های پایه از مربی های پایه مایه نمیزاره بنیتز از همون روز اول معلوم بود در حدرئال نیست من با رفتن کارلتو و مورینیو مخالف بودم ولی بنیتز باید اخراج بشه جلوی ضرر رو از هر کجا بگیری منفعته و بنظر خیلی از دوستان و من جمله خودم زیدان میتونه خیلی گزینه خوبی باشه

اول با لیگ ایران اشتباه گرفتید
    که سر نیم فصل مربی 4 تا مساوی میاره اخراج میشه
    من خودم جزو منتقدان بنیتز هستم
    ولی تعویض سرمربی تو نیم فصل جزو گزینه های اضطراریه که فعلا نمیشه گفت وضعیت تیم اضطراری باشه

دوما
    آخه کی گفته زیدان مربیه؟؟؟
    طرف کلا یه فصل کنار انچلوتی واستاد 4 تا داد زد ملت فکر کردن خبری شده
    نه رزومه ای نه افتخاری هیچی نداره
    بنیتز با این همه سابقه اونم قهرمانی چمپیونز و لالیگا و.... خودش مونده تو کار خودش
    بعد زیدانی که هنوز تو تیم دوم رئال هست بیاد تیم اصلی چه بکنه؟؟؟
    فکر کردید چون فوتبال حالیش بود پس مربیگری هم خیلی حالیشه الان بیاد معجزه میکنه؟؟
    نتایج اخیر همون تیم دوم رئال رو هم ببینید بعد بگید زیدان زیدان

از رو شکم سیری و تعصب نمیشه گفت زیدان مربی خوبی خواهد شد

سوما
    این رئالی هایی که میگی موافق مربی شدن زیدان هستن چرا موافق مربیگری مورینیو نیستن؟؟؟
    مورینیو هم بیکاره و یه گزینه عالی واسه مربیگری
    اتفاقات اخیر هم فکر کنم باعث شده بفهمه حاشیه زیاد هم جالب نیست که همش بهش دامن بزنه

طرف حاضره نیم فصل زیدان بیاد ولی به مورینیو راضی نیست؟؟

Sent from my D6502 using Tapatalk
    Last edited by albertxx; 25-12-2015 at 17:16.

10. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اول با لیگ ایران اشتباه گرفتید
    که سر نیم فصل مربی 4 تا مساوی میاره اخراج میشه
    من خودم جزو منتقدان بنیتز هستم
    ولی تعویض سرمربی تو نیم فصل جزو گزینه های اضطراریه که فعلا نمیشه گفت وضعیت تیم اضطراری باشه

دوما
    آخه کی گفته زیدان مربیه؟؟؟
    طرف کلا یه فصل کنار انچلوتی واستاد 4 تا داد زد ملت فکر کردن خبری شده
    نه رزومه ای نه افتخاری هیچی نداره
    بنیتز با این همه سابقه اونم قهرمانی چمپیونز و لالیگا و.... خودش مونده تو کار خودش
    بعد زیدانی که هنوز تو تیم دوم رئال هست بیاد تیم اصلی چه بکنه؟؟؟
    فکر کردید چون فوتبال حالیش بود پس مربیگری هم خیلی حالیشه الان بیاد معجزه میکنه؟؟
    نتایج اخیر همون تیم دوم رئال رو هم ببینید بعد بگید زیدان زیدان

از رو شکم سیری و تعصب نمیشه گفت زیدان مربی خوبی خواهد شد

سوما
    این رئالی هایی که میگی موافق مربی شدن زیدان هستن چرا موافق مربیگری مورینیو نیستن؟؟؟
    مورینیو هم بیکاره و یه گزینه عالی واسه مربیگری
    اتفاقات اخیر هم فکر کنم باعث شده بفهمه حاشیه زیاد هم جالب نیست که همش بهش دامن بزنه

طرف حاضره نیم فصل زیدان بیاد ولی به مورینیو راضی نیست؟؟

Sent from my D6502 using Tapatalk
    عزیز نظر سنجی مارکا گویای همه چیز هست بنظرم حضور زیدان در تیم بعنوان سرمربی یک روحیه مضاعف به تیم میده و مهم ترین چیز روحیس تازه درسته زیدان مربی بزرگی نیست ولی میتونه بشه مثل گواردیولا و مورد اخر اینه که ما اسطوره ها مون رو دوست داریم بخاطر همین زیدان رو به مورینیو ترجیح میدیم
    من که خیلی دوست دارم زیدان بشه بقیه رو نمیدونم

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

به نظر من که اوردن مورینیو اصلا گزینه ی مناسبی نیست !
    چون اصن مربیگری بلد نیست و تاییدیه نداره از سرهنگ!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتها گزینه ای که داریم فرگوسنه که اونم باز نشست حالا باس چی کار کرد پ؟

13. 2 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

در مصاحبه با شبکه کواترو
    واکنش کاپلو به شایعه مربیگری در رئال مادرید

روز گذشته مارکا ادعا کرده بود که نام فابیو کاپلو به لیست مربیان مورد نظر مدیران رئال برای جانشینی رافا بنیتس اضافه شده است.

به گزارش "ورزش سه"، مارکا از کاپلو و کونته به عنوان دو ایتالیایی موردنظر رئالی ها برای جانشینی بنیتس نام برده بود . خبرنگار شبکه کواترو در مصاحبه ای کوتاه با کاپلو، در مورد این شایعه سوالی را مطرح کرد که او در جواب گفت:" نه، نه، نه؛ دوست ندارم وارد این مباحث شوم چون بیشتر به یک شوخی شبیه است. کریسمس مبارک و سال خوبی داشته باشید."
    لازم به ذکر است که فابیو کاپلو پیش از این در فصول 96-97 و 2006-2007، مربیگری رئال مادرید را بر عهده داشت و هر دو بار نیز این تیم را قهرمان لالیگا کرد

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آمار و ارقام تقابل‌های رئال مادرید - رئال سوسیداد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •