سلام به همگی
• یه تبریک اونجوری به کونامی که نسخه دمو PC رو منتشر نکرد و خیلی استادانه حال ما رو گرفت و یه تبریکم به کنسولی ها که دارن pes جدید رو بازی میکنن و ما تهش میتونیم بریم YT ویدئو 1080 ببینیم (که خیلی هم جالب کپچر نشدن)
•• این دو جمله از یه منتقد بازی معتبر هست که تو گیمزکام فیفا و پس رو مقایسه کرده . بخونید حال کنید !
Without a doubt, I felt that PES 2016 destroyed FIFA 16 at Gamescom
Both games will undoubtedly have their issues, but as far as I can tell, PES 2016 has the upper hand
••• کلا pes من و یاد زوج و فرد های CoD میندازه . زوجا یه استودیو فردا یه استودیو دیگه . تو pes هم به نظر من 2009 خیلی خوب و انقلابی بود ، 10 اصلا ، 11 خوب بود به نسبت ، 12 داغون شد ، 13 شد best ever خیلی هامون ، 14 سقوط کونامی بود و اما 15 شد «شاهکار سری اما با اشکالات جزئی!» . میترسم . میترسم نوبت زوجا شده و امسال به فنا بدن بازی رو . البته خودمو با این قانع میکنم که با اینکه pes 6 زوج بود اما چقد فوق العاده بود . پس یهو دیدی 2016 هم چون شیش داره (!) یهو استثنا تو زوجا خوب از اب دراومد !
•• بچه ها کونامی میگه گزارشگر جدیدی رو به اسم Pete Drury برای مسابقات UK اورده . یعنی دیگه Jon Champion رفت ؟ یا فقط لیگ جزیره نیستش ؟ با اینکه خیلی از جمله ها تو 15 تکراری میشد ولی خب صدای جان تو این چند شماره حسابی قسمتی از pes شده بود . الان دمو گزارش نداره نه ؟ ویدئو های که من دیدم نداشت . در کل امیدوارم جان رو حذف نکنن ، اپدیت کنن !
•
بشخصه بیشترین چیزی که تو 15 ازارم میداد این بود که اصولا پاس های عمقی زمینی که میدادی (هر چقدر هم اصولی میدادی باز) به دفاع برخورد میکرد . یعنی حتی اگه دفاعشون ثابت بود باز 80 درصد توب میرفت زیر پاش . الان هم عمقی زمینی به ندرت میرسه یا بهتر شده به نظرت ؟
•••
بدبختانه اینطوری نیست . ازشون خیلی ناراحتم ..
خلاصه متن اینه که میگه نسخه PC بهتر از 360 و PS3 هست اما خب به خوبی PS4 و One نیست . این مسئله رسمی تایید شده !
6. Don't expect the PC version of PES to be as good as on PS4 or Xbox One this year
The PES series has typically had issues with PC ports that lacked features and looked worse too. This time, Bhatti tells NDTV Gadgets, the differences will be limited to visuals, and that, to a lesser degree than before.
He stated that the PC version would look better than the PS3 and Xbox 360 versions and even possess cutscenes that those two editions will not get. However, it will not look as good as the PS4 and Xbox One version.
• راستی DYNAMIC WIDE CAMERA ANGLE رو امسال اضافه کرده . قراره بهترین زاویه و دید ممکن رو برای صاحب توپ فراهم کنهو از این حرفا . فرقی کرده به نظرتون دوربین ؟
•••• بچه ها هنوزم موندم چرا نسخه PC رو منتشر نکردن . فقط میخواستم مشکلایی که حس میکردم رو به کونامی برسونم تا شاید ای درستش کنه واسه ورژن نهایی . دوس دارم این کارا رو کلا ..