تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 115 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا بعد از دیدن تریلر بازی از گیم پلی خیلی دلم pes میخواد ولی نسخه PC دقیقا چه تفاوتهایی با نسخه های نسل هشتمی داره امیدوارم اون خریت سالهای قبل Ea را نکنه کونامی
    خب شما اگه نسخه 15 رو بازی کرده باشی میفهمی کاری که الان Konami داره میکنه کلا با کاری که EA کرد متفاوت هستش از اون لحاظ که EA برای فیفا نسخه PC کلا یه نسخه مجزا با موتور دیگه و تیم سازنده مجزا داشت که خب تفاوت نسخه ی PC در فیفا مثل تفاوت روز و شب بود و در نهایت نسخه PC اون در مقایسه باکنسول یه افتضاح بود .

اما در مورد PES ...

تیم سازنده بازی برای تمام کنسولها و PC یکیه .
    موتور ساخت بازی در تمامی کنسولها و PC موتور قدرتمند FOX هستش که در قدرت مانور اون هیچ شکی نیست .
    تفاوت نسخه PC با نسخه PS4 .XONE در مواردی چون کیفیت چمن بازی . نور پردازی دینامیک بهتر (گرچه نسخه PC هم نور پردازی خوبی داره). تماشاگرهای کاملا سه بعدی و...هستش . در نهایت در مورد گرافیک هم بخوام بگیم تفاوت اصلا محسوس نیست .

در تمامی نسخه ها گیم پلی بازی و انیمیشنها یکسان خواهد بود و فقط از لحاظ جلوه های بصری و مواردی که در بالا گفتم با هم تفاوتهایی دارن .

آقا تو این گلی که نیمار به نویر میزنه شیرجه نویر یخورده غیر طبیعی نبود؟انگار که دارن با نخ میکشنش! تو یکی از تریلرها هم من دیدم روبن زد و نویر یه همچین واکنش غیر طبیعی داشت

- - - Updated - - -

آقا تو این گلی که نیمار به نویر میزنه شیرجه نویر یخورده غیر طبیعی نبود؟انگار که دارن با نخ میکشنش! تو یکی از تریلرها هم من دیدم روبن زد و نویر یه همچین واکنش غیر طبیعی داشت
    من راستش مشکلی نمیبینم . داره خودشو میکشه سمت سوت اما خب نمیرسه به توپ

سلام به همگی

یه تبریک اونجوری به کونامی که نسخه دمو PC رو منتشر نکرد و خیلی استادانه حال ما رو گرفت و یه تبریکم به کنسولی ها که دارن pes جدید رو بازی میکنن و ما تهش میتونیم بریم YT ویدئو 1080 ببینیم (که خیلی هم جالب کپچر نشدن)

این دو جمله از یه منتقد بازی معتبر هست که تو گیمزکام فیفا و پس رو مقایسه کرده . بخونید حال کنید !

Without a doubt, I felt that PES 2016 destroyed FIFA 16 at Gamescom

Both games will undoubtedly have their issues, but as far as I can tell, PES 2016 has the upper hand

کلا pes من و یاد زوج و فرد های CoD میندازه . زوجا یه استودیو فردا یه استودیو دیگه . تو pes هم به نظر من 2009 خیلی خوب و انقلابی بود ، 10 اصلا ، 11 خوب بود به نسبت ، 12 داغون شد ، 13 شد best ever خیلی هامون ، 14 سقوط کونامی بود و اما 15 شد «شاهکار سری اما با اشکالات جزئی!» . میترسم . میترسم نوبت زوجا شده و امسال به فنا بدن بازی رو . البته خودمو با این قانع میکنم که با اینکه pes 6 زوج بود اما چقد فوق العاده بود . پس یهو دیدی 2016 هم چون شیش داره (!) یهو استثنا تو زوجا خوب از اب دراومد !

بچه ها کونامی میگه گزارشگر جدیدی رو به اسم Pete Drury برای مسابقات UK اورده . یعنی دیگه Jon Champion رفت ؟ یا فقط لیگ جزیره نیستش ؟ با اینکه خیلی از جمله ها تو 15 تکراری میشد ولی خب صدای جان تو این چند شماره حسابی قسمتی از pes شده بود . الان دمو گزارش نداره نه ؟ ویدئو های که من دیدم نداشت . در کل امیدوارم جان رو حذف نکنن ، اپدیت کنن !

بشخصه بیشترین چیزی که تو 15 ازارم میداد این بود که اصولا پاس های عمقی زمینی که میدادی (هر چقدر هم اصولی میدادی باز) به دفاع برخورد میکرد . یعنی حتی اگه دفاعشون ثابت بود باز 80 درصد توب میرفت زیر پاش . الان هم عمقی زمینی به ندرت میرسه یا بهتر شده به نظرت ؟

بدبختانه اینطوری نیست . ازشون خیلی ناراحتم ..

محتوای مخفی: انتظار نداشته باشید نسخه PC به خوبی PS4 و Xbox One باشد 

خلاصه متن اینه که میگه نسخه PC بهتر از 360 و PS3 هست اما خب به خوبی PS4 و One نیست . این مسئله رسمی تایید شده !

6. Don't expect the PC version of PES to be as good as on PS4 or Xbox One this year
    The PES series has typically had issues with PC ports that lacked features and looked worse too. This time, Bhatti tells NDTV Gadgets, the differences will be limited to visuals, and that, to a lesser degree than before.

He stated that the PC version would look better than the PS3 and Xbox 360 versions and even possess cutscenes that those two editions will not get. However, it will not look as good as the PS4 and Xbox One version.

راستی DYNAMIC WIDE CAMERA ANGLE رو امسال اضافه کرده . قراره بهترین زاویه و دید ممکن رو برای صاحب توپ فراهم کنه‌و از این حرفا . فرقی کرده به نظرتون دوربین ؟

بچه ها هنوزم موندم چرا نسخه PC رو منتشر نکردن . فقط میخواستم مشکلایی که حس میکردم رو به کونامی برسونم تا شاید ای درستش کنه واسه ورژن نهایی . دوس دارم این کارا رو کلا ..
    ویدیوهای Capture شده با کیفیت خوب وجود دارن شما بی اطلاعی ! .

در مورد بازخوردهای بازی بنده اینجا خیلی گفتم اما خب دوستان باورشون نمیشه ! .

کلا هیچپوقت به اینکه مثلا سال فرد بازی خوب میشه و سال زوج نه اعتقادی ندارم !.

گزارشگر انکلیسی زبون بازی کلا عوض شده و Peter Durey به جای John Champion اومده . به نظر من John Champion اصلا صداش و گزارشگری خوب نبود(صدای قورباغه ) . اصلا ! .

بدبختانه اینطوری نیست . ازشون خیلی ناراحتم ..
    برای دفعه هزارم .

گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها یکی هستش . تفاوت ها از لحاظ جلوه های بصری هستن .

نسخه PC به علت هک شدن منتشر نمیشه .

2. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ضمن تشکر از شما بابت پاسخگویی فقط اینکه همه نسخه ها را یک تیم کار میکنن آدم دقیقا از این میترسه که نسخه x360 , ps3 هم وجود داره و بیم اون میره که نسخه pc هم یک چیز توی اون مایه ها باشه و مثلا جلوه های بصری بازی مثل حرکت عکاس ها و فیلمبردارها کنار زمین و رد کفش و تکل روی چمن بازی و تماشاگرای از جنس pes 2015 نسخه pc را یک مقدار وضعیتش را بد خواهد کرد!!امیدوارم یک چیز باحال بدن بیرون البته تا اینجای کار نسخه pc یک عکس هم ندادن که این خودش نشانه بدی هست

4. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ضمن تشکر از شما بابت پاسخگویی فقط اینکه همه نسخه ها را یک تیم کار میکنن آدم دقیقا از این میترسه که نسخه x360 , ps3 هم وجود داره و بیم اون میره که نسخه pc هم یک چیز توی اون مایه ها باشه و مثلا جلوه های بصری بازی مثل حرکت عکاس ها و فیلمبردارها کنار زمین و رد کفش و تکل روی چمن بازی و تماشاگرای از جنس pes 2015 نسخه pc را یک مقدار وضعیتش را بد خواهد کرد!!امیدوارم یک چیز باحال بدن بیرون البته تا اینجای کار نسخه pc یک عکس هم ندادن که این خودش نشانه بدی هست
    شما نسخه 15 رو بازی کردی ؟!‌ البته فکر نمیکنم بازی کرده باشی چون اگه بازی کردی میبینی که بد از آب در نیومده . نسخه 16 هم همینطوریه . سازندگان گفنن چیزی بین نسخه PS3 و PS4 خواهد بود پس مطمینا از نسخه PS3 بهتره و خیلی نزدیک به نسخه PS4.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به بازیکنایی که به سمت اونی که گل زده میرن دقت کن ! همگی در یک ردیف هستند ! این اصلا طبیعی نیست . هر بازیکنی بستگی به موقعیتش تو زمین میره سمت زننده گل .
    شاید بخواد یه حرکت قطار مانند برا خوشحالی ـشون درست کنه (این جور که تو تریلر بود)!

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

اره شیرجه طبیعی نبود شاید بخاطر زاویه دوربین باشه به این شکل دیده میشه.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کاور نسخه عرب .

9. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهران جان داداش نترس بازی همه چیزش به جز جلوه های بصری و کیفیت چمن و تماشاگران ( به نظرم همین هم ظلم بزرگی هستش در حق پی سی باز ها ) فرقی با نسخه کنسول های نسل هشتم نداره .

ولی انصاف نیست مثلا چمن بازی و نور پردازی داینامیک تو کنسول عالی باشه ولی تو پی سی در حد متوسط !!!! البته درسته یک ماه نشده ادیتور ها کلی چمن و کیت و استادیوم و ... اضافه میکنند به بازی ولی بازم بی مهری کونامی رو نسبت به نسخه پی سی رو توجیه نمیکنه !

یادش بخیر برای نسخه های قبلی بازی کلی هیجان داشتیم و تو این تاپیک های پیش بازی کلی فعالیت میکردیم و دیگه حسش نیست

پ . ن : راستی مهران مگه کنسول نداری ؟؟ اقا من جای تو بودم هر دو بازی فیفا و پی اس رو برای کنسول میگرفتم و لذتش و میبردم هر چند که هزینه اش نجومی میشه

11. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما نسخه 15 رو بازی کردی ؟!‌ البته فکر نمیکنم بازی کرده باشی چون اگه بازی کردی میبینی که بد از آب در نیومده . نسخه 16 هم همینطوریه . سازندگان گفنن چیزی بین نسخه PS3 و PS4 خواهد بود پس مطمینا از نسخه PS3 بهتره و خیلی نزدیک به نسخه PS4
    من نسخه 15 را بازی کردم البته من از سال 2010 به اینور که فیفا روی pc هم بصورت نکست جن عرضه شد کمتر سراغ pes رفتم و همین پارسال که نسخه نسل هشتمی فیفا را روی PC هم عرضه کردن که به نظر من فیفا 15 از خیلی جهات بهترین فوتبالی هست که تا به این لحظه ارائه شده حاظرم بحث کنم سر این موضوع ولی خوب طبق سنت هرساله خودم نسخه جدید PES را گرفتم و نصب کردم که درسته نسبت به گذشته بهتر شده بود ولی چمن بازی و سرعت شوت و حرکت بازیکنا و تماشاگرا و کمبود استادیوم خیلی خیلی من را آزار داد و از یک طرف غولی همچون فیفا 15 نسل هشتمی را روی کامپیوترم داشتم که خیلی لذت بخش بود مثلا چمن و یا صحنه آهسته ها و سنماتیک های بازی حس نگاه کردن به فوتبال را در TV میداد به آدم امسال اما تریلرهای PES را دیدم کفم برید حالا باید دید که نسخه PC به چه شکل خواهد بود الان چند روز مونده به انتشار بازی؟
    مهران جان داداش نترس بازی همه چیزش به جز جلوه های بصری و کیفیت چمن و تماشاگران ( به نظرم همین هم ظلم بزرگی هستش در حق پی سی باز ها ) فرقی با نسخه کنسول های نسل هشتم نداره .

ولی انصاف نیست مثلا چمن بازی و نور پردازی داینامیک تو کنسول عالی باشه ولی تو پی سی در حد متوسط !!!! البته درسته یک ماه نشده ادیتور ها کلی چمن و کیت و استادیوم و ... اضافه میکنند به بازی ولی بازم بی مهری کونامی رو نسبت به نسخه پی سی رو توجیه نمیکنه !

یادش بخیر برای نسخه های قبلی بازی کلی هیجان داشتیم و تو این تاپیک های پیش بازی کلی فعالیت میکردیم و دیگه حسش نیست

پ . ن : راستی مهران مگه کنسول نداری ؟؟ اقا من جای تو بودم هر دو بازی فیفا و پی اس رو برای کنسول میگرفتم و لذتش و میبردم هر چند که هزینه اش نجومی میشه
    کنسول که PS3 و X360 را موقع رفتن به خدمت فروختم و الان PC دارم البته با توجه به اینکه روی PC فیفا 16 به صورت نسل هشتمی عرضه خواهد شد من نگرانی ندارم یادش به خیر سال قبل فیفا 15 رو اورجینال خریدم امسالم قصدم همینه اگه کونامی خریت کنه به نظرم با حضور فیفا 16 روی PC فقط خودش ضرر میکنه

13. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الان چند روز مونده به انتشار بازی؟
    27 روز تا انتشار بازی (September 15)

15. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

ویدیوهای Capture شده با کیفیت خوب وجود دارن شما بی اطلاعی ! .
    جمله رو خوب خوندی ؟ من که نگفتم مطلقا یکی هم توشون نیست که به دردبخوره . اره هستن 1080 های 60 فریمی که نسبتا خوبن . ولی از هر 10 تا یکی از نظر من استاندارد و قابله ! حالا شاید تو هر 10 تاش رو عالی توصیف کنی .

کلا هیچپوقت به اینکه مثلا سال فرد بازی خوب میشه و سال زوج نه اعتقادی ندارم !.
    مختارید صد البته ! ولی رد کردنش یه ذره سخته !!

گزارشگر انکلیسی زبون بازی کلا عوض شده و Peter Durey به جای John Champion اومده . به نظر من John Champion اصلا صداش و گزارشگری خوب نبود(صدای قورباغه ) . اصلا ! .
    چطور دلت میاد ؟ من ویدئوهاش رو دارم . قدیمیا . به نظرم کارش درسته . من که دوسش دارم . هرچند اینجا سلیقه‌م مطرحه ..

برای دفعه هزارم .

گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها یکی هستش . تفاوت ها از لحاظ جلوه های بصری هستن .

حالا که 1000 بار گفتی و ما هنوز منظورت رو نگرفتیم بیا یکم عمقیتر بررسی کنیم . اول دوتا از پستای خودتو با هم مقایسه کن :

انیمیشنها و گیم پلی در تمامی نسخه های یکی هستند .
    تفاوت ها از لحاظ جلوه های بصری هستن .

نگی دستت خورد ! نگی انیمیشن جزو جلوه های بصری نیست !

من نظر خودم رو بهت میگم . من اعتقاد دارم : فیچر ها و جزئیات بصری PS4 صد البته بیشتر از نسخه PC هست (دلیل ؟ جمله آدام مدیر محصول بخش اروپا PES رو بخون :It’s got a lot more the features of PS4. A lot more the features of Xbox One.) . تا اینجا همه مطمئنیم ظاهری کنسول هشتمیا چیز های بیشتری واسه عرضه دارن . اما بریم سر GamePlay . خیلی گشتم جایی ندیدم گفته باشن PC فرق داره . و نخوندم بگن فرق نداره . اصولا چون حرفی زده نشده ، به نظر میرسه اصل بر این بوده که یکی هستن . ولی شخصا شخصا شخصا معتقدم چون خوندم Port کردن نسخه PES اصولا همراه با مشکله پس کمی (خیلی کم) به Gameplay هم سرایت کرده . شاید غیر عمد ، شاید بالاجبار (از لحاظ تکنیکی) . اما به این قناعت رسیدم که اره PC هر چند تو موارد خیلی کم اما مثل کنسول نمیشه . حالا شاید دلیل رسمی و استنادی نداشته باشم ولی خب اینطوری از حرفاشون برداشت میکنم . شما میتونی فک کنی گیم پلی PC مطلقا با نسل هشتمیا فرق نداره . از لحاظ Smooth بودن گیم پلی بگیر تا چیزیای مهمتر و ...

نسخه PC به علت هک شدن منتشر نمیشه .
    هک ؟؟؟؟؟؟؟؟ هک چی ؟؟؟؟؟ هک دمو PC ؟؟؟ مگه پولیه که به جای خریدن برن هک کنن ؟؟؟؟؟؟ علی القاعده قرار براین بوده هر کی PS4 داره از استورش دانلود کنه . هر کی XboxOne داره از استور دانلود کنه . و قرار هم بوده هر کی PC داره بتونه دانلود کنه و بازی کنه . Adam Bhatti که مدیر محصول بخش اروپا هستش (و در مورد PES16 همه سایتا هر چی دارن نقل قول حرفای اونه) جمله زیبایی داره :

Adam also stated that a PC demo will most probably be released prior to the game’s release so that PC gamers can try it before deciding.

ترجمه : آدام همچنین اظهار کرد که نسخه دمو PC با احتمال خیلی زیاد قبل از انتشار نسخه نهایی منتشر میشود تا گیمر های PC بتونن اون رو قبل از تصمیم گیری امتحان کنن .

میبینی که قرار بوده منتشر بشه . حالا چی شد منصرف شدن رو من یکی نمیدونم . هنوزم واسم سواله .
    Last edited by mineworld; 19-08-2015 at 06:55.

17. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •