خیلی ممنـون
این نسخه ها ویژگی خاصی دارند که به این شکل اکران و توزیع میشن ؟ ...
خیلی ممنـون
این نسخه ها ویژگی خاصی دارند که به این شکل اکران و توزیع میشن ؟ ...
فیلم های خاص هستند با تماشاگر خاص برای همین جنبه نمایش عمومی ندارند.
سلام حالتون خوبه یه سوال داشتم فیلم هایی که با دوربین های گوشی میگیریم چطوری تبدیل به سی دی کنیم که دستگاههایی غیر از کامپیوتر هم نشون بده
با سلام خدمت اساتید گرامی .
آقا این نسخه :
Director's Cut
یعنی چی و چه فرقی با نسخه های معمولی داره ؟!
و همچنین Unrated.Edition یعنی چی ؟!
Last edited by rh_1363; 01-10-2009 at 21:10.
سلام من فیلم district 9 رو با فرمت R5 RMVB دانلود کردم ولی فقط با پلیر real player 11 بطور نسبی خوب پخش می کنه .
مشکلی که هست فیلم کیفیت خوبی داره ولی این پلیر به صورت مربع های کوچک اونو نشون می ده که یکم کیفیت رو پایین میاره
ویندوز من windows 7 x64 است.
از راهنمایی شما ممنون.
کیفیت R5 یه کیفیت نامطلوبه . فرمت RMVB از اون بدتر !!!
میتونی با یه کانورتر یه خورده بهترش کنی.
ولی پیشنهاد میکنم این فیلم رو با فرمت MKV و نسخه جدید DVD دوباره دانلود کنی![]()
کیفیت فرمت MKVبا AVIکه فرقشون در 300-400MGهستش چقدر هست ؟یعنی ارزش 300تا بیشتر رو داره ؟
ممنون
بستگی داره چطور کانورت شده باشه. من اکثر فیلمهای با فرمت mkv رو پسندیدم . البته بسته به کیفیت اونها. بعبارتی تبدیل انواع فرمت به mkv معمولا هیچ تاثیری تو کیفیت نداره مگر طرف تو کانورت کردن وارد نباشه!
چون من یه MKVرو دانلود کردم و می خواستم سایزش رو کمی بزرگتر کنم یعنی 750*420کیفیتش زیاد جالب نمیشد، در این حالت که اون نوار بالاوپایین رو بخوام کمتر کنم کیفییت تغییر زیادی باید کنه؟نمیشه یه کاری کرد تغییر نکنه؟
اگه یه فرمت بی کیفیت رو بخوایم بهAVIتبدیل کنیم کیفیتش که بهتر نمیشه؟
برای از بین بردن نوار سیاه بالا و پایین فیلم میتونی ازتنظیمات خود پلیر استفاده کنی.
برای تبدیل فرمت میتونی از برنامه any video converter استفاده کنی .
خوبی این برنامه اینه که اولا سایزهای مختلف و فرمت های متنوعی رو پشتیبانی میکنه . و از همه مهمتر بعد از اینکه قسمت کوتاهی از فیلم رو کانورت کردی ( مثلا 5% از فیلم ) ازقسمت پایین سمت چپ ( output folder ) فیلم رو در همون زمان کانورت شدن میتونی امتحان کنی و در وقت خودت کلی صرفه جویی کنی.
معمولا در کانورت mkv به avi کیفیت حفظ میشه مگه اینکه فیلم اولی درست و با کیفیت خوب به mkv تبدیل نشده باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)