تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 23 از 38 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام؛

خوب میرسیم به تینا خانوم عزیز.

برخورد نه میتونم بگم کم داشتم و نه زیاد.

باید خدمتتون عرض کنم که وظیفه شناس و مسیولیت پذیر هستند ( ببخشید دیگه کیبورد گوشی رو چه میشه کرد! ).

زحمات زیادی رو برای انجمن کشیدند و از هیچ تلاشی دریغ نکردند. علاوه بر آن کاملا خاکی ( متواضع، بجوش ) خونگرم، مهربان، خوش برخورد و ... سایر صفات خوب.

پروفایلشون هم که با رنگ های زیبایی آراسته میشه. سعی میکنم اکثر موقع ها که آنلاین هستند به پروفشون سری بزنم، یک جور هایی تنوع هست. با رنگ هایی متفاوت و بسیار زیبا. حس میکنی به یک فروم دیگه رفتی و از پی سی خارج شدی!

سلیقه ی خوبشون هم که دوستان مطلع هستند.

اضافه کنم که هنرمند هم هستند. نقاشی و طرح های ایشون رو در پروفایل و آلبوم هاشون و البته انجمن هنر دیدم، فوق العاده است. برخی طراحی های سه بعدیشون هم که دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره ...

خلاصه امیدوارم همیشه توی زندگی موفق و موید باشند و سالی پر بار پیشرو شون باشه.

2. 11 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به به چه عالی
    من حتما سرفرصت نظرمو مینویسم

((فقط یک نکته ای که مدتی هست ذهنم رو مشغول کرده و برام جالبه رو دوست دارم همینجا بگم اونم اینه که بعد از تحلیل شخصیت من پنج نفر دیگه (البته پنجمین نفر که تازه شروع شده) تحلیل شدند
    و نکته قابل تامل اینکه در مورد همه ی این افراد دریغ از یک پست منفی
    خوشم میاد فقط من نکته های منفی شخصیتی داشتم بقیه همه مثبت بودند
    جالب بود برام دوست داشتم حتما بگم

4. 14 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام...
    به تینا خانم.
    اول از همه بگم هرچیزی که مستر بالای نوشته از منه...اخه چرا کپی میکنی....حالا که این جوریه من هم از روی تو کپی میکنم.

تینا خانم یکی از بچه های فوق العاده زحمت و فعال این فروم هست,کاملا مهربون , خون گرم,پیش فعال,خیلی خوب با مسائل و مشکلات کنار میاد,همیشه کم حال هست,...و

دیگه همین یعنی دیگه همین که نه اخه هرچی بخوام بگم میشه کپی از بالایی آخه من زیاد نمیشناسم ایشون رو.
    نکته منفی فکر نکنم داشته باشن...

6. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تینا:

یادم میاد از اولین روزهایی که فعالیتم جدی شد در انجمن فقط یک یوزر صورتی و خوش رنگ با سایز اواتار بزرگ بود که توجهم رو جلب کرد...اون زمان من در ادبیات فعال بود و اشعار و نثرهایی که گاهی فلاور/باران/تینا (یادم نمیاد دقیق اسمش اون زمان کدوم بود ) قرار میداد برام خیلی زیبا دلنشین بود
    بعد از مدتی که بهم پیشنهاد شد ناظر ادبیات باشم وقتی فهمیدم تینا هم در اون تیم هست واقعا شاد شدم
    همیشه یک مایه ی دلگرمی بزرگی بود حضورش..
    از لحاظ شخصیتی بسیار مدیر و مدبر، با سیاست و کم حرف، خوش سلیقه و هنرمند هست
    صبرش زیاده خوش قلب هست
    منش و رفتارش طوری هست که بسیار پخته عمل میکنه و من شخصا فکر میکردم سنش بیشتر از اینی که هست باشه (بدلیل رفتار سنجیده ای که داره میگم)

من فکر میکنم که ایشون هم مثل خیلی از مسئولینی دیگر انجمن سعی میکنند تا جایی که امکان داره در بحث هایی که اظهار نظر شخصی لازم داره وارد نشن! (این شیوه عملکرد بسیاری از مدیران هست) تا اون وجه مدیریتی حفظ بشه
    (عملکردی که اصلا شامل حال من نمیشه و جز خودم و شاید یکی دونفر به صورت محدود کسی رو ندیدم که در بحث ها شرکت کنه)
    و البته که من رفتار ایشون رو تایید میکنم چون در نهایت بهترین تصمیم همین هست
    یک زمانی عزم رفتن داشت و من شدیدا از این تصمیم ناراحت شدم! نه اینکه فقط یک امر ظاهری و تعارفی باشه (مثل خیلی های دیگه!!!) بلکه عمیقا فکر اینکه انجمن نباشه و فعالیت نکنه و دیگه نتونم در ارتباط باشم باهاش ناراحتم میکرد...
    البته هیچ کاری هم ازم برنمی اومد فقط یک تاپیک ناقابل بود در جهت تشکر از زحماتش که بی نهایته اونم که به حساب پاچه خواری ما تموم شد

و در نهایت
    زحمات ریز و درشتی که تینا برای انجمن کشیده مطمئنا اینقدر زیاده که نه تنها من و شما بلکه خیلی از مدیران هم در جریانش نیستند! هماهنگی های مختلف، تصمیمات مهم، فعالیتهای زیاد در زمینه ارتقای امکانات انجمن و خیلی از مسائل دیگه همه و همه باعث میشه که من بهش لقب ملکه ی انجمن رو بدم
    یک خانم آرام، یک مدیر خوب، آدمی با لیاقت و با سیاست و شایسته ی اداره ی یک مجموعه ی عظیم

براش آرزوی بهترین ها رو دارم و استمرار حضورش در انجمن رو خواستارم
    مرسی تینا

8. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

Daemon king راست میگه . اگر به اینگونه تحلیل شدن باشه که تا N سال دیگه هرکس تحلیل بشه " آدم خوب و مهربونی هستش " و این جملات تکرار میشه .
    چون هیچکس نمیاد شخصیت واقعیش رو توی انجمن نشون بده و همه سعی می کنند که یه شخصیت خوب از خودشون نشون بدند .

به نظر بنده با توجه به پست ها و مباحثی که کاربر مطرج کرده کمی در ارتباط با شخصیت افزاد حدس هایی هم بزنیم بد نیست ! اینگونه فرد میاد در ارتباط با صحیح یا غلط بودن حدس ها نظر میده و تحلیل شخصیت کاربران ساده تر میشه ، تاپیک هم از این همه جملات تکراری ( تعریف و تمجید در میاد )

در ضمن عذر می خوام که دخالت می کنم ولی بهتره سعی کنیم جواب مباحث رو با آرامش و زمانی که حوصله داشتیم بدیم . ممکنه یه ذهن منحرف ( مثل من ! ) از جمله بندی ها برداشت بد کنه

با تشکر

10. 8 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

در مورد تینا اما ؛

یا همون " خانم خاص "

از نظر شخصی من تینا بسیار انسان خالصی هستش با قلبی واقعا پاک و بدور از هرگونه کینه اندوزی و غرض ورزی و خیلی چیزهای دیگه

یک شخصیت انرژیک و اکتیو

با شیطنتهای خاص خودش

و یک دوست واقعیٍ به معنای کلمه

و من باز و دوباره و همیشه این موضوع رو تکرار میکنم که اگر روزی قرار باشه لیستی از " مرد " ترین کاربران انجمن تهیه کنم قطعا تینا جزو نفرات اول اون لیست مردونگی و مرام و " لوطی گری " هست و من به شخصه بسیار بسیار بسیار مدیونش هستم

به نظر شخصی من کمی زودرنج هست و حساس ؛ که البته شاید تعریف من از زودرنج بودن و حساس بودن درست نباشه و الکی از دختر مردم دارم ایراد میگیرم

و اینکه من همیشه به نقاشی هاش حسودی میکنم ( و البته یک اعتراف کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در موردی نقاشی های تینا )

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من که برخورد نزدیک با ایشون نداشتم که تحلیلی بکنم ، اما فصل بهار است و شما رو به خوندن یک انشا در باره ی این فصل دعوت میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بامزه ترین انشایی که خوندم بود چون وقتی تصور میکنی که یه چهارم دبستانی وایستاده جلوت و داره این رو میخونه ....

13. 7 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.

به نظر من فلاور خانوم شخصیت پر جنب و جوشی باید باشه اما آدم تو داری هست و رو نمیکنه
    به نظرمن کلا آدم تو داری هست خیلی چیزا رو تا شخصا ازش نپرسی یا مثلا سوال پیچش نکنی جوابت رو نمیده . به نظر من این خیلی هم خوبه ولی واسه بعضی ها نکته منفی در نظر گرفته میشه.

نقاشی میکشه ( داخل پروفایلش مشخصه )‌ ولی بیشتر عکسهاش پرتره زن هست یا میشه گفت انسان هست. نظر من اینه که کسی که فقط شخصیت و پرتره انسان رو نقاشی میکشه به شخصیت انسان ها یا میشه گفت ریز ترین خصوصیت هر کس هم دقت میکنه. ( شبیه طالع بینی شد )

نکته ‌: من تمام گفته هام رو با توجه به اطلاعات و دانسته هام در انجمن دارم میگم. فکر نکنید جوابا رو بهم رسوندنااا

علاقه مند به پست و مقامه همینطور قدرت

احتمال داره بعدا یه مقامی چیزی هم در زندگیش داشته باشه. مدیری سرپرستی . تو این یه کار بسیار با حوصله و با دقت نظر هستش.
    تو انجمن هم همینطوره کاملا مشخصه داره با برنامه میره جلو که جای ادمین رو هم بگیره

آها . به نظر من ایشون تو مشاجرات سریع موضع گیری میکنن . پس مراقب باش زیاد بحث نکنی باهاشون چون اگر حوصله بحث نداشته باشه ٬ سه سوته بن میشی

موفق باشید/

15. 12 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام به همه

چون اولین پست در سال 94 هست، سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی در انتظارتون باشه
    پر از سلامتی و سعادت و شادی، در کنار خانواده ی حقیقی و البته مجازی تون ! / چند شخصیت قبلا
    در این تاپیک نقد شدن که دوست داشتم منم در موردشون مطلبی بنویسیم که متاســفانه نتونستم
    هدف از این پست صرفا "زنبیل گذاشتن" بود که بیام و راجع به اون دوستان و البته "تینا"ی عزیز، نقدی
    که به ذهنم منطقی هست رو بنویسیم.

خب من با تینا در مقطعی همـکار بودم (در انجمن هنر) زمانی به عنوان مدیــر در کنار من بود (در بخش
    ادبیات) و الان هم که به عنوان یک دوست خاص و محترم و یکی از اعضای "مجمع تشخیص مصلحت"
    باهم در ارتباط هستیم. حرف های زیادی برای گفتن هست، خصوصا اینکه من دوران قبل و بعد از تینا
    رو خوب به یاد دارم و یادم میاد اوایل کار تینا، با "بابک" زیاد راجع بهش صحبت کرده بودم...

فعلا این رو به عنوان یه مقدمه داشته باشید. :)

با تشکر مهران...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

درود به دوستان خوب ،

با توجه به اینکه در حال سپری تعطیلات عید هستیم و احساس میشه انجمن کمی خلوت شده نسبت به روزهای عادی ،
    تحلیل شخصیت تینا خانوم تا پایان روزهای نوروزی ادامه داره ...
    شاید خیلی دوستان مسافرتی جایی باشند و بعدا برسند ...

شاد باشید ...

18. 7 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •