اسیاتک عزیز
اسیاتک عزیز
اسیاتک بگیر بهتر عزیز اینترنت 1 اسیاتک
فقط برای تو خوبه[emoji52]
برو صفحات قبل ببین همه چی گفتن[emoji52]
من صبانت دارم با این پستایی که اینجا میبینم واقعا صبانت بهتره
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
منم میگم بستگی داره جا به جا داره الان بیشتر اصفهان اسیاتک دارن فکر کنم راضی هستن
باید پرسجو بشه قبل خرید عزیز
با درود
دوستان من می خواستم اینترنت بگیرم. نیاز به مودم هم دارم. در نتیجه لطفا بهترین جشنواره ی یکی از شرکت ها که شامل مودم می شه رو لطفا معرفی کنید
شمن اینکه در درازای سال مصرف اینرتنمون بالا هست و نیاز به یگی بالا داریم که خریداری کنیم.
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید که بهترین گزینه چیه
سلام وقت همگی بخیر
من به عنوان کارشناس توصیه می کنم از 2020 سوال کنین که چه مقدار خط شما پهنای باند دریافت می کنه
و یا بهتر از همه اینکه سرویس یک ماه بگیرید و بعد اگر خوب بود تمدیدش کنین
نکته : سرویس 64 با دو مگ هیچ فرقی نداره چون پهنای باند تا 8 بازه برای مخابرات
اگه سوالی داشتید در خدمتم 09159062760 مرسی
سلام . من تو منطقه شهید تندگویان هستم. نت با کیفیت می خوام باسه بازی. فقط پینگ برام مهمه . دانلود مهم نیست. به نظرتون از کدوم شرکت نت بگیرم ؟
نیترو های های وب خوبه
من با صبانت در بازه رایگان پینگ ۴۵ دارم و غیر رایگان ۶۵ با SNR6(سرویسم ۲ مگ)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
نیترو های های وب خوبه
من با صبانت در بازه رایگان پینگ ۴۵ دارم و غیر رایگان ۶۵ با SNR6(سرویسم ۲ مگ)
سلام دوستانمن اسیاتک دارم تو منطقه گلستان. چون بخاطر فیبر نوری گزینه دیگه ای نیست. ظاهرا مخابرات هم خدمات خوبی نداره.قبلا وایمکس داشتم که سرعتش افتضاحه. اسیاتک مرتبط قطعی داره و بیشتر هم مشکل از سیستم مخابرات هست. الان هم که بارون اومده باز تلفن ها قطع شدهبه نظرتون چکار کنم؟ از وایرلس اطلاعات دارید؟ فکر کنم خیلی گرونه. من البته دانلود و اینها ندارم. بیشتر کار با سایتها و ایمیل هست که برام خیلی ضروری و کاریه و قطعی برام خیلی مشکل ایجاد میکنه.لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)