میبینم که هنوز اندر خم یک کوچه ایت !!
اینترنت شبانه = رویایی که کل سیستم مشکل داره باهاش .
هیچ شرکتی هم در قبالش سرویس نمیده چون زیاده خواهی مشترک فرض میکنه .
میبینم که هنوز اندر خم یک کوچه ایت !!
اینترنت شبانه = رویایی که کل سیستم مشکل داره باهاش .
هیچ شرکتی هم در قبالش سرویس نمیده چون زیاده خواهی مشترک فرض میکنه .
سلام
دوستان منبع اصلی قانون کجاست؟
از کجا متوجه شدید؟
تا زمانی که جمهوری اسلامی باشه محاله اینترنت ایران خوب بشه . پس وقت خودتونو تلف نکنین- با همین وضع بسازین
اگه چند نفر دیگه هم مثل شما همون اول میگفتین منبع اصلی کجاست این تاپیک الکی تا اینجا پر نمیشد
یکی معلوم نیست به یکی چی گفته اونم یه چیزی شنیده...
منبعی وجود نداره چون واقعیت نداره که هیچ شما این موضوع رو سرچ هم که بکنی چیزی پیدا نمیکنی
حتی در حد شایعه هم اگه میبود تا الان خبرش به گوش هزاران مشترک adsl که از دانلود شبانه استفاده میکنن رسیده بود
به نظر من احتمال تصویب شدن این قانون 00.05 درصد![]()
خوب دوستان من امروز خودم به سازمان تنظیم مقررات منطقه شمال شرق که شماره تلفنش رو هم برای یکی از دوستان در صفحات پیش گذاشتم زنگ زدم.و حدود 1 ساعت معطل شدم تا تونستم با کارشناس مربوطه صحبت کنم.ایشون فرمودند قانون مصرف منصفانه شبانه به صورتی که در صبانت اجرا میشود مصوب خود ماست و دیگر isp ها نیز باید اونو اجرا کنن.ولیکن میتونند شکل قانون رو عوض کنند به شرطی که در هر صورت مصرف کننده در ساعات شبانه از دو برابر حجم روزانه اش با سرعت بالا بیشتر استفاده نکند.یعنی مضمون اصلی یکی است اما امکان دارد isp های مختلف در شکل دیگری این قانون رو اجرا کنند.ازش خواستم این قانونی رو که میگه مصوب شده یک لینک ازش بده که در دسترس همه بزارم.در جواب گفتند به زودی در قسمت مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.حتی گفت احتمالا شماره مصوبه اش 197 است.اما درباره شماره مصوبه کاملا مطمئن نبود.اما گفت به زودی میتوانید در قسمت مصوبات سازمان تنظیم مقررات اونو ببینید.
دوستان در مشهد میتوانند با شماره 05137650544 الی 47 داخلی 1 و سپس داخلی 4 تماس بگیرند و خودشون در اینباره سوال کنند.
در تهران هم میتونند با معاونت نظارت و اعمال مقررات: 88113101 تماس بگیرند.البته من با تهران صحبت نکردم و این شماره رو هم از خود سایت سازمان تنظیم مقررات برداشتم.اما با شماره مشهد شخصا صحبت کردم.
قرار شد به محضی که مصوبه جدید در قسمت مصوبات سازمان آپلود شد به اطلاع دوستان رسانده شود.
الان جدیدن سرعت روزانه هم در بسیاری از مراکز افتضاح شده ، قطعی ها هم زیاد شده (شاتل و اسیاتک و پارس انلاین رو بنده شخصا خبر دارم) ، مافیای دولتی پهنای باند کم اورده ...
حالا من یه چیز میگم شما باور نمیکنید ، بعضی isp دارن عمدا با انداختن نویز روی خطوط SNR خطوط مشترکین رو پایین میارن که خطوط رو روی سرعت کمتری ببندن ... اصلا یه وضعی شده ...
سلام
دوستان لطفا هرچه سریع تر منبع این اخبار رو به تیم مدیریت انجمن اینترنت اعلام کنید
در غیر اینصورت احتمال بستن این تاپیک و تاپیک های مربوطه دور از انتظار نیست
با تشکر
میتونید کامنت ها و پاسخ های پیج وزیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا لعنتشون کنه..منم شنیدم از مخابرات ساری
جناب ناظر محترم بنده برای اینکه خبر موثق باشه شماره های مربوطه رو در پست قبلیم گذاشتم و خودم شخصا با نمایندگی مشهد سازمان تنظیم مقررات صحبت کردم و ایشون گفتند به زودی در لینکی که آدرسشو در پست قبلیم گذاشتم این مصوبه درج خواهد شد.شماره تهران رو هم برای اینکه خودتون بتونید وثوق این خبر رو کسب کنید گذاشتم تا دوستان خودشون باهاشون تماس بگیرن.صبانت هم که در 11 شهریور این قانون رو اعمال کرد دو هفته طول کشید تا رسما در سایتش گذاشت.الان هم کارشناس منطقه شمال شرق سازمان تنظیم مقررات به من گفتند که مصوبه به زودی در سایتی که لینکشو دادم قرار خواهد گرفت.اما قانون در حال حاضر تصویب شده.شماره ها حاضر و آماده هستند تا خودتون بتونید تماس بگیرید.در حال حاضر از هیچ طریق دیگه ای نمیتونم وثوق این مصوبه را جز به روشی که خدمتتان گفتم به اثبات برسانم.![]()
Last edited by david-ebi; 27-09-2014 at 15:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)