تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 33 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 328

نام تاپيک: برنامه خندوانه

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من می گم به عنوان یک برنامه طنز و مسابقه طنز برای اولین بار خوبه این مسابقه یه جور پایه گداری اینکه کمدین بودن بد نیست و اینام هست. ما خوب تو ایران خیلی این حرفه رو نداریم در حال حاضر. تاتر کمدی داریم اما اینکه یه نفر بیاد و مردم رو بخندونه شاید انگشت شمار داشته باشیم . این کار خوب خرجش از تاتر کمتره در جاهای مختلف می شه انجامش داد و خوب شادی رو هم افزایش می ده. من که به عنوان سرگرمی از مسابقه خوشم میاد.در ضمن چون اسمش خنداننده برتر هست (کاری به معیار های استندآپ کمدی ندارم) به نظرم باید به کسی رای داد که بیشتر خندونتون حتی اگر کارش مثلا با معیارهایی سطح پایین تر از اون یکی باشه چون قراره خنداننده باشه.
    اجرای دیشب علی مسعودی برام جالب بود که این قدر داشت تلاش می کرد اصلا به نظرم نیومده بود که باید خیلی جدی گرفت مسابقه رو ولی بعد دیدم این چقدر تلاش کرد جالب بود.

2. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

جدا از برنامه اش که برای اولین باره این چنین برنامه ای در تلویزیون داره پخش میشه و نسبتا هم خوبه اما این کاسبی های که دارن از طریق پیامک و سامانه و اینا می کنن خیلی زشته و همش دارن کلاهبرداری می کنن.

مگه میشه در مقیاس میلیونی اختلاف رای زیر 1000 باشه و همیجوری هم پیش بره. قطعا اینجوری نیست و اینا می خوان مردم برای دیدن نتایج مدام به سامانه سر بزنن و یا اینکه افراد بیشتری رو مجاب به رای کردن دادن کنن و اینجوری آمار سامانه بالا بره و فکر کردن ملت بیشعور و نفهمن.

واقعا برای رامبد جوان هم متاسفم که هی می گه رای بدین و توهین به شعور ملت.

4. 5 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

فکر کنم رامبد هم به یه کمپین ندید برنامه صفر خندوانه لازم داره !!

خسته نشد اینقدر تبلیغ کرد ؟؟
    برید سایت دیجی کالا اپلیکشن دانلود کنید -- خیلی خوبه -- جنس تقلبی نداره
    همین الاااااااااااان 780 بگیرید بهتون جایزه میده -- چی ؟؟ شارژ
    و ...........

نمیدونم
    شاید اوایل واسه اسپانسر و .... هست
    ببینم آینده چی میشه

ولی اون حمایتش از دیجی کالا که این همه منتقد هم داره جالب نیست

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان یه مسئله مهم هم در مورد رای های مسابقه خنداننده برتر هست
    من همین الان رای های مسابقه خنداننده برتر بین امیر مهدی ژوله و علی مسعودی را چک کردم اختلاف رای ها زیر 100 رای هست !!!
    داره دقیقا داستان رای های امین حیایی و ژوله تکرار میشه و این اختلاف بسیار پائین رای با جمعیت 77 میلیونی ما اصلا همخوانی نداره و منطقی نیست ...امیدوارم دست های پشت پرده در کار نباشن ...

7. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر کنم رامبد هم به یه کمپین ندید برنامه صفر خندوانه لازم داره !!

خسته نشد اینقدر تبلیغ کرد ؟؟
    برید سایت دیجی کالا اپلیکشن دانلود کنید -- خیلی خوبه -- جنس تقلبی نداره
    همین الاااااااااااان 780 بگیرید بهتون جایزه میده -- چی ؟؟ شارژ
    و ...........

نمیدونم
    شاید اوایل واسه اسپانسر و .... هست
    ببینم آینده چی میشه

ولی اون حمایتش از دیجی کالا که این همه منتقد هم داره جالب نیست
    به نظرت این تبلیغ کردن دی جی کالا که یکی از دزدترین فروشگاهاست ، چیزی جز توهین به مردمه ؟ مثل اینه که تو این شرایط تحریم خودرو بیان تبلیغ سایپا رو هم تو برنامه شون بکنن . واقعا توهینی بیش نیست .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این رامبد جوان چرا انقدر نچسبه؟

11. 3 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حالا مقایسه کنید با برنامه پردوامی چون 90 ... خندوانه و در راس اون رامبد جوان دارن بخوبی نشون می دن چقدر بی هویتن! مقایسه کنید نحوه اجرای عادل فردوسی پور توی این 15 سال نود بزور اسم اسپانسرهایی که البته جایزه می دن و خیلی کم هم بودن می اوورد اما رامبد جوان شده زیرنویس تبلیغاتی ... این برنامه بی ریشه مطمئنم دوامی نداره و توی این مدت هم فکر پول پاروکردنن ...
    Last edited by ghassam2; 04-10-2015 at 17:24. دليل: ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

امیر مهدی ژوله باحال بود امیر ژوژولو

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه بار دیگم اینچا فکر کنم گفته بودمکه به نظر من برنامه خوبیه مخصوصا که به نظم رامبد در نظر داره که واقعا یه کار خوب بکنه و برنامه متفاوت داشته باشه چون احتمالا دقدقش دقیقا همین شاد بودن و انجام کارهای خوب در جامعه هست. اما اما داره. اولا اینکه من همون موقع هم بابرنامه نود مقایسه اش کرده بودم. هر کسی خوب یه شخصیتی داره رامبد نشون داده که مثل عادل نیست که جلو همه چی وایسه بلکه از در سازگاری بیشتر بیرون می آد غیر شخصیت جنس برنامه هم هست. برنامه نود به فوتبال می پردازه اونم از جنس مردونه. نهایتا چهارتا دعوا می شه بین عوامل فوتبال اما برنامه رامبد برنامه طنز و فرهنگ و هنر و موسیقی و ایناست اینا خط قرمزهاش خیلی پررنگه. من اوایل برنامه نود رو نمی دونم ولی شاید فردوسی پور کمکم به این جایگاه رسیده شاید اولاش تا برنامه جابیوفته و اینقدر طرفدار پیدا کنه مسالمت آمیز تز بزخورد می کرد. اما رامبد اونم تو تلویزیون کافیه یه مشکلی پیش بیاد برنامه رو جمع کنند هر چند که می گم یه جاهایی ایستادگی هم لازمه کمکم. دومااینکه ما نمی دونیم واقعا بودجه ها چه جوریه. برنامه رامبد با توجه به کارهایی که می کنه پر هزینه تر از مثلا نود هست حالا باید ببینیم صدا سیما چیمی گه شاید می گه که مثلا نه تنها باید خرج خودتو در آری بلکه به منم یه چی بدی واقعا نمی دونیم جه خبره که.اما قبول دارم شاید نباید تو تبلیغاتش خیلی از خودش مایه بزاره. شایم به این باور داره که دیجکالا خوبه بالاخره همه مردم که منتقدش نیستند یه سری از مردم راضی هستند از دیجیکالا. در مجموع اون موقع گفته بودم سری دوم خندوانه افت کرده الان می گن رامبد با راه انداختن خنداننده برتر تونست این ضعف رو جبران کنه و تا حالا در مجموع من از برنامه راضی هستم.

15. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این مسابقه هم ژوله با اختلاف 80 رای برنده شد. خیلی تابلوئه که دارن دست می برن تو رای های مردم. آخه توی میلیون ها رای اونم اختلاف 8 تا رای واقعا مسخره هست. ضمن اینکه مسعودی بر خلاف حیایی از محبوبیت آنچنانی هم برخوردار نبوده و اجرای آخرش هم به مراتب ضعیفتر از ژوله بود. حالا 80 رای اختلاف از کجا اومده، خدا داند!

17. 3 کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •