تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 168 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فک کنم شما طرفدار علی دایی هستی تا پرسپولیس
    اینو همه میدونن که تیم های علی دایی فوتبال بازی نمیکنن
    پارسال هم که دوم شدیم 90% گل هامون از روی ضربه ایستگاهی بود
    درسته طرفدار پرسپولیس هستیم ولی نباید که چشممون روی حقیقت ببندیم !!!
    شما آماری داری که نشون بده 90 درصد گل ها روی ضربه ایستگاهی بوده؟اگه دارید بدبد ما هم ببینیم یه چیزی بفهمیم حداقل.
    من که نمی گم چشممون رو رو حقیقت ببندیم.میگم بذارید تیم به 100% آمادگی برسه بعد وضعیت تیم رو پیش بینی کنید.
    دوست عزیز ناراحت نشی من فقط نظرمو گفتم تو پستای قبلی
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 16-08-2014 at 21:24.

2. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام خدمت همگی

اول از همه می خوام بگم که: از این که امسال تاپیک پرسپولیس رو من آغاز کردم خیلی خوشحالم
    امیدوارم که بتونیم روز ها و لحظات خوبی رو در این تاپیک داشته باشیم.

ولی در مورد این بحث های پیش امده می خوام بگم که: مگه تاپیک ماله بابامه که من بخوام اجازه بدم یا ندم! اصلا من کی باشم!
    مدیر اصلی این انجمن و تاپیک کسای دیگه ای هستن.

همه ی دوستان( چه پرسپولیسی و چه غیر پرسپولیسی ) آزادن که عقاید و نظرات شونو در مورد این تیم بیان کنن. ( که اصلا ماهیت این تاپیک هم برای این کاره )

وقتی هم که این اتفاق بیوفته اختلاف نظر داشتن چند کاربر با هم طبیعیه.
    اگه سعی بشه با رعایت ادب جواب همدیگه رو داد، بهتره.

اگه کسی که این تیم علی دائی رو دوست نداره و میاد یه نظر میده
    و نفر دوم که نظرش متفاوته بیاد بد جوابشو بده و
    بخواد بهش لیبل پرسپولیسی نبودن یا عدم داشتن تعصب رو بزنه
    باعث ایجاد اختلال در روند تاپیک میشه. ( به پست های هم احترام بگذارید )

و فکر می کنم این حرکات باعث میشه دوستان پرسپولیسی از هم زده بشن.
    هدف ما اینجا اینه که دوباره دور هم جمع بشیم و در مورد تیم محبوب مون، صحبت کنیم!

خیلی سعی کردم کوتاه تر بنویسم ولی فکر کردم این صحبت ها لازم بود.

امید وارم کسی ناراحت نشده باشه.
    موفق باشید!
    Last edited by Sh-Meteor; 16-08-2014 at 21:28.

4. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من تعجب میکنم که چرا تو ایران همه عادت دارن تا تیم چارتا بازی نتیجه نمی‌گیره، فحش بارونش میکنن و میگن این هیچی بارش نیست؟

همون "ناصر خان" استقلال نبود مگه تو بازی ها صبح تا شب فحشش میدادن بعد چند روز مونده به مردنش چارتا شعار سیاسی داد و همه شروع کردن واسش سینه چاک دادن؟؟؟

اسمش رو خودشه!!
    فوتبال... یه روز می‌بینی توی این فوتبال 90 دقیقه تیمی مثل ایران دهن ارژانتین رو سرویس میکنه!!
    یه روز می‌بینی همون ایران در مقابل تیمی مثل بوسنی 3 تا میخوره با اون بازی مزخرفش!!

حالا توی همین فوتبال، تیم علی دایی با این همه مشکلات و تشنجی که در مدیریت باشگاه وجود داره و از نظر روانی کاملا مشکل داره و تو اخبار همش میگن توی فصل خریداش خوب نبوده و بازیکن در اختیار نداره!!( یعنی رسما دارن میکوبن بازیکن های فعلی تیم رو که شماها هیچی نیستین!)...

باو یه کمی فرصت بدین به مربی... بذارین قشنگ کارش رو بکنه ببینیم به کجا میخواد برسه!! ببینیم طرحش چیه برنامه‌اش چیه...
    فعلا که اسپانسر ها افتادن به جون تیم دارن سرش رو می‌برن...

واقعا دوستمون راست میگه که فوتبال ایران رو نباید ببینی و فقط از نتیجه‌اش با خبر باشی!! چون بشینی پای فوتبال باید رفتار به اصطلاح هوادار ها رو هم تماشا و تحمل کنی!
    Last edited by senaps; 16-08-2014 at 21:47.

6. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مگه اینکه تیم میدادن دست سرمربی خارجی که چند سال سابقه مربیگری در ایران داشته باشه مثل اسکوچیچ- کرانچار یا دنیزلی
    همین بابا رو یه زمانی ما آوردیمش تو ایران ولی 6 ماه نشده تیمو ازش گرفتن دادن به همین علی دایی
    و الان سپاهان حاضر نیست به راحتی ولش کنه بره حتی تو روزایی که خوبم نتیجه نگرفت پشتش بودن یعنی کارش رو قبول دارن
    جای این همه تغییر و تحول و رفیق بازی اگه کرانچار رو 4 فصل نگه میداشتن الان کمه کم یه قهرمانی لیگ رو دیگه آورده بود

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    این علی دایی متاسفانه دستیاری نکرد تو این حرفه یه دفعه سایپا رو دادن بهش و یه قهرمانی غیر منتظره آخر فصل نصیبش شد و فکر کرد تمام استعداد و هنر مربی گری رو یک شبه کسب کرده
    بعدشم که تیم ملی رو به اون روز کشوند و کفاشیان رو گذاشت وسط که مقصر فقط همینه بکشیدش من کارم مو لا درزش نمیره
    ادعاشم اینقدر زیاد بود که با 2 سال سابقه مدرس فیفا باید دستیارش میشد
    اگه 4 سال کنار یه بزرگتر حالا یا خارجی یا ایرانی کار میکرد یاد میگرفت مربی گری با تجربه بازی تو بالاترین سطحشم یه فرقایی داره و قرار نیست هرکی 4 سال تو اروپا بازی کرد بره تو کشورش بدون سابقه بشینه رو نیمکت تیم ملیش و دستمزدشم دو برابر بقیه باشه
    اگه به این چیزا بود که مارادونا باید جام جهانی قبلی رو میبرد با آرژانتین
    از زیدان بزرگتره؟؟ اونم اومد روی نیمکت رئال دستیاری کرد و امسالم رفته تو تیم دوم داره کار میکنه
    ولی این بابا رو بعد از دوران بازیش یه شخصیتی ازش ساختن که خودشم باورش شد که افت داره بره کنار یه مربی باتجربه شاگردی کنه
    اگه فوتبال این مملکت طبق روال بود این آقا الان تو بهترین حالتش میتونست یکی از دستیارای کروش تو تیم ملی باشه نه سرمربی پرسپولیس و سابق تیم ملی
    تو فوتبال این مملکت هرکی هیاهوی اسمش رو سکو بیشتر باشه یا رفیقاش گردن کلفت تر باشن تیم میگیره خوبشم میگیره .مثالش استیلی که با رفیق بازی اومد سرمربی شد و با هیاهوی سکوها رفت و دایی که با همین هیاهو و شعارا برگشت
    Last edited by PSYCHO_MAN; 16-08-2014 at 22:22.

8. 5 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من تعجب میکنم که چرا تو ایران همه عادت دارن تا تیم چارتا بازی نتیجه نمی‌گیره، فحش بارونش میکنن و میگن این هیچی بارش نیست؟

همون "ناصر خان" استقلال نبود مگه تو بازی ها صبح تا شب فحشش میدادن بعد چند روز مونده به مردنش چارتا شعار سیاسی داد و همه شروع کردن واسش سینه چاک دادن؟؟؟

اسمش رو خودشه!!
    فوتبال... یه روز می‌بینی توی این فوتبال 90 دقیقه تیمی مثل ایران دهن ارژانتین رو سرویس میکنه!!
    یه روز می‌بینی همون ایران در مقابل تیمی مثل بوسنی 3 تا میخوره با اون بازی مزخرفش!!

حالا توی همین فوتبال، تیم علی دایی با این همه مشکلات و تشنجی که در مدیریت باشگاه وجود داره و از نظر روانی کاملا مشکل داره و تو اخبار همش میگن توی فصل خریداش خوب نبوده و بازیکن در اختیار نداره!!( یعنی رسما دارن میکوبن بازیکن های فعلی تیم رو که شماها هیچی نیستین!)...

باو یه کمی فرصت بدین به مربی... بذارین قشنگ کارش رو بکنه ببینیم به کجا میخواد برسه!! ببینیم طرحش چیه برنامه‌اش چیه...
    فعلا که اسپانسر ها افتادن به جون تیم دارن سرش رو می‌برن...

واقعا دوستمون راست میگه که فوتبال ایران رو نباید ببینی و فقط از نتیجه‌اش با خبر باشی!! چون بشینی پای فوتبال باید رفتار به اصطلاح هوادار ها رو هم تماشا و تحمل کنی!
    فرصتو خوب اومدی ولی این علی دایی 3 سال تو پرسپولیس بوده و امسالم روش میشه 4سال. حالا این وسط یه فاصله ای افتاده که خیلی هم طولانی نیوده اون به کنار
    خدایی از نظر فوتبالی از سال اولش در نظر بگیر تا الان چقدر اضافه کرده به پرسپولیس ؟ والا زمان همون پروین که علی اصغری و زور چپون میبرد پرسپولیس کیفیتش تو همین مایه ها بود اگه بهتر نبود
    یادمه بازی پرسپولیس بود با پاس خدابیامرز چند سال پیش زمان پروین که دقه آخر علی انصاریان خوابیده بود تو 18 توپ با دست انداخت بالا یکی زور چپون کردش تو گل و پرسپولیس برد اون بازیو .خدایی من اون روز با همه پرسپولیسی بودنم گفتم لعنت به تیمت علی پروین با این وضع بازی(کل فصل همینطوری بازی میکرن)
    بازی دیشبم دقیقا یاد اون بازی افتادم که زور چپون بردیم و ذوب آهن دیروز مثل پاس اون روز بود

10. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

همین بابا رو یه زمانی ما آوردیمش تو ایران ولی 6 ماه نشده تیمو ازش گرفتن دادن به همین علی دایی
    و الان سپاهان حاضر نیست به راحتی ولش کنه بره حتی تو روزایی که خوبم نتیجه نگرفت پشتش بودن یعنی کارش رو قبول دارن
    جای این همه تغییر و تحول و رفیق بازی اگه کرانچار رو 4 فصل نگه میداشتن الان کمه کم یه قهرمانی لیگ رو دیگه آورده بود

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    این علی دایی متاسفانه دستیاری نکرد تو این حرفه یه دفعه سایپا رو دادن بهش و یه قهرمانی غیر منتظره آخر فصل نصیبش شد و فکر کرد تمام استعداد و هنر مربی گری رو یک شبه کسب کرده
    بعدشم که تیم ملی رو به اون روز کشوند و کفاشیان رو گذاشت وسط که مقصر فقط همینه بکشیدش من کارم مو لا درزش نمیره
    ادعاشم اینقدر زیاد بود که با 2 سال سابقه مدرس فیفا باید دستیارش میشد
    اگه 4 سال کنار یه بزرگتر حالا یا خارجی یا ایرانی کار میکرد یاد میگرفت مربی گری با تجربه بازی تو بالاترین سطحشم یه فرقایی داره و قرار نیست هرکی 4 سال تو اروپا بازی کرد بره تو کشورش بدون سابقه بشینه رو نیمکت تیم ملیش و دستمزدشم دو برابر بقیه باشه
    اگه به این چیزا بود که مارادونا باید جام جهانی قبلی رو میبرد با آرژانتین
    از زیدان بزرگتره؟؟ اونم اومد روی نیمکت رئال دستیاری کرد و امسالم رفته تو تیم دوم داره کار میکنه
    ولی این بابا رو بعد از دوران بازیش یه شخصیتی ازش ساختن که خودشم باورش شد که افت داره بره کنار یه مربی باتجربه شاگردی کنه
    اگه فوتبال این مملکت طبق روال بود این آقا الان تو بهترین حالتش میتونست یکی از دستیارای کروش تو تیم ملی باشه نه سرمربی پرسپولیس و سابق تیم ملی
    تو فوتبال این مملکت هرکی هیاهوی اسمش رو سکو بیشتر باشه یا رفیقاش گردن کلفت تر باشن تیم میگیره خوبشم میگیره .مثالش استیلی که با رفیق بازی اومد سرمربی شد و با هیاهوی سکوها رفت و دایی که با همین هیاهو و شعارا برگشت
    کرانچار 3فصل و نیم در سپاهان سرمربیگری کرده دیگه

فصل اول که از اواخر نیم فصل اول اضافه شد سپاهان قهرمان کرد
    یک نایب قهرمانی در لیگ در سال دوم و یک چهارمی در لیگ در سال قبل بدست آورد ( که با بازیکنایی که داشت چهارمی تیم در فصل قبل افتضاح به تمام معنا بود)- در آسیا هم که حرفی برای گفتن نداشته غیر کیسه گل شدن و 4تا 4تا از تیم های عربی خوردن و حذف شدن از مرحله گروهی
    یک قهرمانی جام حذفی هم با سپاهان آورد امسال هم که با این تیم عالی که بستن شانس اصلی قهرمانیه
    ولی سپاهان مشکلات پرسپولیس هیچوقت نداشته نه حاشیه ای دور بر این تیم دیده میشه همیشه با رقم های کلان هر بازیکنی دست روش میگذارن جذب میکنن امسال هم که سقف بودجه راحت دور ردن آب از آب تکون نخورد و راحت سرش ماله کشیدن فقط فکر و ذکر سرمربیشون به فوتبال و نتیجه گرفتنه نه به اینکه در حساس ترین برهه از فصل بیان تیم بهم بریزن زمانی که تیم به آرامش نیاز داره بیفتن به جون تیم قرارداد بازیکنا وکادر فنی تیم علنی کنن آرامش از تیم بگیرن در نهایت به خواسته خودشون برسن تیم خیلی شیک زمین بزنن- همون یک نیم فصلی که کرانچار در پرسپولیس بود بازیهای بی برنامه و خسته کننده تیم در خارج از خانه ادامه داشت و بعد از مساوی1-1 با صبا در قم از تیم برکنارش کردن دایی آوردن به جاش -من بعید میدوتم اگه این فرصتی که به دایی دادن به کرانچار میدادن با این حاشیه های جور واجوری که برای تیم درست میکنن میتونست قهرمانی لیگ برای پرسپولیس کسب کنه
    +
    علی دایی بشینه کنار کیروش چی یاد بگیره با تمام احترامی که برای کیروش قائلم تو جام جهانی غیر دفاع کردن تیمش چی از خودش ارایه داد ؟ اگه به فقط دفاع کردن باشه که علی دایی فصل قبل تیمش بهترین عملکرد در فاز دفاعی داشت و بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ برتر به خودش اختصاص داد

اگه سید جلال و خلعتبری تو تیم حفظ میشدن یا اگه صادقیان بخاطر رفتار بچگانش محروم نمیشد اینجوری دست و پا بسته جلوی ذوب آهن بازی نمیکردیم و در صورت حفظ ستاره های سال قبل تیم حداقل از 3بازی امسال 7 امتیاز میگرفت
    Last edited by clau; 17-08-2014 at 00:23.

12. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام خدمت همگی

اول از همه می خوام بگم که: از این که امسال تاپیک پرسپولیس رو من آغاز کردم خیلی خوشحالم
    امیدوارم که بتونیم روز ها و لحظات خوبی رو در این تاپیک داشته باشیم.

ولی در مورد این بحث های پیش امده می خوام بگم که: مگه تاپیک ماله بابامه که من بخوام اجازه بدم یا ندم! اصلا من کی باشم!
    مدیر اصلی این انجمن و تاپیک کسای دیگه ای هستن.

همه ی دوستان( چه پرسپولیسی و چه غیر پرسپولیسی ) آزادن که عقاید و نظرات شونو در مورد این تیم بیان کنن. ( که اصلا ماهیت این تاپیک هم برای این کاره )

وقتی هم که این اتفاق بیوفته اختلاف نظر داشتن چند کاربر با هم طبیعیه.
    اگه سعی بشه با رعایت ادب جواب همدیگه رو داد، بهتره.

اگه کسی که این تیم علی دائی رو دوست نداره و میاد یه نظر میده
    و نفر دوم که نظرش متفاوته بیاد بد جوابشو بده و
    بخواد بهش لیبل پرسپولیسی نبودن یا عدم داشتن تعصب رو بزنه
    باعث ایجاد اختلال در روند تاپیک میشه. ( به پست های هم احترام بگذارید )

و فکر می کنم این حرکات باعث میشه دوستان پرسپولیسی از هم زده بشن.
    هدف ما اینجا اینه که دوباره دور هم جمع بشیم و در مورد تیم محبوب مون، صحبت کنیم!

خیلی سعی کردم کوتاه تر بنویسم ولی فکر کردم این صحبت ها لازم بود.

امید وارم کسی ناراحت نشده باشه.
    موفق باشید!
    من روی سخنم با کسایی که نیومده اینجا پست میذارن این پرسپولیس هیچی نیست و تو آسیا کیسه گل میشه.باباجان من یه چند هفته فرصت بدبد این بازیکنا هماهنگ بشن،مشکلات برطرف شه اونوقت اگه تیم نتیجه نگرف بگید این تیم هیچی نیست و تو آسیا حذف میشه نه الان.
    الان که منچستر باخته باید بگیم این تیم میره دسته2؟؟؟هیچی نیست؟
    از لیگ ایران فقط3 هفته گذشته.دوستان فرصت بدبد و منطقی باشید.
    همه قبول دارن پرسپولیس با ذوب آهن خیلی بد بازی کرد.منم قبول دارم اما اینی که پرسپولیس هیچی نمیشه رو قبول ندارم و اعتقاد دارم آخر این تاپیک جشن قهرمانی میگیریم.
    پرسپولیس نیاز به زمان داره.

14. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان بیاین منطقی باشیم.
    واسه تیمی که 3 ساله سرمربیش علی دائیه و نسبت به فصل قبل کمترین تغییرات ممکن رو داشته، (مثلا توی بازی ذوب آهن، نورالهی و طارمی و نوروزی جدید بودن نسبت به فصل قبل. ولی کلا به صورت فیکس فقط یه نوروزی جدیده) و کل پیش فصل رو توی اردو بوده، نباید بگیم صبر کنین بازی اوله و هنوز انقد گذشته و .... . اصلا این حرفا معنی نمیده، شما یه دلیل بگین، من قبول میکنم. این سه بازی اول هم اونقدرا سخت نبوده که بگیم خب 4 امتیاز خوبه. دو بازیمون توی آزادی جزء آسون ترین بازیامون بوده. این تفکر رو از سرمون بیرون کنیم که بازیای اوله، تیم جا نیفتاده و ....

تیم ما مشکل داره، علاوه بر اینکه واقعا کادر فنیمون مشکل داره (واسه نمونه شما ببینین با سرمربیگری علی دایی تا الان چند بازی رو که عقب افتادیم تونسته برگردونه؟؟) این فصل متاسفانه توی یارگیری هم ضعیف بودیم. بماند که حاشیه ها هم از همین اول شروع شده. پس مطمئن باشین اگه فکری برداشته نشه به حال تیم، باید منتظر یه نتیجه فوق العاده ضعیف توی پایان فصل باشیم. این علی دایی یه خوبی داشت اونم اینکه بازیکنای خوب به تیمش می اومدن که اونم امسال نشد. فصل قبل پرسپولیس یکی از بهترین فصل ها به لحاظ داشتن مهره بود و شک نکنین اگه یه مربی بهتر میداشتیم، حداقل یه جام کسب میکردیم.

تا وقتی پرسپولیس دولتی باشه و هیئت مدیره ش دیمی انتخاب بشه و رفیق بازی و هرکی به هرکی باشه، هیچی نمیشیم، هیچی.

پ.ن: امپراتور و فرکی هم بیکارن

16. 5 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.اومانیا به بازی با ملوان نمیرسه . ماده 24 نقل و انتقالات هم مانع جدایی پولادی میشه.
    پولادی اگه این فصل نره اروپا فکر نکنم دیگه بتونه جایی بره.نمیدونم شایدم رفت. ولی با اضافه شدن اومانیا و پولادی به خط دفاع و با حضور بنگر میتونه خط دفاع رو قدرتمند تر بکنه.
    دغاغله هم خوب بشه خط حمله هم بهتر میشه.طارمی هم روحیه گرفته.
    تیم اگه نیم فصل هم تو نقل و انتقالات خوب عمل کنه عالی میشه.
    پرسپولیسو عشقه در هر صورت

18. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

پرسپولیس تهران و ذوب اهن اصفهان

امروز ما برای شما سعی کرده ایم . که بتوانیم خلاصه ویدیو بازی حساس پرسپولیس تهران و ذوب اهن اصفهان را قرار بدهیم. همان طور که می دانید قبل از این بازی هر دو تیم در جدول شرایط خوبی را نداشتند.
    و هر دو سعی در ان داشتند که بتوانند با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقابل یک دیگر امتیاز مسابقه را بگیرند و رتبه ی خود را در جدول لیگ برتر عوض بکنند. تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقابل بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعدادی مصدومی و همچنین محرومیت داشت. بازیکن محروم تیم پرسپولیس تهران صادقیان بود. این بازی برای علی دایی و همچنین برای گل محمدی از حساسیت های بالایی برخوردار بود. در ابتدای این بازی تیم ذوب اهن اصفهان توانست بازی را به خوبی جلو ببرد. و بازی را کنترل بکند. ولی در اخر بازی تیم پرسپولیس تهران توانست یک یگ گل بازی را به نفع خود به پایان برساند . و نتیجه ی مورد نظر و مطلوب خود را بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •