نفتمسجدسلیمان ۰ - ۲ استقلال
دانلود خلاصه ی بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نفتمسجدسلیمان ۰ - ۲ استقلال
دانلود خلاصه ی بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو بردیم به چه سختی.یعنی دهن ما رو سرویس کردن این نفتی ها....عالی بازی کردیم.امیدوارم برای کرار مشکل خاصی پیش نیومده باشه.
2 تا پاس گل قشنگ هم از آرش آقای گل دیدیم که فوق العاده بود.
فطق یه چزی که من متوجه نشدم این بود که فک کنم آخر بازی قاضی اومده بود دفاع نه؟
دقیقا تو یکی از پستای قبلیم گفته بودم که قاضی هم تو کارای هجومی میتونه کمک بسیاری کنه هم تو کارای دفاعی.فروزان هم بیشتر از قبل خودشو تو قلب هوادار ها جا کرد.....
فقط امیر خان گلوش پاره شد از بس داد زد
![]()
با این اوضاع تحریم و گرونی و ناامنی و معضل بیکاری و . . . طرفدار رقبای استقلال هم باشیهیچی دیگه
![]()
انگار مدیران عزیز قوانین رو فقط تو تاپیک استقلال پیاده میکنن ! تاپیک بغلی همه چیز مجازه ! شیش تایی و ...
دوستان خواهشا رعایت کنید اینجا جای کل کل های فی*س بوک*ی و صفحات اجتماعی نیست .چیکار دارید تاپیک همسایه چه خبره یا اینکه مدیران چه جوری با پستاتون برخورد میکنن اینجا یه قوانینی داره بهتره تمام نظراتمون مربوط بشه به تیم مورد علاقمون
ضمن اینکه خوشبختانه همه حرفمون رو داریم تو زمین میزنیم نه تو گذشته هااا
Last edited by ESTEGHLAL 67; 08-09-2014 at 16:46.
نه اتفاقا خیلیم به ما مربوطه که اینجا چطور مدیریت میشه
اینجا هر حرفی بزنی سه سوت یا ادیت میشه یا پاک میشه ولی اونور هرچی دلشون میخواد میگن ولی انگار نه انگار اگر بخواین مستند نشون میدم البته من که سرم درد میکنه برای کل کل ولی ارزش جواب دادن نداره چون به قول شما ما حرفمون رو تو زمین میزنیم و بقیه هم بهشون فشار میاد
اینجا همه باید در مورد تیم خودشون حرف بزنن ولی اونور کسی بخواد در مورد نحوه بازی تیم های بالا بالای جدول هم اظهار نظر میکنه (دقیقأ از همین عبارت استفاده شده بود)
اینجا تاپیک اختصاصی تاج آسیا ، صدای ما رو از بالا بالا ها میشنوید
آی لاو یو استقلال![]()
![]()
سلام آقا رامین
دوست ندارم کل کل کنم و یا تاپیک استقلال رو به اغتشاش بکشم
ولی شما که همه ی پست های تاپیک پرسپولیس رو ندیدی!
دیروز بیش از شش یا هفت تا پست در مورد 16 شهریور 52 زده شد و عکس های زیادی هم گذاشته شد (اسنادشم دارم)
ولی همه شون پاک شدن.
خود من چند بار در مورد عدد 6 عکس گذاشته بودم (در چند ماه قبل) ولی بعد از چند ساعت پاک شد و گفت علت: استفاده از عدد شش!
الانم تو تاپیک پرسپولیس رو اگه ببینی، میبینی که هیچ پستی در مورد شیش تائی های 52 دیگه وجود نداره.
حتی پست خود من به شماره 351 هم توسط مدیر انجمن (آقا کسرا) ویرایش شد.
اگر هم الان با این پستم باعث ناراحتیت شدم، معذرت می خوام!
موفق باشین.![]()
دوستان این روزنامه استقلال رو تو مشهد کجا ها میشه گیر آورد؟
+
در مورد مدیریت هم حرف نزنیم بهتره.چون مورچه در مورد دمپایی نمیتونه نظری بده.چون قدرتش رو نداره.بهتره بحث رو همینجا تموم کنید تا دسترسی هممون قطع نشده...گرچه حرف حقه.![]()
توی بازی پیشکسوتان استقلال و هنرمندان ، بیشتر از اتفاقات شاد و خوب ، شاهد برخوردهای قهری و سرد بودیم.
رفتارهایی که از کینه های قدیمی ناشی میشد.
نرفتن امیر به سمت پرویز مظلومی، به خاطر اختلاف قدیمی شون.
زمانی که پرویز سرمربی استقلال بود ، در مصاحبه ای در تلویزیون علنا گفت که باقلعه نوعی اختلاف قدیمی دارم و اصلا دوست ندارم باهاش رودررو بشم!!
یا انتقادهای زیاد حسن روشن از امیر ، باعث شد ، در رودررو شدن این دو نفر برخورد خیلی سردی صورت بگیره.
اختلاف امیر با خانواده حجازی رو هم میشه حل کرد . بنظرمن اینا همش کدورت و سو برداشته و با صحبت قابل حله
باشگاه یا خود پیشکسوتها ، باید این افراد رو با هم رو در رو کنن تا اختلافات قدیی رو حل کنند و ما شاهد باشیم همه پیشکسوتان استقلال همیشه از تیم حمایت می کنند و همدل باشن.
Last edited by federrer; 09-09-2014 at 11:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)