تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 175 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آقا این حکم قطعی هست دیگه؟
    راه نداره دور بزننش؟
    بله رأی نهایی هست .

امسال باید بارسا هرجور شده کوادرادو رو بگیرـه . اینجوری که داره پیش میره اومدن رویس هم منتفی شد . ولی مهم نیست . اگه تیم به هماهنگی برسه تا دو فصل دیگه هم به بازیکن جدید نیاز نداریم .

ویوا بارسا

2. 4 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله رأی نهایی هست .

امسال باید بارسا هرجور شده کوادرادو رو بگیرـه . اینجوری که داره پیش میره اومدن رویس هم منتفی شد . ولی مهم نیست . اگه تیم به هماهنگی برسه تا دو فصل دیگه هم به بازیکن جدید نیاز نداریم .

ویوا بارسا
    خوب اینطور که عالی شد.احتمال بسیار زیاد رویس که از دست رفت چون سال دیگه قراردادش تموم میشه.

+

این محرومیت انتقال بازیکن،شامل تیم های پایه هم میشه؟یعنی از اون جا هم نمی تونن بازیکن بیارن؟بازیکنان قرضی که امسال تو تیم های دیگه هستن چی؟میتونن برگردن دیگه؟

4. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

نکته ی بدش همین انتقال رویس هست که اگه میومد واقعا عالی می شد......چند وقت پیش یه خبری بودش که می خواستن 27 میلیون برای رویس بدن و یک فصل هم به صورت قرضی در دورتموند بمونه.......اگه بتونن این انتقال رو کامل کنن 100 درصد توی این 2 فصل هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد.

فقط امیدوارم که بتونن این کار رو انجام بدن.

6. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا این حکم قطعی هست دیگه؟
    راه نداره دور بزننش؟
    بارسا هنوز میتونه به دادگاه عالی ورزش یا CAS شکایت کنه. همون دادگاهی که حکم محرومیت سوارز رو تا حدی کم کرد.

بارسا باید این چند روزه حتما یک مدافع راست بخره وگرنه مشکل خواهد داشت.

8. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نشست خبری ماسکرانو در 10 جمله

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خاویر ماسکرانو مدافع آرژانتینی بارسلونا حس خوب بازیکنان در تیم در شروع رقابت های لالیگا را شرح داد. وی در ادامه قول داد که امسال تیم برای همه جام ها با تمام قوا بجنگد.

ماسکرانو پس از جلسه تمرینی امروز صبح در نشست خبری شرکت کرده و درباره موضوعات مختلفی همچون زندگی به عنوان بازیکن آرژانتین و بارسا و هدف های شخصی و تیمی اش در فصل پیش رو سخن گفت. در ادامه 10 تا از مهم ترین جملات او در این نشست را مشاهده خواهید کرد.

1. «همیشه در آغاز فصل احساس تازگی و قدرتمند بودن می کنید. باشگاه زحمت زیادی کشیده و بازیکنان زیادی به جمع ما اضافه شده اند تا تیم را قوی کنند».
    2. «در کار ما روز های خوب و روز های بد مانند فینال جام جهانی وجود دارند. هیچ گاه نمی توانم آن روز را از یاد ببرم اما زندگی در جریان است و باید با چالش ها و هدف های جدید روبرو شوید. اگر در باشگاه بزرگی مانند اینجا باشید نمی توانید در گذشته غرق شوید و به آن فکر کنید».
    3. «درباره حکم فیفا به سختی می توانم نظر بدهم اما به شخصه معتقدم باشگاه برای کودکان لاماسیا به خوبی کار می کند و مراقب همه آنان است».
    4. «شنیدن اینکه سرمربی تیم از شما تعریف کند بسیار لذت بخش است. باید در تمرینات هم خوب ظاهر شوم تا نظر وی تغییر نکند».
    5. «در پایان فصل گذشته به باشگاه گفتم که اگر از من رضایت کامل ندارند مشکلی برای ترک تیم ندارم اما باشگاه معتقد است که هنوز می توانم کمک های زیادی به تیم بکنم».
    6. «این وظیفه ما است که در تمام رقابت ها با تمام قوا بجنگیم و تا جایی که می توانیم پیش برویم».
    7. «مسی سرحال و به اندازه بقیه مشتاق شروع فصل جدید است. مردم نقد های ناعادلانه ای بر او داشتند. انتقاد از بهترین بازیکن جام جهانی خجالت آور است».
    8. «مارتینو مربی صادقی بود که دنیای فوتبال را به خوبی می شناخت. امیدوارم تیم ملی آرژانتین زیر نظر او و با ایده های او به کار خوب خود ادامه دهد».
    9. «لوییس سوارز نیز بسیار خوب کار می کند. همیشه به عنوان یک بازیکن کار او را تحسین کرده ام خصوصا به خاطر اینکه چگونه با فوتبال زندگی می کند».
    10. «بازیکنان بسیاری در بارسا ب وجود دارند که آینده روشنی در انتظار آنها است. حالا نوبت آنها است. باید صبور و قوی باشند».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir
    بازگشت نیمار جونیور به بازی های ملی

نیمار پس از مصدومیت سنگین در جام جهانی بار دیگر به ترکیب تیم ملی برزیل باز خواهد گشت.

دونگا، سرمربی جدید برزیل برای بازی های دوستانه پیش رو مقابل کلمبیا و اکوادور لیست خود را اعلام کرد. در این لیست نام نیمار جونیور دیده می شود که در جام جهانی مقابل همین تیم کلمبیا مصدوم شد و ادامه رقابت ها را از دست داد. این دو تیم روز 14 شهریور در میامی با هم روبرو خواهند شد. سپس برزیل به نیو جرسی رفته و 18 شهریور با اکوادور دیدار می کند. در لیست منتشر شده نام دنی آلوس و آدریانو به چشم نمی خورد.

براوو، مسی و ماسکرانو

در همین حال، کلودیو براوو دروازبان شیلیایی بارسا در 15 و 18 شهریور با مکزیک و هائیتی روبرو خواهد شد. ملی پوشان آرژانتینی بارسا، لئو مسی و خاویر ماسکرانو نیز در نخستین بازی تحت سرمربیگری تاتا مارتینو بازی سختی مقابل تیم آماده آلمان، قهرمان جام جهانی دارند. این مسابقه 12 شهریور در دوسلدورف برگزار خواهد شد.

نگاه خوش بینانه اینیستا به شروع رقابت های فصل جدید

هافبک با تجربه بارسلونا عنوان کرد امیدوار است حاصل تمامی تمرینات سخت و تلاش های بازیکنان در پیش فصل، در کیفیت و بازی روز یک شنبه آینده و شروع رقابت های لیگ منعکس شود. او همچنین در گفتگو با بارسا تی وی اظهار کرد: «هر مربی متفاوت با دیگری است ولی اصول و شیوه بازی ما تغییر نکرده است».

در فاصله 6 روزه شروع مجدد رقابت های لیگ، آندرس اینیستا پس از برد پرگل 0-6 در جام گمپر در برنامه زنده تلوزیون بارسا به گفتگو پرداخت. او عنوان کرد: «زمان زیادی به شروع رقابت های لیگ باقی نمانده است و همه ما هیجان زده ایم. این احساس وجود دارد که همه مسائل بسیار خوب پیش می رود».

اینیستا عنوان کرد: «ما پیش فصل خوبی را از منظر تمرینات پشت سر گذاشتیم و امیدوارم که حاصل تلاشهای تمام تیم در طول این مدت، در بازی ابتدایی لیگ انعکاس پیدا کند. ما ترکیبی قدرتمند در اختیار داریم که قادر است برای کسب عناوین مختلف بجنگد».

بازیکنان لاماسیا، ستون اصلی تیم

با نمایش درخشان دو بازیکنان جوان تیم، منیر و ساندرو، در دیدار برابر لئون؛ اینیستا نسبت به شرایط آینده باشگاه نیز امیدوار است: «بارسا ضمانتی بزرگ برای آینده در اختیار دارد. چند سال پیش، تصور اینکه شاکله اصلی تیم از بازیکنان پرورش یافته خود باشگاه شکل بگیرد، غیر قابل باور بود؛ ولی اکنون آن رویا به حقیقت پیوسته است. به عنوان یکی از کاپیتان های تیم، گاهی یکی از بازیکنان جوان را کنار می کشم و به او توصیه هایی در جهت پیشرفت و ادامه راهش می کنم. این مسئله ای عادی محسوب میشود زیرا باید شرایط و جو مناسب و خوب تیم را برای ورود و پیشرفت جوانان برای سالیان سال تداوم ببخشیم. دیدن ورود این جوانان به تیم اصلی و درخشش آنها واقعا شگفت انگیز است».

مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    آمار و ارقام پیروزی مقابل لئون در گمپر

باشگاه فوتبال بارسلونا 37 مین جام تابستانه خود را کسب کرد. دو گل منیر در دیدار مقابل لئون وی را به آقای گل مسابقات پیش فصل بارسا تبدیل کرد.

در آخر هواداران توانستند ترکیب جدید بارسای لوییس انریکه را ببینند. همانند همیشه، برخی بازیکنان نگاه ها را به خود معطوف کردند؛ مثل راکیتیچ، بوسکتس، منیر و مسی. در ادامه برخی آمار و ارقام 49 مین بازی جام خوان گمپر را مشاهده می کنید.

* برد 6-0 بارسا مقابل لئون به این معنا است که این باشگاه تا کنون در 37 بار از 49 بار برگزاری این جام قهرمان شده است.
    * منیر جایزه پرافتخار آقای گلی پیش فصل را با 4 گل به خود اختصاص داد. وی دو گل نیز مقابل هلسینکی زده بود.
    * سرخیو بوسکتس میانه میدان را تا زمان تعویض خود با سمپر (دقیقه 62) از آن خود کرده بود. وی هشت بار مالکیت توپ را از حریف پس گرفت.
    * مسی، نیمار، ماسکرانو و آلوز، چهار بازیکنی که به عنوان آخرین نفرات پس از جام جهانی به تیم ملحق شدند در این بازی جرو 11 نفر اصلی بودند و نخستین بازی پیش فصل خود را انجام دادند.
    * ملی پوش کروات تیم، ایوان راکیتیچ بی نظیر بود. در 62 دقیقه سه شوت به دروازه داشت، پنج بار توپ را از حریفان باز پس گرفت و یک پاس گل داد.
    * لئو مسی تنها سه دقیقه زمان نیاز داشت تا قفل دروازه را از روی حرکت زیبای نیمار باز کند. این پنجمین گل وی در گمپر بود. در تورنمنت های قبلی، لئو مقابل سانتوس (2013)، دو بار مقابل ناپولی (2011) و یک بار برابر اینتر (2007) موفق به گلزنی شده بود. یک گل و سه پاس گل وی کافی بود تا به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شود.
    * آندرس اینیستا در نیمه نخست و ژاوی در نیمه دوم کاپیتان تیم بودند. ژاوی به نمایندگی از تیم جام را بالای سر برد.
    * ورود ژاوی، مونتویا، ساندرو، سرخی روبرتو و سمپر در دقیقه 62 به این معنا بود که تا دقیقه 72 و ورود لوییس سوارز به زمین تمام 11 بازیکن حاضر در میدان از محصولات لاماسیا بودند: ماسیپ، مونتویا، پیکه، بارترا، آلبا، سمپر، ژاوی، سرخی روبرتو، ساندرو، رافینیا و منیر.

لوئیز سوارز: «به خاطر تحقق رویای بازی در بارسلونا متشکرم»

لوییس سوارز فاش کرد از زمانی که یک پسر بچه بود، رویای بازی در بارسلونا را داشت. وی درباره محرومیت از حضور در بازی های رسمی تا ماه اکتبر گفت: «ناراحتی من از این است که نمی توانم کفش های فوتبالم را بپوشم».

65 کانال رسانه ای، بیش از 100 گزارشگر و 20 ایستگاه تلویزیونی در اتاق مطبوعاتی مکسنچز در نوکمپ برای معرفی لوئیز سوارز حضور داشتند. او شب گذشته اولین دقایقش در نوکمپ را سپری کرد و مشتاق بود تا احساس اولیه اش را به خبرنگاران بگوید. وی از رئیس باشگاه، جوزپ ماریا بارتومئو، هم تیمی هایش و هواداران به خاطر استقبال گرمشان قدردانی کرد: «به خاطر تحقق رویای بازی در بارسلونا از شما متشکرم». وی توضیح داد از زمانی که یک بچه بود، می خواست در بارسلونا بازی کند: «وقتی شانس حضور در بارسا را پیدا کردم، لحظه ای درنگ نکردم».

در واقع، شب گذشته اولین تجربه حضور وی در استادیوم بود: «قبلا هرگز اینجا بازی نکرده بودم و از این بابت خوشحالم اما هنوز نمی توانم این را باور کنم. نمی توانم باور کنم رویایی به این زیبایی در حال محقق شدن است». فیفا لوئیز سوارز را تا روز 24 اکتبر محروم کرده است که این محرومیت تا روز قبل از ال کلاسیکو در برنابئو ادامه خواهد داشت: «واقعا به سختی تمرین خواهم کرد تا برای آن روز به طور کامل آماده باشم». در حقیقت سوارز می تواند کنار هم تیمی هایش تمرین کند و معترف شد که این باعث می شود زمان به سرعت عبور کند: «دانستن این که دو ماه محروم باشید سخت است اما آن را پذیرفته ام. ذهنم را روی تمرینات برای آمادگی کامل تا پایان ماه اکتبر متمرکز کرده ام».

سوارز مشتاق است که محرومیتش را با بیشترین سرعت ممکن پشت سر بگذارد: «محرومیت را باید پذیرفت. پس از آن اتفاق واقعا افسرده شدم. باید حقیقت را می پذیرفتم و سپس عذرخواهی کردم. این محرومیت در حال گذر است و مهم این است که روی آماده شدن و بارسلونا تمرکز کنم. چیزی که واقعا مرا ناراحت می کند این است که نمی توانم کفش هایم را به پایم کنم».

لوئیز سوارز مصر است که خود را به عنوان یک ستاره نمی بیند: «از نظر من ستاره ها در آسمان هستند. من اینجا هستم تا به تیم برای کسب جام ها و عناوین کمک کنم».

آئودی برای لوییس

پس از نشست خبری، ماشین جدید لوییس سوارز، یک آئودی A7 TDI از طرف په په سولر رویگ، مدیر اسپانسرینگ شرکت آئودی به وی داده شد.

مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    راکیتیچ: «خوب بازی کردیم ولی هنوز جا برای پیشرفت هست»

ایوان راکیتیچ در نخستین بازی خود در نوکمپ هواداران را تحت تاثیر قرار داد.

راکیتیچ دوشنبه شب برای نخستین بار در نوکمپ به میدان رفت و به سرعت برتری خود را میانه زمین را بر همه ثابت کرد. با اینکه تیم رقیب زیاد فشار نمی آورد راکیتیچ معتقد است: «بازی مهمی بود. سرعت خوبی داشتیم و فکر کنم خوب بازی کردیم».

این هافبک کروات پس از پیروزی 6-0 مقابل لئون تاکید کرد: «هنوز نکاتی برای تقویت باقی مانده است ولی هواداران با رضایت کامل به خانه هایشان بازگشتند». وی در این بازی شانس این را داشت که توانایی های خود در زدن شوت های از راه دور را نیز نشان دهد: «این قسمتی از بازی من است. مردم می دانند چه کار هایی می توانم انجام دهم ولی باید بازی به بازی پیشرفت کنم».

در ادامه بخشی از صحبت های سه بازیکن دیگر که اولین بازی خود در نوکمپ را تجربه می کردند مشاهده خواهید کرد.

متئو

«بازی کردن و پوشیدن پیراهن بارسا در نوکمپ بسیار متفاوت است. از نتیجه بسیار راضی ام ولی این تنها یک بازی دوستانه بود. امیدوارم سال ها بتوانم ایفای نقش کنم».

«در کنار پیکه و بارترا احساس بسیار خوبی داشتم. آنها هم تیمی های خوبی هستند».

«لوییس انریکه از ما تمرکز می خواهد چون باید توپ را برای زمان زیادی در اختیار داشته باشیم».

ماسیپ

«عملکرد کلی تیم خوب بود و شروعی عالی در نوکمپ داشتیم. باید همین گونه ادامه دهیم».

درباره منیر و سمپر: «آینده درخشانی در انتظار آنها است. فصل گذشته بارسا ب بی نظیر بود. سمپر در خط میانی چشم نواز عمل کرد».

«کم کم با ایده های سرمربی وفق پیدا می کنیم. تیم به خوبی در حال هماهنگ شدن است».

منیر

«در تمرینات و هرجا که لازم باشد سعی می کنم بهترین نمایش خود را ارائه دهم. به اینکه در کنار تیم اصلی در حال یادگیری هستم افتخار می کنم».

«هدف من این است که تا جای ممکن بالا بروم و به تیم اصلی برسم».

مارکز: «بارسا تیمی جنگنده است»

رافا مارکز دوشنبه شب با پیراهن تیم لئون به نوکمپ بازگشت. این ملی پوش مکزیکی هفت فصل را در نوکمپ گذراند و حالا به خوبی می تواند ترکیب جدید بارسا را ارزیابی کند: «آنها تیمی جنگنده اند و می توانند مدعی سه گانه باشند». در آخر وی برای لوییس انریکه که زمان کوتاهی با او همبازی بود آرزوی بهترین ها را کرد.

10. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بارسا هنوز میتونه به دادگاه عالی ورزش یا CAS شکایت کنه. همون دادگاهی که حکم محرومیت سوارز رو تا حدی کم کرد.

بارسا باید این چند روزه حتما یک مدافع راست بخره وگرنه مشکل خواهد داشت.
    درسته.
    ولی به نظرم بارسا به مشکل نمی خوره اگه بتونه کوکه و رویس رو بخره و قرضی یک فصل به تیم سابقش همونطور که دوستمون گفتن بگیره که احتمالش هست که دورتمند و اتلتیکو راضی بشن.میگن انتقال داگلاس هم تقریبا نهایی شده و اگه این اتفاق بیوفته فکر نکنم دیگه سراغ کوادرادو برن.

12. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته.
    ولی به نظرم بارسا به مشکل نمی خوره اگه بتونه کوکه و رویس رو بخره و قرضی یک فصل به تیم سابقش همونطور که دوستمون گفتن بگیره که احتمالش هست که دورتمند و اتلتیکو راضی بشن.میگن انتقال داگلاس هم تقریبا نهایی شده و اگه این اتفاق بیوفته فکر نکنم دیگه سراغ کوادرادو برن.
    کوکه به زودی قرارداد طولانی مدت جدیدی با اتلتیکو امضا میکنه. رویس هم قضیه اش فقط یک شایعه بود. هر اتفاقی برای رویس بخواد بیفته در تابستان 2015 رخ میده. بعد از پایان این فصل رویس درباره آینده اش تصمیم میگیره.
    کلا رویس با اینکه بازیکن خیلی خوبیه اما بارسا در پست اون الان نیمار رو داره. رویس به هیچ وجه نمیتونه جای ژاوی یا اینیستا بازی کنه. نمیدونم چرا چند وقته بعضی جاها این حرفها رو میزنن؟! رویس یا باید بال (ترجیحا چپ) بازی کنه یا به عنوان مهاجم سایه پشت مهاجم نوک و به صورت آزادانه اطراف جریمه بازی کنه.
    کوادرادو هم نمیتونه بعنوان دفاع راست بکار تیم بیاد مگر اینکه بارسا بخواد 3-4-3 بازی کنه.

کلا الان وضعیت بارسا از نظر من اینجوریه
    دروازبان: سه دروازبان داریم که دوتاشون (مخصوصا تراشتگن) خیلی خوبن و هیچ مشکلی نداره
    دفاع میانی: پیکه، بارترا، ماسکرانو، متیو، فرمالن؛ از نظر تعداد کافیه و از نظر کیفیت هم با اینکه ایده آل نیست، هنوز از خیلی تیمهای اروپایی وضعمون بهتره
    دفاع چپ: آلبا، آدریانو؛ بهترین زوج دفاع چپ اروپا در حال حاضر
    دفاع راست: دنی آلوز، مارتین مونتویا؛ واقعا وضعیتش از افتضاح هم اونورتره. آلوز هیچ امیدی بهش نیست. شاید مونتویا این فصل یکم امیدوارمون کنه
    هافبک دفاعی: بوسکتس، ماسکرانو؛ اسمها خودشون گواهن
    هافبک وسط: ژاوی، اینیستا، راکیتیچ، سرجی روبرتو؛ اگر همزمان دونفر مصدوم بشن تیم به مشکل برمیخوره اما بحرانی نیست و میشه حتی در بدترین شرایط هم با تغییر تاکتیک (مثلا بازی با 2 هافبک دفاعی یا عقب آوردن رافینیا) جبران کرد.
    مهاجم: مسی، نیمار، سوارز، پدرو، رافینیا، منیر؛ اگر مصدومیت های عجیب سراغشون نیاد هیچ مشکلی نداره و برای چند فصل بیمه است.

برای همینه که میگم با توجه به محرومیت نقل و انتقالات در ژانویه 2015 و تابستان 2015، بارسا باید حتما یک مدافع راست بخره. ضمن اینکه این فصل قرارداد آلوز هم تموم میشه. داگلاس هم 24 سالشه و برای تیم B خریداری میشه. بنظر سطحش خیلی بالا نیست. فکر میکنم بارسا میتونه یک مدافع راست نسبتا جوون و اسپانیایی از لیگ اسپانیا پیدا کنه. در شرایط فعلی میشه گفت بهترین گزینه است.
    Last edited by romantic; 21-08-2014 at 01:30.

14. 10 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازگشت به تمرینات با 24 بازیکن

20 بازیکن در دسترس تیم اصلی به همراه 4 بازیکن بارسای ب دیروز زیر نظر انریکه به تمرین پرداختند. پدرو بدلیل مشکلات گوارشی این جلسه را از دست داد؛ در حالیکه تراشتگن و فرمایلن به تمرینات آماده سازی خود مشغول بودند.

پس از بازی دوشنبه شب در جام گمپر، لوئیز انریکه به همراه تیم به تمرینات آماده سازی خود برای شروع رقابت های لالیگا در روز یکشنبه برابر الچه بازگشتند. جلسه تمرینی با حضور 24 بازیکن برگزار شد؛ در حالیکه 4 بازیکن بارسای ب(مونیر، سمپر، ساندرو و گریمالدو) نیز در تمرینات حاضر بودند. دیروز جلسه تمرینی عصرگاهی نیز برگزار نشد.

پدرو رودریگز بدلیل مشکلات گوارشی، به همراه تراشتگن و فرمایلن تمرینات امروز را از دست دادند؛ در حالیکه مدافع و دروازه بان جدید بارسا به تمرینات ریکاوری خود برای بازگشت به شرایط مطلوب ادامه می دهند. جلسه تمرینی بعدی تیم نیز روز سه شنبه برگزار شد.

مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    مروری بر پیش فصل بارسلونا 2014/15

3 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست، 14 گل زده در مقابل 2 گل خورده، حاصل بازی های پیش فصل بارسلونا در نقاط مختلف اروپا است. منیر با 2 گل مقابل هلسینکی و 2 گل در گمپر بهترین گلزن بارسا لقب گرفت.

زمان زیادی تا اولین مسابقه رسمی بارسلونا در فصل 2014-15 مقابل الچه در نیوکمپ باقی نمانده است. این بازی روز یکشنبه ساعت 23:30 برگزار می شود. اگرچه لوییس انریکه و شاگردانش برای این روز بزرگ با برگزاری بازیهای پیش فصل دوستانه که در نقاط مختلف اروپا به انجام رسید و نتایج مختلفی در پی داشت، کاملا آماده و سرحال هستند. در ادامه نگاهی گذرا به آنچه رقم خورد، می اندازیم :

* 19 جولای، تنها 4 روز بعد از بازگشت به تمرینات، بارسا در جام سنتی کولومبینو میزبان رکرتیوو هوئلوا بود و با تک گل خوان رومان پیروز شد. نکات مهم این بازی شامل شروع کار دو دروازه بان تیم یعنی خوردی ماسیپ و تراشتگن می شود.

* 2 هفته بعد و در روز 2 آگوست، یک هفته پس از تمرین در پارک سنت جورج، بارسلونا با نتیجه 1-1 در آلیانز ریویرا خانه نیس، این تیم را متوقف کرد. شواهد بسیاری وجود داشت که اوضاع در مسیر درست پیش می رود اما تیم هنوز برای آمادگی کامل نیاز به زمان داشت.

* روز 6 آگوست، بارسا با ناپولی، تیم رافا بنیتز دیدار کرد که خود را برای بازی پلی آف لیگ قهرمانان مقابل اتلتیک بیلبائو آماده می کرد. تیم ایتالیایی با نتیجه 1-0 در ژنو پیروز شد و اولین شکست بارسا تحت هدایت لوییس انریکه رقم خورد. اگرچه در دو مسابقه بعدی نتایج به طور کلی تغییر کرد.

* مقابل HJK هلسینکی، از همان دقایق ابتدایی بارسا مشخصا نشان داد که در حال مدیریت بازی است. تیم فنلاندی با دو گل مونیر و گل های سرخی روبرتو، بارترا، پیکه و سمپر سزاوار شکست 6-0 بود. این بازی نشان داد که ماشین بارسا بالاخره گرم شده است.

* سرانجام 19 آگوست روز برگزاری جام خوان گمپر با مسی و نیمار برای نمایش فوتبالی با کیفیت مقابل تیم مکزیکی لئون بود. قبل از مسابقه، رافا مارکز بازیکن سابق تیم مورد پذیرایی دلچسب هواداران باشگاه سابقش قرار گرفت. بازی با یک پیروزی 6-0 دیگر به پایان رسید و نیمار (2) و مسی (1) موفق به گشودن دروازه شدند؛ در حالی که 2 بازیکن بارسلونا B نیز گلزنی کردند: مونیر (2) و ساندرو (1).

مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir

16. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

کوکه به زودی قرارداد طولانی مدت جدیدی با اتلتیکو امضا میکنه. رویس هم قضیه اش فقط یک شایعه بود. هر اتفاقی برای رویس بخواد بیفته در تابستان 2015 رخ میده. بعد از پایان این فصل رویس درباره آینده اش تصمیم میگیره.
    کلا رویس با اینکه بازیکن خیلی خوبیه اما بارسا در پست اون الان نیمار رو داره. رویس به هیچ وجه نمیتونه جای ژاوی یا اینیستا بازی کنه. نمیدونم چرا چند وقته بعضی جاها این حرفها رو میزنن؟! رویس یا باید بال (ترجیحا چپ) بازی کنه یا به عنوان مهاجم سایه پشت مهاجم نوک و به صورت آزادانه اطراف جریمه بازی کنه.
    کوادرادو هم نمیتونه بعنوان دفاع راست بکار تیم بیاد مگر اینکه بارسا بخواد 3-4-3 بازی کنه.

دروازبان: سه دروازبان داریم که دوتاشون (مخصوصا تراشتگن) خیلی خوبن و هیچ مشکلی نداره
    دفاع میانی: پیکه، بارترا، ماسکرانو، متیو، فرمالن؛ از نظر تعداد کافیه و از نظر کیفیت هم با اینکه ایده آل نیست، هنوز از خیلی تیمهای اروپایی وضعمون بهتره
    دفاع راست: دنی آلوز، مارتین مونتویا؛ واقعا وضعیتش از افتضاح هم اونورتره. آلوز هیچ امیدی بهش نیست. شاید مونتویا این فصل یکم امیدوارمون کنه
    هافبک وسط: ژاوی، اینیستا، راکیتیچ، سرجی روبرتو؛ اگر همزمان دونفر مصدوم بشن تیم به مشکل برمیخوره اما بحرانی نیست و میشه حتی در بدترین شرایط هم با تغییر تاکتیک (مثلا بازی با 2 هافبک دفاعی یا عقب آوردن رافینیا) جبران کرد.
    مهاجم: مسی، نیمار، سوارز، پدرو، رافینیا، منیر؛ اگر مصدومیت های عجیب سراغشون نیاد هیچ مشکلی نداره و برای چند فصل بیمه است.

برای همینه که میگم با توجه به محرومیت نقل و انتقالات در ژانویه 2015 و تابستان 2015، بارسا باید حتما یک مدافع راست بخره. ضمن اینکه این فصل قرارداد آلوز هم تموم میشه. داگلاس هم 24 سالشه و برای تیم B خریداری میشه. بنظر سطحش خیلی بالا نیست. فکر میکنم بارسا میتونه یک مدافع راست نسبتا جوون و اسپانیایی از لیگ اسپانیا پیدا کنه. در شرایط فعلی میشه گفت بهترین گزینه است.
    کوادرادو وقتی تو اودینزه بازی میکرده دفاع راست بود و این فیورنتینا بود که به عنوان هافبک راست ازش استفاده میکنه و گاهی از وینگر راست هم ازش بازی گرفته شده!
    رویس هم میانه هافبک میتونه (بجزء هافبک دفاعی) باشه هم وینگ ها..بنظرم رویس می تونه با رفتن ژاوی در فصله بعد اینیستا بیاد جای ژاوی و رویس بره پست اینیستا بازی کنه
    می دونم هیچکس ژاوی و اینیستا تو پستش خودشون نمیشه ولی بعدها که اینیستا سنش بالاتر رفت در یه برهه زمانی می تونیم روی زوج راکیتیچ(اینیستا) و رویس حساب باز کنیم.

18. 2 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.دوست من من یکم با یه جاهایی از صحبت هاتون مخالفم.
    در مورد رویس که دوستمون گفت.میتونه راحت هافبک هجومی بازی کنه.و چیز دیگه ای که تو اخبار خوندم و منطقی به نظر میرسید اینه که دورتمند تمایل بیشتری نسبت به اینکه بازیکن خودشو به بارسا بده و بتونه بازیکنشو یه فصل نگه داره و پول بیشتری بگیره تا اینکه بازیکنش رو دوباره به بایرن بده.
    در مورد کوکه.اتلتیکو جز یکی از تیم های مقروض هست.کماآنکه در طول این چند سال خیلی از ستاره هاشو از دست داده.بارسا به راحتی میتونه با یه پیشنهاد خوب اتلتیکو رو راضی کنه.
    فقط یه مشکلی هست که من اطلاع دقیقی هم در رابطه با اون ندارم که اگه دوستان لطف کنن پاسخ بدن.و اون این مسئله فیرپلی مالی هست.

20. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •