اگر این خبر درست باشه احتمالش هست که میلان امری رو به عنوان گزینه ای آلترناتیو آنجلوتی در نظر گرفته باشه تا در صورت عدم توافق با انجلوتی به سراغ امری بره .
اسکای هم توی خبرهاش زده بود که میلان برای راضی کردن انجلوتی در لیست خودش اسم بازیکنانی مثل : کوندوگبیا , گوندوگان , گرانیت ژاکا , جکسون مارتینز و مانژوکیچ رو قرار داده .
به هر حال هر دو مربیان گزینه های خیلی خوبی برای میلان هستن و برای من فرقی نمیکنه انجلوتی سرمربی بشه یا امری.
پ.ن : از بازی با پرسینگ شدید تیم های تحت هدایت امری به شدت لذت میبرم
گالیانی هم فردا به اسپانیا پرواز میکنه . توی مصاحبه ی اخیری که داشته گفته " من فردا به مادرید میرم تا برای بازیکنان و مربی مذاکره کنم .آنجلوتی هنوز مربیه رئاله و اینزاگی هم هنوز مربی میلانه . در مادرید دو باشگاه بزرگ وجود داره که هر دوی این باشگاه ها بازیکنان بزرگ و باکیفیتی دارن .
تابستان طولانی در پیش داریم و در پایان خواهیم دید که چه اتفاقاتی میافته "
از گالیانی در مورد جکسون مارتینز پرسیدن که در پاسخ گفته : " اون در پورتوست که خیلی دور نیست ! " از مانژوکیچ پرسیدن که گفته : " من میدونم که اون در شهر مادریدـه ! "
اسکای در خبر دیگه ای هم گفته که میلان با پدر گوندوگان یک سری صحبت کرده .
بازی با تورینو هم 3 بر صفر به نفع میلان به پایان رسید . دو گل از الشاراوی و تک گل پاتزینی از روی نقطه پنالتی نتیجه پایانی رو رقم زد .
نکات مهم این بازی یکی به ثمر رسیدن سدمین گل پاتزینی بود و در پایان بازی هم که آخرین بازی میلان در سن سیرو بود یک سری بازیکنان با حالت هایی ناراحت و چشمانی گریان با هواداران خداحافظی کردن . بازیکنانی مثل مکسس - آبیاتی - پاتزینی [که التبه خوشحال و خندان بود ولی نوع تشویق و حرکاتش نشان از خداحافظی میداد] - دی یانگ و ... بقیه هم رفتنی هستن به احتمال زیاد . در کل در آخر فصل چیزی حدود 10 - 12 بازیکن از میلان جدا میشن .
Curva Sud هم که همچون بازی های اخیر این بازی رو هم تحریم کرده بود که جای تقدیر داره . اینزاگی هم برای سومین در این فصل توسط داور اخراج و به سکوها منتقل شد . میلان هم برای دوازدهمین یا سیزدهمین بار در این فصل اخراجی داد که فکر کنم یک رکورد قدرتمندی به حساب بیاد در تاریخ سری آ !