تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 35 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر این خبر درست باشه احتمالش هست که میلان امری رو به عنوان گزینه ای آلترناتیو آنجلوتی در نظر گرفته باشه تا در صورت عدم توافق با انجلوتی به سراغ امری بره .

اسکای هم توی خبرهاش زده بود که میلان برای راضی کردن انجلوتی در لیست خودش اسم بازیکنانی مثل : کوندوگبیا , گوندوگان , گرانیت ژاکا , جکسون مارتینز و مانژوکیچ رو قرار داده .

به هر حال هر دو مربیان گزینه های خیلی خوبی برای میلان هستن و برای من فرقی نمیکنه انجلوتی سرمربی بشه یا امری.

پ.ن : از بازی با پرسینگ شدید تیم های تحت هدایت امری به شدت لذت میبرم

گالیانی هم فردا به اسپانیا پرواز میکنه . توی مصاحبه ی اخیری که داشته گفته " من فردا به مادرید میرم تا برای بازیکنان و مربی مذاکره کنم .آنجلوتی هنوز مربیه رئاله و اینزاگی هم هنوز مربی میلانه . در مادرید دو باشگاه بزرگ وجود داره که هر دوی این باشگاه ها بازیکنان بزرگ و باکیفیتی دارن .
    تابستان طولانی در پیش داریم و در پایان خواهیم دید که چه اتفاقاتی میافته "

از گالیانی در مورد جکسون مارتینز پرسیدن که در پاسخ گفته : " اون در پورتوست که خیلی دور نیست ! " از مانژوکیچ پرسیدن که گفته : " من میدونم که اون در شهر مادریدـه ! "

اسکای در خبر دیگه ای هم گفته که میلان با پدر گوندوگان یک سری صحبت کرده .

بازی با تورینو هم 3 بر صفر به نفع میلان به پایان رسید . دو گل از الشاراوی و تک گل پاتزینی از روی نقطه پنالتی نتیجه پایانی رو رقم زد .
    نکات مهم این بازی یکی به ثمر رسیدن سدمین گل پاتزینی بود و در پایان بازی هم که آخرین بازی میلان در سن سیرو بود یک سری بازیکنان با حالت هایی ناراحت و چشمانی گریان با هواداران خداحافظی کردن . بازیکنانی مثل مکسس - آبیاتی - پاتزینی [که التبه خوشحال و خندان بود ولی نوع تشویق و حرکاتش نشان از خداحافظی میداد] - دی یانگ و ... بقیه هم رفتنی هستن به احتمال زیاد . در کل در آخر فصل چیزی حدود 10 - 12 بازیکن از میلان جدا میشن .

Curva Sud هم که همچون بازی های اخیر این بازی رو هم تحریم کرده بود که جای تقدیر داره . اینزاگی هم برای سومین در این فصل توسط داور اخراج و به سکوها منتقل شد . میلان هم برای دوازدهمین یا سیزدهمین بار در این فصل اخراجی داد که فکر کنم یک رکورد قدرتمندی به حساب بیاد در تاریخ سری آ !

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی امروز در فرودگاه یک مصاحبه مختصر پیش از پرواز به مادرید داشت که جزئیاتش رو میتونین بخونین .

گالیانی در ابتدا از عدم تمایلش برای مصاحبه رو اینطوری شروع میکنه : " صحبت نمیکنم . صحبت نمیکنم " .... " من هدفم از رفتن به مادرید فقط دیدار با کارلتو نیست و برای کارهای دیگه ای هم عازم مادرید شدم "

از گالیانی در مورد کنفرانس اخیر انجلوتی پرسیدن که در پاسخ گفته " در این مورد صحبتی نمیکنم "

گازتا هم امروز در خبرهاش اعلام کرده که هفته پیش هم دیداری بین انجلوتی و گالیانی برگزار شده بود .

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اینزاگی هم برای سومین در این فصل توسط داور اخراج و به سکوها منتقل شد . میلان هم برای دوازدهمین یا سیزدهمین بار در این فصل اخراجی داد که فکر کنم یک رکورد قدرتمندی به حساب بیاد در تاریخ سری آ !
    دقیقا،گفته بودم که انگار عادت داریم در هر بازی یه اخراجی بدیم.دیشب اینزاگی چقدر ناراحت بود،بعد از گل سوم اصلا از جاش هم بلند نشد.تیم با اینکه جلو بود اما همش نگرن و ناراحت بود.احتمال زیاد برای این بوده که رسما بهش اعلام شده که در میلان موندنی نیست.

از رفتن خیلی بازیکنان استقبال میشه بجز دی یانگ.واقعا یکی از بهترینهای فصل بود و خیلی به تیم کمک کرد.این تغییرات هم باید هوشمندانه انجام بشه و با تعویض اتوبوسی نمیشه تیم درست کرد.گزینه های سرمربی هم اگه نهایتا بین کارلتو و امری بمونه که خوبه یا نهایتا همون کلوپ.

منم مطمئنم که گالیانی از مادرید با دست پر برمیگرده. هم از رئال خاطره خوبی داریم و هم جدیدا با اتلتیکو مراودات خوبی برقرار شده.اتلتیکو بازیکنان خوبی داره اما براحتی نمیشه از چنگشون درآورد.چلسی هم که از مشتریان ثابتش شده و یکم کار سخته.

نکته مهم اینکه واقعا برلو سرش به سنگ خوره و میخواد تیم متحول بشه و به قدرت سابق و جایگاه اصلی اش برگرده،حالا چه با کمک سرمایه گذاران دیگه باشه چه تنهایی مهم نیست.مهم نفس عمله که الان تا حدود زیادی در برلوسکونی میبینیم.

6. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا،گفته بودم که انگار عادت داریم در هر بازی یه اخراجی بدیم.دیشب اینزاگی چقدر ناراحت بود،بعد از گل سوم اصلا از جاش هم بلند نشد.تیم با اینکه جلو بود اما همش نگرن و ناراحت بود.احتمال زیاد برای این بوده که رسما بهش اعلام شده که در میلان موندنی نیست.

از رفتن خیلی بازیکنان استقبال میشه بجز دی یانگ.واقعا یکی از بهترینهای فصل بود و خیلی به تیم کمک کرد.این تغییرات هم باید هوشمندانه انجام بشه و با تعویض اتوبوسی نمیشه تیم درست کرد.گزینه های سرمربی هم اگه نهایتا بین کارلتو و امری بمونه که خوبه یا نهایتا همون کلوپ.

منم مطمئنم که گالیانی از مادرید با دست پر برمیگرده. هم از رئال خاطره خوبی داریم و هم جدیدا با اتلتیکو مراودات خوبی برقرار شده.اتلتیکو بازیکنان خوبی داره اما براحتی نمیشه از چنگشون درآورد.چلسی هم که از مشتریان ثابتش شده و یکم کار سخته.

نکته مهم اینکه واقعا برلو سرش به سنگ خوره و میخواد تیم متحول بشه و به قدرت سابق و جایگاه اصلی اش برگرده،حالا چه با کمک سرمایه گذاران دیگه باشه چه تنهایی مهم نیست.مهم نفس عمله که الان تا حدود زیادی در برلوسکونی میبینیم.
    اینزاگی نشون داده پرروتر از این حرفاست و چند وقت پیش گفته بود من گزینه مناسبی برای هدایت میلان هستم و اگه فصل دیگه به من اعتماد کنن میلان رو به جایگاه واقعیش میرسونم . فکر کنم منظورش این بوده که فصل بعد حتمن سعی میکنه که میلان به سری ب سقوط کنه !

عملکرد افتضاح اینزاگی جای هیچ گونه همایتی رو باقی نمیذاره . بازی های افتضاح - کوچ افتضاح - اخلاق تیمی افتضاح و همه چیز در بدترین حالت ممکن .

ملاقات و شام دیشب هم بین گالیانی و کارلتو و برونزتی و د ـه وچی برگزار شد که برونزتی توی مصاحبه کوتاهی که داشته گفته کارلتو احتمالن یک سال رو بدون تیم میمونه و میخواد استراحت کنه و به عمل جراحی گردنش رسیدگی کنه .

فردا دوباره یک ملاقات دیگه با کارلتو برگزار میشه . گازتا هم گفته که گالیانی یک ملاقات با مسئولان اتلتیکو مادرید خواهد داشت و هدف این ملاقات پیرامون ماریو ماندژوکیچ و خرید اون هست . در ادامه هم گفته شده به احتمال زیاد گالیانی تا روز چهارشنبه یا پنج شنبه در مادرید میمونه و مذاکرات با انجلوتی ادامه خواهد داشت .

توی یکی از خبرها هم گفته شده بود که احتمالش هست که دی یانگ با میلان تمدید کنه . فعلن باید کمی صبر کرد .
    Last edited by B3HZ@D; 26-05-2015 at 10:13.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی میلان تأکید کرد هنوز به وی ابلاغ نشده که مربی دیگری جای وی را روی نیمکت روسونری خواهد گرفت.

جامپائولو پاتزینی مهاجم ایتالیایی در پیروزی 3-0 مقابل تورینو گلزنی کرد و به اسکای اسپرت ایتالیا گفت: «شبی شگفت انگیز بود و 100مین گل خیلی برایم هم بود، مخصوصا در چنین ورزشگاهی.»

دریانو گالیانی نایب رئیس آث میلان تایید کرده که دوشنبه در مادرید خواهد بود و او در رابطه با شایعه علاقه مندی باشگاهش به مهاجمان سرشناسی همچون جکسون مارتینز و ماریو مانژوکیچ صحبت کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با برکناری آنچلوتی، میلان درصدد جذب سرمربی سابق رئال مادرید قرار دارد، آنچلوتی ساعاتی قبل از کار برکنار شد و حالا میلان مصرانه در پی استخدام سرمربی سابقش قرار دارد.

10. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب مذاکرات و قرار شام بین گالیانی و کارلتو به پایان رسید و این قرار ملاقات چیزی نزدیک به 3 ساعت ادامه داشت . همین الان یک خبر از طرف خبرگزاری Sky منتشر شد مبنی بر این که بازیکنان زیر به طور حتم در میلان فصل بعد جایی نخواهند داشت .

agazi, zacardo,rami,zapata, bocheti,albertazi,mexes,muntari,essien,pazzini,des tro,cerci و به احتمال زیاد De Jong و Van Ginkel هم در این لیست قرار خواهند گرفت .

گالیانی هم بعد از خروج از رستوران در مصاحبه ای کوتاه گفت : من به آنجلوتی گفتم که به ما جواب مثبت بده چونکه میخوایم پیش ما برگرده . فردا یک قرار ملاقات دیگه خواهیم داشت . حتا کارلتو و همسرش رو در مسافرتشون به ونکورر کانادا دنبال میکنم تا جواب مثبت رو از اون بگیرم .

اگر کارلتو جوابش منفی بود باید در همون اولین ملاقات تکلیف میلان یکسره میشد . به احتمال زیاد طولانی شدن این مذاکرات پیرامون برنامه های میلان برای نقل و انتقالات و بستن تیمی جدید و قدرتمند هست . چیزی که برلو هم بهش اشاره کرده بود و گفته بود میخواد ورژن دوم میلان کارلتو رو بسازه .

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اینکه کارلتو قبلا گفته بود یا رئال یا استراحت به این نکته هم برمیگرده که فکر میکرد اگه تیم نگیره میتونه دستمزد کامل یکساله اش رو از رئال بگیره اما طبق قرارداد،رئال باید نصف دستمزد کارلتو رو بده و دیگه ربطی هم به بدون تیم بودنش نداره و میتونه به تیمی جدید بره.

لیستو برم من.نیاز که هست لیست 32 نفره کوتاه بشه اما مثلا جناب بونرای عزیز میخواد خداحافظی کنه که تو این لیست نیست؟ابیاتی هم اول فصل گفته بود اخر فصل خداحافظی میکنه اما بمونه هم مشکلی نیست.لااقل یه ذخیره برای لوپز داریم.اخراج چرچی و رامی و مکسس هم یعنی با خرید بهتری جبران میشه؟

14. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره لیست بازیکنانمون بیخودی طولانیه . به جای زیاد کردن بازیکنان بهتره دنبال بازیکن باکیفیت باشن . نصف پولی که در باشگاه هزینه میشه بخاطر بازیکنان بی کیفیتی است که حقوق بالا میگیرن . مونتاری - اسین - آگاتزی - زاپاتا - بوکتی و ... ! بعلاوه حقوق این بازیکنان باید مالیات رو هم به اون مبلغ ها اضافه کرده .

مالیات در ایتالیا چیزی نزدیک به 100% هست . یادمه زمانی که زلاتان توی میلان بود و حقوقی سالیانه 9 یا 10 میلیونی داشت , میلان باید به احتساب مالیات چیزی نزدیک به 19 یا 20 میلیون پرداخت میکرد . حالا حساب کنید کل حقوق بازیکنان تیم بعلاوه مالیات چقدر بالا میره !!!

بونرا اگه آخر فصل از میلان بره من کل محل رو شام میدم ... نمیدونم این چه شریه [شر همون بونراست] که گریبانگیر میلان شده و بیخیال هم نمیشه ! آبیاتی احتمالش هست تمدید کنه . چون که گابریل با عملکرد فوق العاده ای که در سری ب داشته و یک رکورد هم به اسم خودش در کلین شیت ثبت کرده و از طرف دیگه یکی از دلایل اصلی صعود کارپی به سری آ بوده و برای همین مسئولان این تیم به شدت خواهان تمدید دوران حضور اون در کارپی بودن .

میلان و خود گابریل هم قبول کردن که یک فصل دیگه به صورت قرضی در کارپی بمونه . چون با وجود دیگو لوپز به اون صورت به گابریل بازی نمیرسه ولی توی کارپی فیکس این تیم هست و حضور در سری آ میتونه تجربه خوبی برای آینده این بازیکن باشه .

ساعت 17 به وقت ایتالیا هم قرار ملاقات دیگه ای بین گالیانی و مسئولان اتلتیکو مادرید برگزار میشه و در ساعت 18 سومین قرار ملاقات بین گالیانی و کارلتو برگزار میشه .

تیم های رئال مادرید , منچستر یونایتد , چلسی , لیورپول و PSG به دوناروما دروازه بان 16 ساله میلان تمایل نشان دادن و از مینو رایولا که ایجنت این بازیکن هست پیرامون این بازیکن پرس و جو کردن .

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

agazi, zacardo,rami,zapata, bocheti,albertazi,mexes,muntari,essien,pazzini,des tro,cerci و به احتمال زیاد De Jong و Van Ginkel هم در این لیست قرار خواهند گرفت .
    چرچی ، رامی ، زاپاتا ، دی یانگ ! فن خینکل ! اینا که دیگه از میلان برن پس فکر کنم گالیانی خودش می خواد بیاد بازی کنه ! ، بعد از اینکه 4-5 سال می شه به جز لوپز و دی یانگ و یکی 2 نفر دیگه میلان خرید درست و حسابی و در حد اسمش نداشته همین بازیکن های متوسط رو به بالا هم اگه برن که دیگه پس کی می خواد بازی کنه؟ فکر نمی کنم با جیب خالی هم بتونن تیم خوبی ببندن.

در مورد فصلی که با اینزاگی گذشت ، سال گذشته تیم با سیدورف درسته خیلی رتبه ی خوبی نداشت اما حداقل تیم " زیبا " بازی می کرد ، اما امسال تیم باز نه تنها به جایی نرسید بلکه بازی ها هم خیلی کسالت آور و اعصاب خورد کن بودش. فکر می کنم اگه سیدورف مونده بود حداقل یا حرکت هایی انجام می داد.

+

در هر صورت این میلان با جیب خالی ، کارلتو هم بیاد همین روند چند سال گذشته رو خواهد داشت و به جایی نمی رسه. می شه مثل چیزی که تو پرسپولیس اتفاق افتاد ! بازیکن درست و حسابی نداشتن هی پشت سر هم مربی عوض کردن و نتیجه هم که مشخص شد ...

18. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش در حال حاضر خبر در مورد میلان خیلی زیاده و بیشتر خبرها هم حدس و گمان های ژورنالیست هاست . هر کسی یه نظری داره و گاهی وقت ها دو تا خبر میاد که 180 درجه باهمدیگه فرق دارن .

ولی چیزی که در حال حاضر مشخصه برای خط هافبک میلان در فصل بعد تنها پولی - مونتولیوو و بوناونتورا حضورشون 100% تضمین شده است و بقیه گزینه ها احتمال رفتنشون بیشتر از موندن هستن .
    توتواسپورت هم گفته که احتمالش هست دی یانگ تمدید کنه و از طرف دیگه شاید میلان قرارداد قرضی ون گینکل رو تمدید کنه با گزینه حق خرید 6-7 میلیونی . البته توتواسپورت یکی از خبرگزاری هایی است که خبرهاش اعتبار درست و حسابی ندارن و در کل چرت و پرت زیاد میگه .

در مورد نقل و انتقالات میلان گفته شده که احتمالن 100 یا 120 میلیون هزینه خواهد کرد . خود برلو گفته بود که میخواد میلان رو به شکوه سابق برگردونه و از طرف دیگه باربارا هم امروز توی مصاحبه ای که در حضور یک سری هواداران داشت گفته که پدرش میخواد برای فصل دیگه میلانی بزرگ و قدرتمند بسازه.

جالبه که کالیاری مثل این که خواهان اینزاگی شده . کالیاری امسال به سری ب ایتالیا سقوط کرد . فکر کنم هدف کالیاری این باشه که سال بعد به سری C سقوط کنن برای همین به سراغ اینزاگی اومدن

ملاقات یک ساعته بین گالیانی و مسئولان اتلتیکو در هتل ولینگتون هم به پایان رسید و چیزی از جزئیات این ملاقات منتشر نشده . بعد این ملاقات در همون هتل گالیانی با کارلتو دیدار کرد که اون ملاقات هم به پایان رسید و چیزی از جزئیات اون ملاقات منتشر نشد .فردا ساعت 12 ظهر ملاقات دیگه ای بین گالیانی و کارلتو برگزار میشه .

به طور حتم اگه جواب کارلتو منفی بود نیازی به 5 ملافات و دیدار رو در رو نبود . امیدوارم در آخر فردا همه چیز به خوبی به پایان برسه . بعد رفتن کارلتو در سال 2009 روز خوش ندیدیم و بدجوری دوست دارم که برگرده و دوباره میلان رو بسازه
    Last edited by B3HZ@D; 27-05-2015 at 22:22.

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •