تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 34 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

هر دم از این باغ بری می رسد ....... تازه تر از تازه تری می رسد!!!!!

بایرن پس از 19 سال به فرایبورگ باخت
    FCBayernfans.ir- بحران در باشگاه بایرن مونیخ کماکان ادامه دارد و ظاهرا سرمربی اسپانیایی این تیم هیچ راه حلی برای نجات بایرن مونیخ ندارد.
    به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ پس از حذف از لیگ قهرمانان و جام حذفی حالا در بوندسلیگا هم در حال کسب نتایج ضعیف است.
    بایرن مونیخ در یکی از دیدارهای هفته سی و سوم رقابتهای بوندسلیگا در حالی با نتیجه 2 بر یک مغلوب فرایبورگ شد که نوزده سال از آخرین شکست بایرن مقابل این تیم در بوندسلیگا می گذشت و سرمربی ناکارآمد بایرنی ها موفق به ثبت یک رکورد منفی دیگر در بایرن مونیخ شد.

خیلی دوس دارم یه روز امثال افنبرگ و الیور کان با اون کاریزماشون رو نیمکت بایرن ببینم.
    کاملا مخالفم .
    این دو بازیکن برای اکثر بایرنی ها فوق محبوند ولی اگه سرمربی بشن و نتایج ضعیف بگیرن مطمئنا از این محبوبیت کاسته میشه .

2. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بالاک: گواردیولا بهترین گزینه برای بایرن است

میشائیل بالاک، کاپیتان سابق بایرن مونیخ، معتقد است پپ گواردیولا همچنان بهترین گزینه برای هدایت ‏باواریایی هاست.‏

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که هنوز یک سال دیگر از قرارداد این مربی اسپانیایی با بایرن مونیخ ‏باقی مانده و گواردیولا تاکید کرده که مطمئنا فصل آینده هم در آلیانس آره نا خواهد ماند اما شایعات زیادی ‏در مورد آینده او به گوش می رسد.‏

شکست بایرن در نیمه نهایی جام حذفی و چمپیونزلیگ، فشارها بر روی گواردیولا را افزایش داده اما ‏بالاک همچنان به موفقیت بایرن با هدایت مربی سابق بارسا اطمینان دارد.‏

او به خبرنگاران گفت:" توانایی های فوتبالی پپ غیرقابل بحث است. او مربی بزرگی است و به نظر من، ‏گزینه مناسبی برای هدایت بایرن."‏

بالاک در پاسخ به سوالی در مورد انتقادهای گروهی از هواداران از نتایج بایرن، گفت:" از زمان حضورم ‏در بایرن می دانم که خیلی ها ما را تنها قهرمان بوندس لیگا می دانند. ‏

بایرن فعلی فوتبال فوق العاده ای به نمایش می گذارد. وقتی لیگ برای آنها تمام شد، آنها افت کردند؛ این ‏خطری است که همیشه تیم های بزرگ را تهدید می کند. ‏

در حال حاضر انتقادهای زیادی شنیده می شود. باید جنبه های مختلف را در نظر گرفت؛ مثلا آنها در ‏چمپیونز لیگ مقابل حریفی که مدعی قهرمانی است، حذف شد. بایرن پایه و اساس مناسبی برای سال های ‏آینده دارد."‏

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Guardiola is the right man for Bayern, insists Ballack

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض مانوئل نویر ورزشگاه برتر سال 2014

دروازه بان ملی پوش بایرن مونیخ از طرف تو هیات ژرنالیست(ورزشی نویسان اروپا و جهان) به عنوان ورزشکار برتر اروپا و جهان در سال 2014 انتخاب شد.

رئیس ورزشی نویسان اروپا (UEPS) عنوان می کند : این نتیجه عملکرد عالی، تاثیرگذاری در زمین و رفتارش نسبت به رسانه است.

نویر نیز از هم تیمی های خود برای کسب این جایزه تشکر کرد و گفت : بدون هم تیمی هایم موفق به انجام این کار نمی شدم.

راجر فدرر هفده دوره کرند اسلم در این رای گیری در هر دو قسمت اروپا و جهان در جایگاه دوم قرار گرفت و جوچوویک مرد شماره بک تنیس جهان به عنوان نفر سوم اروپا انتخاب شد.

رونالدو ستاره ی رئال مادرید نیز در این رای گیری توانست در جایگاه سوم جهان قرار گیرد.

نویر سومین فوتبالیستی است که توانست در رای گیری اروپا اول شود، قبل اون پلاتینی (1984) و ماتئوس (1990) توانسته بودند این عنوان را بدست آورند.

6. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پپ گفته من نمی تونم هر سال سه گانه بگیرم! از منتقدین هم خواسته که آرام باشند!
    یعنی چی میشه گفت واقعا؟؟

8. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    پپ گفته من نمی تونم هر سال سه گانه بگیرم! از منتقدین هم خواسته که آرام باشند!
    یعنی چی میشه گفت واقعا؟؟
    چیز خاصی نمیشه گفت
    نیست پارسال سه گانه گرفته ، که حالا امسال با یگانش سر کنیم

10. 5 کاربر از Meisam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

والا فک نمی کنم اکثرا سه گانه بخوان ...
    جلوی تیمای بزرگ حالا برد هم نه حداقل آبروریزی نکنه ،یه بازی خوب ارائه بده من یکی که راضیم .

12. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

والا فک نمی کنم اکثرا سه گانه بخوان ...
    جلوی تیمای بزرگ حالا برد هم نه حداقل آبروریزی نکنه ،یه بازی خوب ارائه بده من یکی که راضیم .
    پپ یه کاری کرده من یاد این جمله میوفتم
    به مرگ گرفته اند که به تب راضی شویم

چیز خاصی نمیشه گفت
    نیست پارسال سه گانه گرفته ، که حالا امسال با یگانش سر کنیم
    ایشون مصداق هر سال دریغ از سال قبل شده تا اینجای کار
    فصل بعد همین لیگ رو هم شاید نگیره
    +
    تو لیگ بعد از باخت های بایرن بعد از قهرمانی، جنگ لفظی شدیدی علیه تیم راه افتاده..

14. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مولر: بایرن زیر نظر گواردیولا پیشرفت کرد

توماس مولر، ستاره بایرن، معتقد است که این تیم زیر نظر پپ گواردیولا، نسبت به زمان یوپ هاینکس، ‏پیشرفت کرده است.‏

به گزارش "ورزش سه"، بایرن در سال 2013 با هدایت یوپ هاینکس توانست به یک سه گانه تاریخی ‏برسد و پس از آن، پپ گواردیولا هدایت آبی و اناری ها را برعهده گرفت. با هدایت سرمربی اسپانیایی، ‏باواریایی ها دو فصل پیاپی قهرمان بوندس لیگا شدند و یک بار هم قهرمانی در جام حذفی را تجربه کردند ‏اما نتوانستند در چمپیونز لیگ به موفقیت برسند؛ اما مولر معتقد است بایرن زیر نظر گواردیولا به ‏پیشرفتش ادامه داده است.‏

‏ او به خبرنگاران گفت:" تیمی که یوپ هاینکس ساخت و با آن قهرمان چمپیونز لیگ، بوندس لیگا و جام ‏حذفی شد، یکی از بهترین تیم های تاریخ بایرن بود. هاینکس بسیار باهوش و باانگیزه است. وقتی او رفت، ‏هر کسی که جایش را می گرفت، باید اعتماد به نفس زیادی می داشت زیرا چه کسی می تواند بیشتر از سه ‏گانه به دست بیاورد؟

تنها کسی مانند پپ گواردیولا می توانست انتظارات را برآورده کند و فکر می کنم او اینکار را کرد و ‏همچنان به تلاش ادامه می دهد. همه ما می دانیم که او چه مربی بزرگی است و چه سبکی را دوست ‏دارد."‏

مولر همچنین در مورد مربیانی که باعث پیشرفتش شدند، گفت:" هاینکس و گواردیولا خیلی در پیشرفت ‏من نقش داشتند. آنها من را به عنوان یک بازیکن شکل دادند. هاینکس خیلی به من بازی داد. او خودش ‏مهاجم بود، بنابراین توصیه های خوبی برای گلزنی به من داشت؛ و چطور می توان زیر نظر گواردیولا ‏چیزی یاد نگرفت. ‏

فان خال هم تاثیر زیادی روی پیشرفت من داشت. من از او بسیار متشکرم. او کمک زیادی به من کرد. او ‏چیزی در من به عنوان یک مهاجم دید که بقیه ندیدند."‏

Bayern have progressed under Guardiola - Muller

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مولر: گواردیولا رویای تکرار سه‌گانه قهرمانی را در ما زنده نگه داشت

به گزارش ورزش 11، پس از اینکه بایرن‌مونیخ با یوپ هاینکس سه‌گانه قهرمانی آلمان و اروپا را در فصل 13-2012 فتح کرد با پپ گواردیولا وارد دوره جدید خود شد. سرخپوشان مونیخی در فصل اول حضور این مربی اسپانیایی قهرمان بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان شدند و تا مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیش رفتند ولی آنها در فصل اخیر تنها فاتح بوندس‌لیگا شدند و در مرحله نیمه‌نهایی دو رقابت لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان حذف شدند.

توماس مولر در این باره گفت: تیمی که یوپ هاینکس کنار هم قرار داد و به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان رساند، یکی از بهترین تیم‌های تاریخ باشگاه بایرن‌مونیخ بود. هاینکس خیلی پرجنب و جوش بود و در کنار شوقی که به کارش داشت خیلی هم باهوش بود. وقتی یوپ از بایرن رفت کسی که جای او را در بایرن می‌گرفت باید از اعتماد به نفس بالایی برخوردار بود چون تکرار چنین سه‌گانه قهرمانی کار آسانی نبود.

وی افزود: تنها فردی همانند گواردیولا می‌توانست رویای تکرار سه‌گانه را زنده نگه دارد و فکر می‌کنم او تا حدود زیادی این کار را کرد و به این کار ادامه خواهد داد. همه ما می‌دانستیم که پپ مربی بزرگی است و چه سبک بازی را دوست دارد.

مهاجم ملی‌پوش باواریایی‌ها تأکید کرد: هاینکس و فن‌خال در پیشرفت من نقش خیلی زیادی داشتند و از من بازیکنی اینچنینی ساختند. هاینکس به من بیشتر بازی داد و با توجه به اینکه در دوران بازیگری‌اش خود مهاجم بوده توصیه‌های خوبی به من برای گلزنی می‌کرد. در کنار اینها چطور می‌شود زیر نظر پپ گواردیولا کار کنی و چیزی یاد نگیری؟

مولر 25 ساله گفت: فن‌خال هم تأثیر زیادی روی پیشرفت حرفه‌ای‌ام داشت و از این بابت قدردان او هستم. لوئیز کمک شایانی به من کرد. او بود که در من چیزی را به عنوان یک مهاجم دید که فرد دیگری ندیده بود.

منبع خبر: تسنیم

18. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

یه بار نشد به شایعات خرید بازیکن هایی که بایرن می خواد بگیره هیجان زده بشیم

20. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •