[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 1920x1080 :
برای 1920x1080 :
اقایه stream متمعنی این تستادرسته؟ چون یکی اردوستان توصفحات قبل گفته بود باگرافیک hd7790
24تافریم گرفته تورزولوشن فول اچ دی اینم صفحش
Last edited by امید رض; 28-11-2014 at 00:12.
جالبه یوبی سافت برای عذرخواهی از طرفداران تمام season pass های بازی رو لغو کرده و فعلا dlc این بازی یعنی Dead Kings رو برای همه رایگان اعلام کرده
احتمال هم داره DLC هایی که در آینده منتشر میشن هم به طور رایگان باشن
اونایی هم که season pass بازی رو خریده بودن نگران نباشن و به جای اون می تونن یکی از بازی های زیر یوبی سافت رو به دلخواه بگیرن:
The Crew - Far Cry 4 - Watch Dogs - Assassin’s Creed Black Flag - Rayman Legends - Just Dance 2015
اپدیت 1.3 بازی نصب کردم خیلی خوب شده
فقط بعضی اوقات تصویر پرش پیدا میکنه مثل حالتی که دموی واچ داگ داشت
برای بقیه هم همین شکلیه![]()
اون بنچمارکایی ک اون بالا گذاشتین رو دیدم خوف کردم
یعنی این رو سیستم من چجوری اجرا میشه؟
graphic:gtx 750 ti
cpu: core i3 4150
ram:8 gig ddr3
کاملا معلومه بهینه نیست بازی الان مثلا با 290x یک دفعه تو یه جا درگیری افت فریم بکنه رو 20 خیلی افتضاحه(290X) که الان غوله AMD ه
این بازی هم فک کنم برا NVIDIA بهینه شده ولی باز هم رو الترا کم میاره قوی ترین گرافیک های NVIDIA مثل 970 و 980
ولی فک کنم رو msaa 4x هست نه؟
دوست عزیز اینادروغی بیش نبود سیستم پیشنهادیش هم الکی بود فقط میخواستن جیبه ملتو الکی خالی کنن اگه چیز شکن داری بگو یه چندتا فیلم تست باسخت افزارهایه پایین تست شده وراحت وبدون هیچ مشکلی 25فریم گرفتن بزارم اونم تورزولوشن فول اچ دی
لطفا کمک کنید دادش مشکل در این بازی پیش امده چگونه حلش کنم اینم عکسش
اول اینو میاره اینو دانلود میکنم خوب
بعدش اینو وقتی نصب میکنم این مشکله رو میاره چیکار کنم اینا چیه
![]()
بازی رو تموم کردم....ولی خیلی دوست داشتم آخر بازی Revelations یه The End خشگل بنویسه و خاطره ی خوب AC رو حفظ کنه.....بازی خوب بود...ولی سرو تهش سریع جمع شد و خدافظ و گفتن....از دو سری پیش بهتر بود ولی اینم بد بود باز.....در کل هر کاری بکنن داستان اتزیو و الطیر هیچ وقت دیگه تکرار نخواهد شد.....
دوستان از قسمت OUTFIT که لباس های شخصیت های سری قبلی اساسین کرید گذاشتن
چجوری میشه لباس ALTAIR آزاد کرد؟
Last edited by clau; 01-12-2014 at 00:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)