منم ناراحتم که لمپارد رو از دست دادیم!!
یعنی اگه خدای نکرده فابرگاس مصدوم بشه یا محروم باشه ؛ آیا جایگزین با کیفیتی هست براش؟!!
من که اینطور فکر نمیکنم؛
باید لمپارد میموند؛حتی به قیمت نیمکت نشینی...
حتی توانایی و تفاوت های لمپارد و فابرگاس در اون حد هست که میشد از هر 2 به طور همزمان استفاده کرد اگه شرایط ایجاب میکرد!!!
واقعا یه سوپر استار رو از دست دادیم و سال ها حسرت از دست دادنش به دلمون خواهد موند...
وحید جان؛آیا به نظرت مدافع های با کیفیتی داریم (حداقل در حد و اندازه های تری و کیهیل) مثلا برای بازی های مهمی مثل چمپیونزلیگ...؟!! اگه در یه بازیه مهم ِ چمپیونزلیگ یکی از این 2 رو در اختیار نداشتهاین فصل اون قدر بازیکن داریم که حتی توی جام اتحادیه و اینا هم نمیشه بیشتر از بازیکنای آکادمی استفاده کرد و باید به بازیکنای تیم دوم یا اونایی که کمتر بازی کردن استفاده کرد
باشیم،کی رو میتونیم جایگزین کنیم؟
به نظرم خلا یه مدافع با کیفیت و با تجربه (تاکید میکنم!!هم با کیفیت و هم با تجربه) در تیم حس میشه برای میدان های بزرگ نظیر چمپیونزلیگ!!
اما در مورد گلر هامون هم باید بگم
نه به این که پارسال یه دروازبان با کیفیت ِ جایگزین نداشتیم!! (که حسابی هم ضرر کردیم از این بابت هم در لیگ هم در چمپیونزلیگ بعد از مصدومیت پیتر چک)؛ نه به این که امسال 2 تا دروازبان تاپ داریم که یه جورایی
بیشتر از پارسال نگران کننده هست این وضعیت!(خدا نکنه که پیتر چک تصمیم به جدایی بگیره در نقل و انتقالات نیم فصل) که اگه اینطور بشه دوباره میشه همون آش و همون کاسه!
البته پیتر چک یه گل خیلی بد خورد دیشب!ولی به نظرم ایکاش حداقل از سیستم چرخشی برای انتخاب دروازبان استفاده میکرد مورینیو ؛ هم برای آماده نگه داشتن هر 2 گلرمون و هم برای با انگیزه نگه داشتن هر 2
تاشون خیلی بهتر بود ....
اینطوری که من احساس میکنم؛چک در نیم فصل جدا میشه از جمع تیم ما ...
خلاصه امیدوارم مثل پارسال همه چیز رو در دقیقه ی 90 از دست ندیم!!! (هم چمپیونزلیگ و هم لیگ برتر رو خیلی مفت از دست دادیم پارسال) !
بازیه با استون ویلا هم بازیه خیلی مهمی به حساب میاد؛
هم اینکه این تیم خیلی خوب و قدرتمند کار کرده در این فصل تا به اینجا؛هم اینکه سایه به سایه ی ما داره حرکت میکنه و صدر نشینیه ما به خطر میوفته اگه از این تیم 3 امتیاز رو نگیریم؛
چون یه بازیه بسیار سخت و مهم هم با آرسنال داریم پشت بندِ این بازی که من بعید میدونم به راحتی بشه از این 2 بازی 6 امتیاز ِ حیاتی رو گرفت! ولی خدا کنه که بشه...![]()
مخصوصا اینکه در برابر منچستر سیتی به تساوی رسیدیم و یه مقداری اون معادلات ما به هم ریخت برای قهرمانیه نیم فصل... (در صورتی که این 2 بازی رو با موفقیت به پشت سر نذاریم...)
خلاصه که امیدوارم مثل همیشه مورینیو بهترین تصمیم های ممکن رو برای تیم بگیره...