دوست عزیز پست بالاییت رو بخون لطفا![]()
دوست عزیز پست بالاییت رو بخون لطفا![]()
وقتی پست تو خوندم کلا ویرایش کردم.
.
ممنون
سطح بازی توماس مولر رو هم در یک بازی پرفشار دیدیم...اون بتی ک ازش ساختن هیچ بود...بازیکنی ک ن سرعت نه تکنیک نه استیل یک فوتبالیست رو نداره..
فقط خوش شانسه ک تو نسل طلایی المان ها قرار داره.. ک المان واقعا تیم پر مهره ایه...
تفاوت دو تیم فقط نیمکت دو تیم بود...
مسی ب حق بهترین بازیکن جام شد.. چونکه بهتر ازون نداشتیم!!
تیم منتخب جام جهانی 2014 بر اساس ریتینگ بازیکنان در این تورنمنت
از دیدگاه سایت معتبر whoscored.com
پنالتی صد در صدی؟خصوصا اگر اون پنالتی صد درصد روی هیگواین گرفته می شد شاید داستان فرق داشت الان. یا اگه مسی تک به تک رو گل می زد.
حرکت نوئر رو میگی؟!؟
حرکت نویر 100% خطا بود و باید کار هم میگرفت ولی پنالتی رو من فکر کنم خارج محوطه بود
جالبه نوئر کاملا برای توپ رفت و اول هم توپ رو زد، دوستان یکم چشماشون رو باز کنن و یادشون بیاد از برخوردی که کرامر مصدوم شد. پس باید اونم خطا می گرفت و کارت می داد به بازیکن آرژانتین.حرکت نویر 100% خطا بود و باید کار هم میگرفت ولی پنالتی رو من فکر کنم خارج محوطه بود
مشتی که آگوئرو زد به صورت شواینی و هیچ اتفاقی از سوی داور نیوفتاد(کارت).
تکل از پشتی که ماسچرانو روی شواینی زد و کارت زرد دومش رو نگرفت.
خلاصه همیشه باید دلیلی برای برد آلمان از اطراف صادر بشه
چطوری شما حرکت نویر که تا اون حد پرید هوا رو با برخورد کرامر یکی میکنی؟
در مورد اگوئرو داور میتونست کارت دوم رو بده ولی کوتاه اومد.
اون صحنه ماسکی رو فقط دوربین اونطوری شکار کرد وگرنه حرکت توپ در اون صحنه طوری بود که هر کسی فکر میکرد ماسکی توپ زده وگرنه اونم خطا بود
دقیقا شما از اون دسته ای هستید که با طرفداری غیر منطقی ارزش تیمتون رو لوث می کنید یه جورایی.
در قانون جدید اصلا مهم نیست اول چیو بزنه... حتی اگه اول توپ رو بزنه و در ادامه بازیکن حریف رو، بازم خطاست. دقیقا مضمون جمله نصیر زاده.. روی حرکت دژاگه تو بازی آرژانتین هم دقیقا همین حالت بود... اول توپ رو زد و در ادامه پای بازیکن رو که نتیجه ش پنالتی بود.
از زوایای مختلف من دیدم فکر کنم هیگواین توی محوطه بود.
حالا معلوم هم نیست اصلا پنالتی گل می شد، ولی پنالتی بود.
ما هم چشمهامون بازه روی ارزشهای آلمان.. شما با فن بوی بازی خرابش نکن.
میگن اگه می خوای یه چیزی رو خراب کنی، ازش بد طرفداری کن.
تبریک به هواداران آلمان
از همون اول جام نشون دادن که برای قهرمانی اومدن و با شایستگی هم قهرمان شدن
+
به نظرم نویر بهترین دروازبان بود و به حقش رسید ، البته دروازبان های خیلی خوبی تو این جام بودن که اگه تو فینال بودن میتونستن انتخاب شن
بهترین بازیکن هم میتونست کسی دیگه باشه ،
در کل این سیاست فیفا که بهترین بازیکن رو از تیم هایی انتخاب میکنن که تو فینال هستن رو اصلا خوشم نمیاد
یعنی یه بازیکن هر چقدر هم که خوب باشه ولی تو فینال نباشه انتخاب نمیکنن
Last edited by Abdolreza2012; 14-07-2014 at 14:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)