تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 23 از 37 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

12

در مورد نظر سنجی بنده 100% مخالفم. راستش من با دوستیهای قبل از ازدواج که منجر به ازدواج هم بشن مخالفم چه برسه به این.

در مورد خطبه ازدواج (همونی که به قول دوستمون روحانی میخونه و طرف میگه قبلتو!):

شما در اصل به عربی از خدا اجازه میگیرید دوست عزیز. اگر فقط به ظاهر امر بخوایم نگاه کنیم که نماز و روزه و همه دین میشه بی معنی.

اجازه میگیرید از خدا که با این خانوم که میخواد همسرتون باشه صمیمی باشید و ...

مگر در چند درصد از ازدواجهای کنونی پسر و دختر به شکل صحیح با هم آشنا شدن و ازدواج کردن؟ دوستیهای قبل از ازدواج دیگه غلط نیست بلکه تشویق میشه.

مگه یه پسر یا دختر 20 یا حتی 25 ساله چقدر از زندگی و ازدواج میدونه که بخواد برای یک عمر خودش و همسرش و خانواده دو طرف با دوستی قبل از ازدواج تصمیم بگیره؟

مگر ما چقدر سرمایه عاطفی داریم که بخوایم با دوستی هایی که شاید هم به ازدواج منجر نشه این سرمایه را به پای کسی بریزیم که معلوم نیست همسر ما باشه یا نه؟

یه مثال یه نفر برام زد که برای من خیلی جالب بود:

فرض کنید یه بنده خدایی از روی یه ساختمون بلند میپره پایین. در همین حال یه نفر توی همون ساختمون پنجره اتاقشو باز میکنه و طرفو میبینه که داره پرواز میکنه، فرض کنید این همون لحظه پنجره را ببنده و پیش خودش غصه بخوره که ببین مردم دارن پرواز میکنن ما چه کار توی زندگیمون کردیم.

آدم به این فرد چی میگه؟ میگه تو عاقبتشو ببین که چند ثانیه بعد مغزش کف زمینه. نه اینکه الان رو هواست.

Last edited by Stream; 18-04-2015 at 13:49. دليل: حذف قسمت توهین آمیز

2. 2 کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعد اگه بچه دار بشن چی میشه؟ بچه حاصل ازدواج سفید ؟ یا حرام زاده ؟

نظر من ؟ کشورای غیر اسلامی این نوع رابطه وجود داره (حتی بیشتر از ازدواج رسمی) و بعضی وقتا خیلی هم پایدار تر از ازدواج های رسمیه

نظر نهایی؟ من نظرم آزادی هست . یعنی دختر راضی پسر راضی "بوووووووق" ناراضی

پ.ن : اون قسمت بوووق سانسور شده

4. 2 کاربر از cerita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خب دو نفر میتونن تا آخر عمرشون ازدواجشون سفید باشن میتونن هم بعد چند وقت مثلا چند ماه یا چند سال ازدواج رسمی داشته باشند مثل یکی از آشنایان که بعد از 8 سال که با خانمی که باهاش زندگی میکرد ازدواج کرد.
    همینکه اشنای شما بعد از مدتی ازذواج رسمی کردن نشون میده اونها هم همنظر من بودن و چون دیدن واقعا با هم مچ هستن ترجیح دادن ازدواج کنن تا همچنان بقول شما در یک ازدواج سفید باشن

پ. ن
    چرا اسم این رابطه رو گذاشتن ازدواج سفید؟ یعنی ازدواج رسمی سیاهه؟!

6. 3 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

جالب توجه افرادی که موافق ازدواج سفیدن
    یه فیلم مستند آمریکایی دیدم پسره با یه دختره حالت ازدواج سفید باهم زندگی میکردند اما حس عاطفی بینشون نبود
    پسره بیماری داشت و می گفت هزار بار آرزوی مرگ میکردم تا اینکه یه سگ هدیه گرفت و اون سگ با شیطنت و توجه به پسره امید رو در اون زنده کرد
    طوری که با بیماریش جنگید و سلامتیشو به دست آورد و جالبه دختره هیچ نقشی جز یه همخونه سنگی نداشت
    و در آخر پسره حرف قشنگی زد گفت اون سگ بهتر از تمام دوستانم بود چون به من با همه عیب هام با همه بداخلاقیهام بی حوصلگیهام توجه و به بودن با من اصرار میکرد
    و هیچ زمان تنهام نمی گذاشت اون کاری نداشت من چی پوشیدم چطور راه میرم چطور قیافه ای دارم و فقط از بودن با من لذت میبرد
    و کلی اشک ریزوند
    اینم یکی از نتایج ازدواج سفید...انسان سنگ نیست که با همخونگی نیازهاش برطرف بشه...
    ولی خب انتخاب با شماست من فکر میکنم برایآدم های شهوتی لاابالی و بی مسئولیت راهکارمناسبیه بهتر از اینکه بچه های مردم رو سیاهبخت کنند
    بله اگه این دو نفر فقط ازدواجشون رو در یک دفتر ثبت کرده بودن الان این دختر مثل مادر از اون پسر مراقبت می کرد و بمب روحیه و امید و ... بود. همگی می دونیم هیچ کس نبوده که در شرایط سخت همسر شرعی و رسمی خودش رو کنار بگذاره!! اصلا و ابدا دیده نشده، این چیزا فقط مال ازدواج سفیده.

در مورد نظر سنجی بنده 100% مخالفم. راستش من با دوستیهای قبل از ازدواج که منجر به ازدواج هم بشن مخالفم چه برسه به این.

در مورد خطبه ازدواج (همونی که به قول دوستمون روحانی میخونه و طرف میگه قبلتو!):

شما در اصل به عربی از خدا اجازه میگیرید دوست عزیز. اگر فقط به ظاهر امر بخوایم نگاه کنیم که نماز و روزه و همه دین میشه بی معنی.
    ...
    البته انتقادی که به متن خطبه وارده بحث اجازه گرفتن از خدا و ... نیست (هر کس به همون شکلی که معتقده عمل می کنه و من مسئول نیستم مطمئن بشم سایرین از خدای من اجازه می گیرن!)، مسئله نحوه ادبیات خطبه است، و معنایی که واژه "نکحت" در عربی داره (که دوستمون در صفحه قبل اون رو "مزدوج شدن" دونست، که معنیش این نیست).

چرا اسم این رابطه رو گذاشتن ازدواج سفید؟ یعنی ازدواج رسمی سیاهه؟!
    مطمئن نیستم دلیلش این باشه، ولی آوردن کلمه "سفید" در بحث ازدواج معمولا جنبه نامعمول به اون اضافه می کنه. در فرانسه همین عبارت ازدواج سفید (Mariage blanc) دقیقا معنی برعکس فارسی داره: ازدواجی که ثبت میشه ولی رابطه جنسی در کار نیست که منظور ازدواج صوری است. در فرانسه هم منظور این نبوده که ازدواجی که با رابطه جنسی باشه سیاهه! و در ایران هم طبیعتا منظور این نیست. حدس من اینه که ریشه کلمه سفید منظور سند ازدواجی است که سفید است و امضا نشده.

8. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

عزیز اگه انسان میخواست اینطوری فکر کنه که چون الان اینطوریه و شرایط به این صورته پس باید همونطور بمونه و دلیلی برای پیشرفت یا تفکر بهتر و به روز تر وجود نداره .
    با تفسیر شما اگه میخواستیم زندگی کنیم تا الان چرخ هم اختراع نشده بود .

الان این همه افراد نشستن و به خودشون گفتن ایران همینه که هست و نمیشه کاریش کرد . شرایط فرقی که نکرده هیچ, تازه وضع خیلی بدتر هم شده .

اگر از غرب الگو برداری میشه بخاطر پیشرفت تمدن , فرهنگ , رفتار , وسایل و شرایط رفاهی , تفکری آزاد و به دور از محدودیت و خیلی موارد دیگه است که غرب رو به اینجا رسونده و باعث پیدایش فرق بین جهان اول و جهان سوم شده.

در اونجا افق دیدگاه متفاوت از چیزی بود که در جهان سوم دنبال میشده و همچنان دنبال میشه .

قرار هم نیست هر چیزی رو بی برو برگرد قبول کنیم . ولی میشه به دور از تعصبات ذهنی و فکری و ایدوئولوژیکی اون مبحث رو به بررسی گذاشت و خوب و بد اون رو پیدا کرد .

نه این که چون غربی ها گفتن پس بدـه و مساوی است با غربزدگی و تهاجم فرهنگی و دست های پشت پرده ها و توهم توطئه ای که 24 ساعت به خورد این مردم قضاقدری داده میشه .

ساکن و بی حرکت بودن چه دستاوردی برای انسان داشته که این شرایط بخواد الان برامون مفید باشه ؟
    اگر به آزادی باشه به قول معروف تمدن پرشین یا یونان باستان چیزی از الان غرب کم نداشته. چطور این خطه از زمین بعد از چند سال فقط در جنگ پیشرفت داشته و گسترده کردن مناطق تحت سلطه. و اگر بنا به آزادی بود که در دوران حکومت به اصطلاح کوروش فلان اجداد ما باید اختراعات الان غرب رو می داشتن....

شما وقتی از وسایل مدرن استفاده کنی باید از فرهنگش هم سود ببری وگرنه تبدیل به ناهنجاری میشه، همچنین من نگفتم کسی سوار الاغ بشه عقب مانده است، من گفتم شما مجبوری که با مدنیته جلو بری شما مجبوری که در شهر با اتوموبیل بری سر کلاس، مگر اینکه به قول خودت بری وسط بیابان.
    یعنی شما می گید ژاپنی که نمونه پیشرفت شرقه و تکنولوژی هنوز اگر اینقدر به سنت هاشون احترام می گذارند پس مدرنیته نیستند!دلیل پیشرفت اون ها این بود:

1-پذیرفتن اندیشه تکنولوزی غرب و نه فلسفه زندگی غرب.
    2- حفط کردن عقاید و فرهنگ خودشون.

هرچند نمی شه وسعت و جمعیت و منطقه ایران و چین و روسیه و زاپن رو باهم مقایسه کرد اما بنظرم مادرخود مانده شدیم و واقعا یک کشوذ یکپارچه نیستم یادت باشه در طول تاریخ نژاد آریایی با عرب ها، ترک ها، ازبک ها و غیره پیوند خورده... در واقع قبول ازدواج سفید یا غیره نشون از گسستگی فرهنگی شدیدیه در جامعه بیداد می کنه. انواع مذاهب و عرفان زیر پرچم یک جمهوری... پس ملت ما اتحادی نداره که تفکر غرب هم بتونه براش سودمند باشه. و در اینجا من با ناهنجاری موافقم بهتره بگیم ایران دچار ناهماهنگی و ناهنجاری فرهنگی قراردارد.

10. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

البته انتقادی که به متن خطبه وارده بحث اجازه گرفتن از خدا و ... نیست (هر کس به همون شکلی که معتقده عمل می کنه و کسی مسئول نیست مطمئن بشه سایرین از خودای خودش اجازه می گیرن!)، مسئله نحوه ادبیات خطبه است، و معنایی که واژه "نکحت" در عربی داره (که دوستمون در صفحه قبل اون رو "مزدوج شدن" دونست، که معنیش این نیست).
    یه کلمه عربی چندین معنی میتونه داشته باشه. من کاملا منظور شما را در مورد واژه «نکحت» نفهمیدم؟

مگه در همین ازدواج (که استفاده از لغت ازدواج در اینجا قابل بحثه!) شما از کسی اجازه میگیرید که در بحث دینی خطبه را Offensive میدونید؟!!

مسئله در اینجا به نظر نمیرسه اجازه گرفتن باشه حق با شماست چون دوستان به مرگ گرفتن که ما به تب راضی بشیم! (من با دوستی دختر و پسر مشکل دارم بعد شما زندگی کردن کنار هم را اونم بدون عقد دارید بحث میکنید. شما نمیتونید با هیچ رنگی این مسئله را درست نشون بدید. چه سفید چه صورتی چه سیاه.)

12. این کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یعنی شما می گید ژاپنی که نمونه پیشرفت شرقه و تکنولوژی هنوز اگر اینقدر به سنت هاشون احترام می گذارند پس مدرنیته نیستند!دلیل پیشرفت اون ها این بود:

1-پذیرفتن اندیشه تکنولوزی غرب و نه فلسفه زندگی غرب.
    2- حفط کردن عقاید و فرهنگ خودشون.

هرچند نمی شه وسعت و جمعیت و منطقه ایران و چین و روسیه و زاپن رو باهم مقایسه کرد اما بنظرم مادرخود مانده شدیم و واقعا یک کشوذ یکپارچه نیستم یادت باشه در طول تاریخ نژاد آریایی با عرب ها، ترک ها، ازبک ها و غیره پیوند خورده... در واقع قبول ازدواج سفید یا غیره نشون از گسستگی فرهنگی شدیدیه در جامعه بیداد می کنه. انواع مذاهب و عرفان زیر پرچم یک جمهوری... پس ملت ما اتحادی نداره که تفکر غرب هم بتونه براش سودمند باشه. و در اینجا من با ناهنجاری موافقم بهتره بگیم ایران دچار ناهماهنگی و ناهنجاری فرهنگی قراردارد.
    اتفاقن ژاپنی ها بعد از جنگ جهانی طرز فکر خودشون رو عوض کردن و با دنیا همگام شدن، در مورد ازدواج سفید که ژاپنی ها از قدیم اینکارو می کردند.
    دنیا به قول معروف گلوبال شده ما چه بخواهیم چه نخواهیم باید همگام با دنیا بشیم منتها هر چقدر بیشتر جمود فکری داشته باشیم فقط باعث میشیم که حرکتمان به سوی پیشرفت کندتر شود.

14. 4 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه کلمه عربی چندین معنی میتونه داشته باشه. من کاملا منظور شما را در مورد واژه «نکحت» نفهمیدم؟

مگه در همین ازدواج (که استفاده از لغت ازدواج در اینجا قابل بحثه!) شما از کسی اجازه میگیرید که در بحث دینی خطبه را Offensive میدونید؟!!

مسئله در اینجا به نظر نمیرسه اجازه گرفتن باشه حق با شماست چون دوستان به مرگ گرفتن که ما به تب راضی بشیم! (من با دوستی دختر و پسر مشکل دارم بعد شما زندگی کردن کنار هم را اونم بدون عقد دارید بحث میکنید. شما نمیتونید با هیچ رنگی این مسئله را درست نشون بدید. چه سفید چه صورتی چه سیاه.)
    بحث کلمات رو بگذاریم کنار (بحث مذهبی در انجمن ممنوع است و کلا تاپیک منحرف میشه). تفاوت دیدگاه ایدئولوژیک به مسئله است یا عملی. میشه رویاپردازانه گفت سیگار بد، مشروب بد، مواد مخدر بد، رابطه قبل از ازدواج بد، سقط جنین بد، برهنگی بد، و ... ، و گفت همه اینها چون در جامعه اثرات مخرب دارند بهتره نباشند، اما در عمل همه اینها هستند و جایی هم نمی روند چه ما بخوایم و چه نخوایم. نهایتا بشه به زور و از روی ترس اینها رو از جلوی چشم برد به زیرزمین هایی که هیچ کنترل و حمایتی صورت نمی گیره و در اون صورت همون تبعات بدی که ازش می ترسیدیم بطور بسیار جدی تشدید میشه.

در صفحلا قبلی خیلی از دوستان می گفتن دلیلشون برای بد دونستن ازدواج سفید، اینه که "زن" در چنین روابطی آسیب می بینه و به نوعی میگن مخالفتشون با این نوع روابط به این دلیله که به فکر زنان هستند، ولی همون افراد اگه یک زن بهشون بگه ازدواج سفید کرده و فلان آسیب رو دیده، بهش پاسخ میدن تقصیر خودت بود، اتهام زن بدکاره و فاسد و ... بهش می زنن، هیچ مشکلی ندارن اون زن تا پایان عمر حرف پشت سرش باشه و نتونه ازدواج کنه یا کار پیدا کنه، و حتی اگه بفهمن اون زد افتاد زندان و شلاق خورد و ... ناراحت هم نمیشن. مقایسه کنید با شخصی که میگه شرایط فرهنگی جامعه باید طوری باشه که اگه یک زن در چنین روابطی بود دیگه نباید اضافه تر از همون سختی های خروج از رابطه، چیزی رو از طرف سایرین و جامعه تحمل کنه و بهتره راه برای جبران و شروع جدید براش باز باشه. جای بحثی نداره کدوم یک از این دو تفکر بیشتر به فکر زن و آسیب رسیدن به زن هست.

بیاریمش به چیزی که شما گفتید، شما با دوستی پسر و دختر مشکل دارید (به هر دلیلی معتقدید این نوع روابط آسیب می زنه)، اما اگه واقعا به فکر اون پسر و دخترهایی هستید که در چنین روابطی آسیب دیدن، راهش اینه که کمک بشه به اون افراد و شرایط جامعه طوری باشه که اون افراد سختی بیشتری رو از طرف سایرین دیگه نبینند! شاید بگید جلوگیری از دوست شدن دخترها و پسرها مثل واکسن کل مشکل رو ریشه کن می کنه، ولی این رویاپردازانه است، این دوستی ها رو من و شما هر کاری کنیم نمی تونیم حتی کم کنیم (نه با فشار قانونی، نه با فشار اجتماعی، نه با فشار فرهنگی)، و در نهایت آپشن ها اینه که این دوستی ها جلوی چشم ما باشه (که بتونیم تا حد معقول کنترل کنیم یا در صورت نیاز به این افراد کمک کنیم)، یا پشت سرمون (که بتونیم اگه گیرشون آوردیم مجازات کنیم).

16. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بنظرم نمیشه یه نسخه برا همه پیچید، انسانها متفاوت هستن و به همین دلیل هم برداشت ها و تجربه هاشون هم از ازدواج متفاوت هست ...
    چیزی که من تا الان بش رسیدم اینه که بعضی ها برای ازدواج و رابطه طولانی مدت ساخته نشدن و بهتره وارد این میدون نشن چون زود دلزده و پشیمون میشن ... اما خب بنظرم برای دو نفر که هر دو به رشد عقلی و عاطفی رسیدن ازدواج بهتر از رابطه موقت هست ...

منظور من این بودش که همونطوری که برای ازدواج سنتی قوانین تایید شده ایی وجود داره حالا با جزئیاتی در نحوه بگذاری مثل تعداد مهریه و ... اصلا برای ازدواج سفید تعریفی در جامعه وجود داره که حالا ما بخوایم در مورد جزئیاتش با توجه به تجربیات افراد مختلف بحثی داشته باشیم

و اما در مورد اینکه نمیشه یک نسخه برای همه پیچید اتفاقا در جامعه ما در حال حاضر با توجه به شرع و قوانین موجود یک نسخه برای همه پیچیدن و اون هم ازدواج به سبک سنتی هستش و عقاید متفاوت هم درحد بیان در همچین تاپیک هایی اونم با سانسور فراوان هستش و شما نوعی هم اون نسخه های متفاوتی که از ازدواح داری در حد همون ذهنیاتتون باقی میمونه و حتی نمیتونی این چنین عقایدی رو در جایی آزادانه بیان کنی ...

این هستش واقعیتی که وقتی ازش حرف میزنی دوستان میگن با این نوع طرز فکر پس در هیچ موردی نباید حرکتی شود وقتی که حتی حرفش هم در حد همون تصوارت و بحث بین من و شما باقی می مونه ...

همینکه اشنای شما بعد از مدتی ازذواج رسمی کردن نشون میده اونها هم همنظر من بودن و چون دیدن واقعا با هم مچ هستن ترجیح دادن ازدواج کنن تا همچنان بقول شما در یک ازدواج سفید باشن

اولا که برای من خیلی جالبه که چطوری اشنای ایشون تونستند به مدت 8 سال با خیال راحت دست همسرشون رو بگیرند و توی خیابون قدم بزنن بدون هیچ ترس و دلشوره ایی ...

و دوم اگر این موضوع صحت داشته باشه باید دید که واقعا بعد از گذشت 8 سال به مچ بودن خودشون پی بردن که تصمیم به ازدواج رسمی و دائم گرفتند و یا اینکه محدودیت های چنین رابطه ای و فشار از طرف جامعه و اطرافیان و ... باعث ازدواج رسمی بعد از گذشت 8 سال شده

========

این بحث موقعه ای درست انجام میگیره که هر دو طرف در شرایط یکسانی باشند که حالا هر گروه بیان از عقاید خودشون دفاع کنند یک عده بنا بر عقایدشون طرفدار ازدواج رسمی و سنتی هستند خوب مشکلی نیستش و شرایطش موجوده ولی نکته اینجاست که عده دوم که طرفدار ازدواج سفید هستند نه براشون شرایط یکسان موجوده و در بهترین حالت بر اساس شنیدهایی نظر میدن که در واقعیت عملی نیست ...

حالا شما بیا بگو چون تو خارج ملت برای جا به جا شدن از هواپیما (ازدواج سفید) استفاده میکنند چرا ما اینجا باید سوار ماشین (ازدواج سنتی) بشیم وقتی که گاری (ازدواج سنتی با درصد بالای طلاق) هم گیرمون نمیاد ...

18. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اتفاقن ژاپنی ها بعد از جنگ جهانی طرز فکر خودشون رو عوض کردن و با دنیا همگام شدن، در مورد ازدواج سفید که ژاپنی ها از قدیم اینکارو می کردند.
    دنیا به قول معروف گلوبال شده ما چه بخواهیم چه نخواهیم باید همگام با دنیا بشیم منتها هر چقدر بیشتر جمود فکری داشته باشیم فقط باعث میشیم که حرکتمان به سوی پیشرفت کندتر شود.
    البته توجه کنید بنده به عنوان یک بی طرف به این قضیه نگاه می کنم، اما من هیچ دنیا گلوبالی نمی بینم دنیا فقط در اقتصاد و جنگ گلوبال شده متاسفانه و همش تحمیل فرهنگ. خوب و بد سیاه و سفید بماند اما نمیشه گفت کسی که ازدواج سفیدرو قبول داره روشنفکره و کسی که قبول نداره جمود فکری داره!

روشنفکری یعنی بی طرفی نه تحمیل عقاید و فرهنگ برای همینه که دنیای امروز پر از تصاد چون قویترها فکر می کنند هرکسی که به کیش اونها نباشه جمود فکری دارد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •