تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 23 از 47 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه miladdarren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام دوستان
    من رشتم ریاضیه
    اگه بخوام اقتصاد بخونم به نظرتون خوبه؟
    بازار کار داره؟
    کلن این رشته کجا ها استخدام می شه؟
    امسال کنکور دارم.
    اگه دوستان اگاه یه توضیحی بدن ممنون می شم.
    دوستان نظری ندارن؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فارغ التحصیل های ارشدش اگه پارتی داشته باشن توی بانک و بورس و استانداری و وزارتخونه ها و... استخدام میشن ولی در کل آینده ای نداره اقتصاد.
    مدیریت و حسابداری خیلی وضعیت بهتری دارن نسبت به اقتصاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    به نظرتون حقوق بهتره يا پزشكى؟ من ليسانس رياضيم اما ميخوام دوباره بخونم به نظرتون كدومش راحتتر قبول ميشم؟رياضي و حفظيجاتم خوبه.كلاس نمى خوام برم فقط با كتاب مى خوام پيش برم.نظرتونو بگين و مشاوره هم بدين بد نيست.
    مرسى

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    به نظرتون حقوق بهتره يا پزشكى؟ من ليسانس رياضيم اما ميخوام دوباره بخونم به نظرتون كدومش راحتتر قبول ميشم؟رياضي و حفظيجاتم خوبه.كلاس نمى خوام برم فقط با كتاب مى خوام پيش برم.نظرتونو بگين و مشاوره هم بدين بد نيست.
    مرسى
    اینکه حقوق بهتره یا پزشکی یه سوال عامه. حقوق تاپ ترین رشته گروه انسانی و پزشکی تاپ ترین رشته گروه تجربیه. من اطلاع زیادی از گزوه انسانی ندارم اما در مورد پزشکی باید بگم که کنکور تجربی سال به سال فشرده تر میشه ، و همین کنکور 94 اوج تراکم داوطلب در کنکور تجربی خواهد بود چرا که خیل زیادی از لیسانسه های رشته های ریاضی صف کشیدن برای ورود به رشته های تاپ علوم پزشکی. رقابت خیلی شدیده و اگه بخاین برای کنکور تجربی بخونین باید تلاش بی وقفه ای رو از الان شروع کنین چرا که هم حجم مطالب و هم تعداد شرکت کننده ها حداقل 2 برابر رشته انسانی و ریاضیه.

5. این کاربر از future.doctor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینکه حقوق بهتره یا پزشکی یه سوال عامه. حقوق تاپ ترین رشته گروه انسانی و پزشکی تاپ ترین رشته گروه تجربیه. من اطلاع زیادی از گزوه انسانی ندارم اما در مورد پزشکی باید بگم که کنکور تجربی سال به سال فشرده تر میشه ، و همین کنکور 94 اوج تراکم داوطلب در کنکور تجربی خواهد بود چرا که خیل زیادی از لیسانسه های رشته های ریاضی صف کشیدن برای ورود به رشته های تاپ علوم پزشکی. رقابت خیلی شدیده و اگه بخاین برای کنکور تجربی بخونین باید تلاش بی وقفه ای رو از الان شروع کنین چرا که هم حجم مطالب و هم تعداد شرکت کننده ها حداقل 2 برابر رشته انسانی و ریاضیه.
    تاپ ترین رشته تجربی چهارساله که دندونپزشکی هست. پزشکی معمولا دومین یا سومین رشته هست.
    درآمدش هم از حقوق کمتره. تعداد فارغ التحصیلان بیکار در رشته حقوق کمتر از 55 هزار پزشک بیکار هست ( آماری که سه سال پیش خود وزیر بهداشت گفت )
    جالبه بدونین تعداد رقبا در هرسه گروه انسانی و تجربی و ریاضی خیلی متفاوت با هم نیست. درسته تجربی شرکت کننده هاش بیشتره ولی وقتی 95% از شرکت کننده ها زیست شناسی رو زیر 20درصد میزنن یعنی عملا سیاهی لشکر هستن و برای پیام نور و غیرانتفایی و ... تلاش میکنن. رشته ریاضی هم همینطور رشته انسانی هم همینطور.

اگه اون چند ده هزار نفری که در هر گروه؛ رشته های روزانه قبول میشن رو کنار هم بزاریم تفاوت بیش از 10-15% نمیتونه باشه.

7. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

كاملا درسته اما من واسه ورودى ٩٥ ميخوام اقدام كنم.به نظرتون كنكور كاملا اون موقع حذف ميشه؟اگه آره واسه ما كه خروجى ديپلم ٨٤ هستيم چطورى ميشه؟و اينم بگم توى كنكور ٩٣ يكيو ميشناسم اصلا زيستو نزد رتبه ١٦٠٠٠ آورد و امسال شركت كننده ها تقريبا نصف شده بود و سه بار ثبت نامو تمديد كردن.من كه اميدوارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

كاملا درسته اما من واسه ورودى ٩٥ ميخوام اقدام كنم.به نظرتون كنكور كاملا اون موقع حذف ميشه؟اگه آره واسه ما كه خروجى ديپلم ٨٤ هستيم چطورى ميشه؟و اينم بگم توى كنكور ٩٣ يكيو ميشناسم اصلا زيستو نزد رتبه ١٦٠٠٠ آورد و امسال شركت كننده ها تقريبا نصف شده بود و سه بار ثبت نامو تمديد كردن.من كه اميدوارم.

10. این کاربر از user6691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تاپ ترین رشته تجربی چهارساله که دندونپزشکی هست. پزشکی معمولا دومین یا سومین رشته هست.
    درآمدش هم از حقوق کمتره. تعداد فارغ التحصیلان بیکار در رشته حقوق کمتر از 55 هزار پزشک بیکار هست ( آماری که سه سال پیش خود وزیر بهداشت گفت )
    جالبه بدونین تعداد رقبا در هرسه گروه انسانی و تجربی و ریاضی خیلی متفاوت با هم نیست. درسته تجربی شرکت کننده هاش بیشتره ولی وقتی 95% از شرکت کننده ها زیست شناسی رو زیر 20درصد میزنن یعنی عملا سیاهی لشکر هستن و برای پیام نور و غیرانتفایی و ... تلاش میکنن. رشته ریاضی هم همینطور رشته انسانی هم همینطور.

اگه اون چند ده هزار نفری که در هر گروه؛ رشته های روزانه قبول میشن رو کنار هم بزاریم تفاوت بیش از 10-15% نمیتونه باشه.

به نظر شما دارو سازى هم خوبه بازار كارش؟با توجه به اينكه ٤ ساله تموم ميشه و كلى هم سخته اما ميخوام بدونم بازار كارش نسبت به دندونپزشكى چطوره؟دانشگاه آزاد قبوليش به چه صورته به نظرتون؟شنيدم قبوليش زيادم سخت نيست.به نظرتون از الان واسه كنكور ٩٥ فقط كتابهاى درسى و كمك درسى و تست بخونم ميتونم قبول شم؟آزاد يا دولتى فرقى نداره.

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من کنوری 95 هستم..برای 95 کنکور زودتر برگزار میشه یا میره برای بعد از ماه رمضان؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من کنوری 95 هستم..برای 95 کنکور زودتر برگزار میشه یا میره برای بعد از ماه رمضان؟
    سلام محمدجان.
    زمان برگزاری کنکور 95 هنوز مشخص نشده ! ولی به نظرم احتمال اینکه برای بعد از ماه رمضان باشه بیشتره!

موفق باشی

14. 2 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •