دوستان نظری ندارن؟
دوستان نظری ندارن؟
فارغ التحصیل های ارشدش اگه پارتی داشته باشن توی بانک و بورس و استانداری و وزارتخونه ها و... استخدام میشن ولی در کل آینده ای نداره اقتصاد.
مدیریت و حسابداری خیلی وضعیت بهتری دارن نسبت به اقتصاد.
سلام
به نظرتون حقوق بهتره يا پزشكى؟ من ليسانس رياضيم اما ميخوام دوباره بخونم به نظرتون كدومش راحتتر قبول ميشم؟رياضي و حفظيجاتم خوبه.كلاس نمى خوام برم فقط با كتاب مى خوام پيش برم.نظرتونو بگين و مشاوره هم بدين بد نيست.
مرسى
اینکه حقوق بهتره یا پزشکی یه سوال عامه. حقوق تاپ ترین رشته گروه انسانی و پزشکی تاپ ترین رشته گروه تجربیه. من اطلاع زیادی از گزوه انسانی ندارم اما در مورد پزشکی باید بگم که کنکور تجربی سال به سال فشرده تر میشه ، و همین کنکور 94 اوج تراکم داوطلب در کنکور تجربی خواهد بود چرا که خیل زیادی از لیسانسه های رشته های ریاضی صف کشیدن برای ورود به رشته های تاپ علوم پزشکی. رقابت خیلی شدیده و اگه بخاین برای کنکور تجربی بخونین باید تلاش بی وقفه ای رو از الان شروع کنین چرا که هم حجم مطالب و هم تعداد شرکت کننده ها حداقل 2 برابر رشته انسانی و ریاضیه.
تاپ ترین رشته تجربی چهارساله که دندونپزشکی هست. پزشکی معمولا دومین یا سومین رشته هست.
درآمدش هم از حقوق کمتره. تعداد فارغ التحصیلان بیکار در رشته حقوق کمتر از 55 هزار پزشک بیکار هست ( آماری که سه سال پیش خود وزیر بهداشت گفت )
جالبه بدونین تعداد رقبا در هرسه گروه انسانی و تجربی و ریاضی خیلی متفاوت با هم نیست. درسته تجربی شرکت کننده هاش بیشتره ولی وقتی 95% از شرکت کننده ها زیست شناسی رو زیر 20درصد میزنن یعنی عملا سیاهی لشکر هستن و برای پیام نور و غیرانتفایی و ... تلاش میکنن. رشته ریاضی هم همینطور رشته انسانی هم همینطور.
اگه اون چند ده هزار نفری که در هر گروه؛ رشته های روزانه قبول میشن رو کنار هم بزاریم تفاوت بیش از 10-15% نمیتونه باشه.
كاملا درسته اما من واسه ورودى ٩٥ ميخوام اقدام كنم.به نظرتون كنكور كاملا اون موقع حذف ميشه؟اگه آره واسه ما كه خروجى ديپلم ٨٤ هستيم چطورى ميشه؟و اينم بگم توى كنكور ٩٣ يكيو ميشناسم اصلا زيستو نزد رتبه ١٦٠٠٠ آورد و امسال شركت كننده ها تقريبا نصف شده بود و سه بار ثبت نامو تمديد كردن.من كه اميدوارم.
كاملا درسته اما من واسه ورودى ٩٥ ميخوام اقدام كنم.به نظرتون كنكور كاملا اون موقع حذف ميشه؟اگه آره واسه ما كه خروجى ديپلم ٨٤ هستيم چطورى ميشه؟و اينم بگم توى كنكور ٩٣ يكيو ميشناسم اصلا زيستو نزد رتبه ١٦٠٠٠ آورد و امسال شركت كننده ها تقريبا نصف شده بود و سه بار ثبت نامو تمديد كردن.من كه اميدوارم.
به نظر شما دارو سازى هم خوبه بازار كارش؟با توجه به اينكه ٤ ساله تموم ميشه و كلى هم سخته اما ميخوام بدونم بازار كارش نسبت به دندونپزشكى چطوره؟دانشگاه آزاد قبوليش به چه صورته به نظرتون؟شنيدم قبوليش زيادم سخت نيست.به نظرتون از الان واسه كنكور ٩٥ فقط كتابهاى درسى و كمك درسى و تست بخونم ميتونم قبول شم؟آزاد يا دولتى فرقى نداره.
من کنوری 95 هستم..برای 95 کنکور زودتر برگزار میشه یا میره برای بعد از ماه رمضان؟
سلام محمدجان.
زمان برگزاری کنکور 95 هنوز مشخص نشده ! ولی به نظرم احتمال اینکه برای بعد از ماه رمضان باشه بیشتره!
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)