والا اون گزارشگر بازی ژاپن وکلمبیا
وقتی ژاپن گل میزد خودشوپاره میکرد دادمیزد فریاد میزد
یکی نیست بگه ایران قهرمان بشه چه بلایی سر این گزارشگرمیاد
والا اون گزارشگر بازی ژاپن وکلمبیا
وقتی ژاپن گل میزد خودشوپاره میکرد دادمیزد فریاد میزد
یکی نیست بگه ایران قهرمان بشه چه بلایی سر این گزارشگرمیاد
کی علیفر ؟
اونو ولش کن . اون کلا همینطوریه . ربطی هم به ژاپن نداره . کلا توی موقعیتها و گلها وولومش 10 برابر میشه . بدترین گزارشگر در تمام ادوار تاریخ از نظر من![]()
دیشب اولای بازی بود علیفر اطلاعات بالاش رو به رخ همه کشید و گفتش که دیوید اوسپینا دروازه بان کلمبیا توی تیم نیس ایتالیا بازی می کنه که اونوقت بود که من به عمق فاجعه پی بردم!!!
حالا غیر از این باز خیابانی رو مثلا میگیم سوتی میده که خیلی موقع ها می خندیم و حالا واقعا یه زمانی گزارشگر بوده ولی مسئله اینه که علیفر کلا دیگه گزارشگر نیست و صدها ایراد مختلف داره
کلا فقط همون سرهنگ باقی می موند یه ملتی راحتر بودن!![]()
این قضیه ی سرهنگ بودنش چیه؟
خداییش دیشب چند بار گفت دفاع خطی دفاع خطی ؟
من که شمردم حداقل 5 بار گفت.![]()
اینم گوشهای از بیوگرافیِ این استادِ بزرگ و گرانقدر:
بله، من عليرضا عليفر هستم. متولد 10 خرداد ماه در تهران، سالش را اما چون خيلي كوچك بودم يادم نيست(!) به من حق بدهيد، يك روزه بودم كه به دنيا آمدم و چيزي به ياد نميآورم. بچه اصل تهران هم هستم، در محل امينحضور. سال 57 كه انقلاب شد، من سال سوم دانشكده افسري شهرباني بودم و از اين دانشكده ليسانس حقوق قضايي هم گرفتهام. تازه از همكاران سابق شما هم به حساب ميآيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببینید بد نیست.
من گزارش های استاد سرهنگ علیفر رو تو این جام تا حالا نشنیدم خوشبختانه
غیر از این دفاع خطی معمولا یه تکه کلام دیگه داره که شدیدا رو اعصابه
ایشون تو گزارش بازی های لیگ های اروپا (یک شب به بعد) از واژه منسوخ چـِـــغـِــــر خیلی استفاده میکنه! تو این جام هم همینطوره یا ترک کرده؟
مثلا تو یکی از بازی های رئال میگفت: رئال تیم چِغِر با یک مربی چِغِر و بازیکنانِ چغِر ـه
حتی من دیدم این کلمه رو به فدراسیون ها و داور ها هم نسبت داده!
اینجارو بنده خدا خود شیفته هم هست!
اگر شما كارشناسي را هم بخشي از گزارش ميدانيد، پس چرا برخي از گزارشگران موفق مثل عادل و مزدك اين كار را نميكنند؟
اگر كسي اين كار را نميكند يا سواد فنياش را ندارد يا نميخواهد استفاده كند. مثلا در مورد عادل، من قبول دارم اطلاعات آماري و جانبي او از من بيشتر است ولي ميدانم كه خود فردوسيپور هم قبول دارد اطلاعات فني من از او بالاتر است.
Last edited by A/|\IR; 25-06-2014 at 12:53.
من اعتماد به نفس اینو داشتم با مگس کش به آمریکا حمله میکردم !!!!!!!!اگر كسي اين كار را نميكند يا سواد فنياش را ندارد يا نميخواهد استفاده كند. مثلا در مورد عادل، من قبول دارم اطلاعات آماري و جانبي او از من بيشتر است ولي ميدانم كه خود فردوسيپور هم قبول دارد اطلاعات فني من از او بالاتر است.![]()
توو یه صحنه مدافع ژاپن جاموند بعد اون یکی از پشت اومد کاور کرد توپو زد .... آقااااا تی تاپ بود که داشتن به سرهنگ میدادنااا![]()
گفت : بلههههه .... دفاع پوششی این چنیـــــــــــن اســـــــــت .... و دفاع خطی آنچنان !![]()
سلام
منم با اجازه یه سوتی از استاد جواد نقل می کنم باشد که مورد پسند شما واقع گردد:
دو سه شب پیش بود بازیش هم یادم نیست ولی سوتیش خوب یادم مونده:
یه توپ زدن از کنار دروازه عبور کرد استاد خیابانی پس از مشاهده صحنه آهسته از بغل، با اطمینان گفت توپ با فاصله بسیار اندک از کنار دروازه بیرون میره، بعد صحنه رو از پشت نشون دادن معلوم شد یه 5-6 متری از دروازه فاصله داشته جناب استاد هم اصلاً به روی مبارکش نیاورد و مثل بسیاری موارد مشابه سکوت را پیشه نمود و پس از چند لحظه ریلکس گزارش رو ادامه داد
همین آقا توی برنامه آقای گزارشگر وقتی یکی از شرکت کننده ها توی گزارشش اشتباه کرد بعد تصحیحش کرد بهش گفت:
اشتباه اشکالی نداره و این که تصحیحش کردی کار خوبی بود ولی باید حتماً عذرخواهی هم قبلش می کردی (یه چیزی تو همین مایه ها)
فاصله حرف تا عمل؟
من سوتی های بامزه و چرت و پرت که معمولاً گزارشگرا بدون فکر می پرونن ناراحتم نمی کنه بلکه لبخند هم به لبم میاره ولی این سوتی ها که برمیگرده به حرفه گزارشگری (مثل اونایی که سعی می کنن اشتباهشونو لاپوشونی کنن یا اونایی که من بیننده معمولی اطلاعاتم و درکم از صحنه بیشتر از گزارشگر میشه یا گزارشگر اصلا حواسش به صحنه نیست) خیلی حرصمو درمیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)