سلام فکر کنم بشه ولی تا این لحظه 901333 نفر عضو هستن و 11 بازی از راند 1 انجام شده ...
سلام فکر کنم بشه ولی تا این لحظه 901333 نفر عضو هستن و 11 بازی از راند 1 انجام شده ...
امروز اميد اصلي خط حمله آتشينم بازي داره!تا قبل بازي ايران ميانگين امتياز 8 بازيكنم دقيقا 9 هست مسعود و پژمان كه هيچ شواني هم هست!
البته پژمان و مسعود نسخه هاي ازمايشي ابر ستاره هاي الجزايري هستن
![]()
حالا چرا مسعود؟!
گوچی بهتر نبود!؟
سلام
مسی ۱۱ امتیاز گرفت که چون تو تیم من کاپیتان بود ۲۲ امتیاز شد.
رونالدو هم خوب بود! سوارز ووو و ! منتهي يه سرچ بكن بازيكن از 1 تا 1.5 اون موقع ميبيني فقط مسعود و خسرو(!) هستن از ايرانمن به خاطر
كمبود بودجه مسعود رو برگزيدم(بيا حالا ايراد بگيرين چرا كيروش مسعود رو ميبره) ايشون برگزيده هستند
![]()
آقا یه سئوال فنی:
الان برزیل یه بازی کرده. منم تیمم رو بعد بازی اول درست کردم و خوب نیمار رو نتونستم بزارم تو ترکیب. باید واستم راند 1 تموم شه بعد بیارمش تو. ولی اتفاق جالب اینه که بازی دوم برزیل که با مکزیک هست قبل از بازی اول روسیه و کره هستش.
الان تکلیف چیه؟ راند اول رو تموم شده حساب میکنن و میتونم برای بازی برزیل نیمار رو بزارم یا این برنامه ریزیشون کار ما رو خراب میکنه؟
این کارشون فقط برای اینه که وقت بهتری رو برای بازی برزیل اختصاص بدن.
خب این سوالیه که جواب مشخصی کسی براش پیدا نکرده هنوز!من توی کامنتهای چند تا سایت خوندم که حتی با فیفا مکاتبه هم کردن ولی جواب ندادن.تا بعد از بازی الجزایر-بلژیک صبر کن معلوم می شه.الان فکر می کنم بازیکنهای برزیلت قفلن درسته؟به احتمال زیاد بعد از بازی بلژیک از حالت قفل در میان وگرنه درستش اینه که هر راند یک بازی برای هر تیم باید برقرار باشه. در غیر این صورت فیفا و مک دونالد مسخره مون کردن.همین الانش هم نرم افزارشون روی تغییر سیستم و امتیازدهی به اندازه کافی مسخره هست.
دوستان اهل فن بفرمایند:
1: آیا رافا در ترکیب پرتقال جایی داره بیاریمش جاس ادین زکو ؟؟؟ این زکو هم آبرومونو برد با این بازیش
2: به نظرتون دروازه بان ایران کیه بیارمش جای موسلرا؟؟؟؟؟ اینم خراب کرد
3: آیا پزمان منتظری بازی میکنه یا نه؟
4: اگه من رافا از پرتقال بیارم تو بعد بازی نکنه باز امتیازات زکو حساب میشه؟؟؟؟
ترکیبها حدود یک ساعت قبل از بازی اعلام میشه.5 دقیقه به بازی هم می شه تعویض کرد.به همین سادگی
ترکیب آلمان-پرتغال الان اومده روی سایت فیفا و رافا بازی نمیکنه
Last edited by aliano; 16-06-2014 at 18:28.
بله تا بازی فینال هم میشه تیم ساخت و به لیگ اضافه شد اما هر وقت تیم بسازید،دیگه امتیاز بازیهای گذشته رو ندارید
هر چه زودتر بهتر
َشوآین اشتایگر مصدوم هست و بازی نمیکنه
1.رافا که بازیکن فیکس نیست و شاید کلا 1 دقیقه هم در جام جهانی بازی نکنه.
2.فقط کیروش میدونه!احتمال زیاد حقیقی هستش (خدا به داد برسه) من هم جو گرفت رحمان احمدی رو آوردم تو.خدا کنه حقیقی مصدوم بشه
3.احتمال زیاد بله
4.خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)