آخه من چی بگم
چرا انقدر داوریا افتضاحه
میام فحش میدم آروم شم
من فیسبوک ندارم و دلم میخواد یه جا فحش بدم
به جان مادرم گریم گرفته ، به جان همه کس و کارم قلبم درد گرفته ، یکی بگه من الان چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!
آخه من چی بگم
چرا انقدر داوریا افتضاحه
میام فحش میدم آروم شم
من فیسبوک ندارم و دلم میخواد یه جا فحش بدم
به جان مادرم گریم گرفته ، به جان همه کس و کارم قلبم درد گرفته ، یکی بگه من الان چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!
آقا این چه داوری بود.مثله اینکه طرف کلا جانب داری آرژانتین رو میکردا.چقدم توپ میخورد دست و پاش
از مسی متنفرم
آقا ژاپن یا استرالیا هم 3تا 3تا می خورن ماچجوری بازی کردیم بااین تیم ولی حیف شد باختیم بازی مال مابودتوچنگمون ولی توف به داور
یه خریتی که سرمربی ایران کرد 2تابازیکن اشغالو دقیقه اخراوورد مهم ترین دقیقه دقیقه90بود اه چرا بنظر من ما6تا تونیمه میخوردیم بهتراز 1گل تودقیقه نود واقعا ناراحتم نه از بازی ایران بلکه از جوبازی همش بنفع ارژانتین بود واقعا ناراحتم دیگه دارم دیوونه میشم
Last edited by امید رض; 21-06-2014 at 22:00.
اینم از کیروش و بچه هاش ...
دمش گرم .
حیفه بذارن بره ... مشکل مطمئنا مادی نیست ... مشکل کفاشیان ها و گرگ های موجود در سیستم کثیف فوتبالن. که فقط فکر نفع خودشونن و مربی های ایرانی که با زد و بند می خوان برسن به تیم ملی.
کسایی که از پس کره و عربستان هم بر نمی اومدن.
حالا ببینیم بازم امثال پرویز مظلومی و فیروز کریمی می گن عنایتی و برهانی از گوچی بهترن ؟!!
حیف که همیشه شادی هامون مقطعیه .......
بچه ها دعا کنین امشب بازی نیجریه و بوسنی مساوی بشه ....![]()
عالی بودیم.عالی
فقط لعنت بر جد و اباد داور
آخه کی به نکونام گفته دقیقه 90 دریبل بزنه؟
نتونستم جلوی خودم رو بگیرم این پست شما من رو هم واداشت پست بدم وگرنه من کمتر توی بخث ها شرکت میکنم.
دقیقا کی بهش گفته بود به اون خونسری واسته و دریبل بخواد بده یا اصلا قدم بخواد بزنه با توپ ؟ دو دقیقه دیگه مونده دیگه بزن زیرش اقا جان اصلا ترتیب یک حمله رو بده با خونسردی میانه زمین خودمون چه غلطی میخوای بکنی با اون توپ ؟
حالم رو اونقدر بهم زد که حد نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)