والا من دارمش. تو Lyngsat هم دیدم نوشته digiturk هست ولی برای من بدون مشکل رو starmax 5000 باز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من دارمش. تو Lyngsat هم دیدم نوشته digiturk هست ولی برای من بدون مشکل رو starmax 5000 باز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان قطع شدن شبکه های سه و ورزش روی ماهواره!!
زینالعابدین درخصوص خرید حق پخش بازیهای جامجهانی توضیحاتی را ارائه داد و گفت: در حال حاضر تفاهم لازم برای خرید رایت پخش بازیهای جامجهانی انجام شده است و این بازیها بدون مشکل پخش میشوند.
البته زینالعابدین به رقم قرارداد خرید بازیهای جامجهانی اشارهای نکرد و گفت: با خرید حق پخش مسابقات جام جهانی و پخش از شبکه سه، مردم در سراسر کشور امکان تماشای مسابقات را دارند.
مسئول اعلام برنامههای تابستانی و ویژه برنامههای جامجهانی در پاسخ به اینکه تلویزیون برای رعایت مباحث مربوط به اصول منشوری، در پخش بازیهای جامجهانی تأخیر خواهد داشت؟ توضیح داد: نه تنها مسابقات جامجهانی بلکه سایر مسابقات نیز شاید تأخیر چند ثانیهای داشته باشند که حداکثر آن هفت ثانیه است. در بازیهای جامجهانی نیز بیش از این نخواهد بود و به طور کلی پخش مسابقات ورزشی بدون مشکل و مطابق با ضوابط اخلاقی خواهد بود.
وی درخصوص ساعت پخش بازیهای جامجهانی توضیح داد: اولین ساعت پخش بازیهای جامجهانی ساعت 20 و 30 دقیقه، دومین ساعت، ساعت 23 و 30 دقیقه و سومین ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد از شبکههای سه سیما و شبکه ورزش برنامهریزی شده است.
دیر شبکه سه سیما همچنین به این نکته اشاره کرد که تلویزیون برنامهریزی مفصلی برای پخش بازیهای جام جهانی ترتیب داده است و این برنامهریزی در مقایسه با برخی از کشورها قابل توجه است.
وی همچنین اشاره کرد: 53 مسابقه جامجهانی را شبکه سه و 11 مسابقه را نیز شبکه ورزش سیما پخش زنده خواهند داشت.
مدیر شبکه سه سیما همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همزمان با پخش بازیهای جامجهانی، برنامههای شبکه سه بر روی آنتن ماهواره قطع خواهد شد؟ به بیان این توضیح بسنده کرد: راجع به پخش مسابقات فوتبال، مردم در سراسر محدوده کشور امکان تماشای مسابقات را از طریق شبکه سه دارند.
طبق اعلام رسمی خود شبکه فقط در ترکست رایگان و در یوتلست زیرمجموعه D-Smart قرار میگیره و باز شدنی نیست!
+
دوستان میبینید با چه جماعت پلیدی روبه رو هستیم؟؟یه سوال رو درست جواب نمیدن که مردم تکلیف خودشون رو بدونند!و سرگردون نشند
این پاسخ که در تمام مرزهای ایران مردم میتوانند راحت تماشا کنند یعنی انتن هوایی داشته باشید راحت می بینید ولی تکلیف ماهواره مشخص نیست . البته تکلیف حرفه ای ها مشخص هست و پای شبکه3 وقت خودشون رو تلف نمیکنن ولی جمعیت عظیمی در وضعیت بلاتکلیف باقی خواهند ماند .
Last edited by XENON24; 01-06-2014 at 19:17.
فقط خدا کنه طلوع افغانستان نشون بده !
نه سانسور داره - نه گزارشگراش مثل بعضی دوستان ایرانی رو اعصاب هستن !
TRT HD رو w3 رایگانه و راحت باز میشه کانال NTV spor هست که با شیرینگ باز نمیشه اونم HD . معمولیش باز میشه
Last edited by PSYCHO_MAN; 01-06-2014 at 20:13.
روی کدوم ماهواره هست.?
تلویزیون راه فردا روی ترکست میگن نشون میده
هنوز مشخص نیست که trtروی بیم شرقی نشون میده یا نه ؟
ایوالله ....واقعا پخش میکنه؟ من دریافت کردم اما خبری ندیدم
من ریسیور starsat دارم، این Biss key رو چجوری باید وارد کنم؟
استار س ت 2000 اینجوریه :
F1+333
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)