یه مشکل با برنامه لطفا طریقه ریختن فایل ها با پسوند ونحوه استفاده از این برنامه را شرح دهید ota symot pictur masyse daram
یه مشکل با برنامه لطفا طریقه ریختن فایل ها با پسوند ونحوه استفاده از این برنامه را شرح دهید ota symot pictur masyse daram
سلام
گوشیم6630هست ميشه بگيد چه جوری می تونم فايلی با پسوند rar وjar رو نصب کنم؟؟
يکی بگه ها ا ا ا.......
سلام
دوست عزیز شما فایل رار رو نمیتونی مستقیم در گوشی نصب کنید شما اول باید توسط وین رار اون فایلو از حالت رار در بیاری و فایل اصلی رو وارد گوشی کنی و بعد نصبش کنی
فایل جار هم عین بقیه هستش وارد گوشی میکنی و بازش میکنی و ازت گزینه اینیستال میخواد و اینیستال میشه
موفق باشید
lotfan komakam konin .. chejoori theme hayi ke nasb kardam roo n71(os9.1) ro pak konam . esmeshoon too app manager nist
سلام استاد mohammad1000عزيز:
من برنامه win rar ندارم بازم کمکم ميکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام آقا يه نرم افزار روي گوشي نصب شده براي رفع محدوديت فيلم برداري حالا که مي خوام در کامپيوتر اجرا کنم فايل تصوير و صوت ش از هم جداي هستش و نمي توان اجرا شون به کنم پسوند فايل تصويريش eye و فايل صوتيش ear هستش
سلام من برنامهاي مي خوام كه بتونه هر فرمتي رو يا مهمترهارو به sviتبديل كنه
سلام
من برنامه Bermin Moby Exploreoats رو دانلود كردم اما نمي دونم چه جوري بايد ازش استفاده كنم
بايد اول با win rar بازش كنم يا همين جوري روي گوشي كپي كنم؟
من یه برنامه واسه تبدیل ویدیو به3gpمی خواستم با registration
سلام!!
من یه سیدی برای نرم افزارهای نوکیا خریدم اما بعضی از برنامهها را نمیدونم چه کاربردی دارن!!
اگه یکی از دوستان زحمت بکشه بگه که هرکدوم از این برنامهها به چه دردی میخوره ممنون میشم!!![]()
Active Desk 2.5 [3650, 7650]
Ani Viewer 1.14
Beereng 1.0
Blue JackX 1.0
Calcium 1.1
Caricature 1.1
Crystal Mailer 1.2.2
Face Store 4.3.5
Face Wave 4.2
gscalc 1.2.223
Handy Car 1.7
Handy Day 1.0.1
Handy File 1.50.1
Handy Shopper 1.5
برای اینکه زیاد نشه فعلا همینا رو اگه لطف کنید جواب بدین ممونم خواهم شد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)