تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 67 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخواستم w904 بخرم البته چون خیلی کمه و گرون هم هست میخوام w800b بخرم. میخواستم بدونم بعدا پشیمون نمیشم؟
    یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه اگه یه تلویزیون ال ای دی رو چند سال روشن نکنی مشکل پیش میاد یا نه؟
    درود
    عزیز میتونی ارزونترين 4K sony رو بگیرین تو سایت میهن مارکت هست.
    55X8504A

SONY XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 24-11-2014 at 01:58.

2. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام،
    میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
    ممنون

4. این کاربر از e_sh28108 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام،
    میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
    ممنون
    درود
    این مدل ارزونترين 4K بازار هست
    ارزونترين قیمت 8700 تومن.
    55X8504A
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SONY XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 24-11-2014 at 01:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان آیا تلویزیون های هوشمند از Keyboard و موس هم پشتیبانی میکنند؟
    میخواهم بدونم میتونم از نرم افزارهایی مشابه Office (البته نسخه های سبکتر) روی تلویزیون استفاده کنم.

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

درود
    این مدل ارزونترين 4K بازار هست
    ارزونترين قیمت 8700 تومن.
    55X8504A
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SONY XPERIA Z3
    ارزون ترین HU8890 هست با قیمت 5200 و بعد اون هم LG

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    منظورشون ارزونترین تلویزیون 4k سونی بود .

کیفیت تصویر سونی یکه یک !!!

به نظرم هیچ تلویزیون 4k در دنیا تولید نشده که با سری X سونی رقابت کنه ...اصلا و ابدا !!!

9. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود
    عزیز اگه میخواهی حداقل یه TV حدود 10 سال زبانزد همه بشه و خودت از دیدن تصاویرش لذت ببری.همون مدل سری A رو بخر یا بگرد مدل 2014 سری B که آپدیت شده تر هست رو بخر و لذت ببر.
    اکثر مدلها تو همین تاپیک ها بچه ها شاکی هستن یکی میگفت سامسونگ گرفتم صدای فن اش تو مخ هست.
    من خودم SONY 4K 55X9004A رو دارم.

SONY XPERIA Z3

11. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

درود
    عزیز اگه میخواهی حداقل یه TV حدود 10 سال زبانزد همه بشه و خودت از دیدن تصاویرش لذت ببری.همون مدل سری A رو بخر یا بگرد مدل 2014 سری B که آپدیت شده تر هست رو بخر و لذت ببر.
    اکثر مدلها تو همین تاپیک ها بچه ها شاکی هستن یکی میگفت سامسونگ گرفتم صدای فن اش تو مخ هست.
    من خودم SONY 4K 55X9004A رو دارم.

SONY XPERIA Z3

دقیقا همین طور هستش . خیلی ها فقط میگن بریم تلویزیون 4k بخریم ... چون ال جی و سونی ارزون تر هست مردم میرن اونو میخرن . در صورتی که سونی کمی گرون تر هست اما واقعا از نظر کیفیت تصویر زمین تا اسمون با همرده ههای خودش فرق داره . همین طور پشتیبانی از کدک های خاص که کمتر تلویزیونی پشتیبانی میکنه .

بزارین یک مورد مثال بزنم . فقط یک مورد !!! اونم برای صدا ها دالبی .

مثلا همین تلویزیون جدید و ارزون ترین تلویزیون 4k سونی . یعنی مدل X8500B

تمامی انواع صدا های دالبی رو پوشش میده : Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse ، Dolby® DTS

در صورتی که تلوزیون های رقیب که کمی قیمتشون ارزون تره برید تو مشخاتشون ببینید فقط پشتیبانی از : Dolby® DTS

13. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دقیقا همین طور هستش . خیلی ها فقط میگن بریم تلویزیون 4k بخریم ... چون ال جی و سونی ارزون تر هست مردم میرن اونو میخرن . در صورتی که سونی کمی گرون تر هست اما واقعا از نظر کیفیت تصویر زمین تا اسمون با همرده ههای خودش فرق داره . همین طور پشتیبانی از کدک های خاص که کمتر تلویزیونی پشتیبانی میکنه .

بزارین یک مورد مثال بزنم . فقط یک مورد !!! اونم برای صدا ها دالبی .

مثلا همین تلویزیون جدید و ارزون ترین تلویزیون 4k سونی . یعنی مدل X8500B

تمامی انواع صدا های دالبی رو پوشش میده : Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse ، Dolby® DTS

در صورتی که تلوزیون های رقیب که کمی قیمتشون ارزون تره برید تو مشخاتشون ببینید فقط پشتیبانی از : Dolby® DTS
    این زمین تا آسمون کاملا اغراقه
    بهترین 4k بنظر همین x900b هست اما قیمتش رو هم در نظر گرفتید؟ همین تیوی از hu9000 سامسونگ ۵۰۰ دلار گرونتره.
    بیشتر تفاوتی که در سایت‌های معتبر می‌بینیم ذکر میشه، در فاصله‌ی غیر طبیعی مشاهده شده. مثلا وقتی از یک متری به تصویر نگاه کنید.
    ادیتور فلان سایت چندین ساعت در آزمایشگاه انواع محتوای 4k و fullhd رو تست میکنه و در پایان میگه مثلا x900b بهترین تصویر 4k رو داره و در fullhd هم با بهترین پلاسماها برابری میکنه.
    پس مشخصه تفاوت آنچنان نیست که بگیم زمین تا آسمونه.
    کلا در هر رده‌ای ممکنه یک برند، تیوی بهتری بزنه ولی در رده‌ی بعدی قافیه رو ببازه.
    مثلا سامسونگ امسال در LEDهای fullhd بهترین تیوی‌ها رو زده(سری ۷ امسال تصویر بی‌نقصی داره). سونی اما w900b که زده از w800b رده پایین‌تر خودش ضعیف‌تره و در اون از پنل IPS استفاده کرده. پارسال اما w900a به همراه f8000 سامسونگ بهترین تصویر رو داشتن و حتی در مجموع تصویر سونی بهتر بود.
    الجی هم در OLED فعلا جلوداره و مدل صفحه تختش که قیمت ۱۰۰۰۰ دلاری داره، به گفته کارشناس‌ها میتونه بی‌نظیرترین تجربه تصویری رو ارایه بده.
    حرفتون درباره پشتیبانی از فرمت‌های صوتی و تصویری هم خیلی درست نیست. کم هستن کسایی که برای پخش ویدیو از روی usb با مدل‌های سونی مشکل دارن؟!
    درسته x900b با اون بلندگوهای خیلی نمایانش بهترین صدا رو میتونه تحویل بده، اما ذکرنکردن انواع ورژن‌های دالبی در کاتالوگ بقیه برندها به‌معنی عدم پشتیبانی نیست. ضمنا Dolby و DTS دو فرمت متفاوت از دو شرکت متفاوت هستن. یعنی وقتی تلویزیون‌ها از هردو پشتیبانی میکنن، تمام طیف audio موجود روی دیسک‌های بلوری رو در بر می‌گیرن. البته دیسک‌های توزیع شده در امریکا بیش‌تر صدای dts دارن.

چیزی که مشخصه سونی تمرکز زیادی روی 4k گذاشته و انواع 4k player و سرویس‌های آنلاین 4k که روشون سرمایه‌گذاری کرده، میتونه برگ برنده‌اش باشه.
    شخصا اما فکر می‌کنم آینده برای OLED خواهد بود. مخصوصا که الجی نشون داد میشه OLED ارزون هم ساخت.
    Last edited by romantic; 25-11-2014 at 02:31.

15. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

این زمین تا آسمون کاملا اغراقه
    بهترین 4k بنظر همین x900b هست اما قیمتش رو هم در نظر گرفتید؟ همین تیوی از hu9000 سامسونگ ۵۰۰ دلار گرونتره.
    بیشتر تفاوتی که در سایت‌های معتبر می‌بینیم ذکر میشه، در فاصله‌ی غیر طبیعی مشاهده شده. مثلا وقتی از یک متری به تصویر نگاه کنید.
    ادیتور فلان سایت چندین ساعت در آزمایشگاه انواع محتوای 4k و fullhd رو تست میکنه و در پایان میگه مثلا x900b بهترین تصویر 4k رو داره و در fullhd هم با بهترین پلاسماها برابری میکنه.
    پس مشخصه تفاوت آنچنان نیست که بگیم زمین تا آسمونه.
    کلا در هر رده‌ای ممکنه یک برند، تیوی بهتری بزنه ولی در رده‌ی بعدی قافیه رو ببازه.
    مثلا سامسونگ امسال در LEDهای fullhd بهترین تیوی‌ها رو زده(سری ۷ امسال تصویر بی‌نقصی داره). سونی اما w900b که زده از w800b رده پایین‌تر خودش ضعیف‌تره و در اون از پنل IPS استفاده کرده. پارسال اما w900a به همراه f8000 سامسونگ بهترین تصویر رو داشتن و حتی در مجموع تصویر سونی بهتر بود.
    الجی هم در OLED فعلا جلوداره و مدل صفحه تختش که قیمت ۱۰۰۰۰ دلاری داره، به گفته کارشناس‌ها میتونه بی‌نظیرترین تجربه تصویری رو ارایه بده.
    حرفتون درباره پشتیبانی از فرمت‌های صوتی و تصویری هم خیلی درست نیست. کم هستن کسایی که برای پخش ویدیو از روی usb با مدل‌های سونی مشکل دارن؟!
    درسته x900b با اون بلندگوهای خیلی نمایانش بهترین صدا رو میتونه تحویل بده، اما ذکرنکردن انواع ورژن‌های دالبی در کاتالوگ بقیه برندها به‌معنی عدم پشتیبانی نیست. ضمنا Dolby و DTS دو فرمت متفاوت از دو شرکت متفاوت هستن. یعنی وقتی تلویزیون‌ها از هردو پشتیبانی میکنن، تمام طیف audio موجود روی دیسک‌های بلوری رو در بر می‌گیرن. البته دیسک‌های توزیع شده در امریکا بیش‌تر صدای dts دارن.

چیزی که مشخصه سونی تمرکز زیادی روی 4k گذاشته و انواع 4k player و سرویس‌های آنلاین 4k که روشون سرمایه‌گذاری کرده، میتونه برگ برنده‌اش باشه.
    شخصا اما فکر می‌کنم آینده برای OLED خواهد بود. مخصوصا که الجی نشون داد میشه OLED ارزون هم ساخت.
    سلام
    حرف هاتون رو کاملا قبول دارم .
    بگذریم ...

به نظر من هم آینده متعلق به OLED هست . و ال جی در این زمینه پیشرو هست .

اولین صفحه نمایش OLED رو هم فکر کنم سونی تولید کرده .
    Last edited by sansa; 25-11-2014 at 10:37.

17. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •