درود
عزیز میتونی ارزونترين 4K sony رو بگیرین تو سایت میهن مارکت هست.
55X8504A
SONY XPERIA Z3
درود
عزیز میتونی ارزونترين 4K sony رو بگیرین تو سایت میهن مارکت هست.
55X8504A
SONY XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 24-11-2014 at 01:58.
با سلام،
میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
ممنون
درود
این مدل ارزونترين 4K بازار هست
ارزونترين قیمت 8700 تومن.
55X8504A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SONY XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 24-11-2014 at 01:59.
دوستان آیا تلویزیون های هوشمند از Keyboard و موس هم پشتیبانی میکنند؟
میخواهم بدونم میتونم از نرم افزارهایی مشابه Office (البته نسخه های سبکتر) روی تلویزیون استفاده کنم.
ارزون ترین HU8890 هست با قیمت 5200 و بعد اون هم LG
سلام
منظورشون ارزونترین تلویزیون 4k سونی بود .
کیفیت تصویر سونی یکه یک !!!
به نظرم هیچ تلویزیون 4k در دنیا تولید نشده که با سری X سونی رقابت کنه ...اصلا و ابدا !!!
![]()
درود
عزیز اگه میخواهی حداقل یه TV حدود 10 سال زبانزد همه بشه و خودت از دیدن تصاویرش لذت ببری.همون مدل سری A رو بخر یا بگرد مدل 2014 سری B که آپدیت شده تر هست رو بخر و لذت ببر.
اکثر مدلها تو همین تاپیک ها بچه ها شاکی هستن یکی میگفت سامسونگ گرفتم صدای فن اش تو مخ هست.
من خودم SONY 4K 55X9004A رو دارم.
SONY XPERIA Z3
دقیقا همین طور هستش . خیلی ها فقط میگن بریم تلویزیون 4k بخریم ... چون ال جی و سونی ارزون تر هست مردم میرن اونو میخرن . در صورتی که سونی کمی گرون تر هست اما واقعا از نظر کیفیت تصویر زمین تا اسمون با همرده ههای خودش فرق داره . همین طور پشتیبانی از کدک های خاص که کمتر تلویزیونی پشتیبانی میکنه .
بزارین یک مورد مثال بزنم . فقط یک مورد !!! اونم برای صدا ها دالبی .
مثلا همین تلویزیون جدید و ارزون ترین تلویزیون 4k سونی . یعنی مدل X8500B
تمامی انواع صدا های دالبی رو پوشش میده : Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse ، Dolby® DTS
در صورتی که تلوزیون های رقیب که کمی قیمتشون ارزون تره برید تو مشخاتشون ببینید فقط پشتیبانی از : Dolby® DTS
این زمین تا آسمون کاملا اغراقه
بهترین 4k بنظر همین x900b هست اما قیمتش رو هم در نظر گرفتید؟ همین تیوی از hu9000 سامسونگ ۵۰۰ دلار گرونتره.
بیشتر تفاوتی که در سایتهای معتبر میبینیم ذکر میشه، در فاصلهی غیر طبیعی مشاهده شده. مثلا وقتی از یک متری به تصویر نگاه کنید.
ادیتور فلان سایت چندین ساعت در آزمایشگاه انواع محتوای 4k و fullhd رو تست میکنه و در پایان میگه مثلا x900b بهترین تصویر 4k رو داره و در fullhd هم با بهترین پلاسماها برابری میکنه.
پس مشخصه تفاوت آنچنان نیست که بگیم زمین تا آسمونه.
کلا در هر ردهای ممکنه یک برند، تیوی بهتری بزنه ولی در ردهی بعدی قافیه رو ببازه.
مثلا سامسونگ امسال در LEDهای fullhd بهترین تیویها رو زده(سری ۷ امسال تصویر بینقصی داره). سونی اما w900b که زده از w800b رده پایینتر خودش ضعیفتره و در اون از پنل IPS استفاده کرده. پارسال اما w900a به همراه f8000 سامسونگ بهترین تصویر رو داشتن و حتی در مجموع تصویر سونی بهتر بود.
الجی هم در OLED فعلا جلوداره و مدل صفحه تختش که قیمت ۱۰۰۰۰ دلاری داره، به گفته کارشناسها میتونه بینظیرترین تجربه تصویری رو ارایه بده.
حرفتون درباره پشتیبانی از فرمتهای صوتی و تصویری هم خیلی درست نیست. کم هستن کسایی که برای پخش ویدیو از روی usb با مدلهای سونی مشکل دارن؟!
درسته x900b با اون بلندگوهای خیلی نمایانش بهترین صدا رو میتونه تحویل بده، اما ذکرنکردن انواع ورژنهای دالبی در کاتالوگ بقیه برندها بهمعنی عدم پشتیبانی نیست. ضمنا Dolby و DTS دو فرمت متفاوت از دو شرکت متفاوت هستن. یعنی وقتی تلویزیونها از هردو پشتیبانی میکنن، تمام طیف audio موجود روی دیسکهای بلوری رو در بر میگیرن. البته دیسکهای توزیع شده در امریکا بیشتر صدای dts دارن.
چیزی که مشخصه سونی تمرکز زیادی روی 4k گذاشته و انواع 4k player و سرویسهای آنلاین 4k که روشون سرمایهگذاری کرده، میتونه برگ برندهاش باشه.
شخصا اما فکر میکنم آینده برای OLED خواهد بود. مخصوصا که الجی نشون داد میشه OLED ارزون هم ساخت.
Last edited by romantic; 25-11-2014 at 02:31.
سلام
حرف هاتون رو کاملا قبول دارم .
بگذریم ...
به نظر من هم آینده متعلق به OLED هست . و ال جی در این زمینه پیشرو هست .
اولین صفحه نمایش OLED رو هم فکر کنم سونی تولید کرده .
Last edited by sansa; 25-11-2014 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)