تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 23 از 181 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آخه خو لامصب... مگه دونگا قبلا فوتباله ایرانو دنبال میکرده که حالا بگه چه فرقی کرده!!!

این مسئله تو همه‌ی موارد اتفاق می‌افته....
    من یه مدت برای برخی دوستان، چت صوتی راه مینداختم با دوستانی که داشتم در جاهای مختلف دنیا! تا مکالمه‌ی انگلیسیشون رو با صحبت کردن با اون ادما بهتر بکنن.....
    بعد مثلا یکی از دوستان به یه پرویی گیر داده بود که به نظرت تو انتخابات ایران کی برنده میشه؟!! من گفتم حاجی شما میدونی پرو کجاس؟ این گفت نمی‌دونم!! گفتم تو الان از اون بپرسی ایران کشوره یا شهره هم نمی‌دونه! چه برسه به اینکه در مورد انتخاباتش نظر بده!!!!

این برگرفته از یه جور توهم خود مرکز پنداری ماهاست..... ما عادت کردیم به اینکه فک بکنیم کل دنیا صبح تا شب با فکر خراب کردن یا رسیدن به ما صبح رو شب میکنن!! یا تحولات ما رو دنبال میکنن و این صحبتا...

کلا ما مشکلات زیادی داریم که باعث عقب موندنمون شده! ...

2. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محمد بشیج، مسی را می گیرد؟

محمد بشیچ متولد برلین آلمان است. از آن بازیکن هایی که سافت سوسیچ می گوید برای به خدمت گرفتنش «دردسرهای زیادی» کشیده است. مثل دو رگه های خودمان. این بازیکن 21 ساله حالا باید در تیم بوسنی مقابل لیونل مسی بایستد
    عصرایران؛احسان محمدی- این فقط ما نیستیم که به مسی فکر می کنیم. ستاره آرژانتینی که وقتی موهایش را کوتاه نمی کند به بچه های دبیرستانی بی آزار و درس خوان می ماند، کابوس این روزهای خیلی از بازیکنان جام جهانی است حتی آنها که با آرژانتین هم گروه نیستند.

بعضی از مربیان ترجیح می دهند در مورد او حرف نزنند و وانمود کنند مثل همه بازیکنان جام جهانی است و تفاوتی با دیگران ندارد. مثل همان دروغ کلیشه ای مربیان و بازیکنان پیش از برگزاری دربی در ایران؛«این بازی هم مثل همه بازی ها سه امتیاز دارد »!

سافت سوسيچ سرمربی بوسنی وقتی مقابل این سوال تکراری قرار گرفته است که برای مهار مسی چه برنامه ای دارد گفت: ما محمد بشيچ را داريم و او را براي قرار گرفتن مقابل مسي انتخاب کرده‌ايم. البته تمرکزمان را روي مهار مسي نمي‌گذاريم زيرا آرژانتين بازيکنان ديگري هم دارد.

محمد بشیچ متولد برلین آلمان است. از آن بازیکن هایی که سافت سوسیچ می گوید برای به خدمت گرفتنش «دردسرهای زیادی» کشیده است. مثل دو رگه های خودمان. این بازیکن 21 ساله که 180 سانتی متر قد دارد و در ترکیب جوانان هامبورگ بازی کرده است با 10 بازی ملی حالا باید مقابل لیونل مسی بایستد. همان اتفاقی که می گویند ممکن است برای هاشم بیگ زاده یا مهرداد پولادی بیفتد.

اهل فن اما گماردن یک مامور مهار برای مسی را خودکشی عنوان می کنند، آنها باور دارند که باید به سبک اینترمیلان مورینیو مسی را در جعبه ای از مدافعین قرار داد تا زهر او را گرفت. مسی در نبردهای رودر رو با یک مهارکننده عملکرد درخشانی دارد اما اگر در محاصره کنترل شده چند مدافع هوشمند قرار بگیرد شاید مثل ماری که از چند سو گرفتار آمده دیگر نتواند با دقت نیشش را فرو کند.

مدافعان نیجریه در دیدار دوستانه مقابل یونان بارها مقهور دریبل زنی مهاجمان این تیم شدند، آنها ممکن است با الگو قرار دادن کامرون 90 و انجام خطاهای نوبتی که منجر به گرفتن دو کارت قرمز پیاپی نشود نقشه ای برای مهار این فوق ستاره کشیده باشند اما هاشم بیگ زاده و حالا محمد بشیچ حالا به تنهایی همه را یاد مسی می اندازند.

زمانی غلامرضا محمدی کشتی گیر 52 کیلوگرم تیم ملی می گفت وقتی در فینال جام جهانی مقابل یوردانف بلغاری قرار گرفتم، یاد روزهایی افتادم که عکس او را از کیهان ورزشی جدا کرده بودم و به کلاسورم در دبیرستان چسبانده بودم. باورم نمی شد حالا مقابلش دارم کشتی می گیرم.

شاید این روزها بیگ زاده و یشیچ، عکس مسی را در گوشی های همراه شان ذخیره کرده اند و هر شب قبل از خواب او را نگاه می کنند و لحظه رویارویی را به انتظار می نشینند. بیگ زاده یا بشیچ؟ کدام یک مسی را مهار می کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

سلام دوستان
    امشب در برنامه 2014 شبکه سه،گلهای تیم ملی نشون داده شد که واقعا گلی که با همکاری تیمی زده شد باعث شد کلی به متحول شدن تیم امیدوار بشم.
    خدایی تا حالا از تیم ملی ندیده بودم چندین پاس تک ضرب و دقیق رو بهم بدهند و در نهایت هم گل!!
    دفاع تاکتیکال و یا به قول برخی دوستان اتوبوسی هم به احتمال بسیار زیاد از تیم خواهیم دید اما این وسط هماهنگ بودن بازیکنان و به معنای واقعی "تیم" بودن رو باید از بازیکنان ببینیم .چیزی بسیار بسیار فراتر از بازی با کره.
    درسته پاسکاری خوب بود ولی این بازی تدارکاتی بود و هیچ فشار روانی روی تیم نبود حتی تماشاچی درکل با این نفراتی که از تیم خط خوردن انتظار زیادی نمیشه داشت

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این مسئله تو همه‌ی موارد اتفاق می‌افته....
    من یه مدت برای برخی دوستان، چت صوتی راه مینداختم با دوستانی که داشتم در جاهای مختلف دنیا! تا مکالمه‌ی انگلیسیشون رو با صحبت کردن با اون ادما بهتر بکنن.....
    بعد مثلا یکی از دوستان به یه پرویی گیر داده بود که به نظرت تو انتخابات ایران کی برنده میشه؟!! من گفتم حاجی شما میدونی پرو کجاس؟ این گفت نمی‌دونم!! گفتم تو الان از اون بپرسی ایران کشوره یا شهره هم نمی‌دونه! چه برسه به اینکه در مورد انتخاباتش نظر بده!!!!

این برگرفته از یه جور توهم خود مرکز پنداری ماهاست..... ما عادت کردیم به اینکه فک بکنیم کل دنیا صبح تا شب با فکر خراب کردن یا رسیدن به ما صبح رو شب میکنن!! یا تحولات ما رو دنبال میکنن و این صحبتا...

کلا ما مشکلات زیادی داریم که باعث عقب موندنمون شده! ...
    دقیقا
    در برنامه پولتیک هفته قبل،میهمان برنامه یکی از سیاستمداران آمریکا بود که میگفت ایرانیها و آمریکاییها خیلی بهم شبیه هستند
    در هرر دو کشور مردم فکر میکنند که محوری برای جهان هستند.

حالا بگذریم از مرز بین واقعیت تا توهم در بین این افکار،متاسفانه

درسته پاسکاری خوب بود ولی این بازی تدارکاتی بود و هیچ فشار روانی روی تیم نبود حتی تماشاچی درکل با این نفراتی که از تیم خط خوردن انتظار زیادی نمیشه داشت
    به هر حال نکته ای مثبت بود.در برنامه 2014 شبکه 3 امشب هم این حرکت رو تحسین کردند
    الفبای فوتبال مدرن رو در تیم ملی میبینیم چقدر ذوق رده میشیم ها

6. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چه سوال های مسخره و بچگانه ای تو برنامه 2014 از قوچان نژاد میپرسید.. شرم آوره..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مهرداد بيت‌آشور با اعلام اينکه نمي‌تواند از بين ايران و آمريکا يکي را انتخاب کند، اعتراف کرد شرايط او به عنوان کسي که در آمريکا به دنيا آمد و در تيم ملي ايران بازي مي‌کند کمي غير طبيعي است. او همچنين اعلام کرد براي حضور در جام جهاني 2014 بسيار هيجان زده است.
    وای مهرداد بیت آشور که من نگاه می کردم بازی ایران آنگولا رو یه استوپ سینه ساده نتونست بکنه در حالیکه توی شعاع 25 متریش اصلا بازیکن نبود و تحت فشار هم نبود اونقدر بد این کار رو کرد که توپ به دستش خورد و یه ضربه ایستگاهی برای حریف به دست اومد در حالیکه تمام بازیکنان در زمین آنگولا بودن و توپ به عقب پاس داده شده بود و مهرداد بیت آشور با شیرین کاریش فرصت حمله رو گرفت. امیدوارم اون صحنه اتفاقی بوده باشه و بیت اشور در جام جهانی نظیر این اشتباه رو تکرار نکنه جام جهانی محل اشتباه نیست. برای ملی پوشان کشورمون آرزوی موفقیت می کنم دعای همه یارانه بگیرا پشتشونه

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

چه سوال های مسخره و بچگانه ای تو برنامه 2014 از قوچان نژاد میپرسید.. شرم آوره..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا خیلی خیلی سوال هایی که پرسیدن مسخره بود... خـــــیلی...
    ولی واکنش گوچی به یکی از سوالات جالب بود!!!

مجری: نمی ترسی مسی دریبل کنه؟؟؟
    قوچان نژاد: کی ؟؟
    .
    .
    .
    آخه لا مصب گوچی مهاجم نوک ایرانه مسی اون جا چه قلطی می کنه؟؟؟ احتمال رو در رو شدنشون 0.1 درصده...
    .
    .
    .
    .
    .
    اعنماد به سقف صادقی

مجری: از مسی نمی ترسی؟؟
    صادقی: آخه کسی که شماره پاش 39 ـه ترس داره؟؟
    .
    .
    pepe اینجوری در مورد مسی صحبت نمی کنه به خدا... یه جوری بهت لایی بندازه... حالا صبر کن...

12. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

واقعا خیلی خیلی سوال هایی که پرسیدن مسخره بود... خـــــیلی...
    ولی واکنش گوچی به یکی از سوالات جالب بود!!!

مجری: نمی ترسی مسی دریبل کنه؟؟؟
    قوچان نژاد: کی ؟؟
    .
    .
    .
    آخه لا مصب گوچی مهاجم نوک ایرانه مسی اون جا چه قلطی می کنه؟؟؟ احتمال رو در رو شدنشون 0.1 درصده...
    .
    .
    .
    .
    .
    اعنماد به سقف صادقی

مجری: از مسی نمی ترسی؟؟
    صادقی: آخه کسی که شماره پاش 39 ـه ترس داره؟؟
    .
    .
    pepe اینجوری در مورد مسی صحبت نمی کنه به خدا... یه جوری بهت لایی بندازه... حالا صبر کن...
    خداییش من از باخت تو سه بازی و اخر شدن تو گروه اصالا نمی ترسم از بدباختن و ابروریزی می ترسم.

از اینکه مسی تو بازی با ایران اقای گلیش مسجل بشه و مالدیو شدنمون میترسم

خداییش بهترین جمله ای رو که تاحالا شنیدم دیشب کیروش گفت. "می خواهم بعد از بازیها سر بازیکنانم بالا باشد". والا ما هم به همین راضی هستیم.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

میانگین پیشبینی هموطنان از نتایج بازی های گروه F

ردیف نام تیم امتیاز تفاضل گل
    1 آرژانتین 9 6+
    2 ایران 4 2-
    3 بوسنی 2 3-
    4 نیجریه 1 2-

Last edited by Sh-Meteor; 12-06-2014 at 12:26.

15. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا نمیشه نتایج رو پیش بینی کرد...

در جام جهانی 2010 صربستان تونست آلمان رو با 1 بر 0 شکست بده ...ولی همین آلمان تونست آرژانتینی که ما ازش میترسیم رو 4 بر 0 تکه تکه بکنه..!!

جالبش اینجاست که صربستان که آلمان رو شکست داده بود نتونست صعود کنه...ارژانتین هم با سرمربی دیه گو مارادونا چهار صفر شکست خورد و رفت خونه شون...!!

تیمی مثل اروگوئه رو اصلا کسی فکر نمیکرد تا نیمه نهایی صعود کنه ولی صعود کرد...

پس نمیشه پیش بینی درستی از وضعیت برد و باخت مطرح کرد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •