تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 42 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

متاسفانه من دوباره چند وقتی هست که عصبانیتم رو نمیتونم کنترل کنم
    با فردی اگکر بحث کنم و نظراتش خلاف واقعیت باشه .. نمیتونم خودم کنترل کنم
    دوست دارم تخریب کنم. ارام بشم
    وقتی این طور میشم که افکار منفی میاد سراغم. افکار منفی هم وقتی میاد که تو فشار یا مشکل و سختی قرار گرفته باشم
    من خودم ناراحتم چون دارم بقیه رو هم ناراحت میکنم .. تحمل هیچ کسی رو هم ندارم . دوست دارم سرم ساکت باشه سکوت
    Last edited by iranch; 14-01-2015 at 15:14.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه من دوباره چند وقتی هست که عصبانیتم رو نمیتونم کنترل کنم
    با فردی اگکر بحث کنم و نظراتش خلاف واقعیت باشه .. نمیتونم خودم کنترل کنم
    دوست دارم تخریب کنم. ارام بشم
    وقتی این طور میشم که افکار منفی میاد سراغم. افکار منفی هم وقتی میاد که تو فشار یا مشکل و سختی قرار گرفته باشم
    من خودم ناراحتم چون دارم بقیه رو هم ناراحت میکنم .. تحمل هیچ کسی رو هم ندارم . دوست دارم سرم ساکت باشه سکوت
    این مشکل شما میتونه ناشی از بیماری های روانپزشکی باشه یا میتونه در اثر استرس و فشار بوجود بیاد
    از بین این بیماری ها میشه به، افسردگی، اختلال خلق دوقطبی،اختلال شخصیت،اختلالات سایکوتیک،اختلال انفجاری متناوب،بعضی بیماری های داخلی و .... اشاره کرد
    بنابراین برای تشخیص بهتر هست به روانپزشک مراجعه بفرمایید تا بررسی انجام بدند و درمان لازم رو برای شما تجویز کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این مشکل شما میتونه ناشی از بیماری های روانپزشکی باشه یا میتونه در اثر استرس و فشار بوجود بیاد
    از بین این بیماری ها میشه به، افسردگی، اختلال خلق دوقطبی،اختلال شخصیت،اختلالات سایکوتیک،اختلال انفجاری متناوب،بعضی بیماری های داخلی و .... اشاره کرد
    بنابراین برای تشخیص بهتر هست به روانپزشک مراجعه بفرمایید تا بررسی انجام بدند و درمان لازم رو برای شما تجویز کنن
    مال استرس هست. در فشار و تنگنا باشم این طوری میشم
    سریع کلافه میشم
    روانپزشک ها چند بار رفتم و هر بار وسط کار ول کردم. قرص هاشون آدم رو کسل و تنبل میکنه. من ادمی نیستم که بتونم روزی 10 ساعت بخوابم
    من نمی تونم تن به این قرص ها بدم و خودم رو بخوابونم زورکی..مثل این هست یک شیر رو با آمپول بخواهید آرام کنید.. میشود؟
    من تازه اول فعالیت و کارم هست..

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مال استرس هست. در فشار و تنگنا باشم این طوری میشم
    سریع کلافه میشم
    روانپزشک ها چند بار رفتم و هر بار وسط کار ول کردم. قرص هاشون آدم رو کسل و تنبل میکنه. من ادمی نیستم که بتونم روزی 10 ساعت بخوابم
    من نمی تونم تن به این قرص ها بدم و خودم رو بخوابونم زورکی..مثل این هست یک شیر رو با آمپول بخواهید آرام کنید.. میشود؟
    من تازه اول فعالیت و کارم هست..
    میتونین برای کاهش استرس و عصبانیت به روانشناس مراجعه کنین تا با مشاوره و انجام درمان های شناختی-رفتاری بتونن بهتون کمک کنن
    درست هم میگین داروهای روانپزشکی این اثر آرامبخشی رو دارن.....البته میتونین به پزشکتون توضیح بدین و با توجه به شرایطتون داروی مناسبی براتون تجویز کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من پسری 26 ساله هستم که در سن 21 سالگی به اختلال دوقطبی دچار شدم و از 22 سالگی تحت درمان قرار دارم پرسشی داشتم اونم اینه من در 10 ماهگی ضربه ای به سرم خورده است که باعث شده است که تا حدود یک سال پس از ضربه خوردن دچار تشنج بشم در 10 سالگی از سرم نوار مغز و سی تی اسکن گرفته شده است که سی تی اسکن سالم بوده اما نوار مغز سالم نبوده است بنابراین تحت درمان متخصص مغز و اعصاب قرار گرفتم دکتر مغز و اعصاب گفته بود لازمه من 24 ماه دارو مصرف کنم اما پدر و مادر من بعد از 8 ماه خودسرانه دارو را قطع کردند سئوال من اینه آیا ضربه ای که در 10ماهگی به سرمخورده باعث دوقطبی شدن من کرده است؟؟بابت پاسخ ممنونم

Last edited by behnamcp; 14-01-2015 at 17:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میتونین برای کاهش استرس و عصبانیت به روانشناس مراجعه کنین تا با مشاوره و انجام درمان های شناختی-رفتاری بتونن بهتون کمک کنن
    درست هم میگین داروهای روانپزشکی این اثر آرامبخشی رو دارن.....البته میتونین به پزشکتون توضیح بدین و با توجه به شرایطتون داروی مناسبی براتون تجویز کنن
    پارسال رفتم
    خیلی ببخشید ولی چرند زیاد میگن
    مثلا بهش میگن فلان مورد. میگه تو میتونی. تو باید فلان کار رو بکنی.
    بهش گفتم این کاری که داری به من میگی، مثل این میمونه من به شما بگم الان از طبقه 5 ام خودت رو پرت کن پائین. میتونی؟ انجام میدی؟
    من هم همین طوری هستم
    میگه برو ورزش
    خوب خودم هم میدونم ورزش برام مفیده. دیگه نیاز نیست تو بگی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من پسری 26 ساله هستم که در سن 21 سالگی به اختلال دوقطبی دچار شدم و از 22 سالگی تحت درمان قرار دارم پرسشی داشتم اونم اینه من در 10 ماهگی ضربه ای به سرم خورده است که باعث شده است که تا حدود یک سال پس از ضربه خوردن دچار تشنج بشم در 10 سالگی از سرم نوار مغز و سی تی اسکن گرفته شده است که سی تی اسکن سالم بوده اما نوار مغز سالم نبوده است بنابراین تحت درمان متخصص مغز و اعصاب قرار گرفتم دکتر مغز و اعصاب گفته بود لازمه من 24 ماه دارو مصرف کنم اما پدر و مادر من بعد از 8 ماه خودسرانه دارو را قطع کردند سئوال من اینه آیا ضربه ای که در 10ماهگی به سرمخورده باعث دوقطبی شدن من کرده است؟؟بابت پاسخ ممنونم

معمولا در‌بیماری‌های روانپزشکی ژنتیک...مواد شیمیایی‌درون مغز....استرس‌ها و عوامل محیطی....ضربه به سر و حوادث زایمانی....فعالیت بعضی‌از ویروسها
    ضربه به سر معمولا در‌ سایکوز نقش داره
    چیزی که بیشتر در اختلال دوقطبی مطرح هست نقش‌ژنتیک هست
    اما شما این پیشینه رو حتما با روانپزشک خودتون در میان بزارید
    Last edited by M.R.S.; 14-01-2015 at 20:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

معمولا در‌بیماری‌های روانپزشکی ژنتیک...مواد شیمیایی‌درون مغز....استرس‌ها و عوامل محیطی....ضربه به سر و حوادث زایمانی....فعالیت بعضی‌از ویروسها
    ضربه به سر معمولا در‌ سایکوز نقش داره
    چیزی که بیشتر در اختلال دوقطبی مطرح هست نقش‌ژنتیک هست
    اما شما این پیشینه رو حتما با روانپزشک خودتون در میان بزارید
    شما میگی من ژنتیکی این طوریم؟
    چطور شک کردید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چطور شک کردید؟
    در ابتلا به بیماری های روانپزشکی عوامل متعددی دخیل هستند و این بیماری ها به قول معروف مولتی فاکتوریال هستند
    اما نقش ژنتیک در بعضی بیماری ها بیشتر مطرح هست
    مثلا اسکیزوفرنیا که رسیک اون در خواهر یا برادر یا والدین بیشتر میشه و اگه پدر و مادر هردو مبتلا باشن این احتکال برای فرزند بیشتر هم میشه
    در مورد اختلال خلق دوقطبی هم ژنتیک عامل خیلی مهمی هست
    و در ۴۰ تا ۷۰ درصد در دو قلوهای تک تخمکی ودر ۵ تا ۱۰ درصد از کسانی که فامیل درجه اولشون مبتلا هستن دیده شده
    و مثلا نقش این ژن(CACNA1C) در این اختلال نشون داده شده
    اما در هر حال در درمان اختلالات این عوامل تاثیر چندانی ندارند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چطور شک کردید؟
    در ابتلا به بیماری های روانپزشکی عوامل متعددی دخیل هستند و این بیماری ها به قول معروف مولتی فاکتوریال هستند
    اما نقش ژنتیک در بعضی بیماری ها بیشتر مطرح هست
    مثلا اسکیزوفرنیا که رسیک اون در خواهر یا برادر یا والدین بیشتر میشه و اگه پدر و مادر هردو مبتلا باشن این احتکال برای فرزند بیشتر هم میشه
    در مورد اختلال خلق دوقطبی هم ژنتیک عامل خیلی مهمی هست
    و در ۴۰ تا ۷۰ درصد در دو قلوهای تک تخمکی ودر ۵ تا ۱۰ درصد از کسانی که فامیل درجه اولشون مبتلا هستن دیده شده
    و مثلا نقش این ژن(CACNA1C) در این اختلال نشون داده شده
    اما در هر حال در درمان اختلالات این عوامل تاثیر چندانی ندارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •