تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 56 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 556

نام تاپيک: دنیای والیبال (اخبار.رویدادها.اتفاقات )

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

جوانان والیبال ایران مقتدرانه بر بام آسیا ایستادند
    چین پرادعا هم حریف ایران نشد

تیم ملی والیبال ایران موفق شد با شکست 3 بر صفر چین در بازی فینال هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی جوانان پسر آسیا بر بام آسیا بایستد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، در آخرین مسابقه مسابقات والیبال قهرمانی جوانان آسیا تیم های ایران و چین از ساعت 19 امروز شنبه سوم آبانماه به مصاف هم رفتند.
    شاگردان فرهاد نفرزاده این دیدار را با ترکیب حمودی، حیدری، معنوی نژاد، ولایی، الله وردیان و تقی زاده آغاز کردند و با شروعی قدرتمندانه اختلاف امتیاز را از همان ابتدای بازی زیاد کردند به طوری که چینی ها نتوانستند خود را به بازی بازگردانند.
    سرویس های بی نقص الله وردیان، دفاع های پی در پی تقی زاده، حملات معنوی نژاد، تقسیم پاس و طراحی حملات حمودی و درخشش سایر بازیکنان نتیجه بازی را به نفع ایران به پایان رساند.
    با توجه به بازی روز گذشته ایران مقابل بحرین انتظار می رفت ایرانی ها خسته و کم رمق در بازی فینال حاضر شوند اما هم از نظر روانی و هم بدنی بسیار آماده ظاهر شدند به طوریکه بحرینی های حاضر در سالن هم به تشویق ایران پرداختند.
    حدود 200 ایرانی هم مشوق تیم ملی جوانان در سالن بودند که در طول بازی از نظر روحی بسیار موثر ظاهر شدند. نمایش قدرتمند ایران در این دوره از مسابقات این پیش بینی را بین حاضرین در مسابقات به وجود آورد که ایران در مسابقات جهانی هم به عنوان یکی از قدرت ها ظاهر خواهد شد.
    تیم ملی والیبال جوانان ایران توانست در پایان این بازی با تیجه 3 بر صفر و با امتیازات 25 بر 19 ، 25 بر 18 و 25 بر 19 پیروز شود تا به عنوان قهرمان هفدهمین دوره مسابقات جوانان پسر آسیا دست پیدا کند و برای پنجمین مرتبه مدال طلای این رقابت ها را از آن خود کند.
    در دیدار رده بندی هم کره جنوبی موفق شد میزبان را از پیش رو بردارد و مدال برنز این دوره از مسابقات را بر گردن بیاویزد.

نتایج آخرین روز مسابقات قهرمانی جوانان آسیا به شرح زیر است:
    فینال : ایران 3 – چین صفر
    رده بندی : کره جنوبی 3 – بحرین صفر

2. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آغاز لیگ برتر والیبال بانوان از 22 آبان

لیگ برتر والیبال بانوان باشگاه های ایران از روز پنجشنبه 22 آبان ماه در شهرهای مختلف آغاز می‌شود.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، بر اساس اعلام سازمان لیگ، هفته نخست لیگ برتر والیبال بانوان باشگاه های ایران جام زنده یاد حسین معدنی عصر روز پنجشنبه 22 آبان ماه در شهرهای مشهد، امیدیه و شیراز برگزار می‌شود.
    در این هفته میزان خراسان در سالن مهران مشهد، میزبان ذوب آهن اصفهان است. در سالن ولایت امیدیه، تیم نفت این شهر از شهرداری ارومیه پذیرایی می‌کند و هیأت والیبال فارس در سالن دستغیب شیراز با گاز تهران روبرو می‌شود و تیم دانشگاه آزاد استراحت می‌کند.
    لازم به ذکر است سیزدهمین دوره لیگ برتروالیبال بانوان باشگاه‌های کشور جام زنده‌یاد حسین معدنی با شرکت 7 تیم برگزار می شود و دور رفت این رقابت ها چهارم دیماه به پایان می‌رسد.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آغاز لیگ برتر مردان از 18 آبان با 14 تیم

رقابت های لیگ برتر والیبال مردان باشگاه های ایران جام زنده یاد حسین معدنی از 18 آبان با شرکت 14 تیم برگزار می شود.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، این رقابت ها با حضور تیم های پیکان، موسسه مالی و اعتباری میزان، شهرداری تبریز، تعاون گنبد، بازرگانی گنبد، شهرداری زاهدان، ارتعاشات صنعتی ایران در گروه یک و در گروه دو با شرکت تیم های متین ورامین، شهرداری ارومیه، نوین کشاورز، آلومینیوم المهدی بندر عباس، سایپا البرز، مهرپارس فارس و وزارت دفاع برگزار می شود.
    بر اساس اعلام سازمان لیگ با وجود تلاش های مدیر کل تربیت بدنی بوشهر، تیم شهرداری بوشهر به علت عدم تامین منابع مالی توسط اسپانسر، این تیم از حضور در لیگ برتر انصراف داد و بنابراین تعاون گنبد جایگزین شد و در گروه یک قرار گرفت.

دور رفت این رقابت ها 26 آذرماه به پایان می رسد و تعطیلات نیم فصل و زمان نقل و انتقالات از 27 آذرماه لغایت نهم دیماه می باشد و دور برگشت این رقابت ها دهم دیماه آغاز می شود.

برنامه هفته اول این رقابت ها به قرار زیر است:

زاهدان - ساعت 17
    شهرداری زهدان – پیکان تهران

مشهد - ساعت 17
    موسسه مالی و اعتباری میزان – بازرگانی جواهری گنبد

گنبد – ساعت 17
    تعاون گنبد – شهرداری تبریز

شیراز – ساعت 17
    مهرپارس فارس – متین ورامین

کرج – ساعت 17
    سایپا البرز – شهرداری ارومیه

تهران – ساعت 17
    نوین کشاورز – آلومینیوم المهدی بندرعباس

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

3 ایرانی در جمع بهترین های جوانان آسیا

در مراسم اختتامیه هفدهمین دوره مسابقات جوانان آسیا 3 ایرانی در جمع بهترینها حضور داشتند.

به گزارش روابط عومی فدراسیون والیبال، در پایان هفدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی جوانان زیر 20 آسیا که با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید، : محمد جواد معنوی‌‌نژاد، کاپیتان تیم والیبال جوانان ایران به عنوان باارزش‌ترین بازیکن انتخاب شد.
    همچنین در بین بهترین‌ها، اکبر ولایی به عنوان اولین دریافت کننده برتر و سهند الله‌وردیان نیز به عنوان اولین مدافع وسط برتر انتخاب شدند.

اسامی بهترین‌های جام هفدهم مسابقات قهرمانی جوانان آسیا به شرح زیر است:

بهترین پاسور: یو یائوچن از چین
    اولین دریافت کننده برتر: اکبر ولایی از ایران
    دومین دریافت کننده برتر: ژیا روناتو از چین
    اولین مدافع وسط برتر: سهند الله‌وردیان از ایران
    دومین مدافع وسط برتر: ، ژانگ ژجیا از چین
    بهترین لیبرو: لی سانگوک از کره جنوبی
    بهترین قطر پاسور: عنان محمد از بحرین
    باارزش‌ترین بازیکن: محمد جواد معنوی‌‌نژاد از ایران

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

گزارش تصویری از مسابقه ایران - چین و اختتامیه

ایران 3 - چین صفر

قهرمانی جوانان پسر آسیا

3 آبان ماه 93

منامه - بحرین

محتوای مخفی: سرویس عکسها 
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

الله وردیان : اصلا نمی‌توانستم تصور کنم که روی سکوی دوم بایستم

بهترین مدافع وسط مسابقات والیبال قهرمانی جوانان آسیا گفت: اصلا نمی‌توانستم این موضوع را برای خودم هضم کنم که شاید روی سکوی دومی بایستم.
    به گزارش روابط عومی فدراسیون والیبال، سهند الله وردیان سرعتی زن تیم ملی والیبال جوانان ایران موفق شد عنوان بهترین مدافع روی تور هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی جوانان آسیا را به خود اختصاص دهد.
    او در مورد کسب این عنوان اظهار داشت: در والیبال هیچ تیمی متکی به فرد نیست و همیشه یک گروه هستند که زحمت می کشند تا قهرمانی حاصل شود. اگر امروز من این عنوان را کسب کردم به خاطر زحمت سایر هم تیمی‌هایم بوده است. آنها سرویس‌های خوبی زدند، حمله حریف به خوبی شکل نگرفت و من توانستم به خوبی دفاع کنم.
    الله وردیان درباره کیفیت مسابقات قهرمانی جوانان آسیا هم گفت: سطح بازی‌ها واقعا بالا بود و در چند بازی اگر به خودمان نمی‌آمدیم شاید قهرمان نمی‌شدیم. تیم هند در 4 دوره گذشته مسابقات موفق شده بود سهمیه مسابقات جهانی را کسب کند اما دیدید که همان تیم حتی نتوانست از گروهش بالا بیاید. این موضوع نشان دهنده سطح کیفی مسابقات است.
    او در پایان تصریح کرد: واقعا خوشحالم که با قهرمانی مسابقات را به پایان رساندیم چون اصلا نمی‌توانستم این موضوع را برای خودم هضم کنم که شاید روی سکوی دومی بایستم. فقط قهرمانی می‌توانست جواب زحمات ما باشد و از این بابت خدا را شاکرم.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ولایی: قهرمانی تیم از عنوان شخصی مهم‌تر بود

قدرتی زن تیم ملی جوانان ایران موفق شد عنوان بهترین دریافت کننده مسابقات را به خود اختصاص دهد اما وی معتقد است عناوین شخصی در مقابل عناوین تیمی ارزش کمتری دارند.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، اکبرولایی در مورد کسب عنوان بهترین دریافت کننده جوان آسیا اظهار داشت: واقعا همه اعضای تیم در این مسابقات، بهترین عملکرد خودشان را به نمایش گذاشتند و اگر غیر از این بود هیچ وقت به مقام قهرمانی دست پیدا نمی‌کردیم. خوشحالم از اینکه این عنوان به من رسید اما قهرمانی تیم خوشحال کننده‌تر بود و خیلی بهتر شد که این عنوان در روز قهرمانی ایران به من رسید چون در غیر این صورت این کاپ هم تبدیل به خاطره‌ای بد برای من می‌شد.
    ولایی در ادامه گفت: والیبال ایران در تمام رده‌ها حرفه‌ای شده است و کلا سطح والیبال ایران در حال حاضر جهانی است. در بسیاری از مسابقات ما، حریفان از نظر بدنی و مهم‌تر از همه از نظر روانی کم می‌آورند و این موضوع، موقعیت را برای پیروزی ما آسان می کرد. تثبیت این تغییر تفکرات و ثبات روانی تیم کار بسیار مشکلی است که خیلی از تیم‌ها در آن مشکل داشتند. من فکر می‌کنم ما در این زمینه بسیار خوب بودیم و تفاوت ایران با سایر کشورها در چنین مسائلی معلوم می‌شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

معنوی‌نژاد: از حالا به فکر مسابقات جهانی هستیم

ارزشمندترین بازیکن رقابت‌های جوانان آسیا گفت: از قهرمان تیم و کسب عنوان باارزش‌ترین بازیکن بسیار خوشحالم اما از امروز باید به فکر مسابقات جهانی باشیم تا روند موفقیت هایمان را ادامه دهیم.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمدجواد معنوی‌نژاد، کاپیتان تیم والیبال جوانان ایران پس از کسب عنوان باارزش‌ترین بازیکن جوان آسیا در بحرین اظهار داشت: خیالم بعد از قهرمانی ایران در آسیا از همه بابت راحت شد و به چیز دیگری فکر نمی‌کنم. نمی‌خواهم بگویم کسب این عنوان برایم اصلا مهم نبود اما آن قدر از قهرمانی در مسابقات خوشحال بودم که دیگر به عناوین شخصی فکر نمی کردم. کسب این افتخار هم در کنار سایر افتخارات تیمی برایم ارزشمند است و از تمام بازیکنان تیم که در مسیر قهرمانی و کسب این عنوان من کمک کردند تشکر می‌کنم.
    او در ادامه گفت: این اولین قهرمانی تیم جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا و در خارج از خاک ایران بود. ثبت این رکورد برای همه ما جای افتخار دارد. حالا دیگر این مسابقات تمام شده و باید به فکر مسابقات جهانی و کسب افتخار در آنجا باشیم. ایرانی توانایی پیروزی در هر رقابتی را دارد اما اگر با برنامه ریزی، تلاش، پشتکار و غیرت پیش برویم، گستره موفقیت‌های ما از سطح آسیا هم فرا می‌رود.

10. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دلیری: حالا نوبت رکوردهای جدیدتر است

محمد دلیری لیبرو تیم ملی والیبال جوانان پس از کسب عنوان قهرمانی در هفدهمین دوره مسابقات جوانان آسیا در بحرین گفت: تیم ما موفق شد برای اولین بار خارج از ایران قهرمان جوانان آسیا شود که این برای خود من و سایر ملی پوشان باعث افتخار است اما امیدوارم رکورد هایی جدیدتر را در مسابقات جهانی کسب کنیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دلیری گفت: قهرمانی در آسیا بسیار برای ما لذت بخش بود اما اینکه برای اولین بار به واسطه جوانان والیبالیست در کشوری خارج از ایران سرود جمهوری اسلامی نواخته شد، حداقل برای شخص من جای غرور داشت. هیچ یک از اعضای تیم حتی به نایب قهرمانی هم فکر نمی کردند چرا که امسال والیبال ایران سال درخشانی را داشت و خوب بود با قهرمانی جوانان در آسیا پایان می پذیرفت.

وی در ادامه افزود: پس از درخشش تیم ملی بزرگسالان در مسابقات جهانی و قهرمانی نوجوانان در آسیا دیگر هیچ کس توقعی جز قهرمانی را از ما نداشت اما واقعا رسیدن به این هدف مشکل بود و بچه ها بسیار تلاش کردند به خصوص اینکه تا به حال هیچ تیمی در رده جوانان نتوانسته بود خارج از ایران قهرمان آسیا شود. بچه ها غیرت کردند، کادر فنی زحمت کشید و تمام عوامل دست به دست هم دادند تا این رکورد برای اولین بار اتفاق بیافتد.

دلیری در پایان گفت: تیم بسیار خوبی هستیم و این قهرمانی باعث شد تا به اهداف بزرگتری فکر کنیم. من به این تیم ایمان دارم و امیدوارم افتخارات و رکوردهای بعدی در مسابقات جهانی به وقوع بپیوندد.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

عزاداری جوانان ایران در سفارت ایران در بحرین

بازیکنان تیم والیبال جوانان ایران با دعوت محمدرضا بابایی کاردار سفارت ایران در بحرین مراسم عزاداری سالار شهیدان را در سفارت ایران برگزار کردند.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، پس از قهرمانی تیم والیبال جوانان ایران در مسابقات قهرمانی جوانان زیر 20 سال آسیا در بحرین، شب گذشته (یکشنبه) کلیه اعضای تیم به سفارت ایران در منامه دعوت شدند تا مراسم عزاداری حضرت امام حسین (ع) را به جا بیاورند.
    اعضای تیم جوانان و کادر فنی این تیم پس از پایان مراسم عزاداری مورد استقبال محمدرضا بابایی قرار گرفتند و کاردار سفارت ایران ضمن خوش آمد گویی به تیم قهرمان آسیا از کسب عنوان قهرمانی آنها تشکر کرد و این موضوع را باعث سربلندی ملی دانست. پس از صحبت‌های وی، دکتر فرهاد نفرزاده سرمربی تیم والیبال جوانان از حمایت اعضای سفارت در مسابقات و حضورشان تقدیر کرد و وجودشان را در سالن باعث افزایش روحیه و دلگرمی تیم دانست.
    پس از اتمام این مراسم تمام اعضای سفارت و ملی پوشان در فضایی دوستانه به صرف شام و به گفت و گو پرداختند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •