تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 90 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 891

نام تاپيک: بررسي كارتهـــــاي گرافيــــــــك موجود در بازار به صورت مقالات علمي و تخصصي ( موضوع

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

با سلام

من گرافیکم را عوض کردم * کردم Winfast A6200td و 256 هستش و 128 بیتی

میخواستم ببینم لینکی هست عملکردش را در بازی ببینم
    Last edited by m_r1986; 20-10-2005 at 18:34.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دقیقا همین کارت شما نه لینکی ازش ندارم ولی کلا 6200 تو مارکتها جزو 10 تا قرار داره

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

snappertiger عزيز کی گفته که 6600GT SLI رو دست 7800GTX هست؟ شما يک Benchmark نشون بديد و کی گفته 6600GT از 6800 بهتر هست؟!!!
    اينجا انجمن های تخصصی هست لطفاً اگه اطلاعات کافی در مورد SLI و کارت های گرافيک نداريد پست تخصصی نديد در ضمن XFXبهترين نيست! بهترين ها در ايران اين ها هستن Leadtek و Gigabyet

m_r1986 عزيز اينجا رو نگاه کنيد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

دوستان به اين مقاله حتما يك نگاهي بكنيد مقايسه را ببينيد D.O.T
    5900

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض need help about 5600 xt 256mb

hello friends , i have a geforce 5600 xt with 256 mb ram on it , i have a problem with some games , i don't know what's wrong with that bullshit card , because i have a intrupt during my games some : Earth 2160 , Riddik , doom 3 ,and something else , what can i do ?! i have 2 GB ram on my PC and using P4,3.2 cpu , what's wrong ?! , i installed 3 round new windows , but dosen't helped , plz help me about this ... thanks

داره خودمونی میشه snappertiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض پاسخ دوستم حميد

دوست من

کاش اول همونطوري که گفتم به پسوندها توجه ميکردي

آيا 6800 از 6600GT قويتره ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

آيا 7800 از 6800GT قويتره؟؟؟؟!!!!!

ultra و GT و GTX اينا يه دنيا معني داره
    100% کارت 7800GTX قویتره اما GTX نه Normal یا GT

7800GTX و 7800GT خیلی متفاوته البته تو ایران ظاهرا فقط 7800GT پیکسل ویو وارد شده که البته اونم منشعب از Pro Link هست

در ضمن 6600GT اونم وقتي SLI يعني 2 کارت با هم بصورت سريال بسته بشه از يدونه 6800 اونم normal
    ضعيفتره؟؟؟؟؟؟!!!!!

حتي اگه يه ضرب سر انگشتي کلاس سومي انجام بدي به اين نتيجه نميرسي

درضمن بنچ مارکهاي Toms Hardware و New Egg رو نگاه کنيد و اونا رو شاهد داشته باشيد

اگر مقدور بود من 1روز شما رو دعوت ميکردم دانشکده کامپیوتر و الکترونیک دانشگاه خودمون علم وصنعت عملا خودتون با GPU ها که خودشون واقعا ابر کامپيوتر هستن آشنا بشيد

و مطلب دیگه اينکه برندها تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند GIGA و ASUS و بقيه از يه اصل تبعيت ميکنن و حتي از يک منيجينگ واحد بهره ميبرند اين وسط کيفيت قطعات و استحکام مهمه شما خودت يه روز 1 کارت GIGA و يک کارت XFX و يک کارت ديگه رو ببينيد
    کيفيت خازنها و مارک خازنها و جنس اونها رو مقايسه کنيد آيا توي اصل condenser ها titanium قويتره يا chemical

و آيا خازن يا رم چيني رده 2 يا 3 ميتونه با فيليپس که هلندی رقابت کنه؟
    شما تا حالا خودتون اینا رو با اسیلوسکوپ چک کردید و عملا تستهای Quality chek رو انجام دادید
    و تاحالا گارنتی رفتید ببینید کدوم کارت تو مدت بیشتری احتاج به اور هال پیدا میکنه (البته کارتهای فن دار ورده بالا)
    دوست من بحث ما علميه و از روي تعصب نیست شما اگر استاد يا دانشجو هستيد حتما خودتون اينها رو لمس و تست می کنيد
    و یه مطلب دیگه ایتکه خودتون تست کنید و نزارید دیگران بهتون گزارش تست بدن
    من یه مساله خیلی عجیب و ناراحت کننده دیدم که گزارش یه بنچ مارک تو 1 سایت معتبر ظرف 1ماه کاملا و اساسا تغییر کرد و دلیل اون تاثیر روی بازاره من بنچمارک اماه پیش تامز هاردور و الان اونو چک کردم و فقط یه چیز دستگیرم شد قدرت بازار و صداقت کمپانی ها !!!

XFX و GIGA و ASUS و.......... همه معتبرند و اساسا باید به جزئيات و اصول GPU ها توجه کرد

البته کار جديدي که GIGA روي کارتهاش انجام داد استعمال هيت پايپ بود که واقعا کارش عاليه و آزادی عمل بیشتری برای اور کلاک میده چون واقعا کنوکشن قوی داره و گرما رو دفع میکنه

به هر حال شما استاد من هستيد و من هر چيز گفتم فقط حرفهاي شما رو تکميل کردم

اميدوارم يه روزي انشاءالله به کمک بچه های ایران بتونيم ما هم تو دنياي کامپيوتر و انفورماتيک حرفي براي گفتن داشته باشيم و ايران هم توليد کننده باشه نه مصرف کننده و ماها نیایم سر تولید خورده ریزهای دیگران بحث کنیم
    Last edited by snappertiger; 22-10-2005 at 07:32.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
    hello friends , i have a geforce 5600 xt with 256 mb ram on it , i have a problem with some games , i don't know what's wrong with that bullshit card , because i have a intrupt during my games some : Earth 2160 , Riddik , doom 3 ,and something else , what can i do ?! i have 2 GB ram on my PC and using P4,3.2 cpu , what's wrong ?! , i installed 3 round new windows , but dosen't helped , plz help me about this ... thanks
    hi dear
    plz write all your post & question to farsi(persian) according to ruls of this forum.
    because of it we cant answer to your question.
    thank for your attantion

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

Inkareeeeeeeeee
    شما بايد كارت گرافيك را عوض كنيد
    6600GT بخر

5600 is low

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

snappertiger عزيز مسلما 6800 از قويتر 6600GT هست و 7800 هم هنوز Release نشده که بگيم 7800 از 6800GT قويتر هست يا نه و فقط 7800GTX و 7800GT Release شده
    "6600GT از 6800 بسیار قویتره و دقت کنید که حتما SLI باشه چون اگر این کارت رو بصورت SLI (دوبل) ببندید به راحتی کارت بسیار گران Geforce 7800 رو جا میذاره" در مورد چيزی که نيومده شما چطور نظر ميديد دوست عزيز!!!!!!!!!!!!!!!!!

"7800GTX و 7800GT خیلی متفاوته البته تو ایران ظاهرا فقط 7800GT پیکسل ویو وارد شده که البته اونم منشعب از Pro Link هست" اين کاملا اشتباه هست اتفاقاً فقط 7800GTX ايران امده که با بورد های Leadtek MSI Pixelview XFX موجود هست خواستی تقديم ميکنم

"در ضمن 6600GT اونم وقتي SLI يعني 2 کارت با هم بصورت سريال بسته بشه از يدونه 6800 اونم normal
    ضعيفتره؟؟؟؟؟؟!!!!!" من همچين حرفی زدم؟ مسلما قويتر هست

"اگر مقدور بود من 1روز شما رو دعوت ميکردم دانشکده کامپیوتر و الکترونیک دانشگاه خودمون علم وصنعت عملا خودتون با GPU ها که خودشون واقعا ابر کامپيوتر هستن آشنا بشيد"
    دوست عزيز اون سيستم هايی که مال دانشگاه هست و اونجا شما بهش مينازيد از بازار ما ميخرن و ما وارد ميکنيم در ضمن من آشنا بشم!!!!!!!! من روزی 10000 تا از اين چيزا از زير دستم رد ميشه سيستم هام هم در امضام موجود هست خواستی شما بیا در خدمت باشيم
    واقعاً گاهی اوقات مثل َAmir_P30 جان از اين انجمن خسته ميشم با اين حرف ها فکر ميکنم آخر هم مثل امير جان ...

Inkareeeeeeeeee عزيز شما هم فارسی بنويس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •