تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 141 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چشم .. امشب حتما میگم/

داره خودمونی میشه sagittarius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

13

سلام
    LeaderGL FlexEditor ام را افتاد از همه عزيزان بخصوص M_ETTALIKA جان ممنونم
    يه سوال داشتم
    ميخواستم بدونم چرا من هر دفعه كه با گوشي )v3x)بازي ميكنم بعد كه درشو ميبندم ريست ميشه
    بازي فابريكش نه
    ممكنه بازيي كه نصب كردم مورد داشته باشه
    mer30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا من نمیتونم اسکین رو گوشیم بریزم..!!! :(
    طبق روشی که گفته بودین مو به مو انجام دادم ولی تو گوشی اون اسمی که من برای نیو فولدرم گذاشتم،ظاهر نمیشه..!
    وقتی از طریق برنامه LeaderGL FlexEditor داخل گوشی و گزینه اسکین میشم...فولدره خودمو کنار بقیه اسکینای گوشی میبینم...
    ولی تو خوده گوشی... :(
    چند بارم این کارو انجام دادم..هربار یه چیزی میشد...یه بار اسکینای خوده گوشی هم غیب میشدن...یه بار دوتاش غیب میشد،یکیش باقی میموند...و...!
    ولی هیچ موقه فولدری که ساخته بودم ظاهر نمیشد..!
    حالا چکار کنم..؟؟؟؟؟
    در ضمن یه سری اسکین رو هم دانلود کردم که به غیر از عکس و... اینستال و یونیستال هم داره...اینارو کجا بریزم..؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه somayehns's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

يه خبر خوش برا V3X دارا
    باطري 1700 ميلي آمپر اين گوشي رو مي تونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخريد.

لبته اگه كارت اعتباري بين المللي داريد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه somayehns's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض با اجازه متاليكاي عزيز

متاليكا جان ديگه به ما سر نمي زني دلمون برات تنگ شده
    گفتم شايد آدرسم و فراموش كردي به همين خاطر اگه دوست داشتي مي توني با اين آدرس پيشه من بياي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان ديگه هم اگه دوست داشتن با لينك روبرو بيان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by somayehns; 10-11-2006 at 14:55.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sagittarius
    سلام
    LeaderGL FlexEditor ام را افتاد از همه عزيزان بخصوص M_ETTALIKA جان ممنونم
    يه سوال داشتم
    ميخواستم بدونم چرا من هر دفعه كه با گوشي )v3x)بازي ميكنم بعد كه درشو ميبندم ريست ميشه
    بازي فابريكش نه
    ممكنه بازيي كه نصب كردم مورد داشته باشه
    mer30
    خواهش ميكنم.

مطمئني هر وقت بازي ميكني اينجوري ميشه ؟ گوشي رو يه كم محكم ببند و باز كن اگه ري استارت شد اين كارايي كه ميگم رو بكن

بيا پشت سيستم بشين كانكت كن به اينترنت بيا تو پي سي ورلد و تو اين تاپيك صفحات قبلي رو مرور كن براي يه دوست ديگه اي راه حلش رو توضيح دادم .
    اگه پيدا نكردي بگو تا توضيح بدم .
    البته در گوشي رو وقتي تو بازي هستي محكم نبند چون ميخواي ببيني مربوط به بازي ميشه يا نه كلا در هر حالت اگه درش رو محكم ببندي ري استارت ميشه يا نه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط .shahyad.
    اقا من نمیتونم اسکین رو گوشیم بریزم..!!! :(
    طبق روشی که گفته بودین مو به مو انجام دادم ولی تو گوشی اون اسمی که من برای نیو فولدرم گذاشتم،ظاهر نمیشه..!
    وقتی از طریق برنامه LeaderGL FlexEditor داخل گوشی و گزینه اسکین میشم...فولدره خودمو کنار بقیه اسکینای گوشی میبینم...
    ولی تو خوده گوشی... :(
    چند بارم این کارو انجام دادم..هربار یه چیزی میشد...یه بار اسکینای خوده گوشی هم غیب میشدن...یه بار دوتاش غیب میشد،یکیش باقی میموند...و...!
    ولی هیچ موقه فولدری که ساخته بودم ظاهر نمیشد..!
    حالا چکار کنم..؟؟؟؟؟
    در ضمن یه سری اسکین رو هم دانلود کردم که به غیر از عکس و... اینستال و یونیستال هم داره...اینارو کجا بریزم..؟؟
    روش نصب اسكين به اون صورتي كه توضيح دادم همين مشكلات رو داره . اما يه روش ديگه هست كه مطمئن تره .
    اون استفاده از برنامه p2k commander و s4m كه دومي براي طراحي اسكينه و خيلي جالبه من باهاش چند تا اسكين طراحي كردم و خيلي امكانات داره و اولي هم واسه نصب اسكين رو گوشي و خيلي كارهاي ديگه استفاده ميشه . متاسفانه من وقتم خيلي محدوده وگرنه تك تك اينها رو توضيح ميدادم . البته به نظر من اون اسكين پيش فرض خودش از همه قشنگ تره ....

تو تاپيكي كه دوست عزيز somayehns معرفي كرد روش نصب اسكين با p2k commander هست .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببخشيد اون روشي كه تو تاپيك somayehns بود رو كامل نخونده بودم . اون روش هم مثل همون روشي كه من تو صفحات قبل توضيح دادم ( شايد ريسكش از اون هم بالاتر باشه ) ولي طرز نصب اسكين به طور حرفه اي و كاملا مطمئن رو بزودي بهتون آموزش ميدم ....

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط salam_azizam161
    ممنون از راهنماييت
    اما اگر ممكنه مشخصات اصلشم بنويس.
    مرسي
    ببيم من 2 مدل v3i معتبر دیدم که با فاصله خیلی کم وارد ایران شدن.یکی از اونا روی صفحه کلیدش دکمه i tune دراه

و دیگری مثل v3 دکمه mesage داره.فرق این دوتا هم اینه که در مدل اول فقط از طریق i tune میتونی در گوشی

رو ببندی و آهنگ گوش کنی ولی در مدل دوم دکمه hide داره و میتونی به راحتی و بدون استفاده از itune در گوشی

رو ببندی و گوش کنی.ولی از نظر سری ساخت مدل اول در چین ساخته نشده ولی مدل دوم در چین ساخته شده.

اینکه گفتم دقت کن واسه این بود که موتورولا چون گارانتی نداره باید دقت بیشتری کنی.بیشترین مشکلی که این

جدیدی ها دارن قطع و وصل شدن صداست پس حتما باید همونجا 1 یا 2 دقیقه رو امتحان کنی تا خودش رو نشون بده

و امتحان های عادی دیگه...

در من موتورولای اصل دارای کارتون مشکی کشویی است که خیلی از این جدید هی که من دیدم فرق داشت

و....
    Last edited by GsM; 10-11-2006 at 23:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط somayehns
    متاليكا جان ديگه به ما سر نمي زني دلمون برات تنگ شده
    گفتم شايد آدرسم و فراموش كردي به همين خاطر اگه دوست داشتي مي توني با اين آدرس پيشه من بياي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان ديگه هم اگه دوست داشتن با لينك روبرو بيان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفتم تو تاپيكت و جوابيه تورو خوندم . حوصله بحث ندارم . ببين اگه اونجوري كه تو ميگي بخوايم حساب كنيم يه ماشين حساب زپرتي هم سي پي يو داره . حرف تو ميدوني مثل چيه ؟ مثل اينه كه بگي فلاني ماشين خريد . بعد برن تو نخش ببينن نه اصلا چنين چيزي نيست طرف فقط يه ويدئو سي دي خريده . بعد تو برگردي بگي خوب ويدئو سي دي هم يه نوع ماشينه ديگه ...
    خوب بي خيال اين حرفا . تاپيك خوبي داري .... موفق باشي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •