سلام
دوستان با گرافیک 4670 HD و سی پی یو E7500 میتونم این نسخه رو بازی کنم؟
سلام
دوستان با گرافیک 4670 HD و سی پی یو E7500 میتونم این نسخه رو بازی کنم؟
CPU: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 2 GB
OS: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
Video Card: Nvidia Geforce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with shader Model 4.0 or higher)
Free Disk Space: 30 GB
اینها رو میدونم.
منظورم در عمله.آیا کسی یا قطعات من امتحان کرده؟
بازی اجرا میشه _ ولی برای اجرای رون تنظیمات رو باید بزاری پایین
تو سیستم e5200 intel _ gforce 220 _ ram4 بازی رو اجرا کرده ام _
البته بازی تو تنظیمات پایین زیاد چنگی به دل نمی زنه_ محیط بازی بیشتر شبیه کنسول های نسل پایینی میمونه
Last edited by ali-u; 15-11-2014 at 23:18.
دوستان من در مرحله tailing sneaking and stealing بعد از اینکه ماموریت رو انجام میدم و اون خونه رو غارت میکنه بازی به صورت قفل شده در میاد دیگه ادوارد حرکتی نمیکنه مشکل از پچ بازیه ؟ چون قبل از این مراحل بازی درست بود ... لطفا راهنمایی کنید
سلام مشکل من اینه
the procedure entry point uplay-ach-earnachievement couldnot be located in the dynamic link library D:/ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG/AC4BFSP.EXE
خواهشا هرکی بلده کمک کنه
با تشکر
کرک رو جای مناسبی نصب نکردید و همچینن دایرکت ایکس همراه بازی رو نصب کنید و یوپلی هم نصب کنید
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
ببخشید چرا وقتی می خوام نصب کنم تمام dvdها بدون مشکل نصب می شه ولی دیوید ی چهارم به مهزی که تموم میشه میره ولی بازی نصب نمی شه ویندوز 8.1 64 بیت رم 8.00 و گرافیک 4 تمام فایل های پوشه TOOLS هم نصب می کنم کرک سالم میزارم فایل سیو رو تو محل نصب بازی میزارم ولی بازم اینجوری می شه یا همینجا جواب بدین یا به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید
اول انتی ویروس رو غیر فعال کن
همه محتوبات دی وی دی ها رو یکجا کپی کن
از انجا نصب کن
بازی نصب نمیشه. یهنی چه ... پوشه بازی خالییس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)