با آپدیت کارت گرافیک درست شد.میگم بعد چند دقیقه که اینطور نمیشه؟
چون گاهی وقتی دمای gpu بیش از حد بالا بره اینجور خروجی هایی میده!
با آپدیت کارت گرافیک درست شد.میگم بعد چند دقیقه که اینطور نمیشه؟
چون گاهی وقتی دمای gpu بیش از حد بالا بره اینجور خروجی هایی میده!
سلام
دوستم این بازی رو گرفته و میگه مشکل کرک شدن قبل از لودینگ اولیه بازی رو داره!
نمیدونه چه نسخه ای از بازی هستش روی دی وی دی چیزی ننوشته بود میگه!
موقع نصب و توی پوشه های نصب شده هم چیزی که بشه فهمید پیدا نکرده!
از ویندوز 8 شصت و چهار بیتی استفاده میکنه .
کرک reloaded رو دانلود کرده و ریخته تو پوشه اصلی که شاید فرجی بشه ولی دوباره همون کرش کردن موقع لودینگ اولیه بازی پا برجا بود واسش!
یکی از راه حل هایی که داده بودن دوستاش بهش این بود که ویندوز رو آپدیت کنه! مثلا: 8.1 کنه!
باید چیکار کنه؟
ســــــــــام!
بازی رو حذف و نصب کنه، کرک ریلودد رو بریزه بعدش هم کارت گرافیکش رو آپدیت کنه... امیدوارم که مشکلش حل بشه...
من رو لپ تاپم بازی رو نصب کردم که ویندوز 8 داره 64 بیتی
اما باز بازی اجرا نمیشه و این دفعه پیغام زیر رو میده:
کارت گرافیکشو هم آپدیت کردم ولی همین پیغامو میده
مشخصات لپ تاپ:
cpu : core i7 2630QM
RAM : 8gig DDR3
GPU: NVIDIA GT 540 1gb DDR3
مورد دیگه ای هم که دارم اینه که من کارت گرافیک PC رو آپدیت کردم ولی باز خطای زیر رو موقع اجرای بازی میده:
من دقیقا همین آپدیت 13.9 رو نصب میکنم ولی باز این پیغام رو میده
Last edited by mahdi_ctr; 21-11-2013 at 14:43.
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم ولی الان درست شد
اول باید بگم که من نسخه ی بلک باکس رو داشتم که بالا نمی اومد و همین ارور دومی که برای گرافیک های ATI هست رو می داد
تصمیم گرفتم نسخه ی کاملش رو که حدود 28 گیگ هست رو از سایت دانلودها دانلود کنم :
1) نسخه ی 28 گیگی رو از سایت دانلودها رو دانلود کرد
2) آپدیت بازی که درهمون سایت بود رو دانلودکردم و بعد از نصب بازی ، اون رو توی پوشه ی بازی کپی کردم و نصبش کردم
3) کرک بازی رو هم دانلود کردم و در پوشه ی بازی کپی کردم و بازی بازهم بالا نیومد و همون ارور اولی که با تصویر نشون دادید ، میومد
4) اما این بار آپدیت فیکس 12 مگابایتی زیر رو دانلود کردم و دوباره توی پوشه ی بازی کپی کردم و بالاخره بازی بالا اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : این کرک برخلاف نظر دوستان ، برای ویندوز 32 بیتی نیست و رو ی هم 32 بیتی و هم 64 بیتی کار می کنه
چون ویندوز من ، ویندوز 7، 64 بیتی هست و روی این ویندوز هم کامل جواب داد
دوستم الان گفت همه راه ها رو امتحان کرده ولی نشده! (بازی که گرفته نسخه 18 گیگا بایتی هست)
کاری دیگه نمیشه واسه این دوستمون انجام داد؟؟!!!!!!![]()
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزه ببینه درست میشه یا نه...
ممنون، آپدیت جدید رو نصب کردم، بازم با Geforce GT540m مشکل داشت اما با integrated graphics کار کرد. بعد از اینکه Normal رو انتخاب می کنم چند ثانیه بعد دوباره Force Close میشه. اون خط رو هم توی صفحه تنظیمات تغییر دادم تاثیر نداشت. دیگه راهی نیست؟
این آپدیت فیکس ای که دادید روی مال من هم ممکنه کمک کنه؟
اون آپدیتی که در پست بالا دادم، توی لیست تغییراتی که واسش دادن خیلی چیزها رو حل میکنه. ممکنه مشکل شما رو هم حل کنه دوست عزیز!
ایمان:
- -Fixed a crash that would occur during level loading.
- یکی از چیزایی که اون آپدیت حل میکنه! که این همون مشکل بازی دوست شماست!
دوستانی که هنوز مشکل دارند آپدیت شماره 2 رو که توی پست صفحه قبل گذاشتم و ادعاش شده مشکلات زیادی از بازی رو حل میکنه رو حتما نصب کنند...
+++
ضمنا دوستانی که لپ تاپ دارند و مشکل درایور گرافیک یادتون باشه وقتی میخواین از سایت AMD درایور گرافیک رو دانلود کنید باید بگید که گرافیک شما NOTEBOOK هست و اشتباهی درایور DESKTOP رو دانلود نکنند!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)