تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 39 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

به نظرتون 6450 یا la66000 بگیرم؟ چرا؟ ممنون
    دوست عزیز
    پست های این تایپیک را مطالعه کنید بسیار مفید است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من آپدیت 1118 مدل ua46f6400arxtw میشه لینک دانلود بدین برام ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من آپدیت 1118 مدل ua46f6400arxtw میشه لینک دانلود بدین برام ؟
    دوست عزیز
    آلان در سایت این ورژن نیست بلکه ورژن بالاتر است شما باید انلاین و با کابل لن آبدیت کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درسته عزیز... اونجوری کیفیت که عالیه....

ولی من با کانالهای تلویزیونی مشکل دارم که توی این led خیلی کیفیت پایینه.... برای همه اینجوریه؟ از گیرنده خود تلویزیون استفاده میکنم و دیش ندارم.....

برای شما کیقیت کانالهای تلویزیونی چجوریه؟

ممنون
    سلام. من هم همین مشکل رو دارم. کیفیت رو گیرنده دیجیتال خود تلویزیون پاینه و صفحه تاریکه ! به محض اینکه میزنم روی ورودی دیگه تصویر شارپ میشه. با دستگاه گیرنده دیجیتال تصویر خیلی بهتر میشه. راهی برای بهبود کیفیت گیرنده خود تلویزیون وجود نداره؟ دوستانی که به 1119 آپگرید کردن بهبودی از این نظر داشتند یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من میخوام 6450 40اینچ ببخرم امروز. سایت رو هم کلی خوندم. ظاهرا 2تا مشکل اساسی وجود داره در 6450:
    1- مشکل در upgrade کردن ....... و همینطور عوازض جانبی و خوبی ها و بدی های این کار که هنوز بر من نامعلومه!!!
    2- منم میخوام مثل دوست بالایی، از مبدل دیجیتالِ خود تلویزیون (تیونر داخلی) استفاده کنم اما ظاهرا همه کانال ها رو نمیگیره و انگار کیفیت بدی هم داره!

خداییش مردومردونه به این سوالا و پست بالایی من جواب بدین اگه بلدین. ...... میخوام 1-2 ساعت دیگه برم بخرم. تجربیات کسایی که این tv رو دارن خیلی کمک میکنه.
    ممنون دوستان

7. این کاربر از meysamMASH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من میخوام 6450 40اینچ ببخرم امروز. سایت رو هم کلی خوندم. ظاهرا 2تا مشکل اساسی وجود داره در 6450:
    1- مشکل در upgrade کردن ....... و همینطور عوازض جانبی و خوبی ها و بدی های این کار که هنوز بر من نامعلومه!!!
    2- منم میخوام مثل دوست بالایی، از مبدل دیجیتالِ خود تلویزیون (تیونر داخلی) استفاده کنم اما ظاهرا همه کانال ها رو نمیگیره و انگار کیفیت بدی هم داره!

خداییش مردومردونه به این سوالا و پست بالایی من جواب بدین اگه بلدین. ...... میخوام 1-2 ساعت دیگه برم بخرم. تجربیات کسایی که این tv رو دارن خیلی کمک میکنه.
    ممنون دوستان
    1. خوبی نداره. بدی هم موقعی پیش میاد که وسط نصب برق قطع بشه که دخل تلویزیون رو میاره. بعضی آپدیت ها هم دستیار صوتی رو قطع میکنند.
    2. تیونر داخلی اش مشکلی نداره. مشکل از خود صدا و سیماست که کیفیت sd فقط ارسال میکنه.
    انتظار نداشته باش که تلویزیون ات تصویر بی کیفیت رو با کیفیت نشون بده.
    Last edited by Yi Yi; 15-06-2014 at 17:01.

9. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1. خوبی نداره. بدی هم موقعی پیش میاد که وسط نصب برق قطع بشه که دخل تلویزیون رو میاره. بعضی آپدیت ها هم دستیار صوتی رو قطع میکنند.
    2. تیونر داخلی اش مشکلی نداره. مشکل از خود صدا و سیماست که کیفیت sd فقط ارسال میکنه.
    آخه من 66000 الجی رو دیدم تو تصویر های اچ دی جا نمی موند ولی توی فوتبال شبکه سه یا ورزش کاملاً توپ هاله دار می شد. حتی تو سرعت های بالا توپ و هاله از هم جدا بودن!! این تلویزیون هم همينطوره؟

Sent from my C2005 using Tapatalk

11. این کاربر از h_boghrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

انتظار نداشته باش که تلویزیون ات تصویر بی کیفیت رو با کیفیت نشون بده.
    مرسی دوست عزیز
    حالا بالاخره ما این tv زو بگیریم یا نه؟ من رو کیفیت تصویر خیلی حساسم. ظاهرا تو پخش فیلم خوبه. اما من میخوام کانالای صدا و سیما رو هم خوب بگیره و با کیفیت. آیا اینطوره؟
    اینکه میگن با آپدیت کیفیت تصویر میره بالا درسته؟
    کلا نظرتون چیه؟ خیله واسه خریدش دودل شدم. امکانات زیاد داره اما انگار بی مشکل هم نیست 6450 !!!
    لطف میکنید اگه جواب بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه من 66000 الجی رو دیدم تو تصویر های اچ دی جا نمی موند ولی توی فوتبال شبکه سه یا ورزش کاملاً توپ هاله دار می شد. حتی تو سرعت های بالا توپ و هاله از هم جدا بودن!! این تلویزیون هم همينطوره؟

Sent from my C2005 using Tapatalk
    توپ هاله دار شدنش شاید به این خاطر بود که یارو کنتراست تلویزیون رو خیلی برده بود بالا.

در کل کیفیت صدا وسیما پایینه. چه در تلویزیون 1 میلیونی چه در 1 میلیاردی!

14. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    حالا بالاخره ما این tv زو بگیریم یا نه؟ من رو کیفیت تصویر خیلی حساسم. ظاهرا تو پخش فیلم خوبه. اما من میخوام کانالای صدا و سیما رو هم خوب بگیره و با کیفیت. آیا اینطوره؟
    اینکه میگن با آپدیت کیفیت تصویر میره بالا درسته؟
    کلا نظرتون چیه؟ خیله واسه خریدش دودل شدم. امکانات زیاد داره اما انگار بی مشکل هم نیست 6450 !!!
    لطف میکنید اگه جواب بدین
    من شخصا خوشم نمیاد از قیافش!

کیفیت اش که خوبه.

آپدیت نمیدونم تاثیرش بر کیفیت رو. من 6850 رو آپدیت کردم، تاثیر هم اگر داشت، انقلابی و چشمگیر نبود!

چه مشکلی مثلا داره؟

16. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •