کسی نمیدونه این چیه؟؟
هی ارور میده واسم که
lorllnbtad has stopped working
این چیه؟؟
مربوط میشه به همون cmd???
![]()
کسی نمیدونه این چیه؟؟
هی ارور میده واسم که
lorllnbtad has stopped working
این چیه؟؟
مربوط میشه به همون cmd???
![]()
Last edited by fazel_ario; 16-10-2013 at 17:51.
ببین اصلا به اون فایل اجرایی بازی که تو این عکس هست توجه نکن . طبق آموزشی که گذاشتم و دوستان هم تصویری و کاملشو گذاشتن پیش بری 100% بازی اجرا میشه .
من با کرک ورژن 4 مشکلی ندارم فقط این نرم افزار تنظیم دسته x360 رو که میزنم همینکه دو فایل رو به پوشه میزنم بازی اجرا نمیشه اون دو فایل رو پاک میکنم مشکلم حل میشه
بچه ها راستی دروازبان رو پنالتی چطوری میپره؟؟؟فیفا 13 هم نمی تونستم بپرم...اینجا هم نمیشه..من دسته ام معمولیه..یعنی شک دار معمولی..با شک هم بازی نمیکن...چیکار باید بکنم؟؟؟
آموزش نصب پچ ترانسفر بازیکنان و چمن و اسکوربورد و باز شدن لباس های تیم ها :
در این پچ نقل و انتقالات کامل شده و چند فیس جدید به بازی اضافه شده و ادبورد ها و اسکوربوردهای جدید نیز به بازی اضافه شده است!همچنین تمام توپ ها و لباس ها unlock شده اند و لباس تیم های ملی نیز بروز شده اند و خیلی چیزهای دیگر به بازی اضافه شده اند که با نصب این پچ میتوانید خودتان مشاهده کنید.
نحوه نصب این پچ هم به این گونه است که ابتدا فایل های نصبی را در پوشه ای که بازی را نصب کرده اید میریزید سپس فایل ModdingWayInstaller را اجرا میکنید و روی گزینه install کلیک میکنید و صبر میکنید تا پچ نصب شود.بعد از نصب پچ وارد فایل FIFA 14 MWM Selector میشوید و در قست select database روی گزینه ی database 2.0 کلیک میکنید و روی apply database کلیک میکنید و تمام!البته گزینه های دیگر هم در این فایلوجود دارد از جمله اسکوربورد تیم های مختلف و یا چمن بازی و اضافه کردن تورنمنت های مختلف در بازی که خودتون میتونید امتحانش کنید.
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینقده که من بازی رو پاک و نصب کردم داد هارد سیستم گرفته تا شرکت EA در اومده الانه که بیان جلو در خونمون یه نسخه فولشو با یه پک که توش یه لپ تاپ ام اس آی سری جی با کارت گرافیک 780 جی تی ایکس انودیا هستش رو تقدیمم کنن بگن بابا بسه دیگه!!!![]()
من تا الان که همون کارایی که گفتی در مورد آپدیت رو انجام دادم منتها الان یه بحث اینه که کرکی که میخوام بزارم باید هم اسم باشه یا فرقی نمیکنه؟
Last edited by aftabbalans; 16-10-2013 at 19:35.
بازم نیومد کرک ها هیچ کاری نمیکنن انگار فقط بعد از آپدیت اجرای پچ و این چیزا فایل فیفا 14 که تا قبلش مثل بقیشون اجرا نمیشد ایندفعه اجرا میشه ولی اینو میده
بقیه فایل های اجرایی فیفا هم که مثل قبل تغییری نکرده و اجرا نمیشه همین و بس
کرک نباید هم اسم باشه
من شک ندارم فایلی چیزی کم داره بازیت .
کسی جواب ما رو نمیده ؟
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
من با 3 هم لرزش زیادی نداشتم . با 4 هم همینطور . کرکها هنوز کامل نیستن هرکدوم یه مشکل دارن
شما با کرک 4 مشکل بزرگی توپ ندارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)