اقا منم تازه به جمع شما اومدم
لطفا به منم بگید کجا اخرین قرار هستش منم پایه هستم
مخلص بچه مشهدی ها
اقا منم تازه به جمع شما اومدم
لطفا به منم بگید کجا اخرین قرار هستش منم پایه هستم
مخلص بچه مشهدی ها
آقا من دیروز با این امین قرار داشتم
اولا اینکه تا ساعت 3 پیشش بودم دوما اینکه اینقدر پر حرفی کردم که تشنه ام شد منم که دهن به ماه رمضون دیگه نتونستم بیام
به امین هم گفتم خیلی دلم میخاست بیام
ولی خب نشد
سلام دوستان
آقا شرمنده شرمنده شرمنده 10000000000000 بار شرمنده![]()
![]()
باور كنيد دوستان من ديروز متاسفانه اينقدر حالم خراب بوده ودچار ضعف شده بودم كه داشتم ميمردم واصلا نتونستم بيام.
خلاصه ببخشيد از همه عذر مي خوام و شرمنده به خصوص شرمنده علي نامدار عزيز و نويد جان وامين جان شدم كه خواستم ببينمشون ونتونستم.
دوستان من فردا عازم كرمانشاه هستم از اينكه اون يكبار تونستم زيارتتون كنم خيلي خوشحالم و اينكه اميدوارم هميشه هر جايي هستيد خوش وسلامت باشيد در ضمن امين جان از شما هم خيلي تشكر مي كنم .
خلاصه حلال كنيد.
در ضمن علي نامدار عزيز اون كتابي كه بهت دادمو به عنوان هديه از من قبول كن انشاالله استفاده هاي لازمو ازش ببري.
خب ديگه من فردا عازمم وتا2 يا 3 روز ديگه نمي تونم بيام مطالبو بخونم توي پي سي وورلد.
خب خداحافظ همگي
هميشه شاد باشيددددددددددددددددددددد دددددددددددد![]()
![]()
ای حرفها چی . انشاالله همیشه سلامت باشی . سفر به خیر .نوشته شده توسط i_always_victory
خوش اومدی . معمولا ما هفته ای یکبار قرار می ذاریم . قرار بعدی هم انشاالله تو هفته دیگه . ولی هنوز روز و ساعتش مشخص نشده . من شما را ADD می کنم . و تاریخ و ساعت قرار بعدی و به اطلاع شما می رسونم . در ضمن شما می تونین با ستفاده از همین تاپیک از قرارهای ما مطلع شوید .نوشته شده توسط prance3
لطفا قرارتونو آخر هفته بزارین و یک ساعتی بزارین که برای بعضی ها در آخر شب مشکل به وجود نیاره
اینم آدی من در صورتی که خواستین قرار بزارین خبر بدین
hamed_rafat1900
سلام به همگي!
من خيلي خوشحالم از اينكه ميبينم يواش يواش دوستان به قرار ملاقاتها بيشتر اهميت ميدهند.
ويكتوري جان از هديه باارزشت ممنونم اميدوارم باز هم ببينمت.
از همه ميخواهم كه روي ايده امين آقا و من بيشتر فكر كنند و نظر بدن.
ضمنا من سايت دانشجو رو پيشنهاد ميكنم چون امكاناتش بيشتره.
به اميد ديدار
Victori جان . تازه میخواستم ازت 4 تا سی دی برنامه های سه بعدی بگیرم !
به هر حال ، هر جا که هستی موفق باشی .
khob bacheha aslan be offhayee ke behetoon dadam tavajjoh kardin?
chikar komim?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)