ورژن 13 من چارتا دان کردم که آخری Reloaded که بعد از یه مدت اومد فقط پچ روش کار کرد !! بقیشون مورد داشتن !!
الانم میگم وایمیسم تا یه مدت بشه ببینم چیزی میاد یا نه اگه اومد که میگیرم اگه نه از یکی از این سایتای معروف و قابل اعتماد میگیرم
ورژن 13 من چارتا دان کردم که آخری Reloaded که بعد از یه مدت اومد فقط پچ روش کار کرد !! بقیشون مورد داشتن !!
الانم میگم وایمیسم تا یه مدت بشه ببینم چیزی میاد یا نه اگه اومد که میگیرم اگه نه از یکی از این سایتای معروف و قابل اعتماد میگیرم
فایل reg رو هم نصب کردم ولی نشد !!!
آقا یکی ام جوابه ما رو بده دیگه :((((
اینم نصب کردم باز not installed میده !
ال
الان من از سافت 98 دانلود کردم با پچ دارم بازی میکنم
دوستان تورو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم بانرم افزا daemon نصب کرد ولی تو بازی نمیره قبلا بدون daemon نصب کرده بودم ارور میداد insert disc ولی الان هیچ اروری نمیده و تو بازی وارد نمیشه
اینم ایمیلمه لطفا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکلو داشتم با daemon tools اجرا کردم حالا این ارورو نمیده ولی تو بازی هم نمیره
مشکل insert disc
دوستان من سیستمم اینه:
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
ram:4gb
gpu:NVIDIA GeForce GT 220 (PS4.0/VS4.0)
اما بازی با لک اجرا میشه
سیستمم پایینه یا کلا بازی مشکل داره:
بازی رو نسخه black box رو دانلود کردم
سلام من دی وی دی رو از بیرون گرفتم و 2 تا فایل .bin داره که وقتی هم رو setup دابل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته...راهی واسه اکسترک او فایل های بین وجود داره؟؟؟؟ (کرک هم ریلودد هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)