تو سایت های دانلود بازیها واسه هر بازی کامل توضیح داده چجوری نصب میشه و چیا میخواد!
تو سایت های دانلود بازیها واسه هر بازی کامل توضیح داده چجوری نصب میشه و چیا میخواد!
سلام دوستان
این لپ تاپ اولین لپ تاپمه و خیلی تجربه ندارم .
میشه در مورد درآوردن باطری و وصل مستقیم به برق یه توضیح کامل به من بدید .
ممنون .![]()
سلام دوستان
کسی این آپ دیت کارت گرافیک gt750m رو داره یا لینک دانلود بدون چیز ش ک ن .
331.82 - WHQL
ویندوز 8 64 بیتی
ازاین صفحه دان کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین ها به انگلیسی بنویس سافت98
سلام.
تاجایی که میدونم این مدل Turbo Boost ش مشکل داشت برخلاف بقیه ! حالا نمیدونم با اینکه این به پردازنده مربوطه چرا فقط توی این مدل اینطوریه ! یعنی روی پردازش تک هسته ای فرکانس واقعا تا 3.4 میره ولی وقتی بقیه درگیر میشن فرکانس میاد رو 2.4 ! این ایراد قرار نیست اصلاح بشه ؟! تو یه سایت خارجی خوندم یه مدل زده بود کنار اسمش زده بود آپدیت ! و توی نقد و برسیش حرفی از مساله ی توربو نزده بود ! درضمن گرافیکشم 755 بود به جای 750 ! این درسته ؟! کسی خبر داره ؟!
شما نرم افزاری میشناسی که کلاک ههمه هسته ها رو جداگانه نشون بده؟؟اگه بگی بررسی میکنم
برای ای ام دی هست چنین نرم افزاری ولی برا اینتل سراغ ندارم.
بگید تا نگا کنم توربوش چجوریه
خب شما اشتباه می دونی . اون نشریه ی معتبر خارجی در شرایط خاصی به مشکل خورده بود که در واقع اصلأ هم به مشکل نخورده بوده !! یک رفتار کاملأ طبیعی در torbu boost رو دیده بوده . حالا سایت های ایرانی هم این موضوع رو تکرار کردن که واقعأ جای تأسف داره چون نشون می ده که هنوز که هنوزه در کشور ما قطعات کامپیوتری بررسی نمی شن و نویسنده ها با خوندن بررسی های خارجی و با استفاده از ذهن خلاق خودشون !! مطلب رو می نویسند و حتی چند تا لپ تاپ روبدون دیدن هیچ کدوم با هم مقایسه می کنند !!
خب برسیم به اصل مطلب . این عکس ها وضعیت فرکانسی پردازنده رو در حالت فول لود 1-4-8 thread نشون می دن . همه چیز کاملأ گویاست و torbu boost به بهترین نحو عمل می کنه :
خب همه چیز کاملأ واضح هست .
حالا برسیم به اون حرف سایت خارجی ، ببینید torbu boost زمانی فرکانس رو بالا می بره که :
1_توان مصرفی از مقدار تعریف شده بالاتر نره
2_دما از حد نرمال باالاتر نره .
در همین بررسی خودم با نرم افزار OCCT در حالت 4 و 8 هسته ، دنا پردازنده که از 90 درجه رد شد ، فرکانس به 2400 مگاهرتز کاهش پیدا کرد .
در اون تست هم y510p ، از نوع SLI بوده که بالطبع دما و مصرف بسیار بیشتری داشته پس طبیعیه که در شرایطی فرکانس افزایش پیدا نکنه . ولی در مدل های موجود در ایران که هیچ کدوم SLI نیستند ، این مشکل اصلأ به وجود نمی اد مگه این که دمای پردازنده رو به 90 درجه برسونید !!
Last edited by alborz_k; 28-12-2013 at 12:04.
سلام دوستان
برای استفاده بهتر از صدای باندهای jbl کار خاصی یا تنظیمات خاصی داره ؟
ممنون بابت راهنمائیاتون
والا صداش به اندازه کافی خوب هست
ولی خب این برنامه هم بریزی یکم بهتر میشه :
dolby home theater V4
عجب !! آخه تو انجمانای خارجی هم سر میزدم همه باز همینو میگفتن ! پیشنهاد میکردن از نرم افزار ThrottleStop استفاده کنید که البته اخطار هم میدادن که حواستون باشه ! پس حدسم درست بود ! دما زود میره بالا فرکانس خود به خود کاهش پیدا میکنه ! در مورد ایسوز که میگن اینطوری نمیشه حتما دما بالا نمیره به اون صورت ! چون من یه تست از n550 دیدم که دماش از 70 بالاتر نرفته بود ! درحالی که Y510 از 90 هم زده بود بالاتر ! 20 درجه خیلیه ! نمیدونم این چرا دوتا فن استفاده نکرده تو دستگاه !! :|
Last edited by Mr.foad; 28-12-2013 at 18:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)