منم یه همچین حسی به گوشی پیدا کردم . زورم میاد 2 میلیون بدم بخرمش . موندم بگیرم یا نگیرم ...![]()
منم یه همچین حسی به گوشی پیدا کردم . زورم میاد 2 میلیون بدم بخرمش . موندم بگیرم یا نگیرم ...![]()
کسی میتونه بگه چرا گوریلا گلس نداره ؟ یعنی واقعا ضد خش نیست ؟![]()
عکسی از دهه 40 خورشیدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانیکه نه اینترنت بود و نه ماهواره و نه موبایل و تبلت و فلان بسار
دل ها خوش به چیزهای حداقلی زندگی اما خوش بود
بنظرم عصری که ما توش زندگی میکنیم زندگی نیست
ما زندگی نمیکنیم که
ما برای یک روز زندگی 1000 بار میمیریم
تفکرتون از بیخ و بن اشتباهه و االبته ربطی به galaxy note نداره
البته منم قبول ندارم . این جور دستگاها واقعا زندگی آدمو راحت کردن . که حتی لحظه برق خونه قطع میشه تازه آدم ارزششونو درک میکنه . فقط چون داره یه خورده برای انسان این چیزا عادی میشه و تغییر و تحول خاصی نمیبینیم ..![]()
البته منم قبول ندارم . این جور دستگاها واقعا زندگی آدمو راحت کردن . که حتی لحظه برق خونه قطع میشه تازه آدم ارزششونو درک میکنه . فقط چون داره یه خورده برای انسان این چیزا عادی میشه و تغییر و تحول خاصی نمیبینیم ..![]()
من به نوشته دوستمون احترام میذارم.
اون دوران حداقل طوری نبود که یکی واسه اومدن یه تکنولوژی جدید تو یه موبایل اینقدر حرص و جوش بخوره و فکر و ذهنش این باشه که گالکسی سری بعد کی میاد و مثلا بدنش پلاستیکه یا شبیه پلاستیکه یا فلزه و یا فلان امکانات رو داره یا نداره و .... .
و جالبه که بعده اومدنش واسه طرف بعد از چند روز این گوشی عادی میشه و روز از نو و روزی از نو . البته شاید این هم مقتضیات زمانه و کاریش هم نمیشه کرد.
در ضمن خواهشا اون در انتظاره نوت 3 رو به در انتظاره نوت 4 تغییر دهید.
من یه بار گل کوچیک بازی کرن تو اون کوچه و تو یه هوایه ابری رو به صد تا از این تکنولوژیها ترجیح میدم.
Last edited by omid.pari; 24-10-2013 at 14:01.
ولی دلیل نخریدن نوت 3 تا الان برای من دلیل اقتصادی داره . یعنی اون وضعم خفن نیست که بخوام این هزینه رو بدم برای همین خیلی محافظه کارانه تر میر جلو و بیشتر صبر میکنم تا ارزون شه . ولی قطعا میخرمش شاید 1 ماه دیگه خریدم![]()
بی خیال مهیار یه نوت2 بخر 1400 حالشو ببر حالا حالاها جواب میده
بین نوت2 و نوت3 در عمل تفاوتی حس نمی کنی .. صفحه 1080 و فیلمبرداری 60 فریم هم محسوس نیست که انقدر اختلاف قیمت ارزشش رو داشته باشه
میدونی با پول note 3.0 میشه باش یک موتور دوبل کلاچ طرح ویو خرید که تو را برسونه به هرجایی که بخوای بدون اینکه ترافیک برات دردسر باشه
میدونی با همین پول میشه 100 تا توپ فوتبال خرید ؟
میدونی با همین پول میشه شهریه 4 ترم موسسه غیر انتفاعی کارشناسی را پرداخت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)