من شبيه ساز ايكس باكس دارم اون هم كاملولي بازي ايكسش باكس ندارم به همون دليل امتحان نكردم
![]()
![]()
من شبيه ساز ايكس باكس دارم اون هم كاملولي بازي ايكسش باكس ندارم به همون دليل امتحان نكردم
![]()
![]()
سلام
میشه بگین اصلاً برای اجرای بازی های ps2 رو pc چه کارت گرافیک یا امکانات دیگه ای لازمه؟
من تا حالا این کار رو نکردم ولی مشتاقانجام این کارم .
ممنون میشم
عزیز من تا اونجا که من خبر دارم شبیه سازی برای ایکس باکس نیومده که بازیی غیر از هالو رو اجرا کنه .. خوب اگه شما داری بذار اینجا دسوتان استفاده کنند ... در مورد اکس بازی بازی هاشممشکلی نیست اون با من ... لینک دنلود بهت میدم ...
اکسی بم جان من سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی هایپی اس دو رو رو کامپیوتر گفتم ..صفحه قبله ...
CPu حداقل 2.8 اما سی پییو پیشنهادی 4 , 5 گیگا هرتز هست ...
رم حداقل 512 اما پیشنهادی بالا یک گیگ
کارت گرافیک قوی باشه (6600)...پیشنهادی 7800 به بالا
تازه بااینها بازی با مشکلات فراووونی اجرا میشه ..یادت باشه پردازنده پی اس 2 128 بیتی هست و ام پردازنده PC تنها 32 بیتی هست ...برای همینه که این همه بدبختی هست ...
64 بيتي هم داريم ولي خوب 64 كجا 128 كجا
همونطور که قبلا گفتم ... شبیه ساز اکس باکس تنها یک بازی اونم هالو رواجرامیکنه ...
سیم ایول ببین نزدیک بودمارم به شک بندازی دم پیری ...This is an emulator for the X-BOX platform. Xeon runs only one commercial game and it is Halo NTSC version, it plays very roughly, the images are too slow to get in game, of course the emulator is still under development so let’s expect more for this great emulator.
If you want to run it properly, it is strongly recommended to have the next:
* Windows XP
* Latest DirectX
* Pentium 4 2.0Ghz
* 1024mb RAM
* Recommended Video Cards: GeForce FX or Radeon 9200 Pro or higher![]()
اره بیت هست اما عمومیت بیت رو نداره تازه داره راه میوفته ... اما کو تا 128 بیت ...ا
آیا این برنامه pcsx2 9.2 که صفه اصلی همین سایت گذاشته شده به خوبی جواب میده و آیا بایوس هم میخئات راهنمایی بفرمایید
با سلام من برنامه را اجرا مي كنم و از درون DVD يك فايل با پسوند IMG انتخاب مي كنم و برنامه بطور خودكار اجرا ميشود در قسمت اول يك چيزي شبيه تبليغات PS2 و .. مي آيد در آخر دو گزينه مي آيد كه نوشته Browse و يكي System كه اگر Browse را بزني شكل دو حافظه Memory مي آيد و ميگويد كه فرمت كن و اگر سيستم را بزني يك تنظيماتي مانند زبان ساعت كشور و... مي آيد
حواهش مي كنم راهنمايي كنيد
نه بايوس مي خواهد ولي جواب نميدهد
در برنامه pSX 1.11 راهی وجود داره که بشه بازیها را روی هارد سیو کرد ؟؟
وقتی بازی می زارم خطایی می آید اینجوری GS Plugin Error V.2
راهنمایی کنید
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)