Aurvana از همش بهتره من مدل 635 رو دارم بد نیست ولی صدای بمش چنگی به دل نمی زنه !
شما همون آخری رو که از قضا از همشون گرونتر هستش رو بخر !
در ضمن 635 رو با گارنتی شاب خریدم 15 تومن!
Aurvana از همش بهتره من مدل 635 رو دارم بد نیست ولی صدای بمش چنگی به دل نمی زنه !
شما همون آخری رو که از قضا از همشون گرونتر هستش رو بخر !
در ضمن 635 رو با گارنتی شاب خریدم 15 تومن!
اون اخریه به زینهایسر cx300 میرسه ؟
چنده ؟
از کجا بگیرم؟
این Aurvana قیمتش حول حوش 70 هست خوبه اگه بخوام 70 بدم اینو بگیرم میرم cx300 میگیرم
ep-630 /EP-650 / EP830 /
به نظرتون بین اینا کودوشون از همه بهتره قیمتشم 50 بیشتر نباشه ؟
bass اش عالی باشه /
جنس خوب باشه
اساتید کجان ؟
Last edited by killJ0y; 08-07-2009 at 21:40.
630 که یکی از ارزون ترین هدفون های بازاره رو من تا حالا 3 بار خریدم. هر بار سیمش تاب ور داشت صداش قطع شد رفتم دوباره خریدم. ولی اگه باهاش درست رفتار کنی (مثلا یه کیف کوچیکی یا جعبه ی فلزی کوچیکی چیزی داشته باشی که بذاری توش) خیلی به نسبت قیمتش می ارزه. البته در مورد 830 و arvana اطلاعاتی ندارم. حتما کیفیتشون بهتره که قیمتشون بالاتره ولی یه بار هدفون griffin گرفتم 33 تومن. کیفیتش از 630 که قیمتش نصف اونه پایین تر بود.
ضمنا به نظر من مشکل 630 bass نیست. مشکلش صداهای High هست که یه مقدار کیفیتش پایینه. به نسبت قیمتش Low و Mid خوبی داره.
مدل 830 رو با تاکید روی Treble ساخته ان ، بنابراین اگه باس می خوای دنبال همون 630 باش ... (پایین هم توضیح داده ام که 635 هم باس اش کمتر از 630 هستش)
Aurvana هم عملکرد باس مطلوبی نداره (بخصوص به نسبت قیمتش) .. بنابراین از دور خارجه ... بین CX300 و 630 به نظرم اگه فقط تاکید روی باس باشه Cx300 ، اما اگه عملکرد کلی و قیمت رو بیاریم وسط به نظر من 630 ...
من اگه بخوام بالای 50 تومن خرج کنم ، می گشتم ببینم EX سونی گیر میاد یا نه ...
کارای گریفین ، کیفیت متوسطی دارن و فقط نون اینو می خورن که متحد آیپاد هستند ... قیمتشون هم به همین خاطر "الکی" بالاست .. یه کار 10 تومنی سونی به نظر من شرف داره بهش ...
//
به نظر من 635 یه مقدار Bass اش کمتر از 630 هستش .. بنابراین اینم می تونه یه ملاک انتخاب باشه .. ضمن اینکه مساله microphonics (انعکاس صدای برخورد سیم درون گوشی) هم در 635 هم بهبود پیدا کرده ..
خوب 630 که میگن کیفیت ساختش پایینه میخوام یه چیز پدر مادر دار بگیرم اگه cx300 گیر میومد خیلی خوب بود
نمیخوام که کر شم
صداش بلند باشه خیلی حال میده.
کیفیتم برام خیلی مهمه؟؟
حالا 630 بگیرم یا 635 اگه مدله دیگه ای هم هست بگید
ep 650 چی /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)