فارسی بلد نیستی بنویسی؟![]()
فارسی بلد نیستی بنویسی؟![]()
من میگم شما از پای تلفن بلند نشو بیا اینجا وقتت رو تلف کن گناه دارند مردمی که پشت خط منتظرن!!
دوستان این آقا که اینجا قیمت میده و بازاریابی میکنه به شما فحش که نداده برادر.
نخرید و بقیه دوستان رو تشویق به نخریدن کنید اما توهین نکنید و جوانمرد باشید.
دوست عزیز یه قیمت تخیلی گذاشتی رو لپ تاپ نمیتونی ردش کنی اومدی اینجا داری تبلیغ میکنی؟بچه های انجمن رو بی تجربه فرض کردی؟ ضمن تایید حرفای تک تک دوستان باید بگم بهتره قوانین رو رعایت کنی آقای فروشنده!اگه اشتباه نکنم اینجا جای تبلیغ نیست .انجمن بزرگی مثل p30world مثل بازار لپ تاپ بی قانون نیست هرکی هرکاری دلش میخواد بکنه!!موفق باشی!
اولا من به شخص خواصی توهین نکردم...من با تمام فروشنده های اون مدلی بودم...احتکار کن و غیره.....
از مدیران هم میخوام که ایشون را که میآن اینجا و از خودشون قیمت میدن و تبلیغ میکنه را تنبیه کنن...
یعنی همه دوستان بیشعورن ....و یه نفر با شور داریم........بعد آقای وکیلی به من میگه توهین نکن..ایشون که همه را بیشعور فرض میکنن توهین نیست.....واقعا که...
جوانمرد باشیم!!!!!!
....جوانمردی هم فهمیدیم یعنی چی!!یعنی جنس هزار دلاری اول 3700بعد 3900بعد4200بعد4510......خب اینم جوانمردیه دیگه!!!!!
شما چشم و گوشتون و بستین وگرنه اوضاع این نبود.......البته از همون اول هم معلوم بود که اشخاصی مثل شما حرف حساب به گوشتون نمیره......یاد یه ضرب و المثل افتادم....قضیه همون یاسین تو گوش #...خوندن است
جنس و گرون میخرم....عزیز این دیگه چه بهونه الکی بود از هفته پیش تا حالا دلار 200تومن گرون شده ..شما 1ملیون و خورده ای میکشی رو جنست!!!!!!!!....عجب
راس میگی ها جواب ابلهان خاموشیست.......پس دیگه جوابت را نمیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)