چرا شرکت جی ال ایکس برای گوشی هاش اینجور برنامه ها را نداره؟
چرا شرکت جی ال ایکس برای گوشی هاش اینجور برنامه ها را نداره؟
· هولوگرام روی بستهبندی موبایل و همچنین شماره سریالی که روی جعبه قرار دارد، جهت جلوگیری از سو استفاده دلالها تیغ خواهد خورد و جدا میشود.
این جمله ای که نوشته یعنیIMEI روی جعبه را تیغ زدند دیگه خوب جعبه بدون سریال انگار گوشی بدون جعبه و گوشی بدون جعبه را کسی نمیخره
چقدر تو این تاپیک بعضی از دوستان از رو شکم سیری حرف میزنن !
حالا به تو چرا فشار اومده؟ من از گشنگی بمیرم هم همچین کاری نمی کنم
آفرین !!! .....
نه اشتباه میکنی دوست عزیز
کسی که عاقل باشه برای فروش گوشی نمیره اونجا بمونه بخره ، خود من میخواستم برم ولی این صف رو دیدم پشیمون شدم ! قصدم هم استفاده بود
این رو هم در نظر بگیرید که قیمت در بدو ورود این هست مثل اپتیموس جی که 1900 بود اومد و الان 1300 هست ، قیمت این گوشی هم افت میکنه پس ربطی به عاقل بودن نداره ، مگه 16 گیگ گلکسی اس 4 الان چنده که خرید این گوشی با این قیمت اشتباه هست ؟ مگه اس 4 رو الان زیر 1.5 میدن ؟ اتفاقا با این قیمت بین پرچمدارهای فعلی بهترین خرید هست ولو 16 گیگ باشه
کسی هم که برای 900 هزار تومن گوشی که به هر کسی نمیشه فروخت بخاطر برداشتن برچسب بره تو اون صف وایسته باید برای تلف کردن وقتش تاسف خورد !
دوست عزیز اس4 تا 64 گیگ مموری ساپورت می کنه ولی این درگاه مموری کارت هم نداره
دوست عزیز این اسنپدراگون 800 هست اون اگزینوس ! این به اون در
از این داستانا زیاده بگیم ، قبول کنید با همین قیمت ارزش خریدش بیشتر از بقیه هست
دوست عزیز داستان سخت افزار و بنچمارک خیلی وقته رفته قاطی باقالیا .. بهتره خودمونو گول نزنیم
بله در حد یه گوشی 900 تومنی خوبه ولی بعدش که فروش ویژه تموم شه چی؟ بازم صف می کشن برا خریدش؟
Last edited by M@hdi-B; 04-10-2013 at 19:20.
سلام از 16 گیگ چقدرش قابل استفاده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)