ED-PAK
ED-SAUDI
ED-M-ASIA
ED-LIBYA
ED-EGYPT
تک تکشون امتحان کردم هیچ کدام منو فارسی نداره..ولی یه نکته همین مدل دقیقا همین مدل من تو بازار هستش هم منو فارسی داره هم دیجیتالش فعاله حالا چطوری نمیدونم
ED-PAK
ED-SAUDI
ED-M-ASIA
ED-LIBYA
ED-EGYPT
تک تکشون امتحان کردم هیچ کدام منو فارسی نداره..ولی یه نکته همین مدل دقیقا همین مدل من تو بازار هستش هم منو فارسی داره هم دیجیتالش فعاله حالا چطوری نمیدونم
دوست عزیز
لوکالست را اگر auto دارد روی آن بگذارید و باقی مراحل را هم دنبال کنید. و اگر نشد
و اگر در تهران ساکن هستید باید از نزدیک بررسی شود
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم، با همین مدل تلویزیون، البته منو فارسی زیاد برام مهم نیست چیزی که بیشتر مهمه بخش فرمان صوتی هست که iranian نمی باشه و انگلیسی هست که فک کنم وقتی منو فارسی بشه اون هم اضافه میشه
دوست عزیز
فرمان صوتی فقط قابلیت زبان انگلیسی را دارد و قرار بود سامسونگ ایران این قابلیت را طراحی و در آبدیتش قرار دهد که فعلاً انجام نشده است.
سلام
مدل تلویزیون من h6390 است
اما مشکل 1. فاصله زمانی و جود دارد اما غیر فعال است چه زمانی که روی خودکار است چه زمانی که روی دستی است.
2- من وقتی یک app رو می خواهم دانلود کنم تمام مراحل را که می روم وروی دانلود ok می کنم خطای 1003 را می دهد در تمام app ها .
منوی مخفی با info+menu+mute+pw
در قسمت option لوکالی وجود ندارد .
دوست عزیز
در پست اول توضیحات کامل است و شما توجه نکردید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای apps ها هم باید از قسمت تنظیمات اسمارت هاب ثبت نام کنید و بعد از قسمت apps ها دانلود را انجام دهید.برای این منظور باید در قسمت اسمارت هاب وارد شده و با کنترول دکمه tools را زده و از قسمت تنظیمات ثبت نامتان را انجام دهید.
سلام دوستان من یک آل ای دی سامسونگ مدل ua55H6400 جدید گرفتم حتی نمایندگی هم نتونست دیجیتالش رو فعال کنه لطفا اگه ميشه با جزئیات لطفا کنید . ممنون میشم.
دوست عزیز
از پست اول استفاده کنید .
سلام اقای متین پور ،سال نو بر شما مبارک
شما میفرمایید بعضی از ایتم ها ممکنه خاموش باشه ،منظور شما از خاموش بودن عدم وجود ایتمه یا بودن ایتم به رنگ خاکستریه ؟چون من وقتی وارد منوی مخفی میشم و ایتم "اپشن " کلیک می کنم تصویر زیر نمایان میشه که از ایتم لوکال ست اثری نیست!
![]()
دوست عزیز
بله همینطور است و در سری های جدید H هم روش دیگری دارد که در پست اول توضیح دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)