تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 42 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 413

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2013-2014

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دم سوارز گرم 26 امتیاز ازش گرفتم . البته یک روز قبل بازی اگوئرو مصدوم شد مجبور شدم سوارز رو بیارم جاش . از بین رونی و استوریچ , رونی رو آوردم ولی هنوز نمی دونم کدومشون بهترن .

این هفته یه رکوردی هم زدم که فکر نکنم حالا حالا ها شکسته بشه خودتون تو عکس ببینید

این قیمتاشون سریع می رفت بالا مجبور شدم این هفته کل تیم رو تغییر بدم جالبه که با همین امتیاز های منفی امکان بردم تو هد تو هد هست که همش به عملکرد بینس بستگی داره

به جون خودم از این هفته به بعد هر تیمی حریفم باشه با اختلاف 30 امتیاز روانه خونش می کنم خصوصآ تیم های بالای جدول که خیلی می چسبه

2. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا همینه
    این هفته رو من می دونستم سوارز حتما گل می زنه و خوب کار می کنه
    اگه اتفاقی خاصی نیافته مثل مصدومیت یا گاز گرفتن () هفته های دیگه هم مطمئنا امتیازای خیلی خوبی میاره
    من که حتی کسر امتیاز رو به جون خریدم و اونو به تیمم اضافه کردم
    کلا خط حملم با وجود سوارز ، استوریج و ژیرود فوق العاده ست و جالبه این بازیکنا روز به روز قیمتشون داره بالاتر میره!

+

صدر جدول رو فعلا به الکس دادم
    ولی امشب لیتون بینس و یارانش حتما برام خوب امتیاز میارن و روی اونا حداقل 30 امتیاز رو حساب باز کردم
    نچ نچ نچ ، تقلب از رو دست ما !
    من احتمالا ژیرود رو بندازم بیرون رونیو بیارم !

همین دیشب سریع رفتم سوارزو آوردم جا بنتکه ! احتمالا قیمتش منفجر میشه سوارز ! ما که با 10.9 آوردیمش !

داره خودمونی میشه manaminda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دم سوارز گرم 26 امتیاز ازش گرفتم . البته یک روز قبل بازی اگوئرو مصدوم شد مجبور شدم سوارز رو بیارم جاش . از بین رونی و استوریچ , رونی رو آوردم ولی هنوز نمی دونم کدومشون بهترن .

این هفته یه رکوردی هم زدم که فکر نکنم حالا حالا ها شکسته بشه خودتون تو عکس ببینید

این قیمتاشون سریع می رفت بالا مجبور شدم این هفته کل تیم رو تغییر بدم جالبه که با همین امتیاز های منفی امکان بردم تو هد تو هد هست که همش به عملکرد بینس بستگی داره

به جون خودم از این هفته به بعد هر تیمی حریفم باشه با اختلاف 30 امتیاز روانه خونش می کنم خصوصآ تیم های بالای جدول که خیلی می چسبه

صلا فکر نکن که برنده بشی چون با امتیازهای منفی زیادی که داری عمرا برنده بشی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اصلا فکر نکن که برنده بشی چون با امتیازهای منفی زیادی که داری عمرا برنده بشی
    داداش شما تو تاپیک فانتزی لیگ قهرمانانم اینجوری هتریک کردید ! جریان چیه ؟ !

6. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

وحید جان، برادر من، به خدا یه بازی انقدر پول خرج کردن نداره، اینم یه بازیه مثل همه ی بازی های دیگه
    آخه چقدر خرج کردی که دو تا بازیکن اصلی منو مصدوم کنی !؟ بابا جان همون پولو می دادی می رفتیم با هم آب طالبی می خوردیم، قول میدادم یه ترکیبی بچینم که ببازم
    بهینه خرج کن دوست من ...

8. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

وحید جان، برادر من، به خدا یه بازی انقدر پول خرج کردن نداره، اینم یه بازیه مثل همه ی بازی های دیگه
    آخه چقدر خرج کردی که دو تا بازیکن اصلی منو مصدوم کنی !؟ بابا جان همون پولو می دادی می رفتیم با هم آب طالبی می خوردیم، قول میدادم یه ترکیبی بچینم که ببازم
    بهینه خرج کن دوست من ...
    بلاخره دوستان هم تو کورس قهرمانی هستن و هر جور شده می خوان بالا بمونن ولی این جایگاه ها موندنی نیست چیزی که می مونه اخلاق و ارزش تیم هست .

اصلآ به خاطر همین کاراشون بود که من هفته قبل 9 تا تعویض اضافه کردم و 32 امتیاز منفی رو به جون خریدم برای ریشه کن کردن تک تک بالا نشینا و مافیا بازی هاشون . با آب طالبی هم راضی نمیشم

یکی این لويک رمي رو بگیره همش داره گل میزنه ..
    Last edited by king of the kings; 05-10-2013 at 18:43.

10. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهینه خرج کن دوست من ...
    همه اینا تقصیر دست های پشت پرده یعنی میشل پلاتینیه
    حالا این دو تا مصدومی که میگی کیا هستن؟!
    یکیش رونیه که الان دیدم داره بازی می کنه و شانس اینو داره که برات خوب امتیاز بیاره
    یکی هم بازیکن هال سیتیه که به جاش یه بازیکن از نیمکتت جایگزین میشه
    تیمت کلا خوبه و با توجه به اینکه نصف ترکیبت کپی ترکیب منه شانس بالایی برای برد داری
    اگه تیم منو خوب آنالیز نکرده بودی و بازیکنامو برنمی داشتی شانس زیادی نداشتی

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی از وقتی که زدم تو گوش وایلدکارت مدافعی نداشتم که کلین شیت داشته باشه برعکس قبلش که فرت و فرت بازیها بدون گل تموم میشد
    برای دومین هفته متوالی کلین شیت هال سیتی (دروازه بان و یه مدافع) رو از روی نیمکت ذخیره ها نظاره گر بودم (یعنی استون یلا بدون بنتکه نمیتونه یه گل بزنه ما این قدر حرص نخوریم؟)

وستهم 3-0 ... بگم؟ تاتنهام (وایت هارت لین)
    هیچی دیگه رو این دو بازی آخر 20-30 امتیاز کنار گذاشته بودم که 7 تا فقط نصیبم شد (دو بازیکن آرسنال و دو بازیکن تاتنهام)
    سیلوا برگشته (قابل توجه پول جمع کن ها)

14. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هفته رو فکر کنم توی هد تو هد بد باختم!
    همه چی داشت خوب پیش می رفت ولی اسکار و موریسون از تیم علیرضا کارو خراب کردن به خصوص به خاطر Bonus های اونا که زیاد بودش
    از طرفی هم من این هفته یه نقل و انتقال اضافی انجام داده بودم و چهار امتیاز ازم کم میشه و قبل شروع این هفته هم به این فکر می کردم همین دردسرساز میشه
    حالا علیرضا که از دست های پشت پرده و زیرمیزی و تبانی صحبت می کنه بیاد اینجا شفاف سازی کنه که این موریسون که دومین بازیکن نیمکت تیمش بود از کجا پیداش شد؟!
    +
    توی کلاسیک هم فعلا نمی دونم چندمم ولی شاید ایمان جامو توی صدر جدول گرفته باشه

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این هفته رو فکر کنم توی هد تو هد بد باختم!
    همه چی داشت خوب پیش می رفت ولی اسکار و موریسون از تیم علیرضا کارو خراب کردن به خصوص به خاطر Bonus های اونا که زیاد بودش
    از طرفی هم من این هفته یه نقل و انتقال اضافی انجام داده بودم و چهار امتیاز ازم کم میشه و قبل شروع این هفته هم به این فکر می کردم همین دردسرساز میشه
    حالا علیرضا که از دست های پشت پرده و زیرمیزی و تبانی صحبت می کنه بیاد اینجا شفاف سازی کنه که این موریسون که دومین بازیکن نیمکت تیمش بود از کجا پیداش شد؟!
    +
    توی کلاسیک هم فعلا نمی دونم چندمم ولی شاید ایمان جامو توی صدر جدول گرفته باشه
    د آخ من که می دونم میری اون پشت با این فانتزیا تبانی می کنی بعد میای همه چیزو عادی جلوه میدی
    اون اسکار بدبخت یه گل زد و یه پاس گل داد ولی پاس گلشو ثبت نکردن، آخه وحید چرا این کارو می کنی !؟ نه واقعا ارزششو داره ؟
    البته فکر کنم اون موقع که داشتی تبانی می کردی حواست به این نبود که یه تعویض اضافه کردی
    فکر کنم الآن از دو تا بازیکن خیلی متنفری، یکی فن پرسی که پارسال در لحظات آخر پیروزی رو گرفت و یکی هم از موریسون که امسال این کارو کرد.

و یه چیز دیگه، شاید رتبه 7 جدول باشیم و شما اول ولی همیشه بازی دربی برای ما از اهمیت خاصی برخورداره

شفاف سازی :
    این موریسون ارزون ترین هافبکی بود که بازی می کرد، اگه اشتباه نکنم 4.4 بود، منم پول نداشتم خریدمش، هفته پیش خوب بود، ولی دیدم این هفته ساوتهمپتون بازی راحت تری داره مدافع اونو گذاشتم تعویض اول که اصلا بازیش نداد ... به جاش موریسون بازی کرد که حسابی رو سفیدمون کرد

18. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •