ممنون
نمیدونم رو دفعه قبلی نصب کردم نبود حالا هستش!
موفق باشی
ممنون
نمیدونم رو دفعه قبلی نصب کردم نبود حالا هستش!
موفق باشی
لطفا یه سریال یا کرک برای DigiEffects Plugins for After Effects CS4 CS5 بذارید!
سلام من با مشکلی روبرو شدم بعد از دیدن ویدئوی آموزش light streaks یا همان رشته های نورانی وقتی اقدام به تمرین کردم با کمال تعجب دیدم که پلاگین trapcode particular در افتر cs5 برعکس ورژنهای قبلی اش در میان گزینه های بخش انتخاب نوع پارتیکل گزینه custom را ندارد و موفق نشدم تمرین را ادامه دهم خواهش می کنم اگر کسی با cs5 کار کرده و کار با particular را میداند مرا راهنمایی کند که چگونه این رشته های نورانی متحرک را در افتر CS5 درست کنم؟
به جای custom گزینه textured polygon رو انتخاب کن.
این پلاگین TRAPCODE تو نسخه 4 نیست؟
یعنی چی میشه توضیح بدهید من آموزش کامل کار با این پلاگین در نسخه cs5 را می خواهم منظورم ویدئوی آموزشی است چرا این پلاگین با نسخه های قبلی فرق دارد؟ مثلا بخش preview ندارد و گزینه custom ندارد در ضمن گفتید از texture polygon استفاده کنم اینکار راهم کردم اما وقتی طبق فیلم آموزشی ساخت light streaks نوع امیتر را lights معرفی کردم و نوه پارتیکل را تکسچر پلیگون انتخاب کردم و مراحل بعدی منبع نور متصل به سیستم ذره ایی نمی شود و در موقعیکه wiggle آنرا تنظیم می کنیم منبع نور حرکت نمی کند و رد نور ایجاد نمی شود فقط سیستم ذره ایی حرکت می کند خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید و اگر امکان دارد فیلم آموزشی این پلاگین و فیلم اموزش ساخت light streaks در افترافکت cs5 را برایم قرار دهید خیلی متشکرم.
particular 2 نصب کن
سلام دوست عزیز
شما به جای Custom باید از گزینه Sprite استفاده کنی
موفق باشی![]()
لینکه دانلود: 6.3Mb
لینکه آموزش: 10Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکه شرکته سازنده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به لینکه بالا مراجعه کنید.
دقیقا کارش چیه ؟
برای CS4 نداری ؟
Last edited by Samet-22; 03-08-2011 at 21:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)