تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 249 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازیکن پرسپولیس تهدید به افشاگری کرد! | با انتشارفایل صوتی آبرویتان را می برم!

چطور می‌توانید در ماه رمضان چنین تهمتی بزنید؟

قاسم دهنوی در مورد شکایت باشگاه سپاهان و اینکه او را مجرم به کلاهبرداری دانستند، گفت: آقای رحیمی چطور می‌تواند در ماه مبارک رمضان چنین تهمتی بزند و اسم کلاهبردار روی یک بازیکن بگذارند. من کلاهبردار هستم یا شما که بازیکنان سابق‌تان در تراکتورسازی و سایر تیم‌ها همچنان طلب دارند. چند نفر را از آب خوردن انداختید. وقتی مسئولیتی دارید فکر می‌کنید هر حرفی می‌توانید بزنید، رحیمی اندازه ای نیست که این حرف ها را بزند. به گزارش تماشاگر به نقل از فارس وی در مورد اینکه سپاهانی‌ها ادعا کردند که او با این تیم قرارداد بسته و نیمی از مبلغ قراردادش را دریافت کرده است، عنوان کرد: من نصف آن پول را گرفتم اما بعد از جلسه کمیته انضباطی به وکیلم دادم و در صورت جلسه‌ای وکیل من آن پول را باز گردانده است. فکر می‌کنم رحیمی احتمالا به دنبال سود پولش است. هافبک پرسپولیس تاکید کرد:‌ همان زمان در کمیته انضباطی در وجه خودم چکی که مبلغش همان 50% سپاهان بود نوشتم و آن را به وکیلم دادم که او با صورت جلسه‌ای قرار بود پول را باز گرداند. این به ضرر خودشان است. اصلا مشکلی وجود ندارد، نمی دانم چرا این حرف ها را می زند! فکر کنم آنها سود پولشان را می‌خواهند و در اسلام نیز نمی‌دانند که این مسئله ایراد دارد. آقای رحیمی پول بازیکنانت را بده؛ با بازیکنان سایر تیم‌ها چه کاری دارید؟ در این ماه مبارک که همه حال و هوای معنوی دارند و بر سر سفره های افطار می‌نشینند چرا چنین بحث‌هایی را مطرح می‌کنید؟ شما با پرسپولیس مذاکره می‌کنید و قید شرط می گذارید. دو بازیکن ما را بی خیال شوید و ما از یک بازیکن می‌گذریم، حالا چنین حرفی را بیان می کنید! باشگاه پرسپولیس هم از شما دو بازیکن طلب دارد آیا تاکنون مسئولان باشگاه پرسپولیس به آنها کلاهبردار گفته‌اند؟ مطمئن باشید به دلیل این حرف ها شکایت می کنم. آقای رحیمی آن میز به کسی وفا نمی کند. دهنوی با ابراز ناراحتی فراوان از صحبت‌های مطرح شده، عنوان کرد: ‌از سپاهان شکایت می‌کنم تا معلوم شود من کلاهبردار هستم یا شما که می‌خواهید سود بگیرید. برخی کاری نکنند که صداهایش را در دوباره در اختیار دیگران بگذارم تا آبرویشان برود. مملکت این طور نیست که هرکسی کار خودش را انجام دهد. هر کس برای خودش شخصیت دارد. من هم اگر بخواهم می‌توانم مثل آنها جوّ‌ را بر هم بزنم. می‌توانم بگویم چرا سرپرست تیمش تصمیم به استعفا گرفت. این کارها را نکنید، چرا که این رفتارها اصلا خوب نیست. وی در مورد پیروزی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی و اینکه در این بازی عملکرد بسیار خوبی داشت، گفت: البته شرایط بدنی‌ام صددرصد خوب نشده، اما روز به روز بهتر می‌شوم. متاسفانه فشار روانی زیادی روی من وجود دارد امیدوارم با پشت سر گذاشتن این مسائل دل هواداران را به دست بیاورم. هافبک پرسپولیس در مورد رویارویی با ذوب‌آهن خاطرنشان کرد: بازی بسیار سختی در پیش داریم، درست است که آنها هفته گذشته شکست خورده‌اند اما مطمئنا از لحاظ روحی و روانی تاکنون خود را آماده این مسابقه کرده‌اند. باید بازی مقابل تراکتورسازی را فراموش کنیم و فقط به فکر این دیدار باشیم، انشاءالله بتوانیم در هفته دوم نیز با دست پر میدان را پر کنیم.

...................

در حاشیه دیدار تیم های فوتبال هنرمندان و موسیقی از سری مسابقات جام ستاره ها، دوتن از هنرمندان پرسپولیسی برای رضا یزدانی کری خوانی کردند.

..............

توضیح کریمی در خصوص مصاحبه علیه دایی
    هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: «صحبت های منتسب به من بعد از بازی پرسپولیس و تراکتور را تکذیب می کنم.»

به گزارش اوج نیوز؛ علی کریمی در خصوص مصاحبه ای به نقل از وی که در آن گفته شده بود "بزرگتر از هم دایی نمی تواند مرا خراب کند" اظهار داشت: «هرگز این مصاحبه را انجام نداده ام. در طول چند روز گذشته و بعد از بازی با پرسپولیس مصاحبه هایی به نقل از من چاپ شده که اصلا صحت ندارد. من در مصاحبه هایی که بعد از بازی داشتم هم از هیچ فردی نام نبردم.»
    وی ادامه داد: «کسانی که علی کریمی را می شناسند می دانند که این حرف ها، حرف های من نیست. این نقل قول ها را تکذیب می کنم چون هرگز در حرف هایم اسمی از دیگران نمی آورم.»
    کریمی درباره مصدومیت خود گفت: «از ناحیه عضله پشت پا مصدوم شده بودم که 2 روز است فیزیوتراپی می کنم. شرایط خوبی دارم و از امروز هم در تمرینات تیم شرکت می کنم.»

................

سهم‌خواهی پرسپولیسی‌ها از دولت

باید دید با توجه به زمان کمی که تا پایان دولت دهم مانده است آیا وزیر ورزش درخواست سرخپوشان را اجابت خواهد کرد یا اتفاق دیگری رخ خواهد داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صنعت بیمه - طولانی شدن پرونده فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان و بازگرداندن این بازیکن به لیگ‌برتر باعث شده تا هر روز خبری تازه و حواشی جدید از این موضوع به گوش برسد

به گزارش پارس،به نقل ازنود، طولانی شدن پرونده فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان و بازگرداندن این بازیکن به لیگ‌برتر باعث شده تا هر روز خبری تازه و حواشی جدید از این موضوع به گوش برسد. یکی از تازه‌ترین شایعاتی که به گوش رسیده درخواست باشگاه پرسپولیس از محمود احمدی‌نژاد درخصوص فسخ قرارداد قابل توجه خلعتبری با عجمان است. دولت که پیش از این نقشی مهم در پرونده نگه داشتن. جواد نکونام در ایران ایفا کرده بود. حالا در دومین ماموریت فوتبالی خود با درخواست یک میلیاردی باشگاه پرسپولیس مواجه شده است.

وزیر ورزش که آیند‌ه‌ای نزدیک زمام امور را به وزیر جدید واگذار می‌‌‌کند، با ورود مستقیم به پرونده نکونام، مقدمات ماندن او در فوتبال ایران و باشگاه استقلال را فراهم کرد. از این رو سرخپوشان و در راس آنها سردار رویانیان قصد دارند با قانع کردن وی بخشی از مبلغ رضایتنامه خلعتبری از باشگاه عجمان را از دولت دریافت کنند. البته هنوز رقم دقیق و مشخصی اعلام نشده است. اما بعید به نظر می‌‌رسد سرخپوشان در این زمینه به مبلغی پایین‌تر از مبلغ پرداخت شده به همتای آبی خود راضی شوند. باید دید با توجه به زمان کمی که تا پایان دولت دهم مانده است آیا وزیر ورزش درخواست سرخپوشان را اجابت خواهد کرد یا اتفاق دیگری رخ خواهد داد.

...............................

...............................

هنرمندان پرسپولیسی

محمدرضا گلزار:خیلی فوتبالی نیست و بیشتر علاقه اش به سمت والیبال است.ولی پرسپولی است.اگر در جمعی باشد و کل کل راه بیا افتد طوری از پرسپولیس طرفداری می کند که انگار هر روز استادیوم است.
    پژمان بازغی:فکر می کنم این یکی را همه بدانید.اگر یک استادیوم بروی حرفه ای باشید حتمن پژمان بازغی را در استادیوم دیده اید.ولی در بازی های پرسپولیس.چون حسابی پرسپولیسی است و با کسی هم شوخی ندارد.با خیلی از بچه های فوتبالی رفیق است.مخصوصا حسین هدایتی!

کامبیز دیرباز:اگر خیال می کنید پژمان بازغی تنهایی بازی های پرسپولیس را به استادیوم می رود سخت اشتباه می کنید.کامبیز دیرباز بدتر از پژمان پرسپولیسی است.طوری که قبل از بازی های دربی همیشه با sms هاش با رفقای استقلالی اش کل کل راه می اندازد.
    مسعود کیمیایی:خیلی سخت می شود فهمید که کیمیایی،که یکی از بزرگترین کارگردان های سینمای ایران است طرفدار کدام تیم است.اما آنهایی که به کیمیایی نزدیک هستند می گویند او یک پرسپولیسی قدیمی است.حتی در فیلم مستند سلطان که درباره علی پروین ساخته شده کلی درباره پروین حرف می زدند و از منش او تعریف می کند.
    سعید راد:خیلی ها دیگر می دانند که سعید راد پرسپولیسی است.هم مصاحبه هایی که در نشریات کرده و هم حضورش در استادیوم در بازی های دربی.البته او عاشق پرسپولیسی است که علی پروین روی نیمکت اش نشسته باشد.
    مهراوه شریفی نیا : دختر بزرگ محمدرضا شریفی نیا هم از آن فوتبالی ها است.همین سال گذشته که مسابقه های فوتبال جام جهانی توی سینما ها پخش می شد،طرفدار دو آتیشه اسپانیا بود و بازی های اسپانیا را در سینما تماشا می کرد.اما توی فوتبال داخلی یک پرسپولیسی است و همیشه اهل کل کل…

حسین سلیمانی:اگر فیلم مهر مادری را دیده باشید حسین سلیمانی را هم می شناسید.او همان نوجوان شیطانی است که کلی در فیلم شر به پا می کرد.حسین سلیمانی هم یک پرسپولیسی دو آتیشه است.او حتی با خــــدا بیامرز رسول ملاقلی پور یکی از کارگردان های مطرح سینما،سر بازی دربی قول و قرار می گذارند و سرآخر کارگردان استقلالی یک دست کت و شلوار به حسین بدهکار می شود.پس ببینید تا چه حد او پرسپولیسی است.

.
    .
    .

>>>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
      محتوای مخفی: باقی عکسهای هنرمندان طرفدار پرسپولیس 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by MoJtaBa.R; 29-07-2013 at 12:06. دليل: تکمیل عکسهای هواداران

2. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یک عکس کمیاب و به یادماندنی از مربی

علی دایی در جدال با پپ گواردیولا و دی بوئر
    بارسلونا - هرتابرلین

خیلی ها در خواب هم این شرایط را نمی بینن
    منبع:

4. 11 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان حتما این عکس رو که روی جلد روزنامه خبر ورزشی هست رو دیدین.

سوال من اینجاست که چرا اینقدر این خبری که مربوط به تیم ما هست رو درشت زدن که حتی یه نفر که از نعمت بینایی برخوردار نیست میتونه ببینتش؟
    چرا اخبار مربوط به پرسپولیس همیشه باید اینقدر توی چشم باشه اونم خبری که اصلا معلوم نیست چرا الان زنده شده.
    بعد هم مگه پرسپولیس و سپاهان توافق نکرده بودن که جریاناتی که سر انتقال بازیکن بینشون پیش اومده رو تموم کنن الان سپاهان چه فکری داره که باز آتیش قضیه رو روشن کرده.
    امسال هر بلایی خواستند سرمون آوردن با اینکه تازه اول فصل هم هست.اون از دعوای مدیریتی.اون از جریان گزارش سمت دار فردوسی پور.این از سپاهان از تیتر یک روزنامه به اصطلاح بی طرف کشورمون

6. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان حتما این عکس رو که روی جلد روزنامه خبر ورزشی هست رو دیدین.

سوال من اینجاست که چرا اینقدر این خبری که مربوط به تیم ما هست رو درشت زدن که حتی یه نفر که از نعمت بینایی برخوردار نیست میتونه ببینتش؟
    چرا اخبار مربوط به پرسپولیس همیشه باید اینقدر توی چشم باشه اونم خبری که اصلا معلوم نیست چرا الان زنده شده.
    بعد هم مگه پرسپولیس و سپاهان توافق نکرده بودن که جریاناتی که سر انتقال بازیکن بینشون پیش اومده رو تموم کنن الان سپاهان چه فکری داره که باز آتیش قضیه رو روشن کرده.
    امسال هر بلایی خواستند سرمون آوردن با اینکه تازه اول فصل هم هست.اون از دعوای مدیریتی.اون از جریان گزارش سمت دار فردوسی پور.این از سپاهان از تیتر یک روزنامه به اصطلاح بی طرف کشورمون
    بی طرف ؟؟ از زمان انتقال هاشمی نسب این روزنامه به کل خودش رو گم کرد !! توی همه این سالها به سرعت به سمت زردی رفت ! توی گرونی کاغذ ! با این تیتراشون باید بفروشن دیگه ! توی نوجوونیمون یه زمانی خبرورزشی سر داربی تا ظهر تموم میشد الان کل فصول برای سبزی پاک کنی جز باطله ها به فروش میرسه . جواب کلاهبرداری رو دهنوی داده . کلا سپاهان از زمان ساکت با ما مشکل داشت
    از بصیرت و آبدارچی تیم بگیر تا رده بالاها . همین سید صالحی نبود مگه بعد قهرمانیمون با قطبی چه الفاظی به کار برد ؟!؟!

8. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

خوشم میاد همه ی بازیگرای درست حسابی طرفدار ِ پرسپولیس هستند

10. 11 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

بی طرف ؟؟ از زمان انتقال هاشمی نسب این روزنامه به کل خودش رو گم کرد !! توی همه این سالها به سرعت به سمت زردی رفت ! توی گرونی کاغذ ! با این تیتراشون باید بفروشن دیگه ! توی نوجوونیمون یه زمانی خبرورزشی سر داربی تا ظهر تموم میشد الان کل فصول برای سبزی پاک کنی جز باطله ها به فروش میرسه . جواب کلاهبرداری رو دهنوی داده . کلا سپاهان از زمان ساکت با ما مشکل داشت
    از بصیرت و آبدارچی تیم بگیر تا رده بالاها . همین سید صالحی نبود مگه بعد قهرمانیمون با قطبی چه الفاظی به کار برد ؟!؟!
    میگم که به اصطلاح بیطرف.دقیقا.یه موقعی باید دم دکه دار رو میدیدی برات نگه داره الان به قول شما برای سبزی پاک کنی استفاده میشه.
    اما چرا تیم ما؟چرا پرسپولیس باید همه چیزش بزرگ نمایی بشه؟

12. 3 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میگم که به اصطلاح بیطرف.دقیقا.یه موقعی باید دم دکه دار رو میدیدی برات نگه داره الان به قول شما برای سبزی پاک کنی استفاده میشه.
    اما چرا تیم ما؟چرا پرسپولیس باید همه چیزش بزرگ نمایی بشه؟
    با این اتفاقات اخیر دیگران مدعی هستن فعلا که همه عالم دست به دست دادن تا تیمشون رو به چالش ببره ! بعد شما میگی واسه تیم ما حاشیه سازی میکنن و میکوبن !؟ یکم دات رو بزار پیش اونا ببین چی میکشن !@

14. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

16. 7 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض بعد از پرسپوليس طرفدار تراکتورسازي هستم ؛ دایی مهره مار دارد ؛ دوستانم مي‌گويند مثل کريمي دريبل مي‌زني!

بازیگر سریال مادرانه گفت: «خدا کند سردار بتواند رضايتنامه خلعتبري را بگيرد و اين مشکل حل شود.»

جام ورزشی؛ سريال مادرانه هر شب در ماه مبارک رمضان از شبکه 3 روي آنتن مي‌رود و بينندگان زيادي هم جذب داستان اين سريال شدند. فرزاد سريال مادرانه توانسته در دل مردم جا باز کند. عباس غزالي از عهده ايفاي اين نقش هم به خوبي برآمده است. غزالي با وجود درگيري‌ها و مشغله‌هاي زياد کاري باز هم از پرسپوليس غافل نمي‌شود و اخبار تيم مورد علاقه‌اش را با تمام جزئيات پيگيري مي‌کند. او عاشق علی کریمی است: «من به عشق کريمي پا به توپ شدم و هنوز هم که فوتبال بازي مي‌کنم، دوستانم مي‌گويند مثل کريمي دريبل مي‌زني!»

غزالي که از برد پرسپوليس برابر تراکتور خوشحال بود، گفتگوي مفصلي داشته که خواندنش را به شما خوانندگان توصيه مي‌کنيم:

* اخبار پرسپوليس را پيگيري مي‌کني؟
    - صد در صد... مگر مي‌شود خبرهاي پرسپوليس را دنبال نکنم. اما از خودم ناراحت هستم که نتوانستم طرفداري از پرسپوليس را براي اين فصل خوب شروع کنم.

* به خاطر سريال مادرانه؟
    - بله، هنوز سر فيلمبرداري هستم و نتوانستم از تيمم حمايت کنم. اما من توجيه قابل قبولي دارم و فکر کنم دليلم براي هواداران هم قانع‌کننده باشد.

* پس چطور از وضعيت تيم مطلع هستي؟
    - تمام خبرها را از طريق سايت‌ها و روزنامه‌ها دنبال مي‌کنم و مي‌دانم امسال تيم خيلي خوبي داريم و در جريانم که مدافعان ما خوب کار کردند. اميدوارم خلعتبري هم به پرسپوليس بيايد.

* فکر مي‌کني او بتواند به پرسپوليس کمک کند؟
    - به نظرم اگر به پرسپوليس بيايد خط حمله خيلي قوي مي‌شود و پرسپوليس چنين مهره‌اي را کم دارد. خلعتبري بازيکن تند و تيز و فرصت طلبي است که اين خصوصيات براي يک مهاجم پوئن مثبتي محسوب مي‌شود. خدا کند سردار بتواند رضايتنامه خلعتبري را بگيرد و اين مشکل حل شود.

* اما پرسپوليس سيدصالحي را هم دارد..
    - سيد صالحي هم بازيکن خوبي است و سابقه خوبي دارد. درست است که گل برد مقابل تراکتورسازي را هم زد اما پرسپوليس نبايد به يک گل اکتفا کند.

* وقتي علي کريمي را با پيراهن تراکتور مقابل پرسپوليس ديدي، چه حسي داشتي؟
    - من اين بازي را از راديو گوش مي‌کردم ولي دوست داشتم علي کريمي در پرسپوليس بماند. من به عشق کريمي پا به توپ شدم و هنوز هم که فوتبال بازي مي‌کنم، دوستانم مي‌گويند مثل کريمي دريبل مي‌زني!

* پس الگوي فوتبالي‌ات علي کريمي بوده؟
    - بله، من زماني فوتبال بازي مي‌کردم و الگويم کريمي بود. اما بعدها از سينما و تلويزيون سر در آوردم. کريمي خودش دوست داشت در پرسپوليس بماند و در حقش کم لطفي کردند. او در صحبت‌هايش گفته بود منتظر پرسپوليس مي ماند. اما خبري از مسئولان نشد. حالا که کريمي به تراکتور رفته او را مي‌خواهند. کريمي دلش با پرسپوليس است و خوشحالم که به تراکتور رفته!

* چرا؟ تراکتور تيم دومت است؟
    - بله، بعد از پرسپوليس طرفدار تراکتور هستم. تراکتور هم قرمز مي‌پوشد و از اين بابت خوشحالم که کريمي باز هم پيراهن قرمز مي‌پوشد. کريمي آبي‌ نپوشد. هر تيمي که مي‌خواهد برود! فقط نمي‌توانم ببينم او آبي‌ بر تن کرده! به خاطر کريمي و مردم تبريز تراکتور را دوست دارم.

* به علي دايي هم علاقمندي؟
    - بله، دايي اسطوره فوتبال ايران است و خيلي از کشورها ايران را با علي دايي مي‌شناسند. دايي به چلسي گل زد و يادم نمي‌رود چطور مالديني را دريبل زد و حتي کارت زرد گرفت. در بايرن مونيخ هم بازي کرده. دايي جديت خاصي دارد. برادر بزرگتر من فوتباليست بود و اتفاقا تمريناتشان با تمرينات سال‌هاي پيش پرسپوليس همزمان بود. من هم با او سر تمرين مي‌رفتم و مي ديدم برخلاف بازيکنان که ديگر زياد شوخي مي‌کنند اما دايي جدي است و درس‌هاي بزرگي به بازيکنان ديگر مي‌داد. او هيچ وقت دنبال حاشيه نبوده و بايد براي قدرداني از او مجسمه بسازند يا ميدان يا خياباني را به اسمش کنند. البته باز هم کم است.

* دايي مي‌تواند با پرسپوليس موفق شود؟
    - دايي هم در زمان بازيگري و هم مربيگري در پرسپوليس خوب کار کرده. او حالا شناخت خوبي از پرسپوليس دارد و مي‌تواند موفق شود. به غير از تمام خصوصيات فني و اخلاقي خوبي که دايي دارد، مهره مار هم دارد!

* مهره مار؟
    - بله، دايي آدم خوش شانسي است و با آمدنش باعث موفقيت پرسپوليس مي‌شود. پرسپوليس امسال رويايي مي‌شود. شک نکنيد!

* رقيبان پرسپوليس را براي قهرماني کدام تيم‌ها مي‌داني؟
    - به نظر من رقيب اصلي پرسپوليس، سپاهان است و بعد هم تراکتور!

* پس استقلال چي؟
    - استقلال در رده سوم يا چهارم قرار دارد!

* معلوم است، کري شديدي با استقلالي‌ها داري؟
    - کري ندارم فقط زيادي پرسپوليسي هستم!

* جوانگرايي که دايي کرد در پرسپوليس جواب مي‌دهد؟
    - دايي در سايپا هم اين کار را کرد و جواب گرفت. امسال هم مي‌تواند با همين جوان‌ها قهرمان شود و حرکت رو به جلويي داشته باشد. کي روش هم در تيم‌ملي اين کار را کرد. چه اشکالي دارد؟

* براي تماشاي بازي‌هاي پرسپوليس به استاديوم مي‌روي؟
    - محيط‌هاي شلوغ را زياد دوست ندارم اما براي بازي دربي به استاديوم آزادي مي‌روم. فقط بگويم، نديد پرسپوليس برنده است!

* خيلي مطمئن هستي؟
    - از مطمئن هم مطمئن‌ترم! پرسپوليس صد درصد استقلال را شکست مي دهد.

* زماني که تيم‌ملي کره جنوبي را شکست داد، کجا بودي؟
    - اتفاقا همان روز فيلمبرداري داشتيم. من هم فکر نمي کردم کار تيم‌ملي در اين بازي تمام شود و به همين خاطر وقتم را طوري تنظيم کردم که 30 دقيقه مانده به پايان بازي خانه را ترک کنم تا به فيلمبرداري برسم. اما هيجان بازي آنقدر بالا بود که من جلوي تلويزيون ميخکوب شده بودم. وقتي بازي تمام شد با خوشحالي از خانه بيرون رفتم و 5 ساعت در يک خيابان گير افتادم. از يک طرف عوامل صحنه زنگ مي‌زدند و از يک طرف خودم قاطي شادي مردم شده بودم!

* به نظرت تيم‌ملي مي‌تواند در جام جهاني موفق شود؟
    - با کي روش و تفکري که دارد تيم‌ملي مي‌تواند موفق باشد. کي روش در تيم‌ملي تحول ايجاد کرد. بازيکنان تيم‌ملي بد عادت شده بودند که تحت هر شرايطي در تيم‌ملي هستند ولي کي‌روش حاشيه امنيتي براي هيچ بازيکني نگذاشت.

* منظورت کنار گذاشتن مهدي رحمتي است؟
    - همه ما رحمتي را قبول داريم و مي‌دانيم يکي از بازيکنان خوب استقلال است. اگر استقلال قهرمان مي‌شود مديون رحمتي است. اما کي‌روش با آوردن رحمان احمدي به او اعتماد به نفس داد و همه ديدند چطور جلوي کره بازي کرد. او به بازيکنان اعتماد به نفس داد و به آنها نشان داد که جايگاهشان ثابت نيست و هر لحظه ممکن است در تيم‌ملي نباشند. او از اسم‌هاي بزرگ نترسيد. جا دارد از رحمان احمدي هم تشکر کنم.

* کدام بازيکنان تيم ملي را کليدي مي‌داني؟
    - رضا قوچان‌نژاد و دژاگه موتور تيم هستند و تيم‌ملي با آنها موفق مي‌شود. اگر دايي باز هم قرعه ايران را بردارد حتما به مرحله بعد صعود مي‌کنيم چون خوش شانس است.

* دوست داشتي قوچان‌نژاد و دژاگه به پرسپوليس بيايند؟
    - براي پرسپوليس دوست داشتم اما به ضرر خودشان است. چون آنها در فوتبال حرفه‌اي بازي مي‌کنند و در ايران درگير حاشيه‌ها مي‌شوند. شايد سرنوشت‌شان مثل زندي شود!

* درست است که فوتباليست‌هاي ما در امارات بازي کنند؟
    - به ذات آدم‌ها بستگي دارد. اگر بخواهيم از ديد ورزشي نگاه کنيم و ماجرا را سياسي نکنيم به خاطر عرق ملي نبايد بازيکنان ايراني در امارات بازي کنند.

18. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

----------

سيدصالحي: خدا نمي‌خواست هيچي نبودم
    من بعد از هر بار که گل مي زنم سعي مي کنم با نوع شادي منحصر به فرد خودم از ائمه اطهار يادي کنم چرا که اگر آنها نباشند من هيچ کار نمي توانم انجام دهم.

بي شک يکي از بهترين مهاجم حال حاضر فوتبال ايران است. اگر چه مثل بعضي از مهاجمان استيل خيلي شيکي ندارد اما خيلي شيک گل مي زند. سيد مهدي سيد صالحي که در هر شرايطي و در هر کلام خود نام خدا را به زبان مي آورد حالا به تيم بزرگي ديگر آمده تا در پرسپوليس هم با زدن گلهاي زياد در بين هواداران عزت پيدا کند. او که در هفته اول ليگ يک تک گل سه امتيازي براي پرسپوليس زد، از همان هفته اول براي آقاي گلي خط و نشان کشيد.

به گزارش سايت گل ، سيد صالحي اگر چه نمي خواست مصاحبه اي انجام دهد و بيشتر دوست داشت در سکوت خبري باشد اما در صحبتي کوتاه با سايت گل حرفهاي جالبي زد.

سيد صالحي به سايت گل گفت: در بازي با تراکتور برايم شرايط خاصي وجود داشت به خاطر بازي مقابل سابقم که هوادارانش به من لطف زيادي داشتم و در آن تيم خاطرات خوبي داشتم اما من بازيکن پرسپوليس بودم و نسبت به پرسپوليس و هواداران بيشمارش تعهد داشتم براي همين با تمام وجودم بازي کردم و خداوند هم به من کمک کرد و به ساقهايم جان داد تا بتوانم براي تيمم گلزني کنم و خوشحالم اين گل سه امتيازي شد. من در زدن اين گل نقشي نداشتم و فقط کمک خدا بود و تلاش بچه هاي تيم.

سيد صالحي در ادامه به سايت گل گفت: ما فوتباليست ها انسانهاي معمولي هستيم که خدا به ما عزت داده تا بتوانيم به اين جايگاه برسيم. قطعاً اگر خداوند نمي خواست من، سيد صالحي هيچي نبودم. من اگر امروز اينجا هستم فقط و فقط لطف خداست و عنايت ائمه اطهار. من بعد از هر بار که گل مي زنم سعي مي کنم با نوع شادي منحصر به فرد خودم از ائمه اطهار يادي کنم چرا که اگر آنها نباشند من هيچ کار نمي توانم انجام دهم. سيد صالحي در پايان به سايت گل گفت: قطعاً با حضور آقاي دايي و حمايت هواداران مي توانيم پرسپوليس را به لطف خدا به جايگاه واقعي اش برسانيم. اميداورم بتوانم به عنوان يک بازيکن کوچک براي تيم بزرگ پرسپوليس مثمر ثمر باشم.

20. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •