تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 64 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هوینس: انتخاب گواردیولا 100 درصد درست بود

باواریایی ها که فصل گذشته توانستند به یک سه گانه تاریخی برسند، در پایان فصل با یوپ هاینکس قطع همکاری کرده و سرمربی سابق بارسا را به خدمت گرفتند.
    سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است تصمیم این باشگاه برای جانشین کردن یوپ هاینکس با پپ گواردیولا، 100 درصد درست بوده است.
    باواریایی ها که فصل گذشته توانستند به یک سه گانه تاریخی برسند، در پایان فصل با یوپ هاینکس قطع همکاری کرده و سرمربی سابق بارسا را به خدمت گرفتند.
    تغییرات تاکتیکی گواردیولا با انتقادهایی همراه بود اما هوینس از تغییراتی که در کادر فنی تیمش ایجاد کرده، دفاع کرد.
    او به خبرنگاران گفت:" یوپ هاینکس بار دیگر به من اعلام کرد که تصمیم درستی گرفته که به دوران مربیگری اش پایان داد. من شخصا فکر می کنم که ما با به خدمت گرفتن پپ گواردیولا، تصمیمی 100 درصد درست گرفتیم.
    در سوپرکاپ اروپا، ما متوجه شدیم که تیم زیر نظر او می تواند چه دستاوردهایی داشته باشد و فکر می کنم که هنوز می تواند از دیدن بازی های تیم بسیار لذت برد."
    هوینس همچنین تایید کرد که بایرن برای تکرار موفقیت های فصل گذشته کار دشواری در پیش دارد.
    " رسیدن به اوج یک چیز است و ماندن در آن یک چیز دیگر. ماندن در بالاترین سطح برای مدتی طولانی بسیار دشوار است. ما اکنون کار بسیار دشواری در پیش داریم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

صدمین کلین شیت بوندس لیگایی نویر

او که حداقل یک دهه دیگر از دوران حرفه ای اش مانده، هنوز می تواند روزهای درخشان تری را در پیش رو داشته باشد.
    سایت گل- مانوئل نویر با دو واکنش فوق العاده ای که در دیدار شب گذشته بایرن مقابل هانوفر داشت، سه امتیاز بازی را برای تیمش به ارمغان آورد. بایرن در نهایت 2-0 پیروز شد تا نویر برای سومین بار در 5 هفته ابتدایی فصل جدید، دروازه اش را بسته نگه دارد.
    اما اتفاق اصلی، رسیدن نویر به صدمین کلیت شیت بوندس لیگایی اش بود. شماره یک تیم ملی آلمان حالا در 26 سالگی به رکوردی رسیده که برای دروازه بان های زیادی در آخرین روزهای دوران حرفه ای شان به دست می آید.
    او که حداقل یک دهه دیگر از دوران حرفه ای اش مانده، هنوز می تواند روزهای درخشان تری را در پیش رو داشته باشد. اصلا بعید نیست روزی که نویر از دنیای فوتبال خداحافظی می کند، او را به عنوان بهترین دروازه بان دنیا بشناسیم. موافقید؟

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

انتقاد شدید سامر از بایرنی ها: تمامی ما پشت سر مربی پنهان شده ایم

او از نحوه ی بازی بایرن در دیدار هفته پنجم ناراضی است و انتقاداتی را مطرح نمود تا یادآور فصل گذشته و انتقاداتی که پس از پیروزی مقابل برمن مطرح کرده بود را زنده کند
    سایت گل- پس از پیروزی مقابل هانوفر چندان ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه مونیخی چندان از عملکرد تیم رضایت ندارد. او از نحوه ی بازی بایرن در دیدار هفته پنجم ناراضی است و انتقاداتی را مطرح نمود تا یادآور فصل گذشته و انتقاداتی که پس از پیروزی مقابل برمن مطرح کرده بود را زنده کند به نظر سامر با چنین صحبت هایی قصد افزایش انگیزه ی تیمی در آستانه ی دیدار مهم لیگ قهرمانان را داشته باشد.
    سامر پس از پایان بازی در گفتگویی با کانال اسکای گفت:" ما امروز بسیار سرد و بدون احساس فوتبال بازی کردیم بازیکنان تنها وظایف خود را انجام دادند این نمایش خواسته ی هیچ کس نبود ما هیچ گونه احساسی در این مرحله از تیم ندیدم و خروج از این وضعیت چیزی است که ما باید برای آن تلاش کنیم."
    سامر پیش از آنکه خبرنگاران سوالی را بپرسند به انتقادات خود ادامه می دهد:" تمامی ما پشت سر مربی پنهان شده ایم من نمی خواهم هیچ گونه صحبتی در مورد سیستم تیم و یا چیز دیگری بشنوم این حواشی ما را از صحبت در مورد پارامترهای اساسی همچون شور و اشتیاق در فوتبال دور کرده است اینکه بازیکنی نخواهد در زمین بدود را نمی توانم قبول کنم اما این کافی نیست ما می خواهیم فوتبال بازی کنیم که این پنج درصد آخر را از دست داده ایم."

مدیر ورزشی بایرن که با شبکه اسکای صحبت می کرد به ستاره ی این روز های بایرن فرانک ریبری اشاره می کند و ادامه می دهد:" کسب 5 عنوان در 14 ماه توسط فرانک ریبری موجب شد تا هیچ بازیکنی شایسته تر از او برای لقب بهترین در اروپا وجود نداشته باشد من برای بهترین بازیکن جهان نیز دوست ندارم به غیر از او بدنبال بازیکن دیگری باشم."

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

این لباس رو به مناسبت "اکتبر فست" پوشید؟ حداقل از نظر رنگ شبیه لباس سنتی باواریاست.
    منافع تجاری اسپانسرهای بایرن و طبعا خود تیم تو این فستیوال خیلی زیاده. واسه همین این حدس رو زدم
    ظاهرا دلیلش همین بوده، البته به خاطر بازی های ملی از نظر زمانی مقداری تاخیر ایجاد شده...
    +
    نتیجه خوب بود اما انتظارات هنوز بالاتره، خوشحالی ترکیبی روبری شاید نقطه اوج بازی بود
    غیبت شواینی (و مارتینز) و به دنبال اون استفاده مداوم از رافینیا در دفاع راست و لام در خط هافبک تاثیر محسوسی رو کم شدن کارایی تیم داشته.
    امیدوارم هر چه زودتر این مسئله حل بشه و اون صلابت به خط میانی برگرده.

6. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش روز: بایرن و شش برد تا رکوردی دیگر

بایرن مونیخ با پیروزی در هفته پنجم به رکورد 30 دیدار بدون شکست در بوندس لیگا دست یافت.

سایت گل- پس از پیروزی 2 بر 0 مقابل هانوفر بایرنی ها تنها شش دیدار دیگر تا شکستن رکورد دیگری در بوندس لیگا فاصله دارند. آن ها در صورتیکه تا شش دیدار دیگر شکستی را دریافت نکنند می توانند با رکورد شکست ناپذیری هامبورگ در دهه 80 مساوی کند.

بایرن مونیخ با پیروزی در هفته پنجم به رکورد 30 دیدار بدون شکست در بوندس لیگا دست یافت. آن ها عزم خود را برای شکستن رکورد هامبورگ جزم کرده اند. هامبورگی ها در اوایل دهه 80 با 36 بازی بدون شکست در این مورد رکورد دار است.

جدول شکست ناپذیری بوندس لیگا:

1- هامبورگ 36 بازی 82-1981 تا 83-1982
    2- بوروسیا دورتموند 31 بازی 12-2011 تا 13-2012
    3- بایرن مونیخ 30 بازی 13-2012 و ادامه دارد
    4- بایرن مونیخ 27 بازی 88-1987 تا 89-1988

8. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بازی که متاسفانه پخش نشد و فقط خلاصه بازی رو دیدم، شواینی روی نیمکت بود و به نظر میاد به زودی به ترکیب بر می گرده که خبر خیلی خوبیه، مارتینز رو در سکوها دیده میشد و با نبود تیاگو (و فروش گوتساوو) باز هم لام به عنوان هافبک دفاعی و رافینیا در دفاع راست به کار گرفته شده بود.

موردی که توی هایلایت ها بلافاصله به چشم می اومد، درخشش آلابا بود، بعد از افت نسبی که از ابتدای این فصل نسبت به فصل قبل داشته به نظر میاد دوباره داره به فرم خوبش بر می گرده، ضربه کاشته زیبایی زد، روی پاس گل سوم برای روبن هم فوق العاده بود، مورد دیگه خلق موقعیت گلزنی روی ضربات شروع مجدد و ارسال ها و توپ های هوایی هست که خوشبختانه به خوبی دیده میشد و از اون بخش هایی هست که با تاکتیک های جدید هنوز دست نخورده باقی مونده و جزو ابزار اصلی گلزنی تیم به شماره میره.

میشد گل های بیشتری رو ثمر رسوند اما در کل نتیجه خیلی خوبی کسب شد، با این نتیجه و با برد سیتی با نتیجه مشابه مشترکا در صدر گروه هستیم.

+

موردی که این روزها موضوع اول مطبوعات آلمانی هست انتقادات سامر از تیم و تجربه جدیدی که برای پپ ایجاد شده یعنی وجود یک مدیر فنی که آزادانه در مورد موارد مختلف اظهار نظر می کنه و انتقاداتش رو مطرح می کنه هست که البته هوینس و رومنیگه قویا نظر سامر رو رد کردند و فعلا پپ در حاشیه امنیته

البته قبلا هم سابقه رویارویی رو دارند، این عکس مربوط میشه به جام جهانی 94 (پپ و سامر)

10. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سامر: شواین اشتایگر مغز متفکر تیم است

پپ ارتباط روحی با بازیکنان ایجاد کرده .اگر به بازی با چلسی نگاهی بیاندازیم مشخص می شود که او در ضربات پنالتی از این ارتباط استفاده کرد
    سایت گل- ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ که پس از دیدار بوندس لیگایی مقابل هانوفر انتقاداتی را از نحوه ی بازی بایرن مطرح کرده بود در آستانه ی دیدار مقابل زسکا مسکو نظرات متفاوتی را اظهار داشت.

سامر که او را در مونیخ به عنوان سوپاپ اطمینان باشگاه می دانند در گفتگویی با کیکر اظهار داشت:" خاوی مارتینس یک هافبک تاثیرگذار و بزرگ برای بایرن است که مصدومیت وی می تواند در روند تیم تاثیرگذار باشد." اما به نظر سامر در بین شش مصدوم بایرن باستین شواین اشتایگر نقشی خاص در تیم دارد او ادامه می دهد:" باستین مغز تیم ما است شواین اشتایگر در دیدار مقابل هانوفر 90 دقیقه روی نیمکت نشست تا در بازی مقابل زسکا بتواند برایمان بازی کند."

طبق گزارش منتشره در اف سی بایرن دات آی.آر، سامر در ادامه ی گفتگوی خود به سایر مصدومین خط هافبک پرداخت و گفت:" ماریو گوتزه؛ او در سوپر حام اروپا حمله ی سختی از رامیرز داشت که من خوشحال مصدومیت وی جدی نبود و او از روز گذشته به تمرینات بازگشت تا بتواند در هفته های آتی در دسترس باشد. تیاگو نیز غیبت طولانی خواهد داشت ما به او احساس خوب هدیه می کنیم تا شرایط برای بازگشتش بهتر باشد."

سامر در بخش هایی دیگر از صحبت هایش به گواردیولا و نقش وی در تیم اشاره کرد و گفت:" پپ ارتباط روحی با بازیکنان ایجاد کرده .اگر به بازی با چلسی نگاهی بیاندازیم مشخص می شود که او در ضربات پنالتی از این ارتباط استفاده کرد و پس از آن تمام بازیکنان با اعتماد به نفس و امنیت ضربات خود را به گل تبدیل کردند."

مدیر ورزشی باشگاه بایرن در پایان گفتگوی خود با مجله کیکر از اهداف بایرن در این فصل می گوید:" ما می خواهیم به بالاترین سطح خود برسیم و بتوانیم از عناوین فصل گذشته دفاع کنیم اولویت اصلی بایرن دفاع از عنوان چمپیونزلیگ است که برای اینکار رقبای سختی نیز روبرو داریم

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب نیمه اول رو 0-2 جلوییم از شالکه
    انتظار داشتم شالکه بازی بهتری رو از خودش به نمایش بزاره ولی تا گل اول رو خوردن تموم شدن.
    البته منم از دقیقه 20 به بعد رو ندیدم
    با مادرم دعوا داشتم سر اینکه اون میخواست سریالای استکباری و تهاجم فرهنگی ببینه و منم میخواستم بازی ببینم،خر شدم گفتم اگه بایرن تا دقیقه 20 دوتا گل بزنه میزنم اون شبکه سریالتو ببینی و از شانس ما دقیقه 20 شد و بایرن 0-2 جلو افتاد

14. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب نیمه اول رو 0-2 جلوییم از شالکه
    انتظار داشتم شالکه بازی بهتری رو از خودش به نمایش بزاره ولی تا گل اول رو خوردن تموم شدن.
    البته منم از دقیقه 20 به بعد رو ندیدم
    با مادرم دعوا داشتم سر اینکه اون میخواست سریالای استکباری و تهاجم فرهنگی ببینه و منم میخواستم بازی ببینم،خر شدم گفتم اگه بایرن تا دقیقه 20 دوتا گل بزنه میزنم اون شبکه سریالتو ببینی و از شانس ما دقیقه 20 شد و بایرن 0-2 جلو افتاد
    فکر کنم هدفشون فقط این بود شما دیگه فوتبال رو نبینی

چون بعدش دیگه گل نزدن

16. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فکر کنم هدفشون فقط این بود شما دیگه فوتبال رو نبینی

چون بعدش دیگه گل نزدن
    بازی 4-0 شد به نفع بایرن
    بازی بعد از گل دوم کلا شد یه تمرین واسه بایرن. هرکاری خواستن کردن. خیلی خوب توپ رو میگردوندن. بهترین بازی بایرن تو بوندسلیگا بود تا الان. شواینی به یاد قدیم جلوتر داشت بازی میکرد. دلم میخواد ببینم بعد از اومدن مارتینز هم پپ به لام تو هافبک بازی میده؟ با شناختی که از سالهای تو بارساش دارم فکر میکنم ترکیب ایده آلش یه هافبک باشه با حضور تیاگو تو پست فعلی لام و شواینی و کروس (یا مولر) هم تو همین پست امروزشون. کلا پپ دنبال اینه که یه هافبک تو زمین بذاره که جای هافبک دفاعی بازی کنه و فقط حرکت طولی داشته باشه. یعنی از محوطه خودی تا پشت محوطه حریف. تو بارسا هم تو 5-6 بازی که گل میخواستن هافبک دفاعی رو حذف میکرد (معمولا دفاع میومد بیرون و بوسکتس میرفت دفاع) و به تیاگو که قرار بود بیاد تو زمین کاملا با دست اشاره میکرد که فقط جلو و عقب برو. تو بازی با چلسی هم به گوتزه همچین دستوری داد
    ارتباط پپ با بازیکن های بایرن هم خیلی جالبه. به نظر خیلی نزدیکن. با تکل ژروم بوآتنگ چه حالی کرد

پ.ن: آخ که اگه این دیوید آلابا آلمانی بود چی میشد!!! دیگه هیچکس نمیتونست جلوی قهرمانی آلمان تو جام جهانی رو بگیره
    Last edited by romantic; 21-09-2013 at 23:58.

18. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تبریک میگم، به قولی این بهترین برد تاریخ بایرن تو خونه شالکه بود و همچنین 101 مین کلین مانو تو بوندسلیگا.
    من خودم انتظار یه بازی خیلی سخت رو داشتم ولی اصلا شالکه در حدی نبود که مشکل زا بشه فقط اون اولا خوب بودن که دیگه دو تا گل خوردن و بازی شد مال بایرن.

داداشی ها هم آخر نیمه اول لباس عوض کردن نزاشتن بازی تموم شه : دی

بازی خیلی خوبی بود اما تا وقتی مارتینز اضافه نشه و لام برنگرده سر جاش تیم اون قدرت سابق رو نداره اصلا وقتی لام رو اون وسط میبینم حالم یه جوری میشه.. روبن خیلی بهتر شده واقعا داره میشه همون بازیکنی که هر مربی دوس داره داشته باشه..

پپ گفته بود شواینی از اول رو نیمکته ولی تقریبا تا آخرای بازی بود : دی

زنبورا هم که مساوی کردن و فرصت بسیار عالی بود که استفاده کردیم و هم امتیاز شدم با زنبورا .. خلاصه این فصل هم انگار باید به دومی قناعت کنن : دی

پ.ن: آخ که اگه این دیوید آلابا آلمانی بود چی میشد!!! دیگه هیچکس نمیتونست جلوی قهرمانی آلمان تو جام جهانی رو بگیره
    با امثال هوملس و هوودس و لوو لازم نیست کسی جلومون رو بگیره : دی

20. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •