تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 269 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با ماجرای اومدن کرار و رفتن مجتبی و بندو بساط های نکونام میشه فقط ۱ نتیجه گرفت استقلال امسال فقط میخواد بدون حاشیه و با هدف به سمت ستاره سوم حرکت کنه، بهترین جانشین برای مجتبی، کرار بود که اومد، شک نکنین امیرخان فقط نقشش قهرمانی تو اسیا هست، البته خیلی احتمال داره نکو بمونه ولی اگر هم نموند، جای نکو الان اندو. نوری، ساموئل رو داریم که راحت میتونن جاش بازی کنن. کرار هم از نظر تجربه هم اینکه قبلا تو استقلال وایران بازی کرده میتونه به استقلال کمک کنه، نگاه به حاشیه اش تو دوره قبل نکنین، تو تبم امیرخان از این خبرا نیست وامیرخان بهترین بازی رو ازش میگیره مثل ساموئل پا به توپ تکنیکی وسرعتی هست، اصن با تم بستن امیرخان حال میکنم، مثل شطرج میچینه تیمو
    به امید خدا داریم میریم برای ستاره سوم
    آره امیرخان آدمی نیست که به هر بازیکنی باج بده و اجازه حاشیه بده. یادتون باشه نکونام رو سر بعضی مسائل به زور کشوندش اونسر کشور بعد خیلی راحت بازی نداد و نیمکت‌نشینش کرد

2. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

قول فتح الله زاده به جواد نکونام

کاپیتان تیم ملی گفت: «فتح الله زاده قول داده 48 ساعته مشکل را حل کند.»

جام ورزشی؛ جواد نکونام می گوید شایعات درباره بی میلی اش برای حضور در تمرینات درست نیست. وی در این زمینه اظهار داشت: «بار دیگر تاکید می کنم دوست دارم در استقلال بمانم. تمایل زیادی هم برای حضور در تمرینات استقلال دارم. آقای فتح الله زاده نیز قول داده اند که مشکل را تا 48 ساعت آینده حل می کنند و من به تمرینات بازگردم.»

نکونام شنبه شب نیز پس از بازی با تیم 98، در حالی که قصد داشت هتل آکادمی را ترک کند با تعدادی از هواداران روبرو شد. این هواداران از نکونام درباره حضورش در امارات پرسیدند که این بازیکن پاسخ داد: «من فرزند ایران و خلیج فارس هستم. از روز اول هم قرار نبود به امارات بروم. این باشگاه نزدیک به 3 ماه قبل پیشنهادش را داده بود

4. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اين عمرانزاده آدم بشو نيست! بچه پژمان نوري رو داره از وسط نصف ميكنه :دي

6. 11 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

3 تا ویدئو از گوران لاوره بازیکن جدید استقلال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقایقی پیش امیر خان با سایت رسمی مصاحبه داشت و گفته که جواد به ما اضافه شده احتمالا مشکلات بین این دو نفر حل شده

امیر قلعه‌نویی‌، سرمربی تیم استقلال در گفت‌وگوی اختصاصی با سایت باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف به صحبت پرداخت
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیر قلعه‌نویی‌، سرمربی تیم استقلال در گفت‌وگوی اختصاصی با سایت باشگاه استقلال در خصوص مسائل مختلف به صحبت پرداخت.
    *شرایط این روزهای استقلال را چطور ارزیابی می‌کنید؟
    نسبت به سال قبل در همین زمان به نظرم شرایط بهتری داریم، ‌تنها مشکلی که داشتیم، دیر شروع شدن تمرینات و همین‌طور بازیکنان ملی‌پوش‌مان بود که دیرتر از سایرین به تمرینات ملحق شدند. چند بازی تدارکاتی تا الان داشته‌ایم و اگر چه شرایط بدنی بچه‌ها خوب است، اما فکر می‌کنم هنوز به مرز آمادگی ایده‌آل نرسیده‌ایم. البته با اضافه شدن بازیکنان مدنظرمان نقاط ضعف را برطرف خواهیم کرد.
    *جواد نکونام هم که به جمع استقلالی‌ها اضافه شد، چه صحبتی در این خصوص دارید؟
    جواد زحمات زیادی در فوتبال ما کشیده و در صعود تیم‌ملی به جام‌جهانی نقش به سزایی داشت. حالا هم باید بگویم او به ما اضافه شده است.
    *استقلال امروز با دو بازیکن خارجی یعنی کرار و لاوره قرارداد بست، نظرتان را در این خصوص می‌فرمایید؟
    من فکر می‌کنم که ما یک ایراد تاکتیکی داشتیم که با اضافه شدن این دو بازیکن و همین‌طور آمادگی احمد جمشیدیان می‌توانیم این ضعف را به خوبی پوشش دهیم. لاوره یک اردوی بدنسازی را در آلمان سپری کرده بود. او رزومه خوبی دارد چون در لیگ بلژیک و هلند بازی کرده است.
    *آندرانیک تیموریان هم به استقلال پیوست، نقش آندرانیک تیموریان در تیم امیر قلعه‌نویی چه خواهد بود؟
    آندو بازیکن بزرگی است، چه به لحاظ اخلاقی، چه فنی و چه وزنی. من امیدوارم که او مخصوصا در بازی‌های آسیایی به تیم ما کمک کند.
    *روز پنجشنبه اولین بازی‌تان در لیگ را مقابل گسترش فولاد برگزار خواهید کرد، چه شناختی از این حریف دارید؟
    گسترش تیم جوانی است و ما بازی این تیم را مقابل نفت دیدیم. یک هافبک با شماره 40 دارند که از همین الان می‌توانم بگویم او یکی از بازیکنان خوب آینده فوتبال ما خواهد بود.
    *هواداران استقلال هم در طی این مدت استقبال خیلی خوبی از تمرینات استقلال داشته‌اند؟
    از آنها ممنونم چون سرمایه واقعی این باشگاه هستند. امیدوارم کمپ استقلال هر چه زودتر تجهیز شود تا هواداران بتوانند بیشتر از الان در کمپ حاضر شوند. ما هم سعی می‌کنیم به لطف خدا و اهل‌بیت سال خوبی را برای آنها رقم بزنیم.

سایت رسمی باشگاه استقلال
    Last edited by 30vil; 21-07-2013 at 18:24.

8. 12 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه‌نویی: از جذب بازیکنان صد در صد راضی هستم/خوشحالم قرارداد نکونام تمدید شد

امیر قلعه نویی در آستانه لیگ با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبت های زیر را در مورد شرایط تیم انجام داده است:

فارس: شنیده‌ایم شب گذشته در مراسم تجلیل از داریوش ارجمند حضور داشتید و خود به نوعی بانی این مراسم بوده‌اید.

من ابتدا از برادران عرب و هیئت غریب مدینه تشکر کنم این برادران همیشه منشأ خیر و برکات برای دوستانشان بودند این مراسم هم تجلیل از استاد گران‌قدر آقای داریوش خان ارجمند بود. من اعتقادم این بود که داریوش خان (ارجمند) فقط برای هنر نیست مال همه ملت است خصوصاً ما ورزشی‌ها ارادت خاصی به او داریم انشاءالله خداوند این بزرگان مملکت را برای ما نگه دارد.

فارس: شرایط استقلال را در آستانه ورود به بازی‌های لیگ برتر چگونه ارزیابی می‌کنید؟ آیا از عملکرد لیگ در فصل نقل و انتقالات راضی هستید؟

صد در صد. واقعاً جا دارد از مدیران و هیئت مدیره استقلال تشکر کنم. بالاخره ما تیم خوبی را بستیم فقط تنها مشکلی که داریم این است که یک مقدار زمان را از دست دادیم آن هم به خاطر این بود که درگیر تیم ملی بودیم.

فارس: دیروز در برخی رسانه‌ها حتی از قول شما اعلام شد قرارداد جواد نکونام با استقلال تمدید شده است؟

بله، جواد نکونام جزء باشگاه استقلال بود آن موقعی هم که آمد استقلال را دوست داشت پیشنهادات خیلی خوبی داشت ولی به استقلال آمد. اوایل فصل یک مقدار شرایط خوبی نداشت ولی بعد شرایط خوبی پیدا کرد و توانست هم به استقلال و هم به تیم ملی کمک کند حالا هم که قراردادش را تمدید کرده خوشحالیم.

فارس: در مورد حضور جاسم کرار در استقلال چه صحبتی دارید؟

در رابطه با جاسم کرار ما یک بازیگردان نیاز داشتیم هم کرار و هم گوران را گرفتیم گوران یک مقدار باتجربه‌تر است و رزومه خوبی هم دارد.

فارس:
    در خصوص اولین بازی‌تان در لیگ برتر مقابل گسترش فولاد تبریز چه صحبتی دارید؟

برای استقلال شروع هر بازی خیلی سخت است خصوصاً به خاطر اینکه ما دیر کارمان را شروع کردیم، بازیکنان جدیدی گرفتیم ولی ما از همه خریدهایمان راضی هستیم یقیناً استقلال فعلی از استقلال پارسال همین موقع خیلی بهتر است.

فارس: برای هواداران صحبتی ندارید؟

من از همه طرفدارانمان تشکر می‌کنم که سال گذشته با صبوری با وجودی که اینکه فراز و نشیب هم داشتیم از ما حمایت کردند امسال هم می‌خواهم که سعه صدر بیشتری داشته باشند. تیم مال آنهاست، سرمایه اصلی ورزش خصوصاً استقلال این طرفداران هستند امسال هم ما را دعا کنند و هم کمک کنند نماینده شایسته‌ای در لیگ قهرمانان آسیا باشیم و همچنین بتوانیم از عنوان قهرمانی‌مان در لیگ برتر دفاع کنیم شما می‌دانید پارسال همین موقع استقلال سوم بود ولی امسال باید از قهرمانی‌اش دفاع کند پس کار ما سخت است انشاءالله با لطف خدا و اهل بیت و حمایت طرفداران بتوانیم از عنوان قهرمانی‌مان دفاع کنیم.

10. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکونام در استقلال رسما ماندنی شد

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که گفته می شد صبح امروز جواد نکونام به همراه نماینده باشگاه تراکتورسازی در فدراسیون فوتبال حضور پیدا کرده است، مسئولان استقلال با نکونام جلسه دیگری را برگزار کردند و این بازیکن رسما در استقلال ماندنی شد.

او امروز در جلسه ای با حضور کفاشیان، فتح الله زاده و علوی مشاور مدیرعامل استقلال با مسئولان استقلال به توافق مالی رسید. او فصل گذشته قرارداد دو ساله ای را امضا کرده بود و برای امسال نیز با مسئولان این باشگاه به توافق رسید.

(خسته شدم از بس این تیترو زدم!!! کش و قوس به معنای واقعی! امیدوارم حداقل بعد این همه ناز تو لیگ و مخصوصا آسیا بدردمون بخوری)

Last edited by XENON24; 22-07-2013 at 13:55.

12. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حالا با تموم شدن نقل و انتقالات تیم و مشخص شدن خروجی‌ها و ورودی‌ها وقت چیدن ترکیب تیمه من خودم بشخصه 4-2-3-1 رو ترجیه میدم البته 3-5-2 رو هم دوست دارم!

ترکیب من برای 4-2-3-1

رحمتی

نیکبخت .... منتظری .... صادقی .... بیک‌زاده (عابدینی)

تیموریان ... نکونام

نوری ... کرار ... حیدری

مجیدی

ترکیب من برای 3-5-2

(البته میدونید که خط هافبک تو این فرمیشن کمانی ولی خب اینجا امکانات نیست اینطوری خطی کشیدم
    )
    رحمتی

صادقی .... عمران‌زاده .... منتظری

نوری .... تیموریان .... نکونام .... حیدری

کرار

برهانی .... مجیدی

*مهم‌ترین موضوع این وسط سیستم چرخشی هستش که باید در نظر گرفته بشه وگرنه باید منتظر حاشیه‌های جدید باشیم!

* ضد حمله مهم‌ترین تاکتیک تیم تو آسیاست که در این صورت ترکیب اولی که کاراتره.

* نکته‌ای دیگه اینه که ما پارسال مشکل کمبود بازیکن خوب تو حمله داشتیم (فقط مجیدی بود) ولی امسال قاضی رو هم گرفتیم که عالیه. سمت چپ مشکل داشت که نیکبخت پر انگیزه گرفتیم. هافبک دفاعی تیموریان و نکونام رو داریم که پارسال رحمتی و نکونام بودند که رحمتی مصدوم بود ولی امسال تیموریان رو جاش آوردیم. جباریم رفت و کرار که بهنر هستش رو آوردیم. البته از یه پدیده تو دروازبانی به اسم حسینی هم رونمایی کردیم!

*کلا تو همه پست‌ها تقویت شدیم که باعث میشه ستاره سوم پرنورتر بشه البته من امسال خیلی به سه جام امیدوارم چیزی که شایستگیشو داریم

14. 8 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ترکیب من برای 4-2-3-1

رحمتی

نیکبخت .... منتظری .... صادقی .... بیک‌زاده (عابدینی)

تیموریان ... نکونام

نوری ... کرار ... حیدری

مجیدی

اینم ترکیب من واقعا برای هر پست دوتا بازیکن خوب داریم باید از حاجی تشکر کرد که اینچنین تیمی بست

1-3-2-4

................................. رحمتي ...................................

بيگ زاده ......... صادقي ............... منتظري .......... حيدري

..................... نكونام ................ آندو ..........................

... كرار ...................... لاوره ................... جمشيديان ….

............................. فرهاد(آرش) ....................................

2-5-3

........ صادقي .................... حنیف................... منتظری

..................... نكونام ................ آندو ......................

... ساموئل...................... کرار ................... حیدری(نظری).. .

............... فرهاد ......................قاضی(برهانی)...... ........

Last edited by 30vil; 22-07-2013 at 15:47.

16. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقت دارین که تو استقلال کاپیتان تیم ملی اصلا فرصت بهش نمیرسه بازوبند رو ببنده !!!!

نکونام پارسال دقیقا 31 تیر رسما استقلالی شد و امسال هم دقیقا 31 تیر رسما موندنی شد !

بالاخره بعد از دو ماه فصل نقل و انتقالات با خیر و خوشی تموم شد و استقلال تونست 90 درصد اسکلت تیم اصلی سال گذشته رو حفظ کنه

رحمتی

بیک زاده - صادقی - حنیف - منتظری

ساموئل - نکونام

اکبرپور - مجیدی - خسرو

برهانی
    و در کنارش تونستیم تقریبا یه تیم دیگه بخریم:

نیکبخت - _____ - ____ - عابدینی

نوری - آندو

جمشیدیان - لاوره - کرار

نظری - قاضی

و البته یه تیم هم ازمون جدا شد:

اشجاری - _____ - ____ - حمودی

کیانوش - بائو

محمدرضایی - جباری- ویسنته

موسوی - حاتمی

18. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اینم ترکیب من .

اونایی که تو پرانتز نوشتم بازیکن ذخیره هستن و در صورتی که مشکلی برای بازیکنان اصلی هم پستشون پیش اومد وارد بازی شن .

امیدوارم جای نیکبخت و بیک زاده رو عوض نکنه .

نیکبخت کارای هجومیش بهتره .

بيگ زاده ......... صادقي ............... منتظري ( حنیف) .......... عابدینی

..................... نكونام ( نوری)................ آندو (ساموئل)..........................

نیکبخت (اکبرپور)......................کرار(ل وره و جمشیدیان) ......................حيدري ( نظری )

............................. فرهاد(برهانی و قاضی) ...................................

20. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •