کاسورلا: اوزیل بازیکن تراز اولی است؛هرروز از اوزیل درس می گیرم؛ ماتا روزهای سختی راسپری می کند
به نظرم ماتا همچنان آرامشش را حفظ کرده و مطمئن است که می تواند شرایط را تغییر دهد و به خودش اطمینان دارد. فکر می کنم که او نشان خواهد داد که در چلسی جایگاه ویژه ای دارد
سایت گل- سانتیاگو کاسورلا، بازیکن خط میانی باشگاه آرسنال در صحبت هایی اعلام کرد که مسعوت اوزیل بازیکن سابق رئال مادرید که حالا برای توپچی ها بازی می کند، ستاره تراز اولی است و یادآوری کرد که خوان ماتا هم تیمی اش در تیم ملی اسپانیا، روزهای سخت و پیچیده ای را زیر نظر ژوزه مورینیو پشت سرمی گذارد.
کاسورلا در گفتگو با سفرا سپورتس درمورد اوزیل گفت:« اوزیل فوتبالیست متفاوتی است که دوست دارد برنده همه بازیها شود. از اینکه هر روز درکنار او هستم خوشحالم، چون هر بار که با او تمرین می کنم، نکات جدیدی را می آموزم. این افتخار بزرگی است که اوزیل را در تیممان داریم؛ تدریجا او به شرایط ونیازهای تیم وفق پیدا می کند . شاید این تغییر کمی برای او سخت بوده باشد ولی الان کاملا مشخص است که درحال جا افتادن در تیم است و هرروز بهتر از قبل می شود.»
کاسورلا در ادامه صحبت هایش درمورد اوزیل گفت:« هرچقدر او خودش را بازیکن مهم تری حس کند، بهتر بازی می کند و اینجا در آرسنال می تواند کارهای زیادی انجام دهد. اوزیل در اینجا از هر نظر مبدل به یک بازیکن الگو خواهد شد و دراین زمینه موفق هم خواهدبود. مطمئنم که اوزیل از حضور در آرسنال لذت زیادی خواهد برد. مسعوت در بازیهای بزرگ زیادی حضور یافته و همیشه هم خوب کار کرده. فکر می کنم که دلیل جدایی او از رئال، دلایلی فراتر از مسائل شخصی بود وبه خاطر فشار باشگاه مادریدی را ترک نکرد. حضور اوزیل در تیم ما به ما کمک کرده که سطح کیفی تیممان را افزایش دهیم»
این ستاره اسپانیایی درادامه درمورد خوان ماتا هم تیمی اش در تیم ملی اسپانیا که روزهای سختی را در چلسی سپری می کند گفت:« شرایط ماتا در چلسی خیلی پیچیده است. بعد از دو سال تماشایی در چلسی و کسب عنوان بهترین بازیکن تیم و ارائه فوتبالی فوق العاده، و حضور درجمع بهترین بازیکنان لیگ برتر، فوتبال کاملا روی دیگری را به او نشان داده ولی به نظرم ماتا همچنان آرامشش را حفظ کرده و مطمئن است که می تواند شرایط را تغییر دهد و به خودش اطمینان دارد. فکر می کنم که او نشان خواهد داد که در چلسی جایگاه ویژه ای دارد ولی او این روزها لحظات سختی را پشت سرمی گذارد. چون بازی نمی کند و درک این موضوع کمی سخت است.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]