تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 70 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اوزیل بعد از دو بازی به آقای پاس گل لیگ برتر تبدیل شده، تبریک میگم به هواداران آرسنال!

فکر می کنم مسوت از نظر دید و تکنیک کنترل توپ و دادن پاس در کنار (یا شاید بالاتر از) چهره هایی مثل کازورلا، ماتا، سیلوا و ... یه سر و گردن از بقیه بازیکنان لیگ بالاتره و این اختلاف خیلی محسوسه.

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

4. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ونگر: عجیب بود که با ضربه ایستگاهی به استوک گل بزنیم! / اوزیل باز هم پیشرفت خواهد کرد

مربی آرسنال مطمئن است که اوزیل با جا افتادن در آرسنال از این هم بهتر خواهد شد.
    سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال بر این باور است که مسعود اوزیل، گران‌ترین بازیکن تاریخ آرسنال هنوز جای پیشرفت دارد چون تازه دارد به زندگی در لندن عادت می‌کند.
    ملی‌پوش آلمانی در هر سه گلی که آرسنال به استوک‌سیتی زد نقش داشت و دو گل پر مرتساکر و باکاری سانیا را با سانترهای فوق‌العاده دقیقش مستقیما ساخت.
    زمانی که او در اواخر بازی تعویض شد همه ایستادند و تشویقش کردند.
    ونگر می‌گوید: «زمانی که به آمار او می‌نگرید درمی‌یابید که پاس‌های گل او تصادفی نیست و بخشی از بازی اوست.
    بر این باورم که زمانی که کاملا در تیم جا بیفتد حتی عملکرد بهتری را هم از او خواهیم دید. اما او همین امروز نشان داد که چه بازیکن بزرگی است.
    دیدید که او سرعت خوبی هم دارد و در همان لحظه روی پاس‌هایش هم دقت می‌کند.»
    ونگر در کل از برد سه بر یک تیمش راضی بود، به ویژه که استوک فیزیکی بازی کرد و آرسنال هم روی سه ضربه ایستگاهی گل زد: «نیمه اول بازی سیالی دیدیم. ما در حملات خوب بودیم. اما در نیمه دوم از نظر فیزیکی به مشکل برخوردیم و کیفیت فنی خود را از دست دادیم.
    اما جنبه دیگری از بازی خود را نشان دادیم؛ این که می‌توانیم زمانی که کمی تحت فشار هستیم به عمق دفاعی حریف بزنیم و مبارزه کنیم.»
    استوک روی سه ضربه ایستگاهی سه گل خورد. اما این تیم خودش به استفاده از این ضربات مشهور است: «زمانی که مقابل استوک بازی می‌کنید انتظار ندارید سه گل با ضربات شروع مجدد بزنید. این بزرگ‌ترین شگفتی امروز برای من بود. اما این نشان می‌دهد سانتر تا چه حد اهمیت دارد.»
    تئو ولکات قرار بود در ترکیب ثابت قرار بگیرد اما در جریان گرم کردن پیش از بازی مصدوم شد. ونگر می‌گوید: «او مشکلی از ناحیه عضله کم داشت. اما نمی‌دانم مشکلش چیست. فعلا کسی نمی‌داند چیست.
    امیدوارم او چند روز بیشتر مصدوم نباشد. او پیش از بازی آماده بود و تصمیم گرفتم به او بازی دهم. او در بازی مقابل مارسی هم مشکل داشت و اوضاعش کمی بدتر شده است. امیدوارم چیزی نباشد. مصدومیت او کمی مرموز است چون ما هیچ ایده‌ای درباره‌اش نداریم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تبریک بابت برد و صدرنشینی تو لیگ!

چه حس خوبی داره وقتی میبینم تیم انقدر خوب داره نتیجه میگیره درسته که اکثر تیم هایی که شکستشون دادیم ضعیف بودن اما باید این موضوع رو در نظر داشت که یکی از دلایلی که باعث میشه یه تیم نتونه قهرمان بشه از دست دادن امتیاز جلوی تیم های ضعیف هست! ما باید جلوی تیم های ضعیف خوب کار کنیم و حداکثر امتیاز رو بگیریم سال قبل به خاطر بد کار کردن جلوی تیم های ضعیف نزدیک بود سهمیه ی cl از دستمون بره!

یه نکته که نمیتونم بهش اشاره نکنم عملکرد عالی مسعود اوزیل بود که واقعا نشون داد یکی از بهترین بازی سازهای دنیاست! روی هر سه تا گل نقش موثری داشت و وقتی هم که تعویض شد همه تشویقش کردن!

آرون رمزی هم که نیاز به تعریف نداره کلا داره میترکونه!

این هم عکس دسته جمعی بعضی از طرفداران آرسنال با پیراهن مسعود اوزیل(قبل از بازی)

بازیو ندیدم کسی لینک هایلایتا رو داره؟؟؟

هایلایت بازی از سایت ورزش سه

کیفیتش زیاد خوب نیست!

8. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گیبس: اوزیل به آرسنال جان دوباره داده است

مسوت اوزیل هافبک جدید آرسنال در آخرین روز نقل و انتقالات به ورزشگاه امیریتس آمد. حالا هم تیمی هایش باور دارند او به تیم جان تازه ای بخشیده است
    سایت گل- کئیرون گیبس مدافع جوان تیم آرسنال معتقد است آمدن مسوت اوزیل به همه بازیکنان انگیزه داده تا بهترین نمایش را داشته باشند.
    این هافبک ترک تبار آلمانی در آخرین روز نقل و انتقالات با یک قرارداد 50 میلیون یورویی به تیم آرسنال پیوست تا رکورد گرانترین خرید این باشگاه را بشکند و پاسخی باشد به هوادارانی که عملکرد باشگاه در فصل نقل وانتقالات را زیر سوال می بردند. مسوت اوزیل در آغاز فصل برای تیم آرسنال شروعی طوفانی داشت. دراین میان گیبس می گوید حضور یک بازیکن بزرگ در آرسنال کمک به سزایی برای تفنگداران خواهد بود.
    گیبس به وب سایت رسمی تیم آرسنال گفت:"اوزیل از فوتبالش در آرسنال لذت می برد. او بسیار مصمم و خوشحال و در عین حال فروتن است. وقتی که می شنوید بازیکنی از تیمی مانند رئال به باشگاه شما آمده با خود می گویید حتما بایدخودش را بگیرد و فخر بفروشد؛ اما مسوت واقعا متواضع است. برای تیم ما به کارگیری این بازیکن بسیار مفید خواهد بود زیرا او تیم ما را به سمت پیشرفت بیشتر خواهد برد."
    هم اکنون آرسنال به همراه تاتنهام در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و این جایگاه به دلیل شروع خوب تیم در این فصل است. گیبس مطمئن است که این آرسنال می تواند پدیده این دوره از مسابقات شود
    او می گوید:"تیم ما فعلا در حال یکدست شدن است. ما شروع خوبی داشتیم و فکر می کنم در این فصل بتوانیم زود باهم همانگ شویم. من مطمئن هستم که بازیکنان ما در این فصل فوق العاده اند و پس از اینکه بازیکنان مصدوممان هم به ترکیب اضافه شوند یک قدرت مضاعف در تیم ما به وجود خواهد آمد . به نظر من ما امسال جزء مدعیان قهرمانی هستیم"

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسورلا: اوزیل بازیکن تراز اولی است؛هرروز از اوزیل درس می گیرم؛ ماتا روزهای سختی راسپری می کند

به نظرم ماتا همچنان آرامشش را حفظ کرده و مطمئن است که می تواند شرایط را تغییر دهد و به خودش اطمینان دارد. فکر می کنم که او نشان خواهد داد که در چلسی جایگاه ویژه ای دارد

سایت گل- سانتیاگو کاسورلا، بازیکن خط میانی باشگاه آرسنال در صحبت هایی اعلام کرد که مسعوت اوزیل بازیکن سابق رئال مادرید که حالا برای توپچی ها بازی می کند، ستاره تراز اولی است و یادآوری کرد که خوان ماتا هم تیمی اش در تیم ملی اسپانیا، روزهای سخت و پیچیده ای را زیر نظر ژوزه مورینیو پشت سرمی گذارد.
    کاسورلا در گفتگو با سفرا سپورتس درمورد اوزیل گفت:« اوزیل فوتبالیست متفاوتی است که دوست دارد برنده همه بازیها شود. از اینکه هر روز درکنار او هستم خوشحالم، چون هر بار که با او تمرین می کنم، نکات جدیدی را می آموزم. این افتخار بزرگی است که اوزیل را در تیممان داریم؛ تدریجا او به شرایط ونیازهای تیم وفق پیدا می کند . شاید این تغییر کمی برای او سخت بوده باشد ولی الان کاملا مشخص است که درحال جا افتادن در تیم است و هرروز بهتر از قبل می شود.»
    کاسورلا در ادامه صحبت هایش درمورد اوزیل گفت:« هرچقدر او خودش را بازیکن مهم تری حس کند، بهتر بازی می کند و اینجا در آرسنال می تواند کارهای زیادی انجام دهد. اوزیل در اینجا از هر نظر مبدل به یک بازیکن الگو خواهد شد و دراین زمینه موفق هم خواهدبود. مطمئنم که اوزیل از حضور در آرسنال لذت زیادی خواهد برد. مسعوت در بازیهای بزرگ زیادی حضور یافته و همیشه هم خوب کار کرده. فکر می کنم که دلیل جدایی او از رئال، دلایلی فراتر از مسائل شخصی بود وبه خاطر فشار باشگاه مادریدی را ترک نکرد. حضور اوزیل در تیم ما به ما کمک کرده که سطح کیفی تیممان را افزایش دهیم»
    این ستاره اسپانیایی درادامه درمورد خوان ماتا هم تیمی اش در تیم ملی اسپانیا که روزهای سختی را در چلسی سپری می کند گفت:« شرایط ماتا در چلسی خیلی پیچیده است. بعد از دو سال تماشایی در چلسی و کسب عنوان بهترین بازیکن تیم و ارائه فوتبالی فوق العاده، و حضور درجمع بهترین بازیکنان لیگ برتر، فوتبال کاملا روی دیگری را به او نشان داده ولی به نظرم ماتا همچنان آرامشش را حفظ کرده و مطمئن است که می تواند شرایط را تغییر دهد و به خودش اطمینان دارد. فکر می کنم که او نشان خواهد داد که در چلسی جایگاه ویژه ای دارد ولی او این روزها لحظات سختی را پشت سرمی گذارد. چون بازی نمی کند و درک این موضوع کمی سخت است.»

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

ونگر: به شاگردان جوانم افتخار مي‌‌کنم

سرمربي آرسنال اعلام کرد به شاگردانش جوانش براي پيروزي در ضربات پنالتي مقابل وست برومويچ افتخار مي‌کند.

---
    آرسن ونگر به شاگردان جوانش براي پيروزي مقابل وست برومويچ در ضربات پنالتي در رقابت‌هاي جام اتحاديه انگليس افتخار کرد.

به گزارش فارس،تيم جوان آرسنال که در 120 دقيقه به تساوي يک بر يک مقابل برومويچ رضايت داد، در ضربات پنالتي موفق شد با نتيجه 4 بر 3 به پيروزي برسد.

ونگر از نحوه بازي شاگردانش ابراز رضايت کرد. جواناني مثل ايسفيلد، نابري (18 ساله)، ايساک هايدن (18 ساله) و چوبا آکپوم (17 ساله) توانستند شب گذشته بازي رضايتبخشي را براي آرسنال انجام دهند.

وي در اين باره اظهار داشت: خوشحالم زيرا با تعداد زيادي بازيکن جوان بازي کرديم و آنها نشان دادند که نه تنها فوتباليست‌هاي خوبي هستند؛ بلکه مي‌توانند به خوبي بجنگند.

سرمربي آرسنال ادامه داد: ضربات پنالتي کمي به شانس بستگي دارد اما در کل فکر مي‌ کنم مهم‌ترين مسئله براي من اين است که در تمام طول بازي عالي کار کرديم و بازيکنان جوان نشان دادند که مي‌توانند به شيوه‌اي که ما مي‌خواهيم بازي کنند.

نيکلاس بنتنر، مهاجم دانمارکي آرسنال پس از اينکه به صورت قرضي به ساندرلند و يوونتوس رفته بود، به تيمش بازگشت و براي دومين بار پس از شروع فصل 12/2011 براي باشگاه لندني به ميدان رفت.

ونگر معتقد است که اين بازيکن مي‌توانند به آرسنال در اين فصل کمک کند و اين بازيکن 25 ساله تنها گزينه با تجربه براي جانشيني اوليوير ژيرو است.

وي در اين باره گفت: اعتماد به نفس بنتنر غيرقابل انکارترين ويژگي او است. من معتقدم که مهم‌ترين مسئله اين است که او از لحاظ بدني آماده بماند.

سرمربي آرسنال خاطرنشان کرد: در انگليس به خوبي او را مي‌شناسيد و براي او مهم است که مدام حضور داشته باشد و از لحاظ بدني کار کند زيرا توانايي‌‌هاي بالايي دارد.

14. 3 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب با تاخیر برد جلوی وست بروم رو تبریک میگم هر چند که یه مقدار سخت به دست اومد و چیزی نمونده بود که حذف بشیم

آرسنال تو این بازی با تیم دوم خودش بازی کرد و من از همین خیلی میترسیدم چون به هر حال بهتره جام اتحادیه یه مقدار جدی گرفته بشه درسته که به اندازه ی بقیه ی جام ها ارزش نداره اما گرفتن این جام میتونه یه روحیه ی خیلی خوبی به تیم بده! یکی از دلایلی که باعث شد ونگر تیم دوم رو بفرسته این بود که هفته بود هفته ی سختی خواهد بود و باید تو لیگ و چمیونز لیگ بازی کنیم به خاطر همین یه جورایی تیم دوم رو فرستاد تا بازیکن های اصلی استراحت کنن! بازی ما تو چمپیونز لیگ جلوی تیم ناپولی خواهد بود که بازی فوق العاده سختیه و امیدوارم ما برنده ی بازی باشیم!

16. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اوزیل: کیفیت تیم آرسنال من را متعجب کرد

اوزیل با 4 پاس گل در دو دیدار، نشان داد که لیاقت پولی که آرسنال برایش پرداخت کرده را داشت اما خود معتقد است که هنوز می تواند عملکرد بهتری داشته باشد.
    سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره جدید آرسنال، از کیفیت این تیم ابراز تعجب کرد و اعلام کرد که بازیکنان جوان باشگاه او را تحت تاثیر قرار داده اند.
    شاگردان جوان ونگر در دیدار شب گذشته مقابل وست بروم در جام اتحادیه، در ضربات پنالتی به پیروزی رسیدند و اوزیل دو بازیکن جوان تیم، سرژ گنابری و توماس ایستفلد را مورد ستایش قرار داد.
    او در یک سوال و جوان توئیتری با هواداران آرسنال، گفت:" این دو خیلی بااستعداد هستند. آنها باید بیشتر پیشرفت کنند اما در مسیر صحیح قرار دارند."
    او در پاسخ به این سوال که کدام یک از هم تیمی هایش، بیش از همه او را تحت تاثیر قرار داده است، گفت:" نمی خواهم تنها از یک بازیکن نام ببرم. من از کیفیت تکنیکی کل تیم شگفت زده شدم."
    اوزیل همچنین حمایت هواداران را دلیل جا افتادن سریعش در لندن دانست و گفت:" آنها خیلی مثبت بودند و من می دانم که آنها خیلی از من حمایت می کنند. شهر لندن باورنکردنی است؛ واقعا زیباست. کارهای زیادی در این شهر می توان انجام داد."
    این ملی پوش آلمانی هنوز به زبان انگلیسی مسلط نیست اما صحبت کردن ونگر به زبان آلمانی، کار را برای او آسان کرده است:" ما در حال حاضر آلمانی صحبت می کنیم. او می تواند خیلی خوب صحبت کند."
    اوزیل با 4 پاس گل در دو دیدار، نشان داد که لیاقت پولی که آرسنال برایش پرداخت کرده را داشت اما خود معتقد است که هنوز می تواند عملکرد بهتری داشته باشد.
    " نمی خواهم خیلی از خودم تعریف کنم اما فکر می کنم آمارم خوب است. با این وجود، می خواهم گل های بیشتری به ثمر برسانم."

18. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز دیگه رو یادم رفت بگم که آرسنال تو مرحله ی بعدی جام اتحادیه میزبان تیم چلسی هست.این بازی تو ورزشگاه امارات برگزار میشه و قطعا بازی سختی خواهد بود فقط نمیدونم ونگر تیم اصلی رو میفرسته یا تیم دوم! امیدوارم حداقل نصف بازیکن ها از ترکیب اصلی باشن!

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •